Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι να πω κι εγώ που τα παίρνω ΟΛΑ στην κοιλιά; ΜΑ ΟΛΑ?

Και εγώ εκεί τα παίρνω !

Μπαμπάκι αφού τη ξέρεις τη λύση …… πήγαινε το παιδί στη γιαγιά και θα δεις πόσο γρήγορα θα ανέβει η ζυγαριά :P

Α και να μη σου πω ότι αυτά τα λίγα γραμμάρια που πήρε τα οφείλεις στη πεθερούλα σου:rolleyes:

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Χτες πηγα διαιτολογο και εχω παρει δεκα ολοκληρα κιλα!

Απο σημερα λοιπον αλλαζω πλευση, το εχω ορεξη και πιστευω θα παει καλα!

.....

Μελινάκι....10 κιλά;;;Απίστευτο μου φαίνεται βρε κορίτσι....μέσα σε πόσο διάστημα βρε παιδί μου;Όπως και να έχει όμως, θα τα καταφέρεις μιας και το πήρες απόφαση!!!

Ρε Μελίνα; Που τα έχεις κρυμμένα;
ΧΑΧΑ!Ναι ρε κορίτσι....σίγουρα έκανε λάθος η ζυγαριά....σε είδα στις φωτό στα γενέθλια και είσαι μια χαρά!!!
η αληθεια ειναι προσπαθω να τα κρυβω και το κουτσοκαταφερνω φορωντας συνεχεια φορμες, παντελονες, φαρδια φορεματακια κλπ

το τζην εξαλλου ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ουτε γι'αστειο

(γιατι τα παιρνω σε μπουτακια, κωλαρακια - απο τη μεση και πανω και απο τα γονατα και κατω δεν παιρνω ιδιαιτερα)

επισης, μου βρηκε πολυ υψηλο ποσοστο λιπους, 34%

Έλα ρε Μελίνα που έχεις 10 παραπανίσια κιλά.... έλεος με τις ατροφικές ... το λίπος πρέπει να κοιτάξεις να ρίξεις κι άσε την ζυγαριά ας δείχνει ότι θέλει...

Στο λέω εγώ η κατα-καμμένη με τις διαιτολόγους και τις δίαιτες... μπορεί πχ να υπάρξει εβδομάδα που να έχω χάσει μόνο 1/2 κιλό αλλά τα ρούχα μου τα παλιά μου μπάινουν... που σημαίνει ότι χάνω σε λίπος....

Εν τω μεταξύ έχω χάσει γύρω στα 10 (κι αυτό γιατί έκανα ένα πισωγύρισμα η ξεμυαλισμένη με τις διακοπές ;)) και θέλω άλλα τόσα.... χμ, μέχρι το Πάσχα τι στο καλό θα τα έχω χάσει (ελπίζω) !!!

Κι εμένα μόνο η κοιλιά με νοιάζει... αν και μου 'χει υποσχεθεί μετά ο συζυγίτος μου να μου κάνει ένα σούπερ ντούπερ δώρο ;););););).............

Γειαααααααααααα σε ολες!!! :D

Γυρισαμε σημερα!

Περασαμε υπεροχα! Ολα τελεια κοριτσαρες! Κλεισαμε 37 μπανια συνολο ολο το καλοκαιρακι, λιωσαμε στις βολτες και γενικα περασαμε πολυ ομορφες στιγμες ως οικογενεια!

Καλο Χειμωνα δεν λεω (δεν θελωωωωωωω χαχαχα), καλη συνεχεια στο "εξω" και στις ομορφες στιγμες!

Φιλακια!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

τι να πω ρε? μεγάλο θεμα..το ρεμα πικροδαφνης που ειναι και στην γειτονια σας...

ε εμεις ειμαστε η μελετητική εταιρεια που θελουμε να το φτιαξουμε-επενδυσουμε....χαχαχα

οι οικολογοι όμως ανένδοτοι! να μεινει όπως ειναι...

να διαμορφωθει με λσυρματοκιβωτια...επισης η ανάπλαση που εχουν κανει οι αρχιτεκτονες ειναι τρομερη..ποδηλατόδρομοι, παρκα..ασε

ε τους ενοχλει να βαλουμε συρματοκιβωτιο μεσα στο ρεμα..ειναι μερος του οικοσυστηματος μας και δεν πρεπει να το πειραξουμε λεει...

Διαφημίσεις

Καλημέρα !!!!

ότι του φανεί του Λωλοστεφανή αυτοί οι οικολόγοι βρε παιδί μου ώρες-ώρες... δλδ προτιμούν να μην αξιοποιηθεί ο χώρος αυτή η έκταση τέλος πάντων ????

Καλημέρα !!!!

ότι του φανεί του Λωλοστεφανή αυτοί οι οικολόγοι βρε παιδί μου ώρες-ώρες... δλδ προτιμούν να μην αξιοποιηθεί ο χώρος αυτή η έκταση τέλος πάντων ????

ε ναι βρε μεταξακι μου εννοειται!

τι εστι συρματοκιβωτιο?

πετρες και χωματα δεμενα γυρω γυρω με συρμα για να μην πεφτουν..

Καλημερα κορες και καλως ηρθες πισω Φαιη! :)

Κιουλτακι καλη τυχη στον αγωνα με τους οικολογους!

Παντως τα συρματοκιβωτια ειναι, αν μη τι αλλο, εμφανισιμα...

Θα μου πεις οι οικολογοι χεστηκαν!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα κορες και καλως ηρθες πισω Φαιη! :)

Κιουλτακι καλη τυχη στον αγωνα με τους οικολογους!

Παντως τα συρματοκιβωτια ειναι, αν μη τι αλλο, εμφανισιμα...

Θα μου πεις οι οικολογοι χεστηκαν!

αυτο ακριβως χεχε

για οποιον εχει απορια τί εστι συρματοκιβωτιο ας δει εδω.....http://www.adamasco.gr/index_files/Page2716.htm...

αντε μαθημα γεωτεχνικών το καταντησαμε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...