Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα . Υπάρχει κοπέλα που δεν έκανε διπλασιασμους αλλά ανέβαινε η χοριακη λίγο λίγο και να τα κατάφερε ? 

Μ είπε υπάρχει η πιθανότητα για εξωμήτριο επειδή δε κάνει καλό διπλασσιασμο και από κείνη την ώρα Μ έχει πιάσει φοβερό άγχος. 

Στις 14 μέρες είχα 240 και στις 27 μερες 800

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Καλημέρα :) Φαιάκι ναι λες αυτό που είπες!

Είναι λογικό ρε συ να μην θέλει να πάει σχολείο. Αλλά είμαι σίγουρη πως το κλάμα της σταματάει εκεί... είμαι σίγουρη ότι θα το επιβεβαιώσει και η αγαπημένη σου διευθύντρια... Το κλάμα το έχουμε όλες...

Όταν επιστρέφει πως είναι;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα σε ολες

Μεταξακι για ποιο λογο τον πηγες σε ειδικο κεντρο?

Φαιη θα συμφωνησω με τα κοριτσια.

Πες οτι αυριο βρισκεις δουλεια, τι κανεις?

Θα συνηθισει το Μαρακι, ειναι η αρχη που ειναι δυσκολη.

Εμας, που ειμαστε μεγαλυτεροι και πηγαιναμε και ολη την περσινη χρονια, μας πηρε μια εβδομαδα να προσαρμοστουμε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα!

Μεταξάκι μου δε κατάλαβα ακριβώς...στην ομιλία του είναι το πρόβλημα; Αν είναι μόνο αυτό σίγουρα με το σχολείο θα βελτιωθεί το πράγμα...3 χρόνια δεν είναι και λίγα βρε κορίτσι για να τα βελτιώσει όλα....

Αλήθεια η μικρή είναι στη φωτό που έχεις προφίλ στο φέις;;Ειναι τέλεια αυτή η φωτογραφία!

Φαιάκι κάνε λίγο υπομονή μωρέ...ας περάσει και επόμενη βδομάδα να δεις πως θα πάει και βλέπεις...καταλαβαίνω πως νιώθεις γιατί μιας και εγώ είμαι σπίτι κάπως έτσι θα αισθανόμουν σε ανάλογη περίπτωση. Δως της όμως λίγο χρόνο ακόμα και να δεις ότι δεν...τότε βλέπεις τι θα κάνεις!

Μαραγκακι όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε...καμιά φορά σκέφτομαι αν δεν είχα και αυτό το φόρουμ θα ένιωθα τεράστια μοναξιά...αυτή η καθημερινή επαφή μαζί σας μου δίνει ένα απς!!!

Μπεμπάκι κόβουν και σε εσάς ε;; Ας τους να κουρευονται....και να κόψουν παλι δε θα τους βγουν τα νούμερα οι άσχετοι !!!!

Πήγα σήμερα στη ΔΕΗ να αλλάξω το όνομα του λογαριασμού....το πήρα στο όνομα μου μήπως γλυτώσουμε τίποτα ως άνεργη που είμαι....ελπίζω δηλαδή! Είχε τόσο κόσμο...όλοι πηγαίνανε για διακοπές!!!Άλλα νούμερα έχουν υπολογίσει και άλλα θα πάρουν οι ξεφτίλες...χαίρομαιιιιιι!!!

Η μικρή στο σχολείο τέλεια!Περνάει πολύ καλά ρε γαμώτο!!!

Θα δείξει...

Κιουλτάκι, Μελινάκι,Αερικάκι, Γατούλα φιλάκια και καλημέρα και σε εσάς!

καλημερα (δεν νοιωθω ετσι τεσπα)

Φαιη η δικια σου οπως και τα δικα μου κλαινε, μεχρι να στριψει το σχολικο στη...γωνια! τοσο πολυ ...παμε παρακατω.....δε κανεις τιποτα, ψαχνεις για δουλεια για σενα

Λοβ.......για πες περισσοτερα ρε συ..τι θα πει μη αντιληπτο απο τριτους?

οσο για το 3,5-6,5...ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ διαστημα

εμεις θελαμε 7 μηνες και καλυψαμε ΟΛΟ το κενο

τωρα κατι φθογγακια παμε να στρωσουμε απλα

το κουλουρι το ειπε!

κατσαρορα! ε αμα το πει και αυτο τον σταματαω!

επισης μαθε ποσο τη συνεδρια, με 30 παω εγω, μη πας σε κανα που ξεζουμαει

2 συνεδριες τη βδομαδα 240 το μηνα, παιρνει το 75% πισω απο ΙΚΑ

κατα τα αλλα

την ειπα γαιδουρα, ψευτρα

σκατωθηκαμε, κλαψαμε, επεσαν ψιλες (σορυ αερικο και λοιπες αλλα μεφερε πανω απο το λαιμο και το κεφαλι και δεν αντεξα)

δε θελω καν να παρω τηλ να δω πως πανε (ειμαι σιγουρη οτι παν καλα0, δε θελω να δουλεψω και απλα να κλαψω

σιχτηρισα με το φαι της το γαλα της και τη γκρινια της

ο αλλος στα 20 λεπτα ηταν ετοιμος και ντυμενος και ταισμενος

και αυτη αγκαλια στο γκρ γκρ

ε γυρισε το κεφαλι μου και ....σκατουλες

αυτα

Διαφημίσεις

ΜΑΡΙΤΑ είπε:
Καλημέρα!

Μεταξάκι μου δε κατάλαβα ακριβώς...στην ομιλία του είναι το πρόβλημα; Αν είναι μόνο αυτό σίγουρα με το σχολείο θα βελτιωθεί το πράγμα...3 χρόνια δεν είναι και λίγα βρε κορίτσι για να τα βελτιώσει όλα....

Αλήθεια η μικρή είναι στη φωτό που έχεις προφίλ στο φέις;;Ειναι τέλεια αυτή η φωτογραφία!

Ναι Μαριτάκι... δεν μιλάει... ακόμη κάποιες σκόρπιες λέξεις κι αυτές όχι καθαρά... κατά τα άλλα, ζωγραφίζει αλλά όχι πάντα μέσα σε πλαίσιο...

Ποιά μικρή καλέ ???? Εγώ είμαι στη βάφτιση του Ν όμως... βαμμένη, περιποιημένη και πιο αδύνατη αν και ήμουν έγκυος τότε στο Σεμινάκι μας ... χα χα

Δεν κυκλοφορώ έτσι σαν την Μπερλίνα ! Μην τρομάζεις !!

Αχ έχεις δίκιο βρε μεταξάκι....σε μπέρδεψα με άλλη φίλη μου...κάθε φορά βλέπω τη φωτογραφία της και λέω μα πωςμεγάλωσε έτσι η Σεμίνα....τόσο καιρό νόμιζα πως είσαι εσύ...καλά!!!δε πάω καλα!

Ελα βρε κορίτσι...αν είναι μόνο η ομιλία σίγουρα θα έρθει με το παιδικό...δηλαδή δε κάνει προτάσεις ακόμα;Αυτό είναι το πρόβλημα;Με τη δουλειά στο σχολείο, τη δική σας και δε ξέρω αν χρειάζεται και λογοθεραπεία σίγουρα θα έρθει σε πολύ λίγο διάστημα πιστεύω...μην αγχώνεσαι μωρέ!

Γατούλατι τι να πω...έχεις δίκιο μωρέ...είσαι και μόνη σου με τα 2...πόσο υπομονή να κάνεις πια...προσαρμογή είναι θα περάσει. Κάνε λίγο υπομονή!

Λοβ μου αν ειναι οπως τα λες...

στα 2,5 που τον περασα αξιολογηση το μειον του ηταν οτι δεν εκανε ακομα προτασεις με 3 λεξεις, ολα τα αλλα οκ

κατα τα αλλα εσυ σα μαμα του βλεπεις οτι ειναι ολα καλα και υπο ελεγχο?

γνωμη μου σχολειο και λογοθεραπειες μαζι θα τον σπρωξουν γρηγορα

του χρονου ελπιζω οτι θα εχει καλυφθει τελειως η διαφορα

ο β ηταν παιδακι που μαλλον θα μιλαγε στα 3 και οχι στα 2 που εγω ΘΑ ηθελα

ισως και χωρις λογοθεραπειες να ηταν οκ

αλλα σιγουρα θα ηταν πιο πισω απο οτι ειναι τωρα

φιλακια και αμα δεν εισαι σιγουρη για λογοθεραπευτη αν θες να ρωτησω τη δικια μου αν ξερει κανενα στην περιοχη σου

Καλέ γιατί το είπες το παιδί γαϊδούρι και ψεύτρα; Τι έκανε;

Μεταξάκι... εμπιστεύσου το ένστικτό σου με τον Νικόλα και πάρε και 2η και 3η γνώμη ;)

καθε βραδυ ειμαστε ολα καλα, δινει ολο υποσχεσεις

θα πιω το γαλα, θα ειμαι καλα, δε θα κλαψω, δε θα γκρινιαζω, θα ειμαι χαρουμενη

πολλα θα

και σιχαινομαι τα θα θα θα

ξυπνησαμε με γκρινια δε θελαμε γαλα, 8 παρα δεκα με πυζαμες και οι δυο

τα πηρα ρε Χριστινα, τελειως κρανιο, δεν αντεξα

εχτες μου ελεγε περιχαρης που φτιαχνανε μολυβοθηκη με φελλο

σημερα το πρωι, τι μου λεει στην εξοδο για να φυγουμε

δε μου αρεσουν οι χειροτεχνιες!αλλος ενας λογος γιατι δε της αρεσει το σχολειο!

καθε μερα 'εφευρισκει' και κατι αλλο

Διαφημίσεις

Γατουλα είπε:
Λοβ μου αν ειναι οπως τα λες...

στα 2,5 που τον περασα αξιολογηση το μειον του ηταν οτι δεν εκανε ακομα προτασεις με 3 λεξεις, ολα τα αλλα οκ

κατα τα αλλα εσυ σα μαμα του βλεπεις οτι ειναι ολα καλα και υπο ελεγχο?

γνωμη μου σχολειο και λογοθεραπειες μαζι θα τον σπρωξουν γρηγορα

του χρονου ελπιζω οτι θα εχει καλυφθει τελειως η διαφορα

ο β ηταν παιδακι που μαλλον θα μιλαγε στα 3 και οχι στα 2 που εγω ΘΑ ηθελα

ισως και χωρις λογοθεραπειες να ηταν οκ

αλλα σιγουρα θα ηταν πιο πισω απο οτι ειναι τωρα

φιλακια και αμα δεν εισαι σιγουρη για λογοθεραπευτη αν θες να ρωτησω τη δικια μου αν ξερει κανενα στην περιοχη σου

Στα 2,5 λες... για φαντάσου στα 3,5.... κι εγώ ελπίζω ότι θα το καλύψει σχετικά γρήγορα το "κενό".... επειδή τον βλέπω ότι καταβάλει προσπάθεια γενικά να μιλήσει -άλλο αν δεν του βγαίνει- για να δούμε τί θα μας πει και η λογοθεραπεύτρια την Τρίτη !

Λοβ, ο Β νοιωθει ασχημα που ειναι πισω στην ομιλια

ντρεπεται και δε μιλαει, αφηνει αυτην και τον ταπωνει συνεχεια!

δε του το θιγω καθολου αλλα ειμαι σιγουρη για αυτο που λεω

επισης στα 2,5 ειχε πολυ εκνευρισμο γιατι δεν ειχαμε ακομα καλο μεσο επικοινωνιας

τωρα μιλαμε και καταλαβαινομαστε

2,9 τον ξεκινησα! αστο τωρα και παρε μπροστα εσυ, αν ειναι μονο θεμα λογου, δεν ειναι απολυτως τιποτα

επισης ειναι και στο παιδι ποσο γρηγορα θα παρει μπροστα

Σταμάτα να της το συζητάς και να την βάζεις να σου υποσχεθεί... σταμάτα γενικά να ασχολείσαι... Μπαίνεις σε διάλογο για κάτι που ΠΡΕΠΕΙ να γίνει κι εκείνη το εκμεταλλεύεται! Είσαι σε τελείως λάθος δρόμο φιλενάδα...

Ρωτας πως περάσανε και μέχρι εκεί... τίποτα άλλο!

ειναι και ψυχολογικο ρε? να μη θιξω να εισαι χαρουμενη να μη τρομαζεις τα μικροτερα παιδακια

να τη στελνω νηστικη? εκει δε τρωει τιποτα πρωινο, μου ζηταει μια ....φρυγανια και την εχει στο χερι καθε μερα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...