Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Να 'μαι και εγω.

Λοιπόν ο δικός μου είναι 26 μηνών, εγω δουλεύω 9-5 και έχω την τύχη να τον έχω στο σπίτι με τη μητέρα μου.

Απο Σεπτέμβριο όμως λεω να τον στείλω. Το ζητάει και ο ίδιος :-)!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να σου ζησουν τα πλασματακια σου και να ειναι παντα γερα!!!!!! Δουλευεις αλλα ειμαι σιγουρη οτι κανεις οτι καλυτερο για να αναπληρωνεις τον χρονο που δεν εισαι μαζι τους!!!!!!

Και αφου ειναι με παπου και γιαγια μια χαρα περναει η κουκλα σου!!!!!!

Να τον χαίρεσαι τον γαλανομάτι σου! Καλά περνάνε με τους γονείς κ όσο να'ναι εχω τύψεις αφου γυρνώ κουρασμένη κ δεν ειμαι πάντα με καλή διάθεση

Διαφημίσεις

Δουλευα στην τηλεοραση του Αλφα ρεπορτερ τα πρωτα χρονια και μετα υπευθυνη σε εκπομπες και στο δελτιο ειδησεων. Μπηκα πολυ μικρη εκει ενω ταυτοχρονα σπουδαζα και εφυγα το 2007.

Να 'μαι και εγω.

Λοιπόν ο δικός μου είναι 26 μηνών, εγω δουλεύω 9-5 και έχω την τύχη να τον έχω στο σπίτι με τη μητέρα μου.

Απο Σεπτέμβριο όμως λεω να τον στείλω. Το ζητάει και ο ίδιος :-)!

Είναι όντως τύχη που έχουμε ανθρώπους που εμπιστευόμαστε

Το σκέφτομαι κ' γω για τον παιδικό, δεν θα ήταν άσχημα για την μικρή μου

Γεια σας κοριτσια!

Σας διαβαζω αλλα ψιλοτρεχω και δεν προλαβαινω να γραψω!

Καταρχην να καλωσορισω τη Τζεσικα και εγω και να συμφωνησω πως η κορη της ειναι ενα αγγελουδι! Το ιδιο ισχυει και για το παλικαρακι της βεβαια! Εν τω μεταξυ δεν ξερω πως τα εχει καταφερει (ελα μου ντε! :lol:), τα παιδια της ειναι φτυστα εκεινη!!

Εμεις σε γενικες γραμμες καλα.. Μου εχει καρφωθει κατι στο μυαλο και ψαχνω απεγνωσμενα αναπτυξιολογο. Εχω κλεισει ραντεβου στο Παιδων για τις 16/02 αλλα επειδη μεχρι τοτε δεν αντεχω να περιμενω, εκλεισα και στις 16/12 σε μια ιδιωτη, Γκολτσιου λεγεται. Αν παρολαυτα ξερετε κι εσεις καποιον θα ηθελα να μου το πειτε!

Κατα τα αλλα σχετικα καλα, τα οικονομικα μας ειναι λιγο στο ναδιρ αλλα δεν παραπονιεμαι καθως αυτο το μηνα τακτοποιηθηκαν αρκετες υποχρεωσεις.

Τζεσικα η δικια μου ειναι σχεδον 22 μηνων και δεν παει βρεφικο. Εχω αποφασισει ομως να τη στειλω απο το Σεπτεμβριο που μας ερχεται. Και απο την καινουρια χρονια ειναι πολλα μες στο μυαλο μας να γινουν αλλα ενα - ενα τη φορα!

Φιλακια πολλα σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Γεια σας κοριτσια!

Καταρχην να καλωσορισω τη Τζεσικα και εγω και να συμφωνησω πως η κορη της ειναι ενα αγγελουδι! Το ιδιο ισχυει και για το παλικαρακι της βεβαια! Εν τω μεταξυ δεν ξερω πως τα εχει καταφερει (ελα μου ντε! :lol:), τα παιδια της ειναι φτυστα εκεινη!!Σ'ευχαριστώ Φαίη μου!!

Εμεις σε γενικες γραμμες καλα.. Μου εχει καρφωθει κατι στο μυαλο και ψαχνω απεγνωσμενα αναπτυξιολογο. Εχω κλεισει ραντεβου στο Παιδων για τις 16/02 αλλα επειδη μεχρι τοτε δεν αντεχω να περιμενω, εκλεισα και στις 16/12 σε μια ιδιωτη, Γκολτσιου λεγεται. Αν παρολαυτα ξερετε κι εσεις καποιον θα ηθελα να μου το πειτε!Πήγαινε δεν χάνεις κάτι, μονο κ μονο για να σου φύγει η ανησυχία. Γιατί όμως σου έχουν μπεί τέτοιες ιδέες;;

Τζεσικα η δικια μου ειναι σχεδον 22 μηνων και δεν παει βρεφικο. Εχω αποφασισει ομως να τη στειλω απο το Σεπτεμβριο που μας ερχεται.

Αν τελικά κάνω αίτηση θα είναι για να ξεκουράσω την μητέρα μου κ θα κάνω σε δημόσιο παιδικό .... αλλά το κόβω ψιλοχλωμό να την παίρνουν.

Ηθελα κ τον Θοδωρή στην ηλικία της να τον πάω παιδικό αλλά ειχε ενστάσεις η μητέρα μου.... τώρα βέβαια με τοση κούραση που τραβά με τα δύο ίσως έχει άλλη γνώμη... θα δείξει

Διαφημίσεις

Φαιη μου τι σε ανησυχει στο παιδι??? Γιατι αυτα που ειχες γραψει σε ενα θεμα εμενα μου φανηκαν ακρως φυσιολογικα για την ηλικια της.

Σε ευχαριστω πολυ Μαρκοπουλινα μου! Οσο κουραγιο δεν εχω παρει απο τους δικους μου ανθρωπους, εχω παρει απο εσας εδω!

Αυτα που εγραψα με ανησυχουν που ισως εν τελει δεν ειναι και τοσο ανησυχητικα. Απλα ειμαι που ειμαι αγχωδης, εχω και τους καλοθελητες (βλεπε την πεθερα μου) που μου λενε πως το παιδι εχει καθυστερησει να κανει καποια πραγματα και εχω ισοπεδωθει το τελευταιο διαστημα.. Η Μαρια μπορεσε να κρατησει ορθιο το κεφαλι της απο πολυ νωρις. Αλλα αυτο δεν ηταν κατορθωμα, γιατι ο αντρας μου το κρατησε απο 3 ημερων... Η Μαρια γυρισε μπρουμητα απο ανασκελα και τουμπαλιν στους 3 μηνες.. Αλλα και παλι δεν ηταν κατορθωμα γιατι ο αντρας μου το εκανε πιο νωρις, πολυ πιο νωρις.. Εκατσε μονη της χωρις βοηθεια στους 6 μηνες αλλα και παλι αργησε γιατι ο αντρας μου καθοταν πιο μικρος. Μπουσουλησε στους 9 μηνες και περπατησε στους 14 μηνες, ειπε την πρωτη της λεξη γυρω στους 6 μηνες, εδειξε με το χερακι και εκανε παλαμακια γυρω στους 11 μηνες αλλα και παλι ολα αυτα δεν ειναι κατορθωματα γιατι ο αντρας μου και τα υπολοιπα παιδια της (εχει αλλα 3 αγορια) ολα αυτα τα εκαναν πιο μικρα... Τοση ωρα σου μεταφερω δικα της λογια...

Δεν ξερω... Τοσες μερες δεν βρισκω κουραγιο ουτε να ανασανω.. Μονο να κλαιω θελω... Και δεν μπορω να περιμενω μεχρι τις 16/02.. Οποτε ειπα να κλεισω κι ενα ραντεβου νωριτερα..

Δεν θελω να σας φορτιζω αλλα ειμαι πολυ χαλια ψυχολογικα και δεν ξερω προς τα που να κανω... Εχω υποσχεθει μολις τελειωσουμε με ολο αυτο, να κλεισω ραντεβου με ψυχολογο ή και με ψυχιατρο εν αναγκη.. Τοσες μερες κανω τοσο μακαβριες σκεψεις... Δεν ξερω που θα βγει!:(

gM4vp2.png

Το μονο που επρεπε να κανεις ηταν να κλεισεις το στομα της πεθερας σου πιο νωρις. Πριν σε δηλητηριασει. Φυσιολογικοτατο ειναι το κοριτσακι σου σε ολα, μην αφηνεις τον εαυτο σου να κανει αδικα ασχημες σκεψεις που στερουν απο την οικογενεια σου την γαληνη.

Ο Μαριος παλαμακια χτυπησε πριν τρεις μηνες και ειναι 20 μηνων, και ακομα λεει λιγες κουβεντουλες. Ολα οσα περιγραφεις ειναι απολυτως νορμαλ. Δεν βλεπω τον λογο να αρωσταινεις ψυχολογικα απο το τι λεει ο καθενας. Και για το παιχνιδι γυρω απο τον εαυτο της το κανει και ο Μαριος τελευταια και καταδιασκεδαζει πολυ. Ειναι νορμαλ ολα τα παιδακια το κανουνε.

Σε ευχαριστω πολυ! Δεν φταιει τοσο εκεινη,οσο εγω που την αφησα να μου περασει αυτο που ηθελε και τωρα ξερεις γιατι τα εχω μαζι μου? Γιατι δεν μπορω να το διωξω απο επανω μου.. Εχω πεισει τον εαυτο μου πως κατι τρεχει (χωρις να βλεπω κατι αλλο "υποπτο" στο παιδι) και γυρναω γυρω απο εκει σαν την τρελη.

Ακομα και οταν διαβαζω οσα μου γραφετε ολες, ηρεμω προσκαιρα και μολις πεσει η νυχτα ξανα τα ιδια! Δεν το λεω για να το πω απλα, αλλα ειλικρινα κοντευω να σαλταρω! Ευτυχως που τον τελευταιο καιρο δεχεται και την κρατα η μανα μου καποιες ωρες γιατι δεν θα ηθελα να με ειχα μαμα και η Μαρια εχει αρχισει και δυσανασχετει με την παρτη μου.... Οχι πως εχει αδικο το παιδι!

gM4vp2.png

Αν αυτο το πραγμα φτανει στο σημειο να σου καταστρεφει την καθημερινοτητασ οντως πρεπει να παρεις βοηθεια γιατι και με το να τρεχεις το παιδι στους γιατρους αδικα δεν θα λυθει κατι οσο και να σε καθησυχασουν. Ασε που μπορει να πεσεις και σε κανενα αλητη γιατρο που μπορει να εκμεταλευτει το αγχος σου και να σου παρουσιασει πραγματα στο παιδι που δεν υφιστανται.

Μιλα με καποιον ειδικο συντομα γιατι ειναι κριμα να φθειρεσαι και εσυ και το παιδακι σου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...