Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!!

Γυρίσαμε από τη Β επιπέδου η οποία πήγε πολύ καλά, ο γιατρός μας είπε πως και τα 2 μωρά είναι όπως πρέπει, έλεγξε όλα τα όργανα τους, τα άκρα τους, το πρόσωπο τους, τον εγκέφαλο, δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Μεγαλώνουν το ίδιο που είναι και αυτό καλό! Είδε και τον πλακούντα, όπως κατάλαβα είδε τη ροή του αίματος 

Έτσι να πάνε όλοι οι υπόλοιποι μήνες 🤍 όλα με το καλό μέχρι να συναντήσεις τα δίδυμακια σου 🤍🤍

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Και εγώ κάπου εδώ γύρω είμαι...εγώ δε μπορώ τελικά για το απόγευμα δυστυχώς...

Καλώς την age μας!!!Καλά με έσωσες ετο ξέρεις;;;;Τώρα είμαι μπερδεμένη για το νούμερο βρε κορίτσια....

Κιουλτάκι εσείς τι νούμερο πήρατε και πόσα εκατοστά είναι το ποδαράκι της;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλώς την age μας!!!Καλά με έσωσες ετο ξέρεις;;;;Τώρα είμαι μπερδεμένη για το νούμερο βρε κορίτσια....

ειναι 13.8 και σε άλλα φοράει 23 σε άλλα 24 ειμαστε στην αλλαγή..

γιαυτο πήγα σε αυτό στο μαγαζί στο κορωπι να της τα δοκιμασω από κοντα αλλιώς πάντα από το νετ ψωνίζω!

Ειρηνάκι για τον άλλο που λες δεν ξέρω αν θα προλάβουμε για καθημερινή (τσινάει και ο σοφέρ βλέπεις) κανονίστε εσείς να μην σας το χαλάσω και αν είναι μου στέλνεις ένα μήνυμα και βλέπουμε ανάλογα τα κέφια του boss :D:D αυτά παθαίνεις όταν δεν οδηγείς.

Το Μαράκι δεν μπορεί σήμερα έχει δουλειά μέχρι αργά για σκ λέει είναι μέσα το σκ θα μπορώ και εγώ ποιό άνετα για μακρύτερα από την Κάντζα

love4four αν θέλεις πές μου να σου στείλω τα στοιχεία του δικού μου είναι δοκιμασμένος από όλες τις απόψεις :D γι αυτό παρότι μένω Χαλάνδρι ξεκουβαλιέμαι στην άκρη του θεού κάθε φορά και δεν τον αλλάζω με τίποτα

edit

κάπου στο θέμα με τις οδηγίες για τα πάντα έχω βάλει ένα ποστ για το πως μετράς και βρίσκεις το νούμερο δε΄ς το και αν θές κάτι ρώτα (στο άλλο γιατί εδώ ξεχνάω να μπαίνω)icon_redface.gif

KbLyp3.png 4AByp3.png

ειναι 13.8 και σε άλλα φοράει 23 σε άλλα 24 ειμαστε στην αλλαγή..

γιαυτο πήγα σε αυτό στο μαγαζί στο κορωπι να της τα δοκιμασω από κοντα αλλιώς πάντα από το νετ ψωνίζω!

Οπότε εμείς που είμαστε 14.9 περίπου σίγουρα είμαστε 25....ή τουλάχιστον για τα καλοκαιρινά....

ωωω δυο ζευγαρια ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!

Μαριτακι μου χρωστας και μια 'μικρους σκουφους' ε? Μην ξεχνιομαστε χεχε

Το Μαράκι δεν μπορεί σήμερα έχει δουλειά μέχρι αργά για σκ λέει είναι μέσα το σκ θα μπορώ και εγώ ποιό άνετα για μακρύτερα από την Κάντζα

καλα, σ-κ σιγουρα ειναι πιο βολικα. αν και μας εχουν κατακλυσει οι γαμοι, οι βαφτισεις και τα παιδικα παρτυ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Ο μικρος δεν κοιμαται! γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

Και οχι τιποτα, δεν μπορω να τον βαλω και πιο νωρις το βραδυ για υπνο, γιατι αργει να νυχτωσει, και μου λεει το σκατο 'ειναι μερα ακομα'

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημεραααα! :)

Μουντη μερα και η σημερινη και εχω ενα σκασμο δουλειες να κανω.. Προς το παρον περιμενω να φυγει το Μαρακι για το σχολειο.. Μετα θα ξεχυθω παλι στους δρομους..

Ελπιζω να ειχατε ολες ενα ηρεμο βραδυ γιατι εχω δεν καλοκοιμηθηκα..

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Ο μικρος χτες κοιμηθηκε απο τις 8.30! Μου πηρε τ'αυτια 'δε θελω το κεβατι μου', και μολις ακουμπησε το μαξιλαρι ξεραθηκε! Το πρωι βεβαια, απο τα χαραμα στο ποδι!

Νυσταζω, ειμαι μπουκωμενη, εριξα κι ενα τηλεφωνικο ματσακι με τον αντρουλη μου, μια χαρα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οχι κιουλτακι, για την πιπιλα ακομα δεν ενεδωσα...

Ο αντρουλης δεν μου εκανε κατι συγκεκριμενο, αλλα επειδη τα'χω παιξει αυτην την εβδομαδα μου βγηκαν παλι τα παραπονα μου ως προς το οτι δεν ασχολειται με τον μικρο, εστω οποτε ειναι εδω, να ξελαμπικαρω κι εγω λιγο..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ο αντρουλης δεν μου εκανε κατι συγκεκριμενο, αλλα επειδη τα'χω παιξει αυτην την εβδομαδα μου βγηκαν παλι τα παραπονα μου ως προς το οτι δεν ασχολειται με τον μικρο, εστω οποτε ειναι εδω, να ξελαμπικαρω κι εγω λιγο..

δεν εχεις αδικο Μελινακι.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...