Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!!

Γυρίσαμε από τη Β επιπέδου η οποία πήγε πολύ καλά, ο γιατρός μας είπε πως και τα 2 μωρά είναι όπως πρέπει, έλεγξε όλα τα όργανα τους, τα άκρα τους, το πρόσωπο τους, τον εγκέφαλο, δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Μεγαλώνουν το ίδιο που είναι και αυτό καλό! Είδε και τον πλακούντα, όπως κατάλαβα είδε τη ροή του αίματος 

Έτσι να πάνε όλοι οι υπόλοιποι μήνες 🤍 όλα με το καλό μέχρι να συναντήσεις τα δίδυμακια σου 🤍🤍

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια :) Ελπίζω Μελινάκι να μην πήγε χαμένος ο καυγάς... και να βοηθήσει. Μπράβο που δεν έχεις ενδώσει με την πιπίλα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στην πραγματικοτητα, δεν θα το ελεγα καυγα, αλλα μονολογο. Εγω να λεω απο τη μια πλευρα της γραμμης και απο την αλλη ... το απολυτο κενο!

Εχω συμβαλλει κι εγω σε αυτην την κατασταση, ο μικρος εχει κολλησει τελειως πανω μου και τωρα δεν αλλαζει ευκολα η κατασταση. Ας καταλαβει τουλαχιστον οτι το βαρος μου εχει πεσει ολο εκει.

Οσο για την πιπιλα, ευχαριστω! :-) Προσπαθω να την αναπληρωσω με χιλια δυο αλλα πραγματα κι ελπιζω καποια στιγμη να βρουμε τους ρυθμους μας παλι..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα!!!

Μελίνακι εννοείται πως δεν έχω ξεχάσει τους σκούφους....αν και ελπίζω να μη μας γκαντεμιάζει κανείς γιατί χτες είδες πόσο βροχή έριξε;;;Πήγατε τελικά εσείς;

Μην αγχώνεσαι για τη πιπίλα..εμας στην αρχή είχε κόψη τελείως τον μεσημερινιανό...μετά από 2 βδομάδες όλα στρώσαν....υπομονή και επιμονή!!!

Όσο για τον αντρούλη σου νομίζω πως όλες σε καταλαβαίνουμε λίγο πολύ....

Χτες δεν έκανα τίποτα εγώ...εφτιαξε να φάμε για βράδυ, έδωσε το γάλα στη μικρή, της έβαλε πυτζάμες, έκανε τους ορούς-αναρροφήσεις, την πήγε για τσίσα και τη κοίμησε...11:10 είμουν στο κρεβάτι μου και ξεράθηκα μέχρι σήμερα στις 9:15...δε πήγαινε άλλο!!

Σήμερα έχω το θηριάκι σπίτι....

Μεταξάκι θα στο φτιάξω το χάρτη λίγο πιο μετά οκ;

Ακόμα ψάχνω παπούτσια της μικής ... ουφ....

φιλιά σε όλες

Καλημέρα!!!

Μελίνακι εννοείται πως δεν έχω ξεχάσει τους σκούφους....αν και ελπίζω να μη μας γκαντεμιάζει κανείς γιατί χτες είδες πόσο βροχή έριξε;;;Πήγατε τελικά εσείς;

Οχι, δεν πηγαμε, ο μικρος ηταν αγριεμενος! Πηγα και τον κουρεψα ισα ισα για να τον βγαλω απο το σπιτι..

Μην αγχώνεσαι για τη πιπίλα..εμας στην αρχή είχε κόψη τελείως τον μεσημερινιανό...μετά από 2 βδομάδες όλα στρώσαν....υπομονή και επιμονή!!!

Μακαρι Μαριτακι μου, οχι τοσο για μενα, αλλα για εκεινον..

Όσο για τον αντρούλη σου νομίζω πως όλες σε καταλαβαίνουμε λίγο πολύ....

Δεν ειμαι τοσο σιγουρη γι'αυτο. Βλεπω γυρω μου πολλα ζευγαρια που τα'χουν ωραια μοιρασμενα

Σήμερα έχω το θηριάκι σπίτι....

Δεν εχει σχολειο η μικρη?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Μαριτάκι σ ευχαριστώ για τους χάρτες !

Του Μάριου πραγματικά είναι ακριβώς όπως τα λέει! Έχω πάθει πλάκα !

Του μικρού , τι να πω ? ότι μιλάει για άλλο παιδί? Αν αλλάξει στη πορεία τότε είμαι τυχερή .

Πάντως και οι 2 θα είναι γυναικοκατακτητές !

Ωχ τι έχω να τραβηξω

bleubouquet.gifvil-valentin.gif

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Τιποτα βρε Μαραγκάκι!!Δε έκανα και τίποτα, το σάιτ τα έκανε όλα....ένα κόπι πέιστ έκανα απλά...

Μελίνα και εμείς τα έχουμε κάπως ισορροπημένα αλλά υπάρχουν μέρες-βδομάδες που τα έχω εγώ...εμένα με ενοχλεί που θα κάνει πιο έυκολα πράγματα μόνος του από ό,τι εγώ...αλλά δεν έχω πρόβλημα που τα κάνει..έχω πρόβλημα που δε μπορώ να τα κάνω εγώ...όχι γιατί δε με αφήνουν αλλά γιατί δε μου βγαίνει..προτιμώ να τη πάω κάπου να παίξει αυτή και πάω σε δεύτερη μοίρα εγώ και αυτό είναι λάθος...γιατί μετά πνίγομαι...

Μελίνα και εμείς τα έχουμε κάπως ισορροπημένα αλλά υπάρχουν μέρες-βδομάδες που τα έχω εγώ...εμένα με ενοχλεί που θα κάνει πιο έυκολα πράγματα μόνος του από ό,τι εγώ...αλλά δεν έχω πρόβλημα που τα κάνει..έχω πρόβλημα που δε μπορώ να τα κάνω εγώ...όχι γιατί δε με αφήνουν αλλά γιατί δε μου βγαίνει..προτιμώ να τη πάω κάπου να παίξει αυτή και πάω σε δεύτερη μοίρα εγώ και αυτό είναι λάθος...γιατί μετά πνίγομαι...

Τι εννοεις πιο ευκολα πραγματα?

Καλα, εμεις μονο ισορροπημενα δεν τα'χουμε. Ειναι και που ολη την εβδομαδα ειναι εκτος... Αν και τελικα μαλλον δικαιολογια ειναι ολο αυτο, αφου το σ-κ ειναι μια απο τα ιδια...

Με βοηθαει πολυ με εξωτερικες δουλειες, οπως σουπερμαρκετ ή πληρωμες, ταχυδρομεια κλπ, εκει του βγαζω το καπελο. Αν ομως του πω π.χ. 'δεν παιρνεις και τον μικρο στο σουπερμαρκετ να μαγειρεψω με την ησυχια μου?', θα πει 'ασε να παω μονος μου για να τελειωσω πιο γρηγορα'.

Γενικα, δεν ειναι κανενας τεμπελης αραλικης, σε καμμια περιπτωση. Απλα, η φροντιδα-διασκεδαση-απασχοληση του μικρου ειναι τελειως πανω μου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όταν λέω πιο εύκολα εννοώ ότι θα πάρει εύκολα την απόφαση να πάει σε ένα φίλο του για φαί (που δε παέι συχνά) από ό,τι εγώ...για να αποφασίσω να αφήσω τη μικρή και να πάω κάπου για δική μου διασκέδαση περνάνε μηνες...και όχι ότι δε το έχω ανάγκη αλλά σκέφτομαι το παιδί...βλακεία μου βέβαια...δε με νευριάζει που το κάνει ο αντρούλης μου αλλά που δε μου βγαίνει εμένα..

Μεγάλη συζήτηση ένι γούει...

Διαφημίσεις

Α οκ τωρα καταλαβα.

Εμας η βασικη μας διαφορα ειναι οτι ο αντρας μου δεν νιωθει τυψεις οταν δεν ειναι μαζι του, ενω εγω (ενταξει, το αλλο ακρο-ουτε κι αυτο καλο), νιωθω τυψεις και που δουλευω..

[sIGPIC][/sIGPIC]

O Ήλιος στον Κριό

Αρετές: Πρωτοπορία, εμψύχωση, αυτοθυσία, ενθουσιασμός, αγαθότητα. Αδυναμίες: Εγωπάθεια, εγωισμός, απερισκεψία, επιπολαιότητα, ζήλια, επιθετικότητα.

Ποιότητα = Παρορμητική, Στοιχείο = Φωτιά, Ιδιότητα = Αρσενικό, Ρήμα = Είμαι, Πλανήτης = Αρης, Χρώμα = Κόκκινο, Πέτρα = Διαμάντι,Σημ.σώματος = Κεφάλι, Βότανο = Γεράνι, Πρόσωπο = Οβάλ, Χώρα = Αγγλία, Πόλη = Νάπολη

Η έμφυτη ανοιξιάτικη ορμή σας είναι ο λόγος που δεν θα συγκρατήσετε τα βιαστικά λόγια και τις γρήγορες πράξεις σας, αγνοώντας κάθε κίνδυνο ή επίπονη συνέπεια. Είστε υπέρ ενεργητικοί και δραστήριοι και δεν θα σας δουν να κάθεστε ούτε μια στιγμή, χωρίς να κάνετε κάτι. Είστε οι εμπνευστές και οι πρωτοπόροι του ζωδιακού κύκλου, οριοθετώντας μεγάλους στόχους που δεν σας ενδιαφέρει πόσο θα σας κουράσουν προκειμένου να τους πετύχετε. Όπως το κριάρι στο κοπάδι τραβάτε μπροστά με τα μάτια χαμηλωμένα και το κεφάλι σκυμμένο, ορμητικοί και ακάθεκτοι. Από τη δυναμική φύση σας γίνεστε ατρόμητοι αγωνιστές της ζωής, ικανοί να παλέψετε σε δύσκολες μάχες, χωρίς πληρωμή, αρκεί να κατακτήσετε το τρόπαιο της νίκης. Προσφέρετε απλόχερα τη βοήθειά σας σε όσους τη χρειάζονται, όμως χρειάζεστε αναγνώριση των προσπαθειών σας. Ένα απλό ευχαριστώ σας είναι αρκετό για να πάρετε την επιβεβαίωση της σωστής έκφρασής σας. Η αχαριστία των άλλων σας πληγώνει και σας εξοργίζει περισσότερο από όλα. Ενθουσιάζεστε πολύ εύκολα με καινούργιες ιδέες, τολμηρά σχέδια και τα άπιαστα όνειρα.

Μαθαίνετε γρήγορα, αλλά απεχθάνεστε τις διαταγές και τις υποδείξεις. Αλλάζετε τακτικά τις εργασίες που θα ασχοληθείτε, είτε γιατί δεν βρίσκετε την ελευθερία που χρειάζεστε, είτε γιατί νομίζετε ότι πλήττετε η ελευθερία σας, είτε γιατί είναι καλύτερα να έχετε μια εργασία όπου θα είστε το αφεντικό. Όταν ασχοληθείτε με κάτι που σας αρέσει, τότε θα είστε μεταξύ των πρώτων, αν όχι ο πρώτος. Υπάρχουν στιγμές όπου παρουσιάζεται ένα τελείως εγωιστικό πρόσωπο, σαν το βρέφος που βυζαίνει το δάχτυλό του και είναι κλεισμένο στο κόσμο του, μην μπορώντας να ακούσετε τίποτε και κανένα. Σαν παιδί του ¶ρη είναι φυσικό να γίνεστε αρκετά επιθετικοί, πολεμοχαρείς και δραστικοί. Αν κατανοήσετε αυτή την φύση σας, τότε θα καταλάβετε ότι δεν το κάνετε από κακία, αλλά γιατί η αδρεναλίνη σας είναι λίγο περισσότερο ανεβασμένη από το φυσιολογικό. Δεν αγαπάτε το πρωινό ξύπνημα, αφού είστε ανυπότακτοι στον χρόνο και φτάνετε συνήθως στα ραντεβού σας συχνά αρκετά αργοπορημένοι.

Σαν εραστής, ως αρσενικό ζώδιο θα είστε ένας τέλειος ιππότης, τουλάχιστον στην αρχή, όπου θα κάνετε τα πάντα προκειμένου να κατακτήσετε το υποψήφιο ταίρι σας. Σας είναι απαραίτητο να θαυμάζετε τον σύντροφό σας και συνήθως τον ανεβάζετε στο υψηλότερο βάθρο της φαντασίας σας. Πιστεύετε εύκολα στα λόγια που σας λέει το αγαπημένο σας πρόσωπο και πληγώνεστε βαθιά όταν ανακαλύψετε ψέματα. Πολύ σύντομα όμως θα ξεχαστείτε με ένα νέο όμορφο παιχνίδι. Δεν θα αργήσετε να κάνετε πρόταση γάμου στο πρόσωπο που θα ερωτευθείτε, αλλά σαν σύζυγος θα είστε λίγο δικτάτορες για τον σύζυγό σας και πολύ φιλελεύθεροι για τον εαυτό σας. Μπορεί να κάνετε περισσότερους από ένα γάμο, γιατί θα παρασύρεστε εύκολα από τον αυθορμητισμό και από τα αισθήματά σας.

Σελήνη - Τα συναισθήματά σας

Η Σελήνη στους Ιχθείς.

Η σελήνη σε αυτή την θέση σας δίνει μια ευαίσθητη, συμπαθητική, και ονειροπόλα φύση συναισθηματικά. Είστε αθεράπευτα ρομαντικοί, με μεγάλη φαντασία και σπάνια μπορείτε να δείτε τη ζωή όπως πραγματικά είναι. Έχετε ανεπτυγμένο ένστικτο, διόραση και η διαίσθηση σας είναι σχεδόν αλάνθαστη. Είστε ευσυγκίνητοι και διαθέτετε απέραντη κατανόηση και αγάπη για όλους σχεδόν τους ανθρώπους. Η θλίψη δεν σας είναι άγνωστη και πιθανόν υπήρξε κάτι θλιβερό στις οικογενειακές σας σχέσεις - ειδικά σε σχέση με τη μητέρα σας. Συντονίζεστε εύκολα με τις δονήσεις των άλλων σαν το χαμαιλέοντα που αλλάζει χρώματα. Αν υπάρχουν αρνητικές όψεις μπορεί να υπάρχει ένα σύμπλεγμα κατωτερότητας και δίνετε την εντύπωση του σπουδαίου ανεξάρτητα αν δεν είστε. Επηρεάζεστε εύκολα, από την φαντασία και από τα όνειρα και σας αρέσει να ζείτε στην ροζ γυάλα σας. Θα πρέπει να μετριάσετε την μεγάλη εμπάθεια σας στις επιδράσεις των άλλων, δυναμώνοντας την δική σας θέση.

Ερμής - Ο νους σας

Ο Ερμής στο Κριό.

Ο Ερμής σε αυτή την θέση σας χαρίζει ένα έξυπνο, εύστροφο και πρωτοποριακό μυαλό. Είστε αυθόρμητοι, παρορμητικοί και γρήγοροι στις αποφάσεις σας. Έχετε το μυαλό που καταλαβαίνει γρήγορα μια δεδομένη κατάσταση και δρα άμεσα. Αγαπάτε το γράψιμο, το διάβασμα και τις συζητήσεις. Είστε ευμετάβλητοι στις σκέψεις σας και συχνά σας χαρακτηρίζει η έλλειψη συγκέντρωσης και η μη συνέχιση των ιδεών σας. Ασυγκράτητοι ανυπόμονοι και βιαστικοί διανοητικά, μπορεί να κάνετε λάθη και να προκαλείτε προβλήματα λόγω έλλειψης προνοήσεις πριν από κάθε δράση.

Αφροδίτη - Η καρδιά σας

Η Αφροδίτη στους Ιχθείς

Η αγάπη παίρνει την αληθινή της διάσταση μέσα σε αυτή την καρδιά, ενώη αυτοθυσία και η αυταπάρνηση δίνονται πραγματικά στον βωμό των ερωτικών της ιδανικών. Είστε αρκετά ευαίσθητοι, πολύ συμπονετικοί και με απέραντη κατανόηση ειδικά όταν είστε ερωτευμένοι. Η φαντασία και η απεγνωσμένη ανάγκη σας για τον ιδανικό έρωτα μπορεί να φέρουν συχνές απογοητεύσεις από τις σχέσεις, εφόσον δίνετε στον σύντροφό σας αξίες που στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν. Είναι σημαντικό να ορίσετε τα όριά σας, διαφορετικά ο σύντροφός σας μπορεί να εκμεταλλευθεί την κατανόηση και την συμβιβαστική φύση σας. Ο άνδρας με την Αφροδίτη σε αυτήν την θέση έλκεται από ευαίσθητες, ονειροπόλες γυναίκες, με ενδιαφέροντα στην τέχνη ή την ψυχή. Η Αφροδίτη σας δείχνει πως πιθανότατα θα συναντήσετε τον μελλοντικό σας σύντροφο κάτω από μάλλον περίεργες συνθήκες ή μυστικά και παράνομα.Οι δεσμοί σας μπορεί να ξεκινήσουν από ζητήματα που σχετίζονται με αρρώστια, ή σ' ένα μεγάλο χώρο που έχει κάποια σχέση με το κοινό, ιδρύματα, νοσοκομεία, κ.λ.π.

Άρης - Οι ορμές σας

Ο Άρης στον Καρκίνο

Είστε άτομο που ενεργεί με ευαισθησία, δυνατά αισθήματα και ένστικτο. Η ενεργητικότητά σας διοχετεύεται για να βελτιώσετε τις συνθήκες της ζωής σας και για τη δημιουργία ασφάλειας και σιγουριάς. Το σπίτι και η οικογένεια είναι οι βασικοί λόγοι για σας, όταν σκέφτεστε να κάνετε καριέρα. Δένεστε με τους ανθρώπους από το εργασία σας και αφοσιώνεστε σε αυτούς όταν ανταποκρίνονται θετικά στις ανάγκες σας. Παρόλα αυτά η υπερευαισθησία σας κάνει εύθικτους στις εξωτερικές επεμβάσεις και αν πληγωθείτε γίνεστε ιδιότροποι και παραπονιάρηδες. Θα σας ταίριαζε μια δουλειά όπου η φροντίδα και η προστασία θα ήταν τα κύρια συστατικά της. Οι δουλειές που σχετίζονται με τη γη, τα κτήματα ή τα σπίτια είναι επίσης το στοιχείο σας. Είστε άτομο που κλειστό στον εαυτό του και υπέρ-προστατευτικό με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Έχετε κλίση στα ψυχικά φαινόμενα και μια ανεπτυγμένη διαίσθηση. Οι άνδρες με τον Άρη σε αυτή τη θέση πιστεύουν στην παραδοσιακή σχέση και είναι πολύ προστατευτικοί με την οικογένεια τους. Οι ερωτικές ορμές τους λειτουργούν καλά, μόνον όταν υπάρχει συναισθηματική αρμονία με το ταίρι τους. Οι γυναίκες με τον Άρη σε αυτή τη θέση έλκονται από ευαίσθητους και συναισθηματικούς άνδρες, που μπορούν να φροντίζουν και να προστατεύουν την οικογένειά τους. Και τα δύο φύλα έχουν τη τάση να υποφέρουν από συναισθηματικές εκρήξεις που προέρχονται από μια βαθιά συναισθηματική ανάγκη για ασφάλεια. Αδυναμίες: εσωτερικές ανασφάλειες, προβλήματα πειθαρχίας με τα παιδιά, μετακομίσεις σπιτιών που δεν είναι απαραίτητες.

Δίας - Η εξέλιξή σας

Ο Δίας στον Αιγόκερω

Η ανάγκη σας για εξέλιξη και πρόοδο επικεντρώνετε στις αρχές εξουσίας, στη σιγουριά και στη καλή σας φήμη. Είστε άτομα φιλόδοξα, επιμελή και πειθαρχημένα. Μπορεί να εργαστείτε με αντικείμενο την επιβολή του νόμου ή της δικαιοσύνης. Η επαγγελματική αναγνώριση είναι πολύ σημαντική για σας, αν και η επιτυχία μπορεί να αργήσει στη ζωή σας. Οι αρνητικές σκέψεις και η απαισιοδοξία σας, μπορεί να αποτελέσουν την αιτία αυτής της καθυστέρησης. Αν καταφέρετε να αντιστρέψετε τις σκέψεις σε θετικές θα μπορέσετε να έχετε μεγάλη επαγγελματική επιτυχία ή μια υψηλή θέση στη δουλειά σας. Αδυναμίες: φιλάργυροι, απαισιόδοξοι.

Κρόνος - Οι δοκιμασίες σας

Ο Κρόνος στον Παρθένο

Η θέση αυτή του Κρόνου σας κάνει επιδέξιο, εξυπηρετικό και παρατηρητικό άτομο. Εξαρτάτε όμως πως θα χρησιμοποιήσετε τις αρετές σας όμως αυτές ώστε να μη μετατραπούν σε ελαττώματα. Οι προκλήσεις σας στη ζωή έχουν να κάνουν με το πως θα φανείτε χρήσιμος στη κοινωνία, χωρίς να σκλαβωθείτε στο σύστημα. Από τη μια έχετε ανάγκη να γίνετε αποδεκτός και να ενταχθείτε στο περιβάλλον σας, αλλά από την άλλη είναι δύσκολο να βρείτε τη θέση σας. Πρέπει να αποφασίσετε πότε θα πρέπει να προσφέρετε τη βοήθειά σας και πότε να την αρνείστε. Αν είστε πολύ εξυπηρετικός θα νοιώθετε ότι σας χρησιμοποιούν αν δεν το κάνετε θα νοιώθετε απομονωμένος. Σας είναι δύσκολο να νιώσετε ότι οι προσπάθειές σας είναι αρκετά καλές και το περισσότερο καιρό θα προσπαθείτε να βελτιώσετε τα πράγματα και να τα κάνετε πιο αποδοτικά. Με άλλα λόγια μπορείτε να γίνετε πολύ τελειομανής κι ενώ αυτό μπορεί να σας φέρει καλά αποτελέσματα, προκαλείτε επίσης αδράνεια και σταματάτε την πρόοδο.

Ο Ήλιος στο Ζυγό

Αρετές: Αρμονία, συνεργασία, ομορφιά, δικαιοσύνη. Κακίες: Αδικία, μισαλλοδοξία, νευρικότητα, ναρκισσισμός.

Ποιότητα = Παρορμητική, Στοιχείο = Αέρας, Ρήμα = Ισορροπώ Πλανήτης = Αφροδίτη, Ιδιότητα = Θηλυκό, Χρώμα = Ροζ, Πέτρα = Χρυσόλιθος, Σημ. σώματος = Νεφρά, Βότανο = Αγριοκύμινο Πρόσωπο = Αμυγδαλωτό, Χώρα = Αυστρία, Πόλη = Βιέννη

Ο Κυβερνήτης του Ζυγού είναι η Αφροδίτη, ο πλανήτης που σας δίνει την ευγένεια, την γοητεία, την χάρη και την ανάγκη να σας αγαπούν. Φαίνεστε σχεδόν πάντα ευχάριστοι, υποχωρητικοί, εξυπηρετικοί και αποφεύγετε με κάθε μέσο τις προστριβές και οποιαδήποτε σύγκρουση. Το χαρακτηριστικό σχεδόν μόνιμο ακαταμάχητο χαμόγελο σας δεν είναι παρά το όπλο που χρησιμοποιείται για την άμυνα σας, στην προσπάθεια να αφοπλίσετε τον αντίπαλό σας. Αν δεν φέρει αποτέλεσμα το πλατύ χαμόγελο σας τότε θα δοκιμάσετε το επόμενο εφεδρικό σας όπλο, που δεν είναι παρά μόνο φυσικά η φυγή. Το γεγονός αυτό κάνει τους Ζυγούς να φαίνονται στα μάτια των άλλων ασυνεπείς στο λόγο ή και στις πράξεις τους. Θα ξεγλιστρήσετε γρήγορα και αθόρυβα έξω από μια δύσκολη κατάσταση, χωρίς επιθέσεις, αιματηρές μάχες ή πολέμους, για τα οποία δεν θέλετε να γίνετε ούτε λόγος. Ως ειρηνικοί Ζυγοί πολύ σπάνια κάτω από αναγκαστικές συνθήκες θα επιτεθείτε ανοιχτά. Η έμφυτη ευγένεια σας, το πλατύ σας χαμόγελο και η προσφορά σας στους συνανθρώπους, δεν θα αφήνουν ασυγκίνητο όποιον σας πλησιάσει. Η ομορφιά και η αρμονία είναι οι έννοιες που βρίσκουν σύμμαχους τα παιδιά της Αφροδίτης. Λατρεύετε την πολυτέλεια, τα ωραία πράγματα, τα ακριβά ρούχα, τα κομψά κοσμήματα και τα όμορφα λουλούδια. Ότι κακόγουστο ή άσχημο επηρεάζει άμεσα τη διάθεση σας, κάνοντας σας νευρικούς και αγχώδεις.

Ως Ζυγοί προσπαθείτε να φέρετε σχεδόν πάντα την αρμονία, την ομορφιά και την ισορροπία στο περιβάλλον σας με κάθε διπλωματικό τρόπο που είναι το φυσικό σας προσόν. Η χειρότερη στιγμή σας μπορεί είναι όταν θα κληθείτε να πάρετε μια απόφαση. Αρχίζετε τότε να ταλαντεύεστε σαν ζυγαριά που δεν μπορεί να ισορροπήσει και βασανίζεστε ατέρμονα. Αυτή η αναποφασιστικότητα και η αναβλητικότητα σας κάνει πολλές φορές να φαίνεστε στα μάτια των άλλων, ότι θέλετε να τεμπελιάσετε ή ότι αδιαφορείτε. Οι ευαισθησίες σας και οι ιδιότητές σας μπορούν να βρουν διέξοδο μέσα στις τέχνες και στο θέατρο.

Σελήνη - Τα συναισθήματά σας

Η Σελήνη στο Σκορπιό.

Η σελήνη σε αυτή την θέση σας κάνει μια ισχυρό, εμπαθή και μυστικοπαθή συναισθηματικό κόσμο. Η συναισθηματική σας ανάγκη για δυνατές συγκινήσεις σας υποχρεώνει να είστε δυναμικοί. Υπερασπίζεστε με πάθος τα πρόσωπα και τα πράγματα που αγαπάτε. Βαθιά μέσα σας γνωρίζετε ότι είστε πολύ ευάλωτοι και γι αυτό επιτρέπετε σε πολύ λίγους να μπουν στο χώρο των συναισθημάτων σας. Η εμπιστοσύνη είναι απαραίτητο συστατικό στις συναισθηματικές σχέσεις και μονάχα όταν νοιώθετε απολύτως ασφαλείς μπορείτε να δεσμευτείτε. Με αρνητικές όψεις θα κάνετε υπερβολές στην ευχαρίστηση της σάρκας, των αισθησιακών απολαύσεων και της ηδονής. Οποιοδήποτε συναίσθημα ανασφάλειας σας προκαλεί επιθετικές τάσεις, καχυποψία, ζήλια ή και εκδηκητικότητα. Θα πρέπει να μάθετε να συγχωρείτε και να διοχετεύετε τα έντονα συναισθήματα σας σε δημιουργικές διεξόδους, π.χ, στην τέχνη. Η θέση της σελήνης μαρτυρά επίσης κατά ένα μεγάλο ποσοστό προβλήματα στο ορμονικό σας σύστημα.

Ερμής - Ο νους σας

Ο Ερμής στο Ζυγό.

Ο Ερμής σε αυτή την θέση σας χαρίζει έναν ασυνήθιστα εκλεπτυσμένο τρόπο έκφρασης και σκέψης. Δείχνει ένα μυαλό που ξέρει καλά πως να εξετάζει πολλές πλευρές ενός θέματος, να αξιολογεί και να ζυγίζει δίκαια. Έχετε διπλωματικές ικανότητες και ένα διακριτικό τρόπο να εκφράζετε τις απόψεις σας, χωρίς να θίγετε τους άλλους. Πριν πείτε την άποψη σας σχετικά με ένα θέμα, ξέρετε να ακούτε τις απόψεις των άλλων και μπορείτε να τις συμβιβάσετε αν χρειαστεί. Θα σας ταίριαζε ένα επάγγελμα διπλωμάτη ή διαπραγματευτή εφόσον βλέπετε και τις δυο πλευρές ενός θέματος και μπορείτε να συμφιλιώνετε ακόμη και τις πιο αντίθετες απόψεις. Συχνά φαίνεστε διστακτικοί και αναποφάσιστοι στο περιβάλλον σας, αλλά η αλήθεια είναι ότι θέλετε χρόνο για να εξετάσετε τα υπέρ και τα κατά πριν ισορροπήσετε τις αποφάσεις σας. Σε επαγγελματικό επίπεδο, προτιμάτε τους ανθρώπους περισσότερο από τα πράγματα, και αυτό μπορεί να εκφρασθεί με ένα επάγγελμα όπου θα έχετε επαφή με τους άλλους.

Αφροδίτη - Η καρδιά σας

Η Αφροδίτη στο Ζυγό

Μια καρδιά ερωτευμένη με τον έρωτα. Έχει έντονη την αίσθηση της ισορροπίας και της αισθητικής. Βρίσκει την αρμονία της μέσα στο γάμο ή στη συνύπαρξη με άλλους. Είναι αφοσιωμένη, στοργική και ευγενής. Η αγάπη είναι γι΄ αυτή, θέμα γοητείας, έκστασης και απόλαυσης. Δεν μπορεί να κρύψει την αγάπη της, ενώ θέλει νομική αναγνώριση (γάμο)για να νιώθει καλά. Έχει λεπτές ευαισθησίες, που μπορεί να τις εκφράσει σαν αγάπη για τα πολιτιστικά, τα εικαστικά, την μουσική κλπ. Η αυστηρότητα είναι έξω από την φύση της και νιώθει άβολα όταν αναγκάζετε να το κάνει. Οι ανθρώπινες σχέσεις και η διπλωματία είναι ο τομέας όπου μπορεί να βρει την θέση της. Αδυναμίες: Εμπαθείς αγάπες. Επιθυμεί να λατρεύετε, απολαμβάνει την κολακεία και της αρέσει να περιβάλλετε αποκλειστικό από τον δικό της κύκλο. Αυτό προκαλεί μερικά προβλήματα μετά από τον γάμο.

Άρης - Οι ορμές σας

Ο Άρης στο Λέοντα

Είστε άτομο ζεστό, δημιουργικό και με δυνατή προσωπικότητα. Είστε μαχητές που σχεδόν πάντα πραγματοποιείτε τα σχέδια σας. Μπορείτε να αναλάβετε μεγάλα προγράμματα, να τα ολοκληρώσετε επιτυχώς και να πάρετε μεγάλες ανταμοιβές. Έχετε ηγετικές ικανότητες και ωθείστε από μια τάση να προκαλείτε τις εντυπώσεις. Η αναγνώριση των προσπαθειών σας είναι απαραίτητη για σας και η επιτυχία σας μετριέται από το θαυμασμό που προκαλείτε στους άλλους. Αγαπάτε τα παιδιά και ότι σχετίζεται με αυτά Είστε ευάλωτοι στη κολακεία και μπορεί εύκολα να γίνετε θύματα από τους κόλακες. Οι άνδρες με τον Άρη σε αυτή τη θέση είναι γενναιόδωροι και φέρονται στη σύντροφό τους σαν να ήταν βασίλισσα. Υπερεκτιμούν τους εαυτούς τους ως εραστές και τους αρέσει να ερωτοτροπούν προκειμένου να επιβεβαιώσουν την αξία τους. Οι γυναίκες με την Αφροδίτη σε αυτή τη θέση, έλκονται από άνδρες που κατέχουν μια ανώτερη θέση και έχουν κύρος ή από άνδρες που μπορούν να τις φέρονται σαν βασίλισσες και τις θαυμάζουν. Και τα δύο φύλα είναι γενναιόψυχα και με αγάπη στις πολυτέλειες και τις διασκεδάσεις της ζωής. Ο σεβασμός και η αμοιβαία εκτίμηση είναι απαραίτητα για να κρατήσουν μια μακροχρόνια σχέση ή ένα γάμο. Ικανοποιείστε από τον εαυτό σας μόνο όταν κατέχετε μια εξέχουσα θέση και δεν διστάζετε να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε προσωπική πρόκληση, ώστε να αποδείξετε την αξία σας. Έχετε περηφάνια και αξιοπρέπεια και όταν έρχεστε σε αντιπαράθεση δύσκολα θα παραδεχθείτε το λάθος σας. Αδυναμίες: Αλαζονεία, εγωπάθεια. Η μαχητική δύναμη μπορεί να σας οδηγήσει στη βία εάν το κρίνεται απαραίτητο.

Δίας - Η εξέλιξή σας

Ο Δίας στον Υδροχό

Είστε άτομο με προοδευτικές πεποιθήσεις, επαναστατικό και αντιδραστικό σε κάθε είδους κατεστημένου ή μόδας. Επιλέγεται την εξέλιξή σας μέσα σε κοινωνικά πεδία και ενδιαφέρεστε για ότι μπορεί να σας εμπνεύσει ιδανικά. Ενδιαφέρεστε για τα πολιτικά και κοινωνικά προβλήματα περισσότερο από τα οικογενειακά σας. Σας αρέσει να προκαλείτε και έχετε παράξενες ή ασυνήθιστες πεποιθήσεις. Πιστεύετε στην ανεξαρτησία και την ελευθερία. Η ανεπτυγμένη κοινωνικότητά σας δημιουργεί πολλούς φίλους, από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα ή κράτη, στη διάρκεια της ζωής σας. Είστε εφευρετικοί και μπορείτε να δείτε με ευκολία στο μέλλον. Επαγγελματικά, σας ταιριάζει μια δουλειά με ανθρωπιστικούς σκοπούς, η δημοσιογραφία, η τεχνολογία και οτιδήποτε έχει σχέση με ασυνήθιστους ανθρώπους.

Κρόνος - Οι δοκιμασίες σας

Ο Κρόνος στον Παρθένο

Η θέση αυτή του Κρόνου σας κάνει επιδέξιο, εξυπηρετικό και παρατηρητικό άτομο. Εξαρτάτε όμως πως θα χρησιμοποιήσετε τις αρετές σας όμως αυτές ώστε να μη μετατραπούν σε ελαττώματα. Οι προκλήσεις σας στη ζωή έχουν να κάνουν με το πως θα φανείτε χρήσιμος στη κοινωνία, χωρίς να σκλαβωθείτε στο σύστημα. Από τη μια έχετε ανάγκη να γίνετε αποδεκτός και να ενταχθείτε στο περιβάλλον σας, αλλά από την άλλη είναι δύσκολο να βρείτε τη θέση σας. Πρέπει να αποφασίσετε πότε θα πρέπει να προσφέρετε τη βοήθειά σας και πότε να την αρνείστε. Αν είστε πολύ εξυπηρετικός θα νοιώθετε ότι σας χρησιμοποιούν αν δεν το κάνετε θα νοιώθετε απομονωμένος. Σας είναι δύσκολο να νιώσετε ότι οι προσπάθειές σας είναι αρκετά καλές και το περισσότερο καιρό θα προσπαθείτε να βελτιώσετε τα πράγματα και να τα κάνετε πιο αποδοτικά. Με άλλα λόγια μπορείτε να γίνετε πολύ τελειομανής κι ενώ αυτό μπορεί να σας φέρει καλά αποτελέσματα, προκαλείτε επίσης αδράνεια και σταματάτε την πρόοδο.

Οι υπόλοιποι κοιμούνται και εγώ ιντερνετιάζω....

Θυμήθηκα σήμερα το Αλεξάκι...αν μας διαβάζεις γράψε μας κάτι...μας έλειψες κοριτσάκι!!

Ελπίζω να έχουμε όλες ενα υπέροχο βράδυ!

Επίσης καλύτερα να λέμε για χιονια και όχι για μπάνια σε παραλίες γιατί αμέσως χάλασε ο καιρός...χαχαχα

Καληνύχτα όμορφες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...