Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Sunshine. είπε:
      1 hour ago, kate82 είπε:

Μόνο cyclacyr και φυλλικο δίνουν προς την εμβρυομεταφορα λίγες μέρες πριν δίνουν προγεστερονη αλλά όχι σ όλες... 

Καλή επιτυχία Άννα! Πότε θα την κάνεις; Εμένα μου έχει δώσει 6 cyclacur και αυτοκόλλητο dermestril. Παίρνεις και filicine? Καλό είναι να ξεκινήσεις και προβιοτικά.

Ευχαριστω παρα πολυ,δεν μου εχουν πει ημερα,την τριτη εχω υπερηχο κ μαλλον θα κανω κ prp εμδομητριου,θα μου πουν την τριτη,ισως κανω την Παρασκευη ετ αλλα μου φαινεται νωρις,κανω λαθος?

πρίν από 3 λεπτά , Anna7190 είπε:

Ευχαριστω παρα πολυ,δεν μου εχουν πει ημερα,την τριτη εχω υπερηχο κ μαλλον θα κανω κ prp εμδομητριου,θα μου πουν την τριτη,ισως κανω την Παρασκευη ετ αλλα μου φαινεται νωρις,κανω λαθος?

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Καλημερες καλημερες!

Εμεις χτες βραδυ βαλαμε την κανονικη μας πανα και ξυπνησαμε σε στεγνο κρεββατι.

Easy-up δεν ξαναβαζω!

Στο σχολειο παει κανονικα με βρακακι και παει 2-3 φορες στην τουαλετα.

Περιμενω να μας ερθει το κρεββατακι για να επιχειρησω και το βημα κοψιμο βραδινης πανας..

Χτες πηγα διαιτολογο, εχασα 2 κιλα :)

Και προχωραμε...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα !

Και Χρόνια Πολλά για την ημέρα !!!

Ειρήνη (Καλτ) να χαίρεσαι τον σύζυγο ! Όλα μαζί τα γιορτάζετε κοντά-κοντά !!!

Μελίνα,

Συγχαρητήρια για την απώλεια !!! Ξου-ξου παλιοκιλά !!!

Ροδάνθη (μπέμπα)

Σε είδα με το νέο λουκ, ανανεωμένη, πολύ γλυκιά... και η Εύα πώς μεγάλωσε έτσι ? Μια χαρά είστε !

Μαράκι,

Γιατί είσαι στα νταουν σου παιδί μου ???? Τί έπαθες ???

Όσο για την πάνα που έλεγες Μελίνα, καλό είναι να προσπαθήσεις για την βραδινή όταν θα δεις ότι τις περισσότερες μέρες ξυπνάει στεγνός ! Μπράβο στο παλικάρι σου !

Εμείς πάλι σήμερα το πρωί δώσαμε ένα ματς... γερό-γερό... γίναμε από 2 χωριά χωριάτες... με τον Ν φυσικά... αρνιόταν πεισματικά να πάει να κατουρήσει στην τουαλέτα... με τα πολλά του βάζω πάνα (ενώ έχω πει στις δασκάλες του ότι πλέον θα τον στέλνω με βρακάκι/α και αλλαξιές)..... και τον βλέπω αμέσως κάθεται κάτω για το άλλο... τον πάιρνω, πάμε τουαλέτα και τί έκανε ρε παιδιά το άτομο ???? Προτίμησε να τα κάνει στο πάτωμα... τέλος πάντων, του έκανα παρατήρηση εκείνη την ώρα... τον πάιρνω μέσα να του βάλω βρακάκι ... με τπτ όμως... μετά δεν ήθελε να ντυθεί, γενικά τον έπιασε μια τρελλή άρνηση ώσπου μου γύρισε εμένα το μάτι ανάποδα και μας άκουσε όλη η γειτονιά...

πόσο σκ@τά είμαι δεν μπορείτε να φανταστείτε... ξεκίνησε η μέρα χάλια...

Μεταξακι σε καταλαβαινω ειναι κατι μερες που ξεκινανε ετσι στραβα και σου παιρνει ωρες να ηρεμησεις!

Δυστυχως τα μικρα μας δεν καταλαβαινουν τα δικα μας αγχη, βιασυνες κλπ

Ελα χαμογελασε λιγο, εγω μικρη, πηγαινα και κρυβομουν πισω απο τις πορτες και εκανα κακα στο πατωμα! Και δεν ελεγα τιποτα και τα εβρισκε η μανα μου στο ασχετο! Σαν τα σκυλια κι εγω! χαχα

Οσο για το μπραβο στο παλικαρακι μου, μαλλον δεν το διατυπωσα σωστα. Δεν ξυπνησε στεγνος, μουσκεμα ηταν η πανα, απλα δεν ειχαμε διαρροες οπως με την πανα easy-up. Του εβαλα την κλασσικη.

Στο μεταξυ το πρωι ξυπναει το ατομο και πριν του βαλω βρακι, ρωταει 'μαμα φοραω παμπερ η βρακακι?' και μεχρι να προλαβω να απαντησω τα ειχε κανει στην πανα. Αναρωτιεμαι, ολη μερα στεγνος στεγνος, δεν τον ενοχλει να τα κανει στην πανα??? Αβυσσος...!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άβυσσος Μελίνα μου...

αυτό σκέφτομαι κι εγώ... όλο το Σ/Κ καθαρός, τα απογεύματα καθαρός, καθόμαστε και μιλάμε και του λέω "είδες τί ωραία που δεν φοράς πλέον πάνα και είσαι καθαρούλης και δεν συγκαίγεσαι που θα πάρουμε ποδήλατο για μεγάλα παιδάκια τώρα" -ναι, έχω και επιχειρήματα τρομάρα μου- και μπλα μπλα μπλα...

κι εκείνος τπτ... θα με σκάσει !!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Κιουλτάκι να τον χαίρεσαι τον καλό σου!!Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας σας ε;;;Πολυχρονος!!

Εμείς χτες κάναμε και τσίσα και κακά στο σχολείο....ευτυχώς η μικρή μου έχει ένα κόλλημα με τις τουαλέτες και εκεί της έχει κάνει εντύπωση γιατί έχει πολλές και μικρές οπότε η σχέδη μας είναι πολύ καλή!Το είχα βέβαια ένα άγχος για τη πρώτη φορά...

Ρε κορίτσια να σας ρωτήσω....βγήκαν τα αποτελέσματα από το δημοτικό παιδικό σταθμό της Μάνδρας και είμαστε μέσα...τι να κάνω; Να την αλλάξω τη μικρή τώρα; Σήμερα έκανε μια αγκαλιά στη δασκάλα της όλο γλύκα! Ο Τ. θέλει να πάει στη περιοχή μας για να έχει φίλους από πέρισυ και να τους κρατήσει μέχρι το σχολείο...εμένα μου αρέσει εκεί που είναι και σιγά σιγά έχει κάνει φίλους...

Σε λίγο καιρό θα τελειώσετε με τη πάνα και θα λέτε:φόραγε το παιδί μου ποτέ πάνα; Και πως την κόψαμε;;Θα δείτε!Μην αγχώνεστε!

Μελινάκι welldone για τα κιλά!Ελπίζω να μη τα βρω εγώ αυτά που έχασες!!!χαχαχα

Αν και με το Γιώργο που μπλέξαμε θα τα χάσω χωρίς να πληρώνω διαιτολόγο εγώ....-300 ευρουλάκια αυτούς τους 3 μήνες ο αντρούλης μου στο μισθό του και από Ιανούαριο βλέπουμε!

Πηγαίνει σε ένα σταθμό στη διπλανή περιοχή...Ελευσίνα ανήκει αλλά είναι κοντά στη δουλειά του Τ. στη περιοχή Μαγούλα....10λεπτά από εδώ το πολύ....περάσαμε μέσω ΕΕΤΑΑ εκεί...

Καλημέρα!

....

Ρε κορίτσια να σας ρωτήσω....βγήκαν τα αποτελέσματα από το δημοτικό παιδικό σταθμό της Μάνδρας και είμαστε μέσα...τι να κάνω; Να την αλλάξω τη μικρή τώρα; Σήμερα έκανε μια αγκαλιά στη δασκάλα της όλο γλύκα! Ο Τ. θέλει να πάει στη περιοχή μας για να έχει φίλους από πέρισυ και να τους κρατήσει μέχρι το σχολείο...εμένα μου αρέσει εκεί που είναι και σιγά σιγά έχει κάνει φίλους...

....

Πηγαίνει σε ένα σταθμό στη διπλανή περιοχή...Ελευσίνα ανήκει αλλά είναι κοντά στη δουλειά του Τ. στη περιοχή Μαγούλα....10λεπτά από εδώ το πολύ....περάσαμε μέσω ΕΕΤΑΑ εκεί...

Μαριτάκι,

Καλημέρα !

Για να καταλάβω... είναι η 1η φορά που πάει σταθμό η μικρή ???

Εάν ναι, μπορείς να την αλλάξεις και να είναι το παιδί στον σταθμό όπου ανήκει... εάν πάλι είναι η 2η χρονιά στον ίδιο σταθμό, αν και πιο μακριά, εγώ θα την κράταγα εκεί...

όσο για τους "φίλους" έχει να κάνει ου ου ου όπου και να είναι !!!

Διαφημίσεις

μπορεις να μαθεις που θα κανουν τις λιγοτερες απεργιες??????

αν ειναι μονιμη η δασκαλα και εδω και εκει

πιστεψε με ειναι παρα πολυ βασικο!!!

Καλημερα

μια απο τα ιδια και σημερα

3 δαχτυλακια γαλα και κλαμα

καθε βραδυ υποσχεσεις!!!!!!

γκρρρρρρρρ

Γατούλα τα σκέφτομαι και αυτά το πιστεύεις;;ΧΑΧΑ

Πήγαινε και πέρισυ σταθμό η μικρή αλλά όχι σε αυτό αλλά σε βρεφονηπιακό...φέτος πέρασε στο παιδικό της περιοχής μας και θα είναι κάποια παιδάκια που ήταν πέρισυ μαζί της στο βρεφονηπιακό....και επιπλέον αν μπει εκεί θα είναι πιο εύκολο να είναι και του χρόνου...

Ενώ σε αυτό που είναι τώρα, που το πιστεύω ότι θα κάνει φίλους αμέσως, μπορεί να μην είναι και του χρόνου..αν καταλαβαίνετε τι εννοώ...επειδή εμείς ζούμε σε κλειστή περιοχή, ο άντρας μου (μεγαλωμένος στο χωριό έχει σημασία) θεωρεί ότι θα είναι πιο εύκολη η μετέπειτα πορεία της στο παιδικό-σχολείο έπειτα αν έχει κάποιους φίλους από τώρα....γιατι αυτοί που θα είναι στο παιδικό της περιοχής μας θα είναι και στο νήπιο-δημοτικό κτλ...δεν είναι σαν την Αθήνα που χάνονται τα παιδάκια

Καλημερα

μια απο τα ιδια και σημερα

3 δαχτυλακια γαλα και κλαμα

καθε βραδυ υποσχεσεις!!!!!!

γκρρρρρρρρ

Όταν είναι εκεί όμως παίζει με τους φίλους της σωστά; Το πρόβλημα είναι στον αποχωρισμό και στο φαγητό και όχι όταν είναι στο παιδικό; Τι σου λέει βρε παιδί όταν της ρωτάς γιατί κλαίει;

ειναι μεχρι να τελειωσει και το πρωινο! τη στελνω με μια φρυγανια στο χερι! δε θελει τιποτα αλλο! μετα ειναι αστερι!

το απογευμα υποσχεται

θα πιει γαλα

δε θα κλαψει

θα χαιρετισει

θα φαει τη φρυγανιτσα της

ξυπνησε με κλαματα

και ο χρονος πιεζει το πρωι

ο Β τι φταιει να μη του δινω καθολου σημασια?

Γατα δε θελει να πιει γαλα δηλαδη?

Μαριτακι διλημμα οντως...

Εγω δεν θα τον αλλαζα τωρα επειδη γενικα με επηρεαζουν οι αλλαγες (και ας λεω ολη την ωρα οτι θελω μια αλλαγη)

Απο την αλλη, λενε οτι οσο πιο μικρο αλλαξει σχολειο τοσο το καλυτερα

Τι να πω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...