Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Εμένα με έχει βάλει σε προετοιμασία με προβιοτικά, δεν έχω κάποια ένδειξη κακή, αλλά μου είπε ότι κάνουν καλό και βοηθάω στην προετοιμασία πριν την εμβρυομεταφορά.

*Vasoula βλαστοκύστες σου έβαλε ή 3-ημερών; Εγώ φοβάμαι πάνω από 2 αν και ο νόμος το επιτρέπει λόγω ηλικίας..Εύχομαι να σου πήγαν όλα καλά!

Κι εμένα μου έδωσε προβιοτικά αν και το μικροβιωμα ήταν άψογο. Διάβασα κ μια μελέτη βέβαια που λέει για τα προβιοτικά και ότι εμφάνισαν καλύτερα ποσοστά επιτυχίας σε διάφορες μορφές σύλληψης και κύησης (συμπεριλάμβανε δλδ και IVF και φυσική σύλληψη), τα πιστεύω πολύ τα προβιοτικά  

3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλά πτοούμαστε η αλήθεια είναι. Είχα προσπαθήσει να πάω με αισιοδοξία. Νέο κέντρο βλέπεις. Μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση. 
      Στο προηγούμενο κέντρο μου είχαν πει πως αν δε φτάσει βλαστοκύστη στο εργαστήριο δε φτάνει ούτε στη μήτρα. Οπότε δεν έχει νόημα. Τώρα τι να σας πω δε ξέρω. 

Τα βήματα είναι πολλά όμως. Δε ξέρω αν έχει νόημα πλέον.

Λογικό είναι να πτοείσαι αλλά δεν το βάζεις κάτω. Ηταν ένας κακός κύκλος και σπάνια οι αιματολογικές λένε ψέματα να είμαστε ειλικρινείς. Πάμε να δούμε το επόμενο πως θα είναι, το αφήνεις αυτό πίσω σου. Δεν γίνεται να προχωράνε όλα σε βλαστοκύστες, να είμαστε και ρεαλιστές. Περίμενα καλύτερα νέα να πω την αλήθεια, αλλά δεν πειράζει. Να είσαι σκληρή, να κοιτάς μπροστά. Θα τα καταφέρεις, το πιστεύω. Κι αν δεν πιστεύεις εσύ σε εσένα πιστεύουμε εμείς. 💪

Για τα 3 ημερών έμβρυα έχουν γραφτεί πολλά. Αυτό που θα σου πω μόνο είναι πως πριν 10 χρόνια σπάνια έβαζαν βλαστοκύστες. Εχουν μείνει άπειρες γυναίκες έγκυες με 3 ημερών και το προηγούμενο κέντρο που σου είπε αν δεν ωριμάζουν στο εργαστήριο δεν προχωράνε στη μήτρα, sorry κιόλας αλλά λέει βλακείες, είναι εντελώς ανυπόστατη αυτή η φράση, δεν υπάρχει τίποτα να το αποδεικνύει αυτό. 

• Μου αρέσει 1

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Λοβ, ο Β νοιωθει ασχημα που ειναι πισω στην ομιλια

ντρεπεται και δε μιλαει, αφηνει αυτην και τον ταπωνει συνεχεια!

δε του το θιγω καθολου αλλα ειμαι σιγουρη για αυτο που λεω

επισης στα 2,5 ειχε πολυ εκνευρισμο γιατι δεν ειχαμε ακομα καλο μεσο επικοινωνιας

τωρα μιλαμε και καταλαβαινομαστε

Εδώ καταλαβαίνω ότι αισθάνεται μειονεκτικά ο Ν με την Σ που κάνει προτασούλες, ήδη, με 2 λέξεις ! Τί λες τώρα ?

Αχ αυτά τα αγόρια μας... αχ !

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρε συ γατα, θα συμφωνησω με αερικο.

Μηπως το παρακανεις με τη συζητηση?

Αλλαξε εσυ λιγο τακτικη μηπως αλλαξει κι εκεινη

Οσο για υποσχεσεις, εχω καταλαβει οτι στην ηλικια αυτη απλα δεν παιζει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Back...

Της πηρα ενα βιβλιαρακι με τη γατουλα τη Μαυρουλα που δεν θελει να παει σχολειο και εν τελει οταν παει της αρεσει..

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσακια!! Ενταξει, με πιανει το αγχος, η στεναχωρια που κλαιει, οι τυψεις που την αφηνω ενω εχω την "ευκολια" προς στιγμην να ειμαι σπιτι και παιρνω αποφασεις που μολις λογικευτω τις μετανιωνω.. Ευχαριστω και παλι ολες για τα καλα σας λογια!

Μεταξακι να παρεις και 2η και 3η γνωμη.. Και η Μαρια τον τελευταιο μηνα ξεκινησε να μιλαει κανονικα, να δειχνει, να ζητα.. Και υπαρχουν ακομα φορες που ας πουμε σου μιλαει και ο λογος της οχι απλα δεν γινεται αντιληπτος απο τριτους αλλα και απο εμας τους ιδιους που ειμαστε γονεις της! Βασικα εγω στηριζομαι στο οτι το παιδι εξελισσεται και δεν παραμενει στασιμο. Και επειδη οσο το εψαξα με επιασε ΜΟΥΡΛΑ κυριολεκτικα το εχω αφησει ετσι και χαιρομαι τα καθημερινα επιτευγματα της. Αν ωστοσο μου εφιστησει καποιος την προσοχη (π.χ. απο τον παιδικο) φυσικα και θα ξαναμπω στη διαδικασια να κοιταχτουμε παλι. Προς το παρον ολα βαινουν καλως.

Γι' αυτο βασισου στο ενστικτο σου και μην αγχωνεσαι! Ολα καλα θα πανε! :D

Μιλησα με το σταθμο.. Μολις μπηκανε λεει στο σχολειο της ειπε η συνοδος του σχολικου πως "η Μαρια εκλαιγε".. Και εσκυψε τοτε η Ρενα και τη ρωτησε "Γιατι κλαις Μαρακι μου; Δεν περναμε ομορφα στο σχολειο;" Και η Μαρια της ειπε "Ελω να παω μαλαθα" Ε, μετα της εξηγησε πως στη θαλασσα θα την παει ο μπαμπας και η μαμα αλλη μερα, μπηκε μεσα και ξεκινησε να παιζει με τα παιδια. Κοινως αυτο που λεει η γατα.. Κλαμμα μεχρι να στριψει το σχολικο...

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Βρε γάτα μου... είναι δυνατόν να σε κάνει ό,τι θέλει το 3χρονο; Εσένα; Δεν καταλαβαίνεις πως όσο δίνεις σημασία εκείνη θα το εκμεταλλεύεται;

Καταλαβαίνω το ψυχολογικό σου... οκ... αλλά πρέπει να το καταλάβεις κι εσύ και να το 'πολεμήσεις' για το καλό και των δυο σας!

Δημιουργείς μια κόντρα μάνας - κόρης (που έτσι κι αλλιώς δεν θέλει και πολύ για να πυροδοτηθεί) χωρίς λόγο!

Διαφημίσεις

Παντως, καλες οι συμβουλες μου εξω απο το χορο, οταν μπαινω κι εγω μεσα δε μ'αρεσει καθολου! χαχα

Θελει υπομονη και τροπο...

Κι εμενα μου σπανε τα νευρα οταν τον πιανει η 'μαλακιαση', μπορει ακομα και να φωναξω ή να απειλησω με καποια στερηση.

Την αλλη μερα ομως, λεω οχι ρε φιλε και προσπαθω να αλλαξω γραμμη.

Θελουν διπλωματια γαμωτο τα παιδια και ωρες ωρες δεν την βρισκω τη ρημαδα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και το χειροτερο?

Αφου εχω καψει φλαντζα να απανταω στα ατελειωτα 'γιατι', την 382η φορα λεω 'γιατι ετσι μου αρεσει'

ποσο το σιχαινομουνα μικρη, οταν μου το ελεγε η μανα μου :(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

εμενα ποτε δε με ρωταει κατι πολλες φορες, ο Β ισως , αυτη ποτε!

εμπεδωνει

ρουφαει τα παντα

και καταλαβαινει τα παντα

ισως την εχω πατησει στηναναλυση μαζι της

αλλα ειναι ΜΕΓΑΛΗ ΡΟΥΦΙΑΝΑ πιστεψτε με

Καλε ο δικος μου δε ρωταει για να μαθει, ρωταει αποκλειστικα για να σπασει τα νευρα της μανουλας!

Ναι ρε, δε θελει πολυ αναλυση.

Για δοκιμασε, καθολου κουβεντα, υποσχεσεις και λογια γενικα το βραδυ, να δεις πώς θα παει το πρωινο

Ακου ρουφιανα! χαχαχαχα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έτσι και η δική μου... συνήθως η ερώτηση επαναλμβάνεται όχι για να εμπεδώσει... αλλά για να δει ποσο αντέχουν τα νεύρα μου!

Καθημερινά περνάμε μπροστά από μια πολυκατοικία στην Περικλέους (εκεί που είναι η παιδοοδοντίατρος αλλά αυτή δεν το ξέρει)....

Κ. Πάμε εκεί

Χ. Δεν μπορούμε

Κ. Γιατί;

Χ. Γιατί δεν ξέρουμε ποιοι μένουν εκεί;

Κ. Γιατί;

Χ. Γιατί δεν μας έχει καλέσει κανείς...

Αυτό ο διάλογος... γίνεται ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...