Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λουκ, θα ερθεις εσυ στον παιδοτοπο?

Δεν είμαι σε φάση για τίποτα ρε αγάπη. Δεν έχω τα καλά μου. Θα τα πούμε όμως μες το ΣΚ όπως σου υποσχέθηκα. Αλλωστε θα είμαι Λαγονήσι.

Δεν είμαι σε φάση για τίποτα ρε αγάπη. Δεν έχω τα καλά μου. Θα τα πούμε όμως μες το ΣΚ όπως σου υποσχέθηκα. Αλλωστε θα είμαι Λαγονήσι.

εεεε..θέλω και εγώ...κυριακή αν γίνεται!!

καλα, ουτε εγω ειναι σιγουρο αν θα παω..

περιμενω τηλ σ/κ

Parents are the last people on earth who ought to have children

Διαφημίσεις

Λουκομαμα μια αγκαλιτσα και απο μενα!

Κουλτακι αν σου κανει κουλα με το νερο, θα την βοηθησει απιστευτα το κολυμβητηριο... Και ο κων/νος τσινισε λιγο στην αρχη αλλα ολο το καλοκαιρι τρελλαθηκε στις βουτιες!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λουκομαμα μια αγκαλιτσα και απο μενα!

Κουλτακι αν σου κανει κουλα με το νερο, θα την βοηθησει απιστευτα το κολυμβητηριο... Και ο κων/νος τσινισε λιγο στην αρχη αλλα ολο το καλοκαιρι τρελλαθηκε στις βουτιες!

λες ε??

το θέμα είναι θα μπει στην πισίνα στο κολυμβητήριο??

ή θα μας ακούσει όλη η Γλυφάδα????

Λουκομαμα το να μην μιλας ημερες χειροτερευει τα ασχημα συναισθηματα και τα μεγαλοποιει σε βαθμο που συσωρευονται και ξεχνας τον λογο που αρχισες να μην νιωθεις καλα.

Προσπαθησε καθε φορα που θα ειστε σε ενταση μολις ηρεμησεις λιγο να του μιλας για να μην συσωρευεται ο θυμος. Λειτουργει περισσοτερο αυτο απο το να μαζευεις ατμους σαν χυτρα ταχυτητος. Αν δεν αποσυμφοριζεται καθε ασχημη στιγμη τοτε απλα απομακρυνεσαι γιατι δεν μοιραζεσαι και δεν εξηγεις ακομα και τα ασχημα σου συναισθηματα.

Να του μιλας και μην αφηνεις τιποτα που σε πληγωνει να γιγαντωνεται.

Σωστά Marcopoulaki μου τα λες. Και εγω πριν λίγους μήνες τα ίδια θα έλεγα. Γενικά είμαι άνθρωπος που δε μπορώ να κρατάω μούτρα και ξέρω οτι αυτό είναι το σωστό.

Τον τελευταίο καιρό όμως έχω αλλάξει. Δεν έχω κουράγιο για κουβέντες. Εχω μεγάλη πίεση απο τη δουλειά μου, έχει συσσωρευτεί κούραση και απαιτώ ο άνθρωπός μου να καταλαβαίνει οτι δε μπορώ να ανέχομαι φασαρίες για ένα μπρίκι, για μια κάλτσα και για όποια κουταμάρα του έρθει. Τα έχουμε πει αρκετές φορές. Δεν έχω σκοπό να λεω τα ίδια και τα ίδια.

Κουράστηκα.

λες ε??

το θέμα είναι θα μπει στην πισίνα στο κολυμβητήριο??

ή θα μας ακούσει όλη η Γλυφάδα????

παιζει να σας ακουσουμε κι εμεις στην αρχη, αλλα πολυ συντομα θα το καταευχαριστιεται!

σιγα σιγα και χωρις πιεση... τους κανει πολυ καλο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

τον πας και εσύ Μελινάκι???

τον πηγαινα περσι στην ελληνογερμανικη αγωγη (απο την ανοιξη εως και ιουλιο)

απο σεπτεμβρη κανει μεσα στο σχολειο του 2 φορες την εβδομαδα. στην αρχη ηταν λιγο δυσκολο να μπει χωρις εμενα, αλλα τωρα συνηθισε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μια φίλη παει το αγοράκι της (2χρονο και αυτό) Γοργόνες και Μάγκες. Τους αρέσει πάρα πολύ.

Εγω λεω να τον ξεκινήσω μετά το Πάσχα, να αποφύγω τα μέσα-έξω στην πισίνα χειμωνιάτικα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...