Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

λες ε??

το θέμα είναι θα μπει στην πισίνα στο κολυμβητήριο??

ή θα μας ακούσει όλη η Γλυφάδα????

Νομίζω ότι βλέποντας και τα άλλα παιδάκια θα μπει ;)

Μην ξεχνάς ότι μια πισίνα για baby swimming είναι γεμάτη παιχνίδια... εκτός από άλλα παιδάκια :lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νομίζω ότι βλέποντας και τα άλλα παιδάκια θα μπει ;)

Μην ξεχνάς ότι μια πισίνα για baby swimming είναι γεμάτη παιχνίδια... εκτός από άλλα παιδάκια :lol:

μπαινουν και οι γονείς με τα ρούχα νομίζω μέσα ε???

Α cultάκι μπορείς να την πας για δοκιμαστικό πάντως ;) Θες να ρωτήσω σήμερα που θα πάω;

ναι αμέ...για ρώτα..

σίγουρα δοκιμαστικό

γιατί την πήγα και μουσικοκινητική και αυτή βρήκε ένα τραπέζι με μπογιές και χαρτιά και την έκανε για να ζωγραφίσει!!

τι θα την κάνω?? των καλών τεχνών?

Διαφημίσεις

καλημέρα! τί κάνετε?

πήγατε χτες παιδότοπο? εμείς πεταχτήκαμε για 1 ώρα σε έναν στην αργυρούπολη be happy, και γνώρισα κάποιες συμφουρίτισσες από το καφέ ηλιούπολη. σας είπα καθημερινή δύσκολα ξενιτευόμαστε!

χριστίνα πολλά φιλιά στην κων/να σου. σούπερ είναι και κουκλάρα!

λουκουμαμά πώς είναι τα πράγματα? ελπίζω καλύτερα.

ειρηνάκι γιατί στενοχωριέσαι? καλλιτεχνική φύση η ζωίτσα, σίγουρα θα της αρέσει και η μουσική στο μέλλον. δώστης ερεθίσματα και διαλέγει μεγαλώνοντας. babyswimming είναι τέλεια πάντως γιατί περνάς ποιοτικό χρόνο με το παιδί σου και αν μπαίνετε και οι 2 γονείς τότε είναι πιο τέλεια ακόμα. εμείς τα 3 τα πήγαμε, τον ευθύμιο τον ρίξαμε λίγο (δεν προλαβαίνουμε).

μαρκοπουλάκι ελπίζω να είσαι καλύτερα

μελινάκι και φυστικάκι πώς είναι τα παιδάκια σας?

καλό σ/κ κούκλες και φιλιά σε όλα τα μανάρια σας!

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Γεια σας κορίτσια!

Παιδότοπους ακούω, babyswimming ακούω μια χαρά περνάτε όλες ε;;;Ζηλεύω!!Θέλω και εγώ αλλά στους παιδότοπους δε τρελαίνεται η μικρή, θελει και παρέα το θέμα εξάλλου, και το κολυμβητήριο μας είναι πολύ μακριά....

Φιστικάκι είδα το βίντεο της μικρής σου και πέθανα στα γέλια! Τι βλέμμα είναι αυτό που έχει;;Φτου φτου το παιδί!Κουκλίτσα είναι!!!Μια χαρά τη βρίσκω εγώ...τι δηλαδή θα ήθελες να είναι ήσυχη στη καρεκλίτσα της σε αυτή την ηλικία;;;Την βρίσκω πανέξυπνη...βρήκε αμέσως το τρόπο να ανέβει στη κούνια έτσι!!!Να τη χαίρεσαι!

Ελπίζω να έχουμε ένα τέλειο Σκ, να κοιμηθούμε το βράδυ (καθότι έχουμε πάλι τραπεζίτη και το κοριτσάκι μου μεταμορφώνεται κάθε φορά...) και οι τσακωμένοι...να έχουν μια φοβερή επανασύνδεση!!!

Αλεξακι σημερα ειμαι καλυτερα ευτυχως, τα διαμαντια σου τι κανουν??? Και εγω το σκεφτομαι για κολυμβητηριο αλλα μαλλον ειναι δυσκολο γιατι αν πρεπει να μπαινω και εγω στο νερο καθημερινα θα εχω προβλημα με τις αρθρωσεις, Δεν ξερω θα το ψαξω μαλλον.

Τα υπολοιπα κοριτσακια που συναντηθηκαν ελπιζω να περασατε καλα!!!!!!

ειρηνάκι χαίρομαι που είσαι καλύτερα. και εμείς μια χαρά. σήμερα έχουμε και το πάρτυ της κλέας (έγινε 4, στις 2/12) και του ευθύμιου (θα γίνει 1, στις 15/12) σε παιδότοπο. μόνο από νήπιο-μπαλέτο-συγγενείς φτάσαμε τα 40 παιδάκια (αν και πάντα υπάρχουν απώλειες). γι'αυτό δε σας κάλεσα, αλλιώς θα ήταν ωραία ευκαρία να τα πούμε.

babyswimming μπορείς να πηγαίνεις 2 φορές/βδομ. ψάξτο ώρες που βολεύει και τον σύζυγο. αξίζει τον κόπο και την ταλαιπωρία, θα περνάτε τέλεια.

φιλιά στον αντάρτη μάριο!

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Διαφημίσεις

Συζυγος δεν υφισταται κατα την διαρκεια της εβδομαδας παρα μονο το Σαββατο αρα δεν μπορει να με βοηθησει με το κολυμβητηριο. Θα το δω ομως.

Να τα χαιρεσαι τα βλασταρακια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Να ναι γερα και δυνατα παντα!!!!!!!!!!!!

Καλησπέρα και εδώ :) Το δίπλα πάλι πέθανε μη #έσω! Anyway...

cultάκι δεν πήγαμε την Παρασκευή στο κολυμβητήριο γιατι η μικρή ξεσάλωσε στον παιδότοπο και δεν είχε νόημα αφού ήταν ήδη πτώμα. Θα πάρω τηλέφωνο όμως να ρωτήσω. Πόσο χρονών είναι η μικρή σου για να μπορέσω να τους πω;

Ελπίζω όλες οι υπόλοιπες να είστε καλά :D

καλημερα κοριτσαρες!

κουλτακι τους φορας πανα αδιαβροχη και μαγιο αδιαβροχο απο πανω (ειναι ειδικα για κολυμβηση και τα δυο, εγω τα ειχα βρει στο λητω - στο σουπερ μαρκετ εχω βρει τις πανες μονο)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...