Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Καλά κι εγώ που έμεινα μόνη μου αν με αφήσεις μια βδομάδα θα ζω με τοστ και σαλάτα. 😆
      Δόξα το θεό κάνει τις υπόλοιπες δουλειές, βασικά στο σπίτι μας ισχύει ο νόμος το είδες το έκανες, δεν περιμένει να του πω κάνε αυτό ή εκείνο ή το άλλο και αυτό με βοηθάει πολύ γιατί είμαι και ελεύθερος επαγγελματίας και τα ωράρια μου είναι ότι να ναι. Αλλά έχω φίλες που ο σύντροφος τους είναι σαν να μην μένει στο ίδιο σπίτι, ειλικρινά δεν την παλεύουν και με παιδιά. Όλο γκρινιάζουν ότι δεν έχουν βοήθεια από πουθενά. Το σωστό είναι μένεις στο ίδιο σπίτι; Οι δουλειές του σπιτιού είναι επίσης υποχρέωση σου. Αλλά το φαγητό, αν θέλουμε να φάμε και να μην πάθουμε δηλητηρίαση ας το κάνω εγώ... βέβαια δεν σιδερώνω να τα λέμε κι αυτα 😂

Κι εμένα γι αυτό το πήρε στο τέλος το χρησιμοποιώ εγώ ψήνει τα μπιφτέκια τέλεια 😂

Χαχαχαχα. Και εγώ έτσι. Ξέρω να μαγειρεύω αλλά φοιτήτρια και δουλειά μαζί , αραβικές και σαλάτες έτρωγα 😂 με έβαλε στον ίσιο δρόμο και τρώω από όλα. Μέχρι και αρνί με έμαθε να τρώω και λαδερά! Ούτε εγώ σιδέρωνα, το κάνω γιατί το είχε παράπονο η πεθερούλα μου 😂😂 (για να μην με ζαλίζει). Τα υπόλοιπα τα κάνουμε όλα. Πχ εκείνος καθαρίζει βεράντα με ντουλάπια εξωτερικού χώρου και όλα, εγώ κάνω φούρνο ψυγείο γενική κουζίνα, μετά συνεχίζουμε. Μαζί! Αυτό ακριβώς! Μένουμε εδώ; Και οι δύο! Οσο και να σαγαπαω αν είναι να μαζεύω και τα δικά σου και του παιδιού και του σκύλου καλύτερα να μην μένεις εδώ. Είμαστε άνθρωποι κορίτσια! Χρειαζόμαστε λίγο προσωπικό χρόνο! 
      Θα ξεκινήσω τώρα γυμναστήριο φανταστείτε! Αν δεν τα μοιραζόμασταν; Ούτε χρόνο για νύχια δεν θα είχα . 
      μην χάνετε τους εαυτούς σας! Χαρούμενη μαμά = χαρούμενο παιδι! 

Α να προσθέσω και ολας, ότι έχουμε τρομερή ευθύνη εμείς που σταματάνε να κάνουν δουλειές. Οταν καθαρίζει ο άλλος , συμμαζεύει, και όλο του λέμε όχι έτσι, ή πάμε από πάνω και τα κάνουμε, θα σταματήσει να κάνει δουλειές. Λογικό δεν είναι; Φταίμε εμείς που τα φέρνουμε σε αυτήν την κατάσταση, και μετά βλέπουμε τα παιδιά μας τα αγόρια μας πως συμπεριφερόμαστε με τον μπαμπά τους και πάνε μετά και έχουν τις ίδιες απαιτήσεις από τις συντρόφους του. Ενας φαύλος κύκλος. 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

καλημέρα!

μελινάκι ταλαιπωρήθηκε το μικράκι σου ή απλά φοβήθηκε? περαστικά του

στεφανία πού και πού χρειάζεται και το ξέσπασμα δεν νομίζεις? έτσι για να μη βαριόμαστε ρε παιδί μου!

ειρηνάκι και ειρηνάκι καλημέρα! σήμερα δεν πήγα γυμν, βλέπω φωτό από βάφτιση ευθύμιου και κόλησα!

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα φαίη μου! και ο άντρας μου παρθένος 5/9/1978

δεν ξέρω για τις γυναίκες αλλά οι άντρες είναι λίγο νευρικοί να το πώ? οργανωτικοί έως αηδίας? δεν ξέρω γιατί εμείς κουβαλάμε και το κρητικό στοιχείο (ο πεθερός)

οι γυναίκες σίγουρα είναι πιο νορμάλ, ε λουκουμαμα?

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Αερικακι θα μας την δωσεις για νυφη την κουκλαρα σου??? Μας αρεσει πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Άμα θέλουν τα παιδιά εγώ θα σταθώ εμπόδιο; :lol: Αλλά κάτσε λίγο να δούμε... σπίτι θα ανοίξουν ή τσίρκο; :lol:

καλημέρα φαίη μου! και ο άντρας μου παρθένος 5/9/1978

δεν ξέρω για τις γυναίκες αλλά οι άντρες είναι λίγο νευρικοί να το πώ? οργανωτικοί έως αηδίας? δεν ξέρω γιατί εμείς κουβαλάμε και το κρητικό στοιχείο (ο πεθερός)

οι γυναίκες σίγουρα είναι πιο νορμάλ, ε λουκουμαμα?

καλημέρα αλεξάκι!!

συμφωνώ και επαυξάνω!!!!

Πάντως για να μην αισθάνεστε περίεργα κι εμείς για καυγά το πάμε σιγά σιγά όμως... προχθές μου έβαλε εκείνος τις φωνές στο Σ/Μ και χθες εγώ στο Mall :lol: ε την επόμενη φορά θα είμαστε σπίτι μας και θα εκτονωθούμε δεόντως :lol:

Χρειάζονται πάντως οι καυγάδες αρκεί να μην κρατάνε πολύ... γι' αυτό λουκομανούλα μην του το κρατήσεις... τουλάχιστον όχι εμφανώς :lol: έχε το backup :lol:

Διαφημίσεις

Εννοειται τσιρκο και θα κανουμε και κουμπαρα το ξηροκαρπιον που ειναι το αρχηγοπουλο του τσιρκου!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ετσι χαμογελα να βλεπω Λουκομαμα γιατι μην ξεχνας οτι οταν χαμογελαμε ομορφαινουμε!!!!!!! Για να του μπεις στο ματι του κυριου που ξυπνησε με αναδρομο Ερμη!!!!!!!!

Παρθενος και ο αντρας μου!!!!!!!!!!!!!

Χθες ημουν καλυτερα, σημερα παλι ξυπνησα με πονους στις αρθρωσεις αλλα δεν το βαζω κατω. Δεν με βοηθαει και ο Μαριος που ολο το βρδυ ξυπναγε συνεχως.

Αχ βρε Μαρκοπουλάκι κάθε φορά που με πιάνουν τα χέρια μου (4 μέρες την εβδομάδα) σκέφτομαι εσένα.. Παίρνεις τίποτα;

Διαφημίσεις

επ κοριτσια ηρεμια... υπαρχουν και αλλοι αντρες εδω, οχι να μας φαει ολες τις νυφες το μαρκοπουλακι. σιγα! επειδη δηλαδη ειναι ενα ξανθο αγγελακι με μπουκλες και γαλαζια ματια??? χαχα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και τι δεν παιρνω που λενε!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σαν καραμελες κατεβαζω παναντολ εχτρα, voltaren, λοναριντ, και αλλα πολλα για να στεκομαι ορθια να κυνηγαω τον Μαριο ολη την ημερα. Δεν λεει να αλλαξει και αυτος ο κωλοκαιρος τσαταλια τα νευρα μου. Το κρυο δεν με πειραζει τοσο οσο ο νοτιας.

Και απο την πολυ κλεισουρα λαλησα. Ευτυχως ερχεται η μαμα μου και πηγαινει τον Μαριο λιγο στο παρκο για καμια ωρα και ξελαμπικαρει και αυτος αλλιως θα με τεμαχιζε απο τα νευρα του εγκλεισμου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...