Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Kαλημερα και απο εμας!!!!!!!!!!!! Δευτερο βραδυ που ο Μαριος κοιμαται 12- 6μιση το πρωι τι ωραια μακαρι να το κρατουσε. Αλλα νομιζω οτι κοιμηθηκε γιατι του εδωσα ντεπον γιατι πονουσαν τα δοντια του. Το κακο ειναι οτι δεν μπορω να του δινω συνεχεια ντεπον οποτε θα επιστρεψουμε στο ξενυχτι απο οτι φαινεται.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα μαρκοπουλινα!

ο μαριος ξυπναει απο τον πονο στα δοντακια του λες?

εμας μας ειχε γοηθησει πολυ ενα τζελ για τα δοντακια. εχεις δοκιμασει να του βαλεις τιποτα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Το εχει συνηθισει το τζελ και δεν του κανει τιποτα. Δεν ξυπναει παντα απο τα δοντια αλλα δεν ξερω και το οτι βγαινουν το ενα μετα το αλλο παιζει τον ρολο του. Και εχουμε πολλα ακομα να βγαλουμε. Αλλα τι ωραια που ειναι να κοιμασαι 6 ωρες σερι,ονειρο μου φαινεται.

Απορω ποτε θα κοιμηθει αυτο το παιδι χωρις διαλλειματα. Εχω κουραστει να περιμενω αυτη την στιγμη.

Το εχει συνηθισει το τζελ και δεν του κανει τιποτα. Δεν ξυπναει παντα απο τα δοντια αλλα δεν ξερω και το οτι βγαινουν το ενα μετα το αλλο παιζει τον ρολο του. Και εχουμε πολλα ακομα να βγαλουμε. Αλλα τι ωραια που ειναι να κοιμασαι 6 ωρες σερι,ονειρο μου φαινεται.

Απορω ποτε θα κοιμηθει αυτο το παιδι χωρις διαλλειματα. Εχω κουραστει να περιμενω αυτη την στιγμη.

Θα ερθει, θα ερθει!

εμας που λες, μας ειχε βοηθησει πολυ το bexident. του εβαζα καθε βραδυ οταν εβγαζε φουλ δοντια και τον ανακουφιζε αρκετα

εσυ? καλυτερα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

η δικιά μουο δεν έχει κοιμηθεί ακόμη!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα όμορφες!!!!

Εμείς είχαμε συναυλία απο τις 3.00 - 4.30 το πρωί!!!! Τραγουδούσε τα κάλαντα!!!!!!fest22.gif

"Τίγωνα καλαντά με τη γειτονιά

Ηθαν τα Χιστουγεννα και η Πωτοχονιά

Ειιιιιιιιιι"musik33.gif

και μου φώναζε

"Μαμάααααα

Φερε μου την κιθάρα να πω τα καλανταmusik19.gif!!!

Εγω το είπα θα το βγάλω στην πλατεία μες τις γιορτές και θα μαζέψω πολύ χρήμα !!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...