Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επιτέλους μπορώ να πω κι εδώ μια καλημέρα... με έπηξαν άσχημα χθες και σήμερα!!!

Φυγάς και ξερό ψωμί ναι... κοιμήθηκα στο 3λεπτο :P :p

............

Χαζεψα λιγο στο νετ και εκει που αρχισα να γλαρωνω, μπηκα λιγο στο καφε και ειδα, Μεταξακι, το φανταστικο θεμα που εχεις ανοιξει, με τα ταξιδια! :)

Το ταξιδι στην Πολη το λαχταραω καιρο τωρα, το περιγραφεις ακριβως οπως το εχω ονειρευτει! Ελπιζω καποια στιγμη να τα καταφερω να παω...

Επισης, καποια στιγμη που θα μπορεσω, θα περιγραψω το ταξιδι μετα το γαμο μας, στην Κορσικη.

Άντε Μελινάκι ... περιμένουμε συμμετοχές ! Τί είπες τώρα ???? Κορσική ? Δεν ξέρω γιατί, αλλά είναι από τα μέρη που θα ήθελα να πάω....

Καλά... για την Πόλη δεν υπάρχουν λόγια να την περιγράψεις α π λ ά.... :rolleyes:

Καλησπερες! :)

Μολις εκατσα να φαω μετα απο εξορμηση στο παρκο!

Ο μικρος, αφου του εβγαλα χωματα μεχρι και απο τον πισινο του :), ξεραθηκε!

Πηγα με μια φιλη (και την κορουλα της), της οποιας ο αντρας επισης λειπει απο το σπιτι λογω δουλειας.

Και λεγαμε ποσο θα θελαμε να ειχαμε τους αντρες μας μαζι μας καθε βραδυ, κατι που για πολλους ειναι δεδομενο...

Τεσπα, καλα να ειμαστε και θα γινει κι αυτο!

Μαρακιιιιιιιιιιιι, δε μας ειπες, πως τα πηγατε στο σχολειο σας?

Ειχατε καλη αρχη???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Καλά χτες κάναμε το ωραίοτερο μπάνιο του καλοκαιριού!Πήγαμε στο Πόρτο Γερμενό το οποίο λόγω του αέρα και των κυμάτων των προηγούμενων ημερών ήταν πεντακάθαρη, είχε ρυχήνει και ήταν σαν πισίνα τα νερά του! Λίγος κόσμος και υπέροχη θάλασσα!Το καταευχαριστηθήκαμε!

Εσείς συνεχίζετε τα μπανάκια Ειρήνη;

Καλημέρα Αερικούλι!

Διαφημίσεις

καλημερα!

να δω πως θα παει η αυριανη! ο Β δε θελει να παει σχολειο καθολου!

Καλημέρα !!!

χα χα κάτσε θα διαβάσεις αύριο εντυπώσεις !!!!

όταν τους λέω θα έρθει ο Κοσμάς (ο οδηγός) και η Ευαγγελία (η δασκάλα τους) να σας πάρουν αύριο με το σχολικό είναι μες στην τρελή χαρά, η μικρή φωνάζει Ναι! και γελάει... κάτσε να δούμε όμως αντιδράσεις τη στιγμή που θα εμφανιστεί το σχολικό !

Αχ Παναγία μου αγχώνομαι !:rolleyes:

Εμείς πάλι... ενώ την πρώτη εβδομάδα μπαίναμε με τρελλή χαρά... από χθες... αρχίσαμε πάλι τις γκρίνιες... Μίλησα και με την υποδιευθύντρια και μου είπε ότι είναι περίοδος προσαρμογής για καινούργια παιδάκια και αυτό στρεσάρει και τα παλιά αφού βλέπουν μαμάδες μέσα στις αίθουσες... θα την παραδίδω κι εγώ στα 'μεγάλα' μπας και γλιτώσουμε την πρωινή γκρίνια :D

εμενα ξυπναει και χουζουρευει στο κρεβατι και δεν σηκωνεται...

της λεω λοιπον οτι αν δεν σηκωθει θα ερθει το σχολικο και δεν θα το προλαβεις! αυτο ήταν..ετοιμαζεται στο πι και φι! χωρις το σχολειο δεν μπορει η Ζωή..ίσως επειδη εχει κανει και αρκετους φιλους πια από εκει...

Καλημερα! :)

Εμεις ξεκιναμε τη Δευτερα σχολειο και εχω ενα μικρο αγχος, αλλα ευελπιστω οτι θα χαρει να ξανβρεθει με τα φιλαρακια του.

Εξαλλου με δυο φιλους του εχουμε κρατησει καλη επαφη και οσο ηταν κλειστο το σχολειο..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...