Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Μπράβο Markopoulaki μου. Είναι υπέροχα αυτά που γράφεις. Να του τα λες κιολας. Δεν είναι κακό να ξέρει ο άνθρωπος πόσο σημαντικός είναι για εμάς και πόσο τον αγαπάμε.

Εγω περνάω φάση. Δεν είμαι καλά με εμένα πώς θα είμαι καλά με τον άντρα μου? Ρε παιδί μου, μια κουβέντα ακούω και αρπάζομαι αμέσως, το παίρνω προσωπικα και φρικάρω.

Πρέπει να ηρεμήσω λιγάκι. Μάλλον οι αντοχές μου έχουν λιγοστέψει ανησυχητικά.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρκοπολακι ο αντρας σου παντως φαινεται πολυ γλυκος ανθρωπος...

οντως...

παντως παιδια, η κατασταση εχει ζορισει πολυ.... δε ξερω τι (πρωτο)φταιει...

η δικη μου κλεισουρα, οι δικες του ατελειωτες ωρες δουλειας, το παιδι που ειναι στα ντουζενια του, γενικα το κλιμα παντου που εινια βαρυ...

δε ξερω...

δυσκολοι καιροι

Parents are the last people on earth who ought to have children

Ασε που μολις παω εγω δια μαγειας τα βρισκω ολα τα απωλεσθεντα.

O καλός μου την έχει μάθει πια την ατάκα και έρχεται μόνος του και μου λέει: "Αγάπη.... επειδή εμένα δεν μου μιλάνε τα πράγματα έρχεσαι να μου βρεις αυτό?" :lol:

Του το λεω και το ξερει οτι δεν τον αλλαξω με κανεναν, αλλα ειναι αυτο που λες μερικες φορες δεν εισαι εσυ καλα μεσα σου και ξεσπας στον πιο δικο σου ανθρωπο.

Και ευτυχως καταλαβαινει τι πιεση τραβαω μονη μου με το παιδι ολη την ημερα και συνηθως δεν με αποπαιρνει αμα ξεφευγω. Αλλα η αληθεια ειναι οτι αν δεν ειχαμε γερες βασεις απο πριν δεν ξερω αν θα επιβωναμε απο τον τυφωνα Μαριο. Ειναι καλο παιδακι αλλα ζορικο λιγο και δυσκολο λογω υπνου και φαγητου. Και οταν εχεις μαθει να λειτουργεις αψογα ως διαδα ερχεται το παιδι και ολα πρεπει να τα μαθεις απο την αρχη παλι συμφωνα με τα νεα δεδομενα.

Πριν υπηρχε χρονος για εμας τωρα δεν περισσευει τιποτα και ολο αυτο κανει ενα γαμο να περναει ζορια. Ευτυχως υπαρχει αγαπη και αντεχουμε ακομα. Το βλεπουμε ως φαση ζορικη και περιμενουμε να ερθουν πιο χαλαρες ημερες για εμας τους δυο. Αφου ακομα ονειρευομαστε να γερασουμε μαζι σημαινει οτι δεν το εχουμε χασει τελειως και στην πορεια θα βρουμε τροπους να ειμαστε καλυτερα.

Διαφημίσεις

κι εγω λουκομαμα μια απο τα ιδια. ποια ιδια? χειροτερα!

Τον τελευταίο καιρό αρπαζόμαστε πολύ πολύ συχνά. Λογω του παιδιού, δε μπορούμε και να καβγαδίσουμε, για να πεις οτι τα βγάλαμε απο μέσα μας και ηρεμήσαμε. Λέμε 2 κουβέντες ο ένας, 3 ο άλλος, κόβουμε την κουβέντα για να αποφύγουμε τον καβγά και δε μιλάμε μετά για μεεεεεερες παρά μόνο αν υπάρχει λόγος.

Εμείς το απόγευμα έχουμε κανονισμένο άλλο παιδότοπο και μετά στο καπάκι κολύμπι. Σε άλλη έξοδο ευχαρίστως :)

Ζόρια; Καμιά φορά τον κοιτάω και του λέω: Βρε μωρό μου... μήπως έχουμε αδερφοποιηθεί;

Εμείς το απόγευμα έχουμε κανονισμένο άλλο παιδότοπο και μετά στο καπάκι κολύμπι. Σε άλλη έξοδο ευχαρίστως :)

Ζόρια; Καμιά φορά τον κοιτάω και του λέω: Βρε μωρό μου... μήπως έχουμε αδερφοποιηθεί;

κάνετε κολυμβητήριο καλέ??

πού, πού?????

Και εγω οτι τον αγαπαω δεν σημαινει οτι δεν ζοριζομαι με τις ατελειωτες ωρες που ειμαι μονη μου η με το γεγονος οτι δεν περναμε χρονο ουσιαστικο μαζι. Ολα αυτα σου μαυριζουν την διαθεση και εισαι βομβα ετοιμη να εκραγεις μερικες φορες και οποιον παρει ο χαρος.

Απλα οταν ηρεμησεις προσπαθεις να δεις τον ανθρωπο σου ξανα αυτον που αγαπας και επελεξες να εισαι μαζι του.

Εγω ειδικα τον γνωρισα ως καριεριστα και το ιδιο ημουν και εγω τοτε. Απο παντα δουλευε τρελα ωραρια και μαλιστα ηταν και το κοινο μας σημειο οταν ταιριαξαμε. Οποτε τωρα δεν μπορω κατι που το γνωριζα και το γουσταρα να το θεωρησω ξαφνικα ελαττωμα. Αλλωστε ξερω πως ειναι να εχεις παθος με την δουλεια σου, ηταν ενας απο τους λογους που τον ερωτευτηκα ακριβως επειδη τον θαυμαζα για το μερακι του.

Επιλογη μου συνειδητοποιημενη ηταν να κανω ενα βημα πισω εγω στην καριερα μου για να κανουμε αυτο το μωρο και δεν το μετανιωνω απλα καποιες φορες ερχεσαι στο αμην με ολα τα αγχη της καθημερινοτητας. Και εκει πρεπει να ξαναπροσδιοριζεις τον εαυτο σου και τα θελω σου και να παλευεις για να μην χασεις αυτο το συναισθημα που σε εδεσε με αυτον τον ανθρωπο.

Γιαυτο κουραγιο σε ολες μας και μην ξεχνατε να φροντιζετε το μεσα σας γιατι απο αυτο εξαρτωμαστε και εμεις αλλα και οι οικογενειες μας.

Λουκομαμα το να μην μιλας ημερες χειροτερευει τα ασχημα συναισθηματα και τα μεγαλοποιει σε βαθμο που συσωρευονται και ξεχνας τον λογο που αρχισες να μην νιωθεις καλα.

Προσπαθησε καθε φορα που θα ειστε σε ενταση μολις ηρεμησεις λιγο να του μιλας για να μην συσωρευεται ο θυμος. Λειτουργει περισσοτερο αυτο απο το να μαζευεις ατμους σαν χυτρα ταχυτητος. Αν δεν αποσυμφοριζεται καθε ασχημη στιγμη τοτε απλα απομακρυνεσαι γιατι δεν μοιραζεσαι και δεν εξηγεις ακομα και τα ασχημα σου συναισθηματα.

Να του μιλας και μην αφηνεις τιποτα που σε πληγωνει να γιγαντωνεται.

Διαφημίσεις

Ανεβασα τη Μαρια στο face που χορευει!!

Βασικα εχουμε ριξει απιστευτο γελιο γιατι ο "χορος" της Μαριας ειναι γυρναω γυρω - γυρω απο τον εαυτο μου μεχρι να ζαλιστω και σηκωνω το ποδι μου οπως οι τσολιαδες στο Συνταγμα!! :lol::lol:

Εν τω μεταξυ εχουμε αρχισει και τα τραγουδια!! Περα απο το γνωστο ασμα "μούνια - λέλα - παπαγιέλα" (=κουνια - μπελα - εσπασε η σκουτελα), τραγουδαει το δικο της σουξε "τιτο - τιτι- το" με διαφορετικο ρυθμο καθε φορα και συνοδευομενο με τον χορο που περιεγραψα παραπανω!! :lol::lol:

Οποια απο εδω εχει σελιδα στο facebook και θελει, ας μου πει να της στειλω πμ να μας δειτε!! ;)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

κάνετε κολυμβητήριο καλέ??

πού, πού?????

Στις γοργόνες και μάγκες στην Άνω Γλυφάδα :D

Λουκομαμά συμφωνώ κι εγώ με το Μαρκοπουλάκι... δεν έχουν νόημα τα μούτρα... μόνο στιγμές κλέβουν :)

κοριτσάκια! εσείς γράφετε με χίλια καλέ! άντε καλά να περάσετε κάτζα (καλά το λέω?). εμείς καθημερινή τόσο μακρυά δύσκολο. έχουμε και τις δραστηριότητές μας. μόνο εδώ τριγύρω θα μπορούσαμε να πεταχτούμε για καμιά ωρίτσα. θα σας δούμε άλλη φορά, για άλλη μια φορά! φιλάκια σε όλα τα μαναράκια σας! θα σας διαβάσω αναλυτικά αργότερα.

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...