Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , *Vasoula είπε:

Δυόμιση με τρία  χρόνια....και ναι...αρχικά δεν είχα κάθε μήνα ωαριο....μετά ξεκίνησα και έκανα και δύο κύκλους χωρίς ωαριο..οπότε περίοδο είχα μόνο με cyclacur...οι εξετάσεις χάλια εεε και καπου το πήρα απόφαση!

Ξέρω κοπέλα που έχει περίοδο μονο με χάπια από τα 22 της. Δε πρόλαβε καν να προσπαθήσει σκέψου. Απλά μια μέρα άρχισε να έχει ανωμαλίες περιόδου κ μετά από λίγο τέλος. Εγω προς το παρόν το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι πως έχω λιγότερες μέρες περίοδο. 3-4. Βέβαια κάνω κ κάθε μήνα ωοληψια οπότε δε ξέρω πως θα ήταν αλλιώς.

πρίν από 6 λεπτά , Neverstop είπε:

Υπεραναλυετε οι παρθένοι κι είστε πολύ αυστηροί με τον εαυτό σας. Αφήστε το αυτό μαστίγωμα και κανακεψτε τους εαυτούς σας😀

Έδινα δύο ωάρια με φουλ διέγερση κι είχα ή ένα ή κανένα έμβρυο οπότε δεν το αφήναμε για βλαστοκύστη αλλά 3ων ημερών. Δεν μπορούσα να κάνω διέγερση κάθε μήνα καθώς έπαιρνα μεγάλες δόσεις.

Εχω ωροσκόπο Σκορπιό, το σώζω; 🤣  Αρα έμεινες έγκυος με 3 ημερών; 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Καλημερα ας πουμε!

η Α ξερασε στο σχολικο πανω στην ωραια της φουστιτσα

μαμω το κερατο μου, ολο το ΣΚ καλα και το πρωι αρχιζει η δυσανασχετηση

οσο πλησιαζει η ωρα για το σχολικο περισσοτερο

και μεσα στο σχολικο κλαμματα, ε δε θελει περισσοτερο αυτη

γκλανκ το γαλα σκτα τα ρουχα, αργησε να μου δωσει χαρτι η συνοδος και παπαλα

οσο για το χαρατσι σκατα στα μουτρα τους, εχω Χ3 δηλαδη ε???? αχαχχαχχαχαχχα

εγω το τριημερο το ονειρευτηκα, κρατηστε τοοοοοοοοοοοοοοο

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα !

Φαίη,

Καλή αρχή στον παιδικό για την Μαρία και καλή επιτυχία σε εσένα για την δουλειά που έλεγες... μακάρι, να πάρετε μια ανάσα !

Γάτα,

Χαρά στο κουράγιο σου... δεν έχω χειρότερο από τον εμετό και δη μέσα στο σχολικό..... τρελλή άρνηση ε ?????

Κατά τα άλλα, λίγο που άκουσα χθες τον Β για τα μέτρα "μάυρισα"... ιδίως με το νέο φόρο στα ακίνητα που θα ενσωματωθεί στον λογαρισμό λέει της ΔΕΗ.... ήμαρτον ! Ανοίγεις τον φάκελο και πρέπει να έχεις πάρει 2-3 seropram... τί να πω ! Όλα απ΄τις πλάτες μας θα περάσουν ?????

Καλημέρα και καλή βδομάδα!

Λέμε τώρα...

Τι να πω ρε κόρες....με όλα αυτά που γίνονται δεν υπάρχει διάθεση για τίποτα....

Αυτό με το τριημερο τι είναι πάλι;

Χτες δεν κοιμηθήκαμε καθόλου σχεδόν....12 η ώρα άρχισε μια αναστάτωση στο απέναντι σπίτι, τηλέφωνα, κόσμος, αστυνομία, ασθενοφόρο μετά από 1 ώρα και τελικά το αποτέλεσμα: 38 ετών ο γείτονας με 2 παιδάκια, το 2ο 1 έτους, ανακοπή!!!Δηλαδή, θα μας πεθάνουν όλους λέμεεεε!!!

Για αυτό ας γράψουμε και τίποτα στα παλιά μας παπούτσια...όσο γίνεται!!!!

Διαφημίσεις

Μελινακι καλημερες!!!!!

τι εννοεις να "ξαλαφρωσουμε επαγγελματικα και σε ακινητα" δεν το πιασα.... ειναι και πρωι ακομα.....

εννοω οτι ενα κομματι του αγγουριου που τρωμε απο την εφορια ειναι το επαγγελματικο, εφοσον ειμαστε και οι δυο ελευθεροι επαγγελματιες. εκει η προταση ειναι συσταση ομορρυθμης εταιριας, που φορολογειται διαφορετικα, κατι το οποιο ηδη ψαχνουμε.

το αλλο κομματι του αγγουριου ειναι τα ακινητα, για οποιον εχει.

στο εξωτερικο, αν καποιος εχει ενα διαμερισμα π.χ., φροντιζει ωστε να μην του ανηκει προσωπικα, αλλα σε εταιρια που εχει δημιουργησει αυτος, μοιραζοντας τις μετοχες οπως γουσταρει - στα παιδια του ας πουμε.

και η εταιρια φορολογειται τελειως διαφορετικα, ειδικα λεει, αν εχει εδρα τη κυπρο!

τεσπα, δεν το εχουμε ψαξει καθολου ακομα, να ρωτησουμε δηλαδη λογιστη και δικηγορο, θα το κανουμε ομως αμεσα

εγω το τριημερο το ονειρευτηκα, κρατηστε τοοοοοοοοοοοοοοο

κι εγω το ονειρευτηκα μαμωτο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

ε κρατηστε το και παμε! κατι οικονομικο εεεε????? ιφφφφφφφφφφ

αυτο με τις οφσορ λενε ομως να αλλαξουν και την αντιμετωπιση τους

δε ξερω και να φορολογουν και τα ακινητα των οφσορ

γαματα

ακομα και εντος ελλαδος να ειναι η εταιρια συμφερει λεει

δεν εχω ιδεα αν ισχυουν ολα αυτα, θελει ψαξιμο

Μαριτακι καλημερα, αυτα ειναι πολυ δυασαρεστα, ειδικα οταν ακους για νεους ανθρωπους! :(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

..........

Χτες δεν κοιμηθήκαμε καθόλου σχεδόν....12 η ώρα άρχισε μια αναστάτωση στο απέναντι σπίτι, τηλέφωνα, κόσμος, αστυνομία, ασθενοφόρο μετά από 1 ώρα και τελικά το αποτέλεσμα: 38 ετών ο γείτονας με 2 παιδάκια, το 2ο 1 έτους, ανακοπή!!!Δηλαδή, θα μας πεθάνουν όλους λέμεεεε!!!

Παναγία μου !!! Να είναι καλά το αγγελούδι ! :-(

http://www.epikoinonia-arg.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=33330:2011-09-09-11-51-50&catid=24:2010-06-28-15-23-38&Itemid=61

πού ειμαι??????????? ψαξτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε........

ψώνιοοοοοοοοοο :tongue::tongue::tongue::tongue: πιο κοντινή κάτι, δεν έχει ???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...