Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!!

Γυρίσαμε από τη Β επιπέδου η οποία πήγε πολύ καλά, ο γιατρός μας είπε πως και τα 2 μωρά είναι όπως πρέπει, έλεγξε όλα τα όργανα τους, τα άκρα τους, το πρόσωπο τους, τον εγκέφαλο, δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Μεγαλώνουν το ίδιο που είναι και αυτό καλό! Είδε και τον πλακούντα, όπως κατάλαβα είδε τη ροή του αίματος 

Έτσι να πάνε όλοι οι υπόλοιποι μήνες 🤍 όλα με το καλό μέχρι να συναντήσεις τα δίδυμακια σου 🤍🤍

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι ειναι αληθεια αυτος ειναι ο γιος μου ακριβως!!!!!!!!!!!!! Βοηθεια μου.

Μαρκοπουλάκι και εγώ όταν διάβασα στα πεταχτά το χάρτη σας μου ήρθε φωτογραφία ο Μάριος και δε τον έχω δει καν από κοντά!!!!

Καλά αν διαβάσετε το δικό μου,μόνο τη φωτόμου δεν έχει πάνω...ο άντρας μου που τα κοροιδεύει όλα αυτά είχε μείνει και με κοίταζε:καλέ αυτή είσαι εσύ...μου λέει!!!

Διαφημίσεις

Δε ξέρω βρε Μελινάκι γιατί θέλω να πάω να ρίξω μια ματιά για πέδιλα της μικρής...αλλά επειδή 2 απογεύματα είμαι μόνη μου με τη μικρή δεν αντέχω να το ξανακάνω....λέω να την αφήσω στο πατέρα της και να κάνω κάτι μόνη μου...δε κοιμηθήκαμε και το βράδυ και άστα να πάνε!Εσύ τις λες;

Διαφημίσεις

Δε ξέρω βρε Μελινάκι γιατί θέλω να πάω να ρίξω μια ματιά για πέδιλα της μικρής...αλλά επειδή 2 απογεύματα είμαι μόνη μου με τη μικρή δεν αντέχω να το ξανακάνω....λέω να την αφήσω στο πατέρα της και να κάνω κάτι μόνη μου...δε κοιμηθήκαμε και το βράδυ και άστα να πάνε!Εσύ τις λες;

μαριτα το ξερεις αυτο το καταστημα στο κορωπι που φέρνει φίρμες σε πολύ καλές τιμες?

οι ιντερνετικές μου το έγραψαν της πηρα δυο ζευγαρια παπουτσια! ειναι κοντά και στον παιδόποτο..τι λες?

Εγω θελω να τον παω για κουρεμα γιατι ιδρωνει συνεχεια με τη μαλλουρα που του εχω αφησει. Ααν κοιμηθει μεσημερι και αν ειναι να βρεθουμε ολες μαζι, να τον παω αυριο.

Κιουλτακι, φανταζομαι εχει ανοιξει το εξωτερικο του παιδοτοπου ε?

Μαριτα, με αυτο το δυο απογευματα μονη με την μικρη, τι πληγες μου εξυσες... :-(

Εκτος του οτι ειμαι συνηθως καθε απογευμα καθημερινες μονη με τον μικρο, συνειδητοποιησα χτες πως και το σ-κ που ειναι εδω ο πατερας του δεν αλλαζει κατι σημαντικο. Τη βραδυνη διαδικασια μπανιο-πυτζαμες-γαλα-παραμυθι-υπνος, και την πρωινη ξυπνημα-ντυσιμο-παιχνιδι-γαλα-σχολειο την κανω ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ...

Ο αντρουλης μου το σ-κ το πρωι που ξυπναει ο μικρος κανει πως δεν ακουει και σηκωνεται αφου εγω εχω σκωσει τον μικρο, το απογευμα του σαββατου παει και παιζει την μπαλιτσα του... Μια χαρα! :-(

Σιγουρα κατι κανω λαθος, αλλα δεν πιστευω πως διορθωνεται..

Τεσπα, μην σας ζαλιζω, αν βρεθουμε τα λεμε κι απο κοντα :-)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...