Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες!

Φαιη μου η ανάπτυξη της κορούλας σου ειναι φυσιολογικότατη απλά καταλαβαίνω πόσο μπορεί να επηρρεάζεσαι, ίσως κι εγώ σε αντίστοιχη περίπτωση έτσι θα ένιωθα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσακια!!

Συναντηση προγραμματιζετε ε? Ζηλευωωωω!!! Ο Βασιλης σημερα δουλευει νυχτα (θα φυγει κατα τις 7 απο το σπιτι), οποτε δεν εχω μεταφορικο μεσο αλλα περαν αυτου το ταμειο ειναι μειον οποτε next time εμεις! ;)

Culte η Ζωιτσα ολα τα λεφτα! Μεγεια οι μποτες σας! Οσο για τον παιδοτοπο στο athens metro mall, δεν εχει ανοιξει ακομα!

Loukomamy οι πεθερες μας ειναι για να κανουν παρεα! Η δικια μου πεταει τοσο γλυκα το δηλυτηριο που ακομα και εσυ εχεις αμφιβολια αν το λεει κακοπροαιρετα ή αν οντως ισχυουν αυτα που λεει! :roll: Ακομα και οταν ημουν εγκυος μου ελεγε πως το παιδι θα γεννηθει και θα τρυπιεται γιατι εκανα ινσουλινη και "ο ζαχαρος ειναι ατιμος" :rolleyes: Αμα κατσω και πω τι εχουν ακουσει τα αυτια μου 5 χρονια, θα φριξετε! Τελος παντων ομως, το θεμα ειναι γιατι την αφηνω εγω να με κανει ετσι κι οχι γιατι τα λεει εκεινη!

Marco Polo και η δικια μου προτιμα να τα καταστρεφει τα πυργακια αλλα αφου κανει τον κοπο να τα χτισει πρωτα! :mrgreen:

Αλεξια ειδικα για το μωρο που περπατησε μονο του στους 6 μηνες τι να πω! Θα της το παρει η NASA να της πεις!! :lol:

Τζεσικα ευχαριστω για την κατανοηση! Οι φωτογραφιες στο φατσοβιβλιο ειναι ολα τα λεφτα! ;)

Αυτα κοριτσακια προς το παρον! Παω να στρωσω κρεββατια και τα λεμε!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Κοιτα Φαιη που θα βγεις εσυ απο το τρυπακι και θα μπω εγω μου φαινεται. Ο δικος μου δεν φτοιαχνει ποτε τουβλακια γιατι τα βαριεται και απο κουβεντουλες λιγες αλλα δεν θεωρησα ποτε οτι δεν ειναι φυσιολογικο. Απλα ειναι φασεις της ηλικιας που περνανε και αλλες φορες κανουνε πραγματα που σε λιγες ημερες τα ξεχνανε και κανουνε αλλα διαφορετικα.

Βεβαια αν κλεισει τα δυο και ακομα δεν μιλαει πολυ μαλλον τοτε θα αγχωθω και εγω και θα τον τρεχω σε γιατρους.

σήμερα φόρεσε η μικρή κάτι καινούργιες μποτες ugg που τις πήρα..εντωμεταξύ έβαλα μέσα στην τσαντούλα της και τα σπορτεξ μήπως ζεσταθεί με αυτές...πήρα να το πω στη δασκάλα πρωί πρωί..και τι μου λέει????

σιγά μην βγάλει τις μποτες... ... αυτή με το που ήρθε το πρωί μόλις κατέβηκε από το σχολικό σήκωνε το παντελόνι για να μας της δείξει.....

ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Η ΖΩΗ!!!!!! :-)

Οντως κλασσικο κοριτσι η Ζωιτσα!!!!!!!!!!! Σιγα μην τις βγαλει απο την χαρα της!!!!!

Σημερα ειναι το ραντεβου ετσι???? Δεν με εχει παρει η φιλη μου οποτε πιθανοτατα θα ερθουμε και εμεις.

Κοριτσια δωσανε στον αντρα μου στην δουλεια 5 εισητηρια αλαντιν on ice για την Παρασκευη 17 Δεκεμβριου. Τα δυο τα χαρισε ηδη οποτε μειναν τρια εισητηρια οποια θελει να παει μπορω να της τα χαρισω μιας και ο Μαριος ειναι λιγο μικρος ακομα για να παρακολουθησει.

Διαφημίσεις

Βεβαια αν κλεισει τα δυο και ακομα δεν μιλαει πολυ μαλλον τοτε θα αγχωθω και εγω και θα τον τρεχω σε γιατρους.

Ολες οι μανούλες βρίσκουμε λόγους να αγχωνόμαστε... είναι στη φύση μας... εμένα ο γιός περπάτησε 10 μήνών κ 2 χρονών μίλούσε σαν μεγάλο παιδάκι.... έτσι όταν η μικρή έγινε 10 μήνών... σκεφτόμουν πως κάτι δεν πάει καλά με το παιδί.... τελικά περπάτησε 1 έτους... και ακόμα κ τώρα που κοντευει τα 2 λέει λέξεις... σου δίνει να καταλαβεις τί θέλει αλλά δεν μιλά με προτάσεις... πέφτω κι εγώ αρκετές φορές στη σύγκριση ... έχω κ καλοθελητές που λένε "κορίτσι και δε μιλάει ακόμα;;; Ο γιός σου μιλούσε".... και με αγχώνουν.. και πέφτω στην παγίδα να της κάνω τα διάφορα άκυρα "τεστ" λες κ θέλω να επιβεβαιώσω ένα πρόβλημα που δεν υπάρχει....

Κοριτσια δωσανε στον αντρα μου στην δουλεια 5 εισητηρια αλαντιν on ice για την Παρασκευη 17 Δεκεμβριου. Τα δυο τα χαρισε ηδη οποτε μειναν τρια εισητηρια οποια θελει να παει μπορω να της τα χαρισω μιας και ο Μαριος ειναι λιγο μικρος ακομα για να παρακολουθησει.

Ειναι πολύ όμορφη η παράσταση, κέρδισε η αδερφή του συζύγου μου κ πέρασαν τέλεια με την κόρη της.

Διαφημίσεις

Οντως κλασσικο κοριτσι η Ζωιτσα!!!!!!!!!!! Σιγα μην τις βγαλει απο την χαρα της!!!!!

Σημερα ειναι το ραντεβου ετσι???? Δεν με εχει παρει η φιλη μου οποτε πιθανοτατα θα ερθουμε και εμεις.

Σέλω, σέλω.....

Marco, μη το λες αυτό. Ξέρω πολλά παιδάκια που έχουν κλείσει τα 2 και δε μιλάνε. Αυτό που πρέπει να σε ενδιαφέρει είναι περιοδικά να αυξάνει τις λεκτικές του ικανότητες και το λεξιλόγιό του ακόμα και αν αυτό γίνεται με αργούς ρυθμούς.

Η δική μου εμπειρία λεει οτι λίγα παιδία μιλάνε στα 2, τα περισσότερα λένε απλώς λεξούλες. Ξέρεις βέβαια οτι η ομιλία δεν έχει καμία σχέση με την εξυπνάδα του παιδιού. Συναναστρέφομαι καθημερινά αρκετά 2 χρονα, είναι πανέξυπνα όλα τους, το καθένα ομως κάνει διαφορετικά πράγματα. Εχει να κάνει και με τα ενδιαφέροντα του κάθε παιδιού αλλά και με τα ερεθίσματα που έχει απο το περιβάλλον του.

Αυτά μάλιστα που αργούν συγκριτικά να μιλήσουν, τα λένε όλα μαζεμένα, και μάλιστα μιλάνε πιο καθαρά απο τα παιδιά που ξεκινούν νωρίτερα.

Δε θέλει άγχος το θέμα. Το κάθε παιδι έχει το ρυθμό του και αυτή είναι μεγάλη αλήθεια.

Και εγω ετσι το σκεφτομαι Λουκομαμα οτι εχει χρονο ακομα για να παρει μπρος να μιλησει κανονικα. Του μιλαμε κανονικα και συνεχεια αλλα μεχρι στιγμης δεν εχει καμια τρομερη προοδο. Ας του δωσουμε χρονο και θα δουμε.

Κιουλτακι θα στα φερω τα εισητηρια να πατε οικογενειακως αν θελετε. Ειναι για τρια ατομα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...