Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

α επισης, μαρκοπουλακι γλυκο, το σαββατο συνηθως γινονται μαθηματα, οποτε θα μπορουσατε να πηγαινετε ολοι μαζι και να μπαινει μονο με το μπαμπα του ο μαριουλης

επισης τα κολυμβητηρια ζητανε χαρτι δερματολογου - παθολογου - γυναικολογου για τη μαμα (μονο τα δυο πρωτα για το μπαμπα) και χαρτι παιδιατρου για το παιδι

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπράβο μελινάκι!!

σας άρεσε στους μαζού??

εμείς τελικά δεν στολίσαμε, πήγαμε την κυριακή στο Ναύπλιο μονοήμερη!!

ουαου τελεια! ειχε και ωραια μερα...

ναι μας αρεσε πολυ στους μαζου!!!

τωρα σκεφτομαι μια μερα να τον παω στο μπαντμιντον...!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα Μελινακι, θα το κοιταξω σιγουρα γιατι και ο παιδιατρος μου ειπε οτι θα τον βοηθουσε να εκτονωνεται μιας και ειναι πολυ ζωηρος. Στο κολυμβητηριο στον Πειραια που ειδα το προγραμμα νομιζω δεν εχει Σαββατο αλλα μονο καθημερινες. Θα κοιταξω και σε αλλες κοντινες περιοχες.

Εμεις δεν περασαμε πολυ ωραιο Σαββατοκυριακο μιας και ο μπαμπας μας πονουσε φρικτα με ενα δοντι και τρεχαμε σε οδοντιατρους και φαρμακεια.

Διαφημίσεις

Καλημερα Μελινακι, θα το κοιταξω σιγουρα γιατι και ο παιδιατρος μου ειπε οτι θα τον βοηθουσε να εκτονωνεται μιας και ειναι πολυ ζωηρος. Στο κολυμβητηριο στον Πειραια που ειδα το προγραμμα νομιζω δεν εχει Σαββατο αλλα μονο καθημερινες. Θα κοιταξω και σε αλλες κοντινες περιοχες.

Εμεις δεν περασαμε πολυ ωραιο Σαββατοκυριακο μιας και ο μπαμπας μας πονουσε φρικτα με ενα δοντι και τρεχαμε σε οδοντιατρους και φαρμακεια.

καλημέρα μαρκοπουλίνα!!

ωχωχωχ περαστικά του!!

και εγώ θέλω..είχα πάει και πέρυσι βέβαια και δεν ξετρελλάθηκα...

αλλά το καρουσέλ αρεσε στη μικρή πολύ!!

άμα θες να το κανονίσουμε μαζί ....

ναι αμε, απ'οτι μου ειπαν καθημερινες ειναι ανοιχτο απο τις 3 το μεσημερι μεχρι τις 10 το βραδυ, ενω σ-κ ειναι ολη μερα

το σ-κ βολευει καλυτερα, αλλα νομιζω θα γινεται Ο πανικος...

μαρκοπουλακι περαστικα στον μπαμπα σας!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

αλεξακι γιορταζει ο αντρουλης σου? χρονια σας πολλα για ολα (γενεθλια διαβασα!), να ειστε παντα ευτυχισμενοι...

ειναι καποια που γιορταζει η εχει καποιον που γιορταζει?

χρονια πολλα σε ολους!

[sIGPIC][/sIGPIC]

αλεξάκι να τον χαίρεστε βρε!!!

εμένα γιορτάζει ο πεθερός μου, ένα ανηψάκι του αδερφού του άντρα μου, δύο πρώτα ξαδέλφια και η κολλητή μου που μένει στο Ναύπλιο, εξ΄'ου και η εκδρομή...

Οχι δεν πηγαμε σε παιδοτοπο το Σαββατοκυριακο, ειχα και μια υποχρεωση καθως ο κουμπαρος μου εχει μια φανταστικη εταιρεια με κοσμηματα svaroyski και ζωνες και τσαντες και ειχε Χριστουγεννιατικο bazaar και πηγα και πηρα καποια πραγματα φανταστικα μιση τιμη. Πηρα δωρα που θα επαιρνα ετσι κι αλλιως για καποιους τα Χριστουγεννα.

Καλα τσαντακια για φιλες και αξεσουαρ. Ωραια και πολλα πραγματα και πληρωσα μονο 100 ευρω λογω του bazaar. Αφου νομιζα οτι τον εκλεψα, Τρεις τσαντες φανταστικες, τρια απιστευτα αξεσουαρ και μια ζωνη για εμενα και κατι απιθανα σκουλαρικια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...