Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Και μην ξεχνας οτι κανεις δεν μπορει να αντικαταστησει τη μαμα στο παιδακι σου ακομα κι αν δεν εισαι πολυ καλα. Μηπω ειναι χειροτερα που δεν περνατε ωρες μαζι και το μυαλο σου βρισκει χωρο να κανει κακες σκεψεις αδικα????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρε συ Φαίη πραγματικά δεν είχα καταλάβει ότι όλο αυτό σου έχει δημιουργηθεί από τα λόγια μιας μάνας που γέννησε πόσα χρόνια πριν; Και θυμάται μετά από τόσα χρόνια πότε κάναν τα παιδιά της τι; Μην τρελαθούμε! Εδώ δεν θυμάμαι εγώ που γέννησα πριν 1μιση χρόνο! Κακώς το έχεις αφήσει να σε επηρεάσει όλο αυτό! Ακόμα και έτσι να ήταν κάθε παιδί έχει το ρυθμό του και το Μαράκι είναι μια χαρά κοινωνικό και λαλίστατο απ' ό,τι έχω καταλάβει!

Τα κορίτσια δίπλα σου έγραψαν για ένστικτο και ως ένα βαθμό συμφωνούσα γι' αυτό δεν έγραψα... αλλά εδώ δεν μιλάμε για ένστικτο αλλά για τρομοκρατία της πεθεράς! Σε παρακαλώ δηλαδή!

Σόρι που θα στο πω αλλά η πεθερά σου είναι ανεγκέφαλη με αυτά που κάθεται που σου λέει και δεν να σου πω δημόσια τι είσαι εσύ και κάθεσαι και την ακους! Σύνελθε καμάρι μου!

Μάκια

Ο,τι και να πω θα φανει αστειο.. Εχεις δικιο για την προσωπικη επαφη, απλα επειδη ειμαι σαλταρισμενη, οσο παιρναμε χρονο μαζι, κανω διαφορα "κουλα" που δεν θελω να τα λαμβανει το παιδι.. Οταν λεω κουλα, εννοω πως τη ρωταω διαφορα (π.χ. πως κανει το πουλακι?) ή τη βαζω να κανει διαφορα (π.χ. να κανει ενα πυργακι με τα τουβλακια της).. Ε, αν δεν απαντησει τσιου - τσιου ή αν δεν στησει το πυργακι κατευθειαν παει το μυαλο μου αλλου.. Και δεν θελω να εισπραττει το παιδι την απογοητευση μου! Απο την αλλη, κανω τοσες χαρες οταν μου απανταει που κι εκεινη απορει γιατι χαιρομαι τοσο στα ξαφνικα, αφου αυτα τα κανει εδω και καιρο!

Μιλαμε για ψυχωση.. Εχω παρει τηλ. σε δυο δημους για να με κατευθυνει ψυχολογος αλλα και παλι τα ραντεβου τους ειναι κλειστα για πολυ καιρο. Σκεφτηκα αυριο να καλεσω και τη γραμμη επικοινωνιας που εχει στο parents και εν αναγκη να παρω και στο χαμογελο του παιδιου να μιλησω!

Ξερω πως ισως τραβατε τα μαλλια σας με οσα γραφω και πως κινδυνευω να χαρακτηριστω η psycho του τοπικ και εχετε απολυτο δικιο! Απλα αυτη ειναι η αληθεια μου και δεν εχω παρα να σας την παραθεσω!

Σε ευχαριστω και παλι μαρκοπουλινα μου!! :)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλά το ότι ο γιος της κράτησε το κεφάλι του 3 ημερών ήταν θεϊκό και από μόνο του θα έπρεπε να σε κάνει να αμφισβητείς και το "και" των προτάσεών της!

Χριστινακι ξερω πως τα λες απο αγαπη και δεν σε παρεξηγω, μιλα ελευθερα!

Το ενστικτο μου λεει πως ολα ειναι οκ, απλα ισως εχουμε καθυστερησει λιγο στο θεμα ομιλιας απο αποψη καθαρης αρθρωσης! Ευχομαι να επιβεβαιωθω και απο την αναπτυξιολογο!

Σε ευχαριστω πολυ!

Μακια και σε εσενα!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Μάλλον πρέπει να συναναστραφείς περισσότερα παιδάκια της ηλικίας της Μαρίας για να πειστείς ότι το παιδί δεν έχει τίποτα. Ούτε εσύ έχεις. Η πεθερά σου έχει και είναι τραγικά ύπουλο αυτό! Έχω εκνευριστεί πάρα πολύ!

Πεστα βρε αερικο γιατι θα την τρελανουν την κοπελα στα καλα καθουμενα. Ο δικος μου που δυαλυει μονο τα πυργακια που να τον παω????

Να τα λες να τα βγαζεις απο μεσα σου γιαυτο ειμαστε εμεις εδω!!!!!!!!!!!!

γεια σας κορίτσια! καλώς ήρθες τζέσικα στο καφέ μας!

ευχαριστώ πολύ για τις ευχές, να'στε καλά! κι εσύ ειρήνη μου να χαίρεσαι τους νικολάδες σου.

λουκομαμά τέλεια η φωτό!

ρε συ φαίη! αυτές οι μαμάδες είναι απίστευτες. γιατί, εμείς δεν έχουμε ακούσει τα χίλια μύρια και από μαμά μου (εγώ περπάτησα και μίλησα γρηγορότερα από τα παιδιά μου εννοείται) και από πεθερά μου (ο 1ος της γιος περπάτησε 8 μηνών μόνος του:shock:) καλά και από θεία το θεϊκό (η 2η της κόρη περπάτησε ολομόναχη 6 μηνών:lol:). τί να κάνεις? στο τέλος βαριέσαι να επιχειρηματολογείς και τους λες και μπράβο. αλλά απ'ότι κατάλαβα η πεθερά σου είναι πολύ καλός άνθρωπος, ε? ο άντρας σου δε της λέει τίποτα? άντε να την πας σε αναπτυξιολόγο να ηρεμήσει το κεφαλάκι σου. και άλλη φορά να μην επηρεάζεσαι.

κορίτσια πέμπτη για μολ? εμείς έχουμε κολύμπι 6-7 και μετά πάλι στις 8.30-10 μπαλέτο, αλλά επειδή είναι δίπλα μας σχετικά θα μπορούσα να πεταχτώ για 1 ωρίτσα. στον παιδότοπο θα πάτε? άνοιξε? ή στα μαγαζιά? και πού θα σας βρω που θα αργήσουμε λίγο? στο χριστουγεννιάτικο δέντρο?

μελινάκι εσύ δεν μπορείς? μαρκοπουλάκι μακάρι να τα πούμε!

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

έχει παιδότοποο στο metro mall?

δεν το ήξερα...

ας δώσουμε καταρχήν ένα ραντεβού στις 7 σε ένα κεντρικό σημείο..και όσοι αργήσουν να πάρουν τηλεφωνάκι??..

αλεξάκι δεν έχεις το τηλέφωνο καμμιάς μας?

Διαφημίσεις

Καλημέρα αγάπες!

Ρε Φαίη, έχω τρελαθεί με αυτά που διαβάζω!!! Κοπέλα μου, θα συμφωνήσω και εγω οτι μια χαρούλα τα έχει κάνει όλα το κοριτσάκι σου και άδικα στεναχωριέσαι.

Ετσι, για να γελάσουμε λιγάκι, η πεθερά μου έχει δώσει τις εξής ατάκες σχετικά :

3. Οταν ο άντρας μου ήταν 2 μηνών τον είχε ο θείος του αγκαλιά σε ένα mini market και έδειχνε τα τσιπς και φώναζε "τσιπ τσιπ"!!! 1196.gif

2. Περπάτησε 8 μηνών και μάλιστα κατάφερε να κλειστεί και στο ντουλάπι της κουζίνας και φώναζε απο μέσα "μάμι μάμι" 1261.gif

A N D N U M B E R 1 !!!!!!!

Το πρώτο του δόντι το έβγαλε 40 ημερών, και ήταν τόσο έξυπνος που τον κράταγε ο πατέρας του αγκαλιά και μες στα κλάματα του έδειξε το ούζο. "Κατάλαβε βρε το άτιμο οτι θα ηρεμήσει με το ούζο!!!!!" (εμοτικόν που βαράει το κεφάλι του στον τοίχο, αρπάζει την πεθερά και της ταπώνει το στόμα με ότι βρει μπροστά του!!!)1087.gif1087.gif1087.gif

Ολα αυτά συνοδεύονταν απο το γνωστό : " Αυτό (το αυτό είναι το παιδί μου, έτσι????) τίποτα ακόμα?????"

Κατάλαβες γλυκιά μου?????????

Αν έχεις εσύ ανησυχίες για το παιδάκι σου, αν μέσα σου νοιώθεις οτι η μικρή θα έπρεπε να εξεταστεί απο κάποιον ειδικό, πάω πάσο. Πάντα πίστευα στο ένστικτο της μάνας. Αλλά Φαίη μου, μη δίνεις βάση σε λόγια που δεν έχουν ουσία. Να το έχεις πάντα στο μυαλό σου αυτό, και τώρα και αργότερα που το Μαράκι θα παει σχολείο και για πάντα.

έχει παιδότοποο στο metro mall?

δεν το ήξερα...

ας δώσουμε καταρχήν ένα ραντεβού στις 7 σε ένα κεντρικό σημείο..και όσοι αργήσουν να πάρουν τηλεφωνάκι??..

αλεξάκι δεν έχεις το τηλέφωνο καμμιάς μας?

Αχ!!! Πολύ χαίρομαι!!!

Αντε να γνωρίσουμε και το νεο αίμα του καφέ!!!!

Super!

σήμερα φόρεσε η μικρή κάτι καινούργιες μποτες ugg που τις πήρα..εντωμεταξύ έβαλα μέσα στην τσαντούλα της και τα σπορτεξ μήπως ζεσταθεί με αυτές...πήρα να το πω στη δασκάλα πρωί πρωί..και τι μου λέει????

σιγά μην βγάλει τις μποτες... ... αυτή με το που ήρθε το πρωί μόλις κατέβηκε από το σχολικό σήκωνε το παντελόνι για να μας της δείξει.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...