Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Χαχαχα φαντάζομαι ότι όπου δω πολλά πιτσιρίκια και μαμάδες εν εξάλλω θα είστε εσείς :lol:

Μπορούμε να δώσουμε ραντεβού σε συγκεκριμένο σημείο... Επίσης τώρα που το σκέφτομαι... μπορώ να σας βάλω στους friends για να δείτε το album μας :lol:

για βάλε μας!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστω Αερικακι κουραγιο σαμπως μπορω να κανω και τιποτα αλλο???? Τωρα με πηρε η νονα του Μαριου και μου ελεγε οτι ο γιος της ξεκινησε ημερες τωρα και κοιμαται 9 το βραδυ με 7 το πρωι και ειναι 6 μηνων μωρο.

Εγω σε πηγαδι κατουρησα ηθελα να ξερα και δεν κοιμαται ποτε το δικο μου παιδι???

Τεσπα, γερο ναναι και αυτο και εγω και θα τα καταφερουμε. Σε αυτο το mall δεν εχω παει ποτε,που ειναι δεν καταλαβα????

κριμα που δεν θα σας δουμε εμεις...

(καλα να παθω, αφου εφυγα απο τα νοτια προαστια χαχα)

κοριτσακια την κυριακη παιζει αναβυσσος ε? μηπως σας πετυχω εκει τουλαχιστον

Κυριακή έχει γενέθλια ο μπαμπάς μας!!

Θα του κάνω surprise party!

Διαφημίσεις

Αν δεν παμε σε αυτη την φιλη μου θα ερθουμε και εμεις κοριτσακια μου!!!!!!

Αχ πολύ θα χαρώ να σας δω!

Λοιπόν κανόνισα suprise party την Κυριακή το απόγευμα με τους καλύτερούς του φίλους (περίπου 10 άτομα).

Είμαι σίγουρη οτι θα του αρέσει πάρα πολύ! Ψάχνω τούρτα και θέλω να στολίσω λίγο το σπίτι για να γίνει τελείως γιορτινό!!!!

Να δω, πώς θα καταφέρω να τον διώξω το απόγευμα 1 ώρα για να κάνω τις τελευταίες ετοιμασίες.

Διαφημίσεις

Να δω, πώς θα καταφέρω να τον διώξω το απόγευμα 1 ώρα για να κάνω τις τελευταίες ετοιμασίες.

Κάτι θα πρέπει να πάει να πάρει από μαμά/πεθερά (θα έχεις συνεννοηθεί εννοείται).

Καλώς την και την jesk :D

023.gif023.gif023.gif023.gif

"Ουγια πέγια" Φ Α Ν Τ Α Σ Τ Ι Κ Ο !!!!! 023.gif023.gif023.gif

Υ.Γ. Παει καλύτερα ο μικρός Μελίνα μου?

λουκομαμα ειναι νωρις ακομα, παιρνουμε τα σιροπακια μας και τις φυτικες ινες και θα δειξει. την πρωτη μερα ολα οκ, χτες τιποτα... θα δουμε...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...