Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 3

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Εχω 1 ώρα να μπω, και αφηνιάσατε πάλι!!!!!

Λοιπόν Cultaki μερικά λεπτά μόνο φτάνουν για να γίνει Κόσοβο το σπίτι (αν θέλουν και οι δύο...ακόμα λιγότερα).

Το πρωί λοιπόν έψαχνε το μπρίκι για να φτιάξει καφέ, και ο χαμός έγινε γιατί αναγκάστηκε να σηκώσει 2 κατσαρόλες απο τα πλυμένα πιάτα για να το βρει. Δηλάδη το πρόβλημα της οικογένειάς μου σήμερα στις 6.30 το πρωί ήταν γιατί το μπρίκι να είναι κάτω απο τις κατσαρόλες και όχι πάνω απο αυτές.

Τον γαμ#$#% κε Πρόεδρε????????

Ξεκινάει η κλιμακτήριος στα 40?

Για να λύσω απορίες περι ζωδιου. Είμαι παρθενάκι και μάλιστα απο τα σκατοπαρθενάκια που έχετε υποψη σας. Τακτική μέχρι μαλακ*#, προγραμματίζω ακόμα και το κατούρημα και για να μην τα πολυλογώ έχω όλα τα στοιχεία που μπορούν να κάνουν κουραστικό έναν άνθρωπο.

Το καταλαβαίνω και η αλήθεια είναι οτι προσπαθώ να το κουμαντάρω. Νταξ, δε τα καταφέρνω πάντα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμεις τις μερες που δουλευει σπανια τσακωνομαστε... Αλλα τις μερες που εχει ρεπο, ολο και με καμμια μακακια θα μανουριασουμε!

Εμενα ο πονοκεφαλος μου περναει εντελως με νουροφεν.. Και μου εχουν τελειωσει τα ρημαδιασμενα και μαλιστα εχθες που ηθελα να βγαλω το κεφαλι μου να το πεταξω, τα αναζητουσα απεγνωσμενα! :lol: Πρεπει να παω φαρμακειο να προμηθευτω παλι καμμια κουτα! :mrgreen:

Μαρκοπουλινα κι εμεις στην ιδια φαση ειμαστε.. Αφου δεν τη βλεπει τη μικρη σχεδον καθολου.. Αλλα νιωθω λες και με περιμενει στη γωνια! Μην τυχον και πεσει ή χτυπησει η Μαρια κατευθειαν να μου την πει! Και μαλιστα μου λεει κι αυτο που σου την εδωσε στα νευρα: "μονο με εσενα πεφτει η μικρη".. Ε, ρε φιλε αφου μονο με εμενα ειναι ολη τη μερα με ποιον να πεσει δηλαδη? :roll:

Αερικουλι εμεις εχουμε παρει μια απλη σκηνουλα απο τα τζαμπο και την εχουμε γεμισει με μπαλακια! Και η μικρη την εχει καταβρει και δενει ομορφα με το χωρο. Κι εμεις γι' αυτο την πηραμε, επειδη χωνοταν κατω απο το τραπεζι, απο το κρεββατι, στη ντουλαπα (και μαλιστα φρικαρα γιατι ειχα ανοιξει ολες τις πορτες επειδη σφουγγαριζα και ηθελα να στεγνωσει γρηγορα και αφου διαπιστωσα πως το παιδι δεν ειναι πουθενα σε ολο το σπιτι, νομιζα πως καποιος μπηκε και μου την αρπαξε! 500 εγκεφαλικα στο καπακι περασα μεχρι να τη βρω και το κωλοπαιδακι δεν εβγαζε κιχ μεσα στη ντουλαπα. Ο αντρας μου μου ειπε να ψαξω εκει οταν τον πηρα τηλ. να του πω να ενημερωσει το χαμογελο του παιδιου για εξαφανιση! :lol: Τωρα γελαω αλλα εκεινη τη στιγμη αστο καλυτερα!). Ελπιζω να ευχαριστειθειτε κι εσεις τη δικια σας οσο εμεις! ;)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

κορίτσια το απόγευμα θα πάμε στον παιδότοπο στην παιανία..

θα είμαι εγώ, η εύα (age) και το φυστίκι θέλει να κάνει κοπάνα από το μάθημα και να ερθει...

δηλώστε συμμετοχές!!!!!!

Λουκομαμα σε καταλαβαινω!

Εμενα ειναι ο ωροσκοπος μου Παρθενος και οργανωνω ακομα και το φτερνισμα.. Ασε δε το αλλο που με κοροϊδευουν ολοι μα ολοι..: Μαζευω και καθαριζω μανιωδως! Δεν μπορω την ακαταστασια ρε παιδι μου, θελω να νιωθω ανετα στο χωρο που κινουμαι.. Ενταξει, δε διαφωνω πως ισως το παρακανω με τους ατμοκαθαριστες και τις χλωρινες αλλα αφου ετσι νιωθω οκ? Πως να γινει?

Και οχι, η κλιμακτηριος στους αντρες ξεκιναει απο πολυ πιο πριν απο τα 40... Ο δικος μου ειναι 31! :mrgreen:

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Για να μην ειμαι αδικη η αληθεια ειναι οτι ο αντρας μου ειναι απο αυτους που γυρνανε απο την δουλεια και ειναι παντα με το χαμογελο και νοιαζεται για το πως ειμαι και τι περασα κατα την διαρκεια της ημερας.

Αλλα εκεινη την συγκεκριμενη ημερα ημουν τοσο στρεσαρισμενη που οταν μπηκε τον επιασα μονοτερμα στα μπινελικια και απο αμυνα αρχισε και αυτος να μου τα χωνει αλλα το χοντρυνε πολυ κρινοντας με αν ειμαι καλη μανα επειδη χτυπησε το παιδι και μετα θυμωσα τοσο πολυ που δεν ηξερα τι ελεγα. Κριαρι και εγω καταλαβαινετε τι εγινε.

Λουκομαμα σε καταλαβαινω!

Εμενα ειναι ο ωροσκοπος μου Παρθενος και οργανωνω ακομα και το φτερνισμα.. Ασε δε το αλλο που με κοροϊδευουν ολοι μα ολοι..: Μαζευω και καθαριζω μανιωδως! Δεν μπορω την ακαταστασια ρε παιδι μου, θελω να νιωθω ανετα στο χωρο που κινουμαι.. Ενταξει, δε διαφωνω πως ισως το παρακανω με τους ατμοκαθαριστες και τις χλωρινες αλλα αφου ετσι νιωθω οκ? Πως να γινει?

Και οχι, η κλιμακτηριος στους αντρες ξεκιναει απο πολυ πιο πριν απο τα 40... Ο δικος μου ειναι 31! :mrgreen:

θες να σου πω τι τραβάει η Ζωίτσα από τον μπαμπά για να μην ρίξει ψιχουλάκι κάτω όταν τρώει μπισκοτάκι????

δεν θες!!!!

θα είμαι εγώ, η εύα (age) και το φυστίκι θέλει να κάνει κοπάνα από το μάθημα και να ερθει...

δηλώστε συμμετοχές!!!!!!

Κι εγω θα ηθελα πολυ να σας δω! Αλλα δυστυχως σημερα δεν μπορουμε! Ελπιζω την επομενη φορα να τα καταφερουμε να ερθουμε! Καλα να περασετε ολες σας!!:D:D

Και ρε 'συ cultακι.... Δωσε ενα μεγαλο φιλι στη "Ζωγη" απο εμας!! Μην το ξεχασεις!!:D

gM4vp2.png

δηλώστε συμμετοχές!!!!!!

ποιος ειναι αυτος?

φυς μας ζαλισες με τον αντυ και τωρα τον πουλας???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

εντωμεταξει, ποσο τυχαιο ειναι οτι η κορη μου λατρευει τη λουκομανα και τον καλτοσυζυγο??

σου λεει 'οκ, αυτοι οι 2 ειναι δικοι μου, αναγνωριζω την παρανοια!!!'

Parents are the last people on earth who ought to have children

θες να σου πω τι τραβάει η Ζωίτσα από τον μπαμπά για να μην ρίξει ψιχουλάκι κάτω όταν τρώει μπισκοτάκι????

δεν θες!!!!

Καλά οχι και έτσι. Θέλω και εγω τάξη στο χώρο μου, αλλά δε μιλάμε για ατμοκαθαριστές, μπισκοτάκια και τέτοια. Οχι, αυτά τα έχω ξεπεράσει την τελευταία 2ετία, αλλιώς τώρα δε θα σας μιλούσα απο το γραφείο αλλά απο το Δαφνί.

εντωμεταξει, ποσο τυχαιο ειναι οτι η κορη μου λατρευει τη λουκομανα και τον καλτοσυζυγο??

σου λεει 'οκ, αυτοι οι 2 ειναι δικοι μου, αναγνωριζω την παρανοια!!!'

Ναι ρε!!!! Εμείς οι ζαβοπαρθένοι μπαμ κάνουμε απο μακριά.

Εγω παλι με κοβω να σας μιλαω απο το Δρομοκαϊτειο οσονουπω!! :lol:

Ειμαι ικανη να μην πεφτω για υπνο μεχρι να τακτοποιηθουν ολα και την επομενη μερα να σερνομαι...

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...