Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λουκομαμα ειναι νωρις ακομα, παιρνουμε τα σιροπακια μας και τις φυτικες ινες και θα δειξει. την πρωτη μερα ολα οκ, χτες τιποτα... θα δουμε...

είναι νωρίς ακόμα κοριτσάκι....

Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα, είναι πιθανό να επαναλαμβάνομαι αφού δεν καταφερα να διαβάσω όλες τις σελιδες σας. Τα παιδάκια σας τα στέλνετε παιδικό ή ειναι στο σπίτι; Εγώ εργάζομαι 9-4 και εχω τους γονείς μου που τα προσεχουν, το μπαμπά μου που την πάει κούνιες τα πρωϊνά και ξεδίνει, έτσι στο σπιτι ειναι πιο ήρεμη τα απογεύματα

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα, είναι πιθανό να επαναλαμβάνομαι αφού δεν καταφερα να διαβάσω όλες τις σελιδες σας. Τα παιδάκια σας τα στέλνετε παιδικό ή ειναι στο σπίτι; Εγώ εργάζομαι 9-4 και εχω τους γονείς μου που τα προσεχουν, το μπαμπά μου που την πάει κούνιες τα πρωϊνά και ξεδίνει, έτσι στο σπιτι ειναι πιο ήρεμη τα απογεύματα

ο δικος μου ειναι 2,5 και ξεκινησε παιδικο το σεπτεμβρη...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Ο δικος μου ειναι σχεδον 20 μηνων και δεν δουλευω και δεν παει παιδικο. Απο βολτες αλλο τιποτα οταν ειμαστε καλα.

θα΄θελα πολύ να μην δουλευω, να τα χαρώ τα παιδάκια μου (έχω και ένα γιο που πάει β' δημοτικού)

Να σου ζησουν τα πλασματακια σου και να ειναι παντα γερα!!!!!! Δουλευεις αλλα ειμαι σιγουρη οτι κανεις οτι καλυτερο για να αναπληρωνεις τον χρονο που δεν εισαι μαζι τους!!!!!!

Και αφου ειναι με παπου και γιαγια μια χαρα περναει η κουκλα σου!!!!!!

Εγω αλλο παιδακι δεν μπορω να κανω οποτε ηταν πιο εφικτο να σταματησω καποια χρονια μιας και δεν ειχα κανεναν να τον κρατησει πανω απο μια ωρα την ημερα. Συν οτι η δουλεια μου δεν ειχε ωραριο και δουλευα απο το πρωι μεχρι το βραδυ οποτε οικογενεια δεν κρατιοταν ετσι με τιποτα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...