Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Εμένα με έχει βάλει σε προετοιμασία με προβιοτικά, δεν έχω κάποια ένδειξη κακή, αλλά μου είπε ότι κάνουν καλό και βοηθάω στην προετοιμασία πριν την εμβρυομεταφορά.

*Vasoula βλαστοκύστες σου έβαλε ή 3-ημερών; Εγώ φοβάμαι πάνω από 2 αν και ο νόμος το επιτρέπει λόγω ηλικίας..Εύχομαι να σου πήγαν όλα καλά!

Κι εμένα μου έδωσε προβιοτικά αν και το μικροβιωμα ήταν άψογο. Διάβασα κ μια μελέτη βέβαια που λέει για τα προβιοτικά και ότι εμφάνισαν καλύτερα ποσοστά επιτυχίας σε διάφορες μορφές σύλληψης και κύησης (συμπεριλάμβανε δλδ και IVF και φυσική σύλληψη), τα πιστεύω πολύ τα προβιοτικά  

3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλά πτοούμαστε η αλήθεια είναι. Είχα προσπαθήσει να πάω με αισιοδοξία. Νέο κέντρο βλέπεις. Μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση. 
      Στο προηγούμενο κέντρο μου είχαν πει πως αν δε φτάσει βλαστοκύστη στο εργαστήριο δε φτάνει ούτε στη μήτρα. Οπότε δεν έχει νόημα. Τώρα τι να σας πω δε ξέρω. 

Τα βήματα είναι πολλά όμως. Δε ξέρω αν έχει νόημα πλέον.

Λογικό είναι να πτοείσαι αλλά δεν το βάζεις κάτω. Ηταν ένας κακός κύκλος και σπάνια οι αιματολογικές λένε ψέματα να είμαστε ειλικρινείς. Πάμε να δούμε το επόμενο πως θα είναι, το αφήνεις αυτό πίσω σου. Δεν γίνεται να προχωράνε όλα σε βλαστοκύστες, να είμαστε και ρεαλιστές. Περίμενα καλύτερα νέα να πω την αλήθεια, αλλά δεν πειράζει. Να είσαι σκληρή, να κοιτάς μπροστά. Θα τα καταφέρεις, το πιστεύω. Κι αν δεν πιστεύεις εσύ σε εσένα πιστεύουμε εμείς. 💪

Για τα 3 ημερών έμβρυα έχουν γραφτεί πολλά. Αυτό που θα σου πω μόνο είναι πως πριν 10 χρόνια σπάνια έβαζαν βλαστοκύστες. Εχουν μείνει άπειρες γυναίκες έγκυες με 3 ημερών και το προηγούμενο κέντρο που σου είπε αν δεν ωριμάζουν στο εργαστήριο δεν προχωράνε στη μήτρα, sorry κιόλας αλλά λέει βλακείες, είναι εντελώς ανυπόστατη αυτή η φράση, δεν υπάρχει τίποτα να το αποδεικνύει αυτό. 

• Μου αρέσει 1

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Καλημερα!

Καλη αρχη στην Ευουλα, ευχομαι να της αρεσει πολυ - πολυ! :D

Εμεις απο αποψη προσαρμογης .... θκατα..... Πριν λιγο εφυγε, παλι με κλαμματα... :-( Και αυτο το "μαμα δεν θελω", "μαμα μη μ' αφηνεις", με χτυπαει μες στην καρδια! :cry:

Απο αποψη μαθηματος και συνεργασιας και παιχνιδιου με τα αλλα παιδακια... Ολα καλα! Δεν εχω παραπονο! Τωρα μαθαινουν για το Φθινοπωρο, τα φρουτα, τα λαχανικα κλπ.

Το πρωι πηραμε την 1η προσκληση για παιδικο παρτυ απο τον παιδικο σταθμο! Χαρηκα που την καλεσαν πραγματικα!

Αυτα τα ολιγα απο εμας!

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κορες! :)

Καλη αρχη στην μικρη σου Μπεμπαρα!

Φαιη θα προσαρμοστει γρηγορα το Μαρακι σου πιστευω...

Και θα περασει τελεια στο παρτυ, παρατηρησε να δεις ποσο χαρουμενη θα ειναι με τα παιδακια που συναναστρεφεται καθε μερα. :)

Εμεις, εδω, στον αγωνα...

Ξαφνικα ασχημα νεα για την υγεια του αδερφου του πατερα μου, αναμενομενα ασχημα νεοτερα για την υγεια της γιαγιας μου.... :(

Χτες εσκασα γιατι απολυθηκε πολυ στενη μου φιλη και παλια συναδελφος, χηρα, που μεγαλωνει μονη της το αγορακι της (13 χρονων) :(

Κατα τα αλλα, ολα καλα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμεις, εδω, στον αγωνα...

Ξαφνικα ασχημα νεα για την υγεια του αδερφου του πατερα μου, αναμενομενα ασχημα νεοτερα για την υγεια της γιαγιας μου.... :(

Χτες εσκασα γιατι απολυθηκε πολυ στενη μου φιλη και παλια συναδελφος, χηρα, που μεγαλωνει μονη της το αγορακι της (13 χρονων) :(

ωχ..με τι να πρωτοστενοχωρηθώ πιο πολυ..........

Διαφημίσεις

Ναι, σαν την υγεια τιποτα!

Ας ελπισουμε οτι ολα θα πανε καλα.

Αυτες τις μερες τρεχουμε με τη συσταση εταιριας σε αστυνομιες, εφοριες κλπ (πιο πολυ ο αντρας μου τρεχει)

Κιουλτακι εχεις ασχοληθει καθολου με το θεμα αυτο? Εχεις ρωτησει λογιστη?

Εμας το εκαναν αλλοι 4 συναδελφοι μας

[sIGPIC][/sIGPIC]

κορες καλημερουδια...

ρε σεις, σταματησε να κανει τσισα η μικρη..... μιλαμε τα κραταει ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ωρες.... δε θελει.... ουτε κακα, ουτε τιποτα... μιλησα με τη δασκαλα της στον παιδικο, θεωρει οτι ειναι αντιδραση για τον παιδικο -αν και μια χαρα περναει εκει, παντα θελει να πηγαινει, δεν εχουμε θεμα μ αυτο..

σκεφτομαι μηπως ειναι καμια ουρολοιμωξη, αν και οταν κανει δεν μου λεει οτι την τσουζει..

εκανα και μια βλακεια, ενω περναμε ενα φαρμακο για τα κακα, και ηταν ολα σουπερ, εκανε στη λεκανη ΚΑΘΕ μερα και μια και δυο φορες, καποια στιγμη μου τελειωσε το φαρμακο, και δεν πηγα να παρω αλλο, την αφησα ετσι 2 μερες (ενω η γιατρος ειχε πει οτι το κοβουμε σιγα σιγα, ποσο βλακας ειμαι!!)

και εσφιξαν μαλλον τα κακα της, γιατι προχθες που εκανε ζοριστηκε και ειδα λιγο αιμα μετα στο χαρτι της..

σκεφτομαι μηπως απο τοτε φοβηθηκε, και εκοψε και τσισα και κακα μαζι..............

γμτ, και πηγαιναμε τοσο καλα στον παιδικο, τωρα εχω εννοια αν θα κανει εκει ή οχι...

ασχετο, ποια ερχεται αυριο στον παιδοτοπο στη γειτονια μου, τον ανοιχτο? μελ, ρην?? αλλος???????????

Parents are the last people on earth who ought to have children

Διαφημίσεις

κορες καλημερουδια...

ρε σεις, σταματησε να κανει τσισα η μικρη..... μιλαμε τα κραταει ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ωρες.... δε θελει.... ουτε κακα, ουτε τιποτα... μιλησα με τη δασκαλα της στον παιδικο, θεωρει οτι ειναι αντιδραση για τον παιδικο -αν και μια χαρα περναει εκει, παντα θελει να πηγαινει, δεν εχουμε θεμα μ αυτο..

σκεφτομαι μηπως ειναι καμια ουρολοιμωξη, αν και οταν κανει δεν μου λεει οτι την τσουζει..

εκανα και μια βλακεια, ενω περναμε ενα φαρμακο για τα κακα, και ηταν ολα σουπερ, εκανε στη λεκανη ΚΑΘΕ μερα και μια και δυο φορες, καποια στιγμη μου τελειωσε το φαρμακο, και δεν πηγα να παρω αλλο, την αφησα ετσι 2 μερες (ενω η γιατρος ειχε πει οτι το κοβουμε σιγα σιγα, ποσο βλακας ειμαι!!)

και εσφιξαν μαλλον τα κακα της, γιατι προχθες που εκανε ζοριστηκε και ειδα λιγο αιμα μετα στο χαρτι της..

σκεφτομαι μηπως απο τοτε φοβηθηκε, και εκοψε και τσισα και κακα μαζι..............

γμτ, και πηγαιναμε τοσο καλα στον παιδικο, τωρα εχω εννοια αν θα κανει εκει ή οχι...

ασχετο, ποια ερχεται αυριο στον παιδοτοπο στη γειτονια μου, τον ανοιχτο? μελ, ρην?? αλλος???????????

Καλημερα Νεν και καλα κουραγια!

Ισως εχει δικιο η δασκαλα της πως αντιδρα στον παιδικο ετσι.. Κι εμεις ειχαμε πισωγυρισμα και μαλιστα οχι μονο σε εναν τομεα.. Καταρχην θελουμε 100 πιπιλες για να ηρεμησουμε πλεον (ενω πριν παιρναμε μονο στον υπνο). Ενω ειχε κανει μια εκρηξη ομιλιας το καλοκαιρι, τωρα δυσανασχετει και ναι μεν μιλαει ακομα (θα ειχα φρικαρει αν σταματουσε τελειως) αλλα χρησιμοποιει πολλα μπεμπεκιστικα. Τελος, οση προοδο ειχαμε δει με την πανα...... παπαλα!

Εχθες το απογευμα μιλησα με τον παιδιατρο.. Τα γνωστα μου ειπε.. Να δωσω χρονο και να μην πιεζω. Λες και ειχα κι αλλη επιλογη!

Για τη δυσκοιλιοτητα δεν ξαναμιλας καλου - κακου με το γιατρο σας; Μηπως να το ξαναρχιζε;

Αυριο δεν μπορουμε εμεις ματακια! Ισως αλλη μερα!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημέρα σας!

Μελινάκι μου ελπίζω να είναι όλα περαστικά!!!

Νεν μου, μεσοβδόμαδα πολύ δύσκολα για μένα ίιιιισως Παρασκευή αλλιώς ΣΚ...

Φαιίτσα, είναι φυσιολογικές αντιδράσεις των παιδιών λόγω στρες όσα περιγράφεις...ψάχνουν τρόπους να διαχειριστούν το άγχος της καθημερινότητας οπότε "βάζουν στον πάγο" τις κατακτήσεις τους μέχρι να το κάνουν...

δώσε χρόνο στο Μαράκι και όλα θα είναι καλά :)

τι άλλα νέα κοριτσόπουλα;

Το ιδιο ακριβως εχει παθει η κορη μιας φιλης μου φυστικω!

Η παιδιατρος της ειπε να μην ανησυχει εφοσον, οταν κανει, κανει τρελλες ποσοτητες.

Επισης, οτι το θεμα της τουαλετας γενικως ειναι σουπερ ευαισθητο στα παιδια, και οποιαδηποτε αλλαγη επιδρα και εκει.

Φαντασου οτι ενδεχεται, παιδια που κανουν κακα στην τουαλετα μηνες, στο σχολειο να γινουν δυσκοιλια.

Και για το φαρμακο για τα κακα, καλυτερα να μην της το σταματησεις τωρα που ξεκινησε σχολειο.

Τουλαχιστον ετσι μου ειπε κι εμενα η ρωμα.

Οτι για τον πρωτο μηνα του σχολειου τουλαχιστον συνεχιζουμε κανονικα και μετα ξαναμιλαμε.

Για παιδοτοπο αυριο ουτε εμεις μπορουμε, ειναι δυσκολη εβδομαδα..

Μαρακι σμουτς!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα!

Μελινάκι ωραία μέρα είχες χτες ε;;;Τι να πω ρε κοριτσάκι.....όλο ευχάριστα ακούμε το τελευταίο καιρό...

Σήμερα ξεκινήσαμε στο καινούριο παιδικό και φυσικά έκλαψε όταν την άφησα....για να δούμε...

Ρε συ Μαράκι....δε σου έχω ευχηθεί για τον Νικόλα σου...είχε γενέθλια πριν μία βδομάδα ε;;Να τον χαίρεσαι κοριτσάκι!!Πάντα ευτυχισμένος!

ΜΠεμπάκι καλή αρχή στην Εύα!!!Περιμένουμε τις πρώτες εντυπώσεις!!!

Γεια σου Μαριτάκι!

Και ο Νικολιός κάθε πρωί ρίχνει ένα ψευτοκλαψούρισμα...μα κάθε πρωί όμως!

Σε ευχαριστώ για τις ευχούλες σου! Στις 8 είχε γενέθλια το σούργελο :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...