Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Ένα τραγούδι που μου φτιάχνει πάντα τη διάθεση όταν ξυπνάω κακόκεφη...

Κιουλτάκι μη μασάααςςς!!!Πάνω τους!!!!

Βρε μπεμπάκι μια χαρά είναι η μικρή σου!Στις φωτό φαίνεται σούπερ!!!!

Αερικάκι είμαστε λίγο καλύτερα;;;

Είμαστε αρκετά καλύτερα :) Εσύ;

Το τραγούδι αυτό λένε πλέον για καλημέρα στο σχολείο :) Και λατρεύω να το τραγουδάμε και να φτάνουμε στο "καλημέρα τι κάνεις; Σ' αγαπάω πολύ"

Και εγώ το λατρεύω αυτό το τραγούδι!Το θεωρώ πολύ αισιοδοξο και πάντα το σκέφτομαι στα δύσκολα και χαμογελάω!

Είμαι λίγο καλύτερα από την άποψη ότι ό,τι είναι να γίνει θα γίνει....υπάρχουν άνθρωποι σε χειρότερη μοίρα από εμάς...απλά εγώ στεναχωριέμαι για αυτά που περιμένω να έρθουν και όταν έρχονται τα αντιμετωπίζω μια χαρά!Ανάποδος άνθρωπος παιδί μου!

Χαίρομαι που είσαι καλύτερα!!!

χτες με ρώταγε η Νάντια πως λένε το αφεντικό μου...ΟΑΕΔ της λέω!!!!Α μου λέει οαέδ....και σε μαλώνει;;;;Χαχαχα!!!

Α χα χα καλόοοο ! Είσαι κορυφή !!!!

μερα.....

σημερα ειμαι λιγο down.....

πηγαμε παιδιατρο επιτελους!

μας ζυγισε.... ειχαμε να ζυγιστουμε απο 22-06 που ημασταν τοτε 10.400.....

χτες μετα πο 1,5 μηνα ειμαστε (κλαψ κλαψ κλαψ) 10.700.....

θα σκασω γμτ!!!!! μπηκαμε στις καμπυλες που εχω εγω (απο τον WHO τις ελληνικες δεν τις κοιταω γιατι θα φρικαρω....) αλλα ρε γμτ ειμαστε πολυ κατω.....

γιωτααααααα βοηθεια.... δες αν μπορεις σε παρακαλω τις ελληνικες και αν ειμαστε εντος σφυρα.... δεν τις εχω κιολας και χτες δεν κοιταξα το βιβλιαριο της για να μην στεναχωρηθω κι αλλο..... αυτα!

Μπέμπα,

Ηρέμησε... η παιδίατρος τί σου λέει καμάρι μου σχετικά ???

καλημερα..σημερα εχω μια παρουσίαση ενός εργου στο δημαρχειο φαληρου και θα μας την πεσουν οι οικολογοι...

κλαψε με μανα, κλαψε με!!

Καλή Επιτυχία !!!!!!!

Καλημέρα!

Ένα τραγούδι που μου φτιάχνει πάντα τη διάθεση όταν ξυπνάω κακόκεφη...

...........

Δεν ξέρω σε ποιό τραγούδι αναφέρεσαι, μιας και δεν έχω πρόσβαση από εδώ αλλά σας αφιερώνω από καρφιάς το παρακάτω ΚΟΡΥΦΑΙΟ άσμα που ΠΑΝΤΑ μου φτιάχνει το κέφι και αρέσει πολύ και στα παιδάκια μου...

Τα παιδιά ζωγραφίζουν στον τοίχο

δυο καρδιές κι έναν ήλιο στη μέση

παίρνω φως από τον ήλιο

και φτιάχνω την αγάπη

και μου λες πως σʼ αρέσει.

Τα παιδιά τραγουδάνε στους

δρόμους

κι η φωνή τους τον κόσμο αλλάζει

τα σκοτάδια σκορπάνε

κι η μέρα λουλουδίζει

σαν άνθος στο περβάζι.

Ένα σύννεφο είναι η καρδιά μου

κι η ζωή μου γιορτή σε πλατεία

σʼ αγαπώ κι ο απέραντος κόσμος

πόσο μοιάζει με μικρή πολιτεία

Καλημέεεεεεεεερα !

Διαφημίσεις

Μπεμπάκι το τραγούδι και αφιέρωσα είναι το καλημέρα τι κάνεις; του Πάριου......όντως ωραιο το άσμα σου....κάτι σαν το Αν όλα τα παιδιά της γής....

Για πες... τα παιδιά καλά στο σταθμό; Εμείς σήμερα μπήκαμε χωρίς καθόλου κλάματα και μου έκανε και γεια σου μαμά!!!Ουφ ανακούφιση!!!

Μπεμπάκι το τραγούδι και αφιέρωσα είναι το καλημέρα τι κάνεις; του Πάριου......όντως ωραιο το άσμα σου....κάτι σαν το Αν όλα τα παιδιά της γής....

Για πες... τα παιδιά καλά στο σταθμό; Εμείς σήμερα μπήκαμε χωρίς καθόλου κλάματα και μου έκανε και γεια σου μαμά!!!Ουφ ανακούφιση!!!

Καλά... ο Πάριος είναι κορυφή σε όλα του !!!

Εγώ ειμί η λοβ (με το όνομα) καλέεεεε !!!

Τα παιδιά μια χαρά στον σταθμό... συνήθισαν σιγά σιγά και το γεγονός ότι πάω εγώ και τα παραλαμβάνω και φεύγουμε χωρίς κλάμματα και υστερίες... ευτυχώς !

Μποντζορνο κορες!

Διακρινω μια νοτα αισιοδοξιας και γουσταρω! :)

Εμεις καλα, με το πρωινο κλαματακι αρκετα βελτιωμενο! :)

Σημερα εχω μπολικη δουλιτσα και περναει η ωρα χωρις να το καταλαβαινω.

Χτες πηγα διαιτολογο και εχω παρει δεκα ολοκληρα κιλα!

Απο σημερα λοιπον αλλαζω πλευση, το εχω ορεξη και πιστευω θα παει καλα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα

που τα εχωσες μαρη 10 κιλα και εμεις δε τα βλεπουμε?

Μπεμπακι η Α εγινε 10 22 μηνων

δε νομιζω οτι 2,5 ειχε παρει αυτα τα 700 γρ

το περασε τα 13, ΑΚΥΡΟ! 12,8 ειναι

Διαφημίσεις

Καλά... ο Πάριος είναι κορυφή σε όλα του !!!

Εγώ ειμί η λοβ (με το όνομα) καλέεεεε !!!

Τα παιδιά μια χαρά στον σταθμό... συνήθισαν σιγά σιγά και το γεγονός ότι πάω εγώ και τα παραλαμβάνω και φεύγουμε χωρίς κλάμματα και υστερίες... ευτυχώς !

Ναι καλέ λοβ με το όνομα....σας μπέρδεψα...εσένα εννοούσα αλλά από τη βιασύνη σου άλλαξε το όνομα!Σόρυ!

Μελινάκι....10 κιλά;;;Απίστευτο μου φαίνεται βρε κορίτσι....μέσα σε πόσο διάστημα βρε παιδί μου;Όπως και να έχει όμως, θα τα καταφέρεις μιας και το πήρες απόφαση!!!

η αληθεια ειναι προσπαθω να τα κρυβω και το κουτσοκαταφερνω φορωντας συνεχεια φορμες, παντελονες, φαρδια φορεματακια κλπ

το τζην εξαλλου ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ουτε γι'αστειο

(γιατι τα παιρνω σε μπουτακια, κωλαρακια - απο τη μεση και πανω και απο τα γονατα και κατω δεν παιρνω ιδιαιτερα)

επισης, μου βρηκε πολυ υψηλο ποσοστο λιπους, 34%

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...