Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν υπαρχει ο γιος σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θελω και εγω να μου τα πει με την κιθαρα!!!!!!!!!

Μη νομίζεις οτι θα ντραπεί!!!

Πάντως το κάθε παιδί βρίσκει πάντα ένα λόγο για να ξενυχτάει τους γονείς του. Το ένα τα δόντια, το άλλο η μύξα, άλλο τα κάλαντα... η ουσία είναι οτι είμαστε όλοι φαντάσματα!

καλημέρα λουκομαμά!!

φανταστικός ο τατάκης!!

εμένα εχτές έλεγε τα κάλαντα των φώτων...

καλά της λέω κατευθείαν στα φώτα πήγαμε??

Τα κάλαντα των φώτων !!!! χι χι χι χι !!!! Φαντάζομαι τη τζουτζούκα να τραγουδάει κάλαντα!!!!!

Ο δικός μου τα κάλαντα τα έμαθε ... στην Παιδική χαρά!!!! Παιδικό Σταθμό το έχουν κάνει τα άτιμα!!!

Στολίσατε δεντράκι ?

Θα το δοκιμασω και αυτο Μελινακι μπας και τον πιασει γιατι αυτο που του βαζω τωρα δεν του κανει τιποτα.

Τον δικό μου δυστυχώς τίποτα δε τον συνέφερε απο τους πόνους στα δόντια. Και εγω και ο άντρας μου τα έχουμε μετρήσει ένα - ένα Marcopoulaki μου.

Πολύ γκρίνια.

Διαφημίσεις

Τουλαχιστον τα καλαντα ειναι κατι ευχαριστο βρε λουκομαμα. Λες ξυπνησε το παιδι μου αλλα ειναι μεσα στην χαρα και μου τραγουδαει, δεν τσιριζει χωρις να ξερεις τι θελει.

Αρα καλαντα και παλι καλαντα. Γιατι να ντραπει το παιδι??? Τιμη μου που θα μου πει τα καλαντα ενας αληθινος ροκ σταρ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τουλαχιστον τα καλαντα ειναι κατι ευχαριστο βρε λουκομαμα. Λες ξυπνησε το παιδι μου αλλα ειναι μεσα στην χαρα και μου τραγουδαει, δεν τσιριζει χωρις να ξερεις τι θελει.

Αρα καλαντα και παλι καλαντα. Γιατι να ντραπει το παιδι??? Τιμη μου που θα μου πει τα καλαντα ενας αληθινος ροκ σταρ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτό είναι αλήθεια! Σου λεω αγάπη, τα δόντια είναι μεγάλο πακέτο, και για εμάς αλλά και για αυτά. Μόνο με το ντεπόν ηρεμούσε αλλά μπορείς να δίνεις συνέχεια ντεπόν????

Τα τζελ ποτέ δε τον βοήθησαν τον δικό μου.

Σε καταλαβαίνω πάντως Marcopoulaki μου. Το μεσημέρι ξαπλώνεις καθόλου τουλάχιστον?

Διαφημίσεις

χαχα δεν υπαρχει ο τατακης!

φαντασου να τον πηγαινες και παιδικο ..... τον εθνικο υμνο θα σου'λεγε!

ο δικος μου ακομα "ουγια πεγια" (κουνια μπελα) ΛΟΛ

023.gif023.gif023.gif023.gif

"Ουγια πέγια" Φ Α Ν Τ Α Σ Τ Ι Κ Ο !!!!! 023.gif023.gif023.gif

Υ.Γ. Παει καλύτερα ο μικρός Μελίνα μου?

Σπανια καταφερνω να ξαπλωσω γιατι οταν τον κοιμιζω προσπαθω να κανω κανενα φαγητο η να μαζεψω τιποτα γιατι ολη την ημερα ειμαι μονη μου μαζι του οποτε ολα μενουν μπαχαλο.

Εσεις τα βγαλατε ολα τα δοντια??? Γιατι με τον ρυθμο που παμε εμεις μεχρι τριων χρονων δοντια θα βγαζουμε μου φαινεται.

σήμερα λέμε!!!! εσείς??

κορίτσια πέμπτη μπορείτε για καμμιά συνάντηση???

Μα καλά βρε συ???? Το παιδί λεει τα κάλαντα και εσύ ακόμα δεν έχεις στολίσει το δέντρο????

Απαπαπαπαπα!!!!!!! :-)

Πέμπτη εε.... χμμμμ....

Σκέφτομαι......

Λέτε για νότια προάστια ???

Σπανια καταφερνω να ξαπλωσω γιατι οταν τον κοιμιζω προσπαθω να κανω κανενα φαγητο η να μαζεψω τιποτα γιατι ολη την ημερα ειμαι μονη μου μαζι του οποτε ολα μενουν μπαχαλο.

Εσεις τα βγαλατε ολα τα δοντια??? Γιατι με τον ρυθμο που παμε εμεις μεχρι τριων χρονων δοντια θα βγαζουμε μου φαινεται.

Οχι βρε, πίσω πίσω φαφού είναι ακόμα!

Τον τελευταίο καιρό όμως δεν έχει βγάλει κανένα.

Λες να μείνει έτσι???? 019.gif019.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...