Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, nikoulini33 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Είμαι και εγώ καινούρια εδώ και θέλω λίγο τα φώτα σας.

Τέλος Μαρτίου ξεκινάμε τη διέγερση των ωοθηκών εάν όλα πάνε καλά, 5 Μαρτίου περνάω επιτροπή. Εμένα οι εξετάσεις μου είναι όλες καλές, ΑΜΗ έχω 1,9 και ηλικία 32. Πρόβλημα έχουμε με το σπερμα γιαυτο και η γυναικολόγος μου πρότεινε κατευθείαν γιατρό για εξωσωματική στο Μητέρα.

Ξέρετε περίπου το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή και εάν τελικά έχει νόημα; Το πρήξιμο από τα φάρμακα πως είναι; Πόσο καιρό σας κράτησε; Εχω κανονίσει ραντεβού να πάρω και μια δεύτερη γνώμη γιατί νιώθω ότι δεν έχω πλήρη εικόνα. Είπαμε ότι θα μεταφέρουμε 2 έμβρυα αλλά η πιθανότητα μιας δίδυμης κύησης με τρομάζει είναι η αλήθεια. Σε συζήτηση με τη γυναικολόγο που θα με παρακολουθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για τους φόβους μου για διπλή κύηση μου λέει Ε άμα χρειαστεί θα σε περιορίσουμε.

Δεν ξέρω, νομίζω είμαι σε σύγχυση…

Καλως ήρθες κοπέλα μου! είμαι ακριβώς στην ίδια φάση με εσένα και έχω ακριβώς της ίδιες φοβίες!ξεκινάω φάρμακα μέσα Μαρτίου!εγώ περιμένω την απόφαση της επιτροπής, έχω αγοράσει ήδη τα έξτρα φάρμακα και σκέψου με συμμετοχή ήδη έχω δώσει 80 ευρώ. Το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή αν το καλύψεις μόνη σου είναι μεγάλο..σκέψου το ένα μπουκαλάκι από τα ενέσιμα είναι πάνω κάτω 45 ευρώ...οπότε καταλαβαίνεις.Την συζήτηση για τα  δυο έμβρυα  την είχα εχτές με τον άντρα μου και με τρομάζει και εμένα η αλήθεια είναι!Καλή αρχή να σου ευχηθώ και θα τα λέμε!Μην πελαγώνεις , θα τα καταφέρουμε!!!💖

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λες εκει να οφειλεται η μουρλα που τη δερνει?? Χαχαχα!!!

Ωροσκοπο νομιζω εχει διδυμο.. Δεν το τσεκαρεις ρε Μαριτακι να δεις αν τα λεω σωστα?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Ωχ τι με περιμένει την άμοιρη τη μάνα!!!!!!

Καλημέρα μας!

Θα με ξεκάνει αυτό το παιδί... πρέπει να βρω κρυψώνες για τους διπλούς γκόμενους!

Διαφημίσεις

Λες εκει να οφειλεται η μουρλα που τη δερνει?? Χαχαχα!!!

Ωροσκοπο νομιζω εχει διδυμο.. Δεν το τσεκαρεις ρε Μαριτακι να δεις αν τα λεω σωστα?

Ναι έχεις δίκιο είναι Δίδυμος ο ωροσκόπος....αχ βαχ!Κουράγιο μανα!!!

Αερικούλι εσένα έχει αρκετό Λέων που εγώ γενικά το έχω για καλό αυτό το ζώδιο...και με ωροσκοπο Ζυγό θα είστε πολύ δίκαιες αλλά ισχυρογνώμων στη ζωή σας και περήφανες γυναίκες!!!Μια χαρά ισορροποημένο το βλέπω το μικρούλι σου!!!

Παω για τα άλλα..

Κορες, υπαρχει περιπτωση να βρεθουμε σημερα το απογευμα που λεγαμε η να κανονισω δουλιτσες?

εχετε ορεξη να ρθειτε προς τα μερη μας στη θαλασσα? 5.30 εχουμε παιδιατρο! 6.30 μπορούμε να συναντηθούμε...για πιο μακρυά θα αργησουμε πολύ εμεις!

Εμεις δεν εχουμε συνελθει τελειως οποτε λεμε να μην σας κολλησουμε.. Την επομενη φορα εμεις! ;)

Μαριτακι ευχαριστω!!!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Εγω Μελινακι θα ηθελα πολυ να σας δουμε αλλα ειμαστε καραντινα εδω και καιρο για να μην κολλησουμε κανενα παιδακι η κολλησουμε και εμεις τιποτα καινουργιο. εχω κουραστει τοσο καιρο με τις ιωσεις.

Ήλιος - Η συνείδηση σας

O Ήλιος στον Κριό

Αρετές: Πρωτοπορία, εμψύχωση, αυτοθυσία, ενθουσιασμός, αγαθότητα. Αδυναμίες: Εγωπάθεια, εγωισμός, απερισκεψία, επιπολαιότητα, ζήλια, επιθετικότητα.

Ποιότητα = Παρορμητική, Στοιχείο = Φωτιά, Ιδιότητα = Αρσενικό, Ρήμα = Είμαι, Πλανήτης = Αρης, Χρώμα = Κόκκινο, Πέτρα = Διαμάντι,Σημ.σώματος = Κεφάλι, Βότανο = Γεράνι, Πρόσωπο = Οβάλ, Χώρα = Αγγλία, Πόλη = Νάπολη

☼Χαρακτηριστικά συνείδησης

Η εαρινή περίοδος, είναι η δημιουργός στιγμή και η αφετηρία ολόκληρου του ζωδιακού κύκλου. Στην αρχική αυτή λοιπόν στιγμή καταχωρήθηκε από την Αστρολογία η θετική αρσενική ενέργεια της ημέρας και το πρώτο ζώδιο της φωτιάς, ο παρορμητικός Κριός. Είναι η πρώτη εμπειρία της ψυχής και η αρχή ενός νέου κύκλου που έχει γίνει με την είσοδο του ήλιου στον Κριό. Εκπροσωπεί την γέννηση της ψυχής και την πρώτη εμφάνιση της στο γήινο τούτο κόσμο. Η πρώτη εξόρμηση της στην αιώνια σφαίρα του ζωδιακού κύκλου, το πρώτο ζώδιο συμβολίζει την αρχή, την ανάσταση και την ανατολή ενός νέου κόσμου, με νέες ελπίδες για ένα καλύτερο μέλλον. Ο παγερός χειμώνας έχει περάσει και η άνοιξη ως πιο καλή μητέρα ανοίγει διάπλατα την αγκαλιά της για να κανακέψει το πρώτο της παιδί τον αθώο Κριό. Αυτός ίσως είναι και ο λόγος που θα σας κάνει να νιώσετε πολλές φορές στην ζωή σας ότι στις δύσκολες στιγμές κάτι μαγικό συμβαίνει και σας σώζει ή σας προστατεύει την τελευταία στιγμή, σαν ένας φύλακας άγγελος το βρέφος.

Η έμφυτη ανοιξιάτικη ορμή σας είναι ο λόγος που δεν θα συγκρατήσετε τα βιαστικά λόγια και τις γρήγορες πράξεις σας, αγνοώντας κάθε κίνδυνο ή επίπονη συνέπεια. Είστε υπέρ ενεργητικοί και δραστήριοι και δεν θα σας δουν να κάθεστε ούτε μια στιγμή, χωρίς να κάνετε κάτι. Είστε οι εμπνευστές και οι πρωτοπόροι του ζωδιακού κύκλου, οριοθετώντας μεγάλους στόχους που δεν σας ενδιαφέρει πόσο θα σας κουράσουν προκειμένου να τους πετύχετε. Όπως το κριάρι στο κοπάδι τραβάτε μπροστά με τα μάτια χαμηλωμένα και το κεφάλι σκυμμένο, ορμητικοί και ακάθεκτοι. Από τη δυναμική φύση σας γίνεστε ατρόμητοι αγωνιστές της ζωής, ικανοί να παλέψετε σε δύσκολες μάχες, χωρίς πληρωμή, αρκεί να κατακτήσετε το τρόπαιο της νίκης. Προσφέρετε απλόχερα τη βοήθειά σας σε όσους τη χρειάζονται, όμως χρειάζεστε αναγνώριση των προσπαθειών σας. Ένα απλό ευχαριστώ σας είναι αρκετό για να πάρετε την επιβεβαίωση της σωστής έκφρασής σας. Η αχαριστία των άλλων σας πληγώνει και σας εξοργίζει περισσότερο από όλα. Ενθουσιάζεστε πολύ εύκολα με καινούργιες ιδέες, τολμηρά σχέδια και τα άπιαστα όνειρα.

Μαθαίνετε γρήγορα, αλλά απεχθάνεστε τις διαταγές και τις υποδείξεις. Αλλάζετε τακτικά τις εργασίες που θα ασχοληθείτε, είτε γιατί δεν βρίσκετε την ελευθερία που χρειάζεστε, είτε γιατί νομίζετε ότι πλήττετε η ελευθερία σας, είτε γιατί είναι καλύτερα να έχετε μια εργασία όπου θα είστε το αφεντικό. Όταν ασχοληθείτε με κάτι που σας αρέσει, τότε θα είστε μεταξύ των πρώτων, αν όχι ο πρώτος. Υπάρχουν στιγμές όπου παρουσιάζεται ένα τελείως εγωιστικό πρόσωπο, σαν το βρέφος που βυζαίνει το δάχτυλό του και είναι κλεισμένο στο κόσμο του, μην μπορώντας να ακούσετε τίποτε και κανένα. Σαν παιδί του ¶ρη είναι φυσικό να γίνεστε αρκετά επιθετικοί, πολεμοχαρείς και δραστικοί. Αν κατανοήσετε αυτή την φύση σας, τότε θα καταλάβετε ότι δεν το κάνετε από κακία, αλλά γιατί η αδρεναλίνη σας είναι λίγο περισσότερο ανεβασμένη από το φυσιολογικό. Δεν αγαπάτε το πρωινό ξύπνημα, αφού είστε ανυπότακτοι στον χρόνο και φτάνετε συνήθως στα ραντεβού σας συχνά αρκετά αργοπορημένοι.

Σαν εραστής, ως αρσενικό ζώδιο θα είστε ένας τέλειος ιππότης, τουλάχιστον στην αρχή, όπου θα κάνετε τα πάντα προκειμένου να κατακτήσετε το υποψήφιο ταίρι σας. Σας είναι απαραίτητο να θαυμάζετε τον σύντροφό σας και συνήθως τον ανεβάζετε στο υψηλότερο βάθρο της φαντασίας σας. Πιστεύετε εύκολα στα λόγια που σας λέει το αγαπημένο σας πρόσωπο και πληγώνεστε βαθιά όταν ανακαλύψετε ψέματα. Πολύ σύντομα όμως θα ξεχαστείτε με ένα νέο όμορφο παιχνίδι. Δεν θα αργήσετε να κάνετε πρόταση γάμου στο πρόσωπο που θα ερωτευθείτε, αλλά σαν σύζυγος θα είστε λίγο δικτάτορες για τον σύζυγό σας και πολύ φιλελεύθεροι για τον εαυτό σας. Μπορεί να κάνετε περισσότερους από ένα γάμο, γιατί θα παρασύρεστε εύκολα από τον αυθορμητισμό και από τα αισθήματά σας.

Σελήνη - Τα συναισθήματά σας

Η Σελήνη στο Τοξότη.

Η σελήνη σε αυτή την θέση σας δίνει ένα αισιόδοξο ανοιχτό και φιλελεύθερο συναισθηματικό κόσμο. Τα συναισθήματά σας είναι ειλικρινή και ενθουσιώδη, είστε οπαδοί της ελευθερίας και σας λατρεύετε τις περιπέτειες. Η εκπαίδευση, η γνώση και η έρευνα καλύπτουν τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Είστε ανεξάρτητοι και δεν δέχεστε τους συναισθηματικούς περιορισμούς στις προσωπικές σας σχέσεις. Σας είναι σχεδόν αδύνατον να παραμείνετε σε μια θέση και είστε πάντα έτοιμοι να ρισκάρετε. Ενδέχεται να κάνετε πολλά ταξίδια στη ζωή σας ή να κατοικήσετε στο εξωτερικό. Έχετε επίσης μια έντονη κλίση στα θρησκευτικά και στα φιλοσοφικά ζητήματα, όπως και ικανότητες διδασκαλικές. Χρειάζεται να βρείτε φυσικές διεξόδους, όπως να ασχοληθείτε με τον αθλητισμό, ώστε να εκτονώσετε την πληθωρική συναισθηματική σας ενέργεια.

Ερμής - Ο νους σας

Ο Ερμής στο Ταύρο

Ο Ερμής σε αυτή την θέση σας χαρίζει ένα μυαλό που μένει πιστό στις ιδέες του. Είναι επίμονο και αρκετά πρακτικό. Σκέφτεστε πολύ πριν πάρετε αποφάσεις, γιατί θέλετε να βασίζονται στην σωστή κρίση. Όταν κάνετε τις επιλογές σας, θα είστε σταθεροί σε αυτές και ανεπηρέαστοι από τις απόψεις των άλλων. Συνήθως συμπαθείτε ή αντιπαθείτε κάποιον από την πρώτη στιγμή που τον συναντάτε, βασιζόμενοι στον αλάνθαστο ένστικτό σας. Η αισθητική και η τέχνη διεγείρουν τον νου σας και ανοίγουν τα κανάλια της επικοινωνίας για σας. Αν υπάρχουν αρνητικές όψεις, θα πρέπει να δουλέψετε πάνω στο πείσμα και στην ξεροκεφαλιά.

Αφροδίτη - Η καρδιά σας

Η Αφροδίτη στους Ιχθείς

Η αγάπη παίρνει την αληθινή της διάσταση μέσα σε αυτή την καρδιά, ενώη αυτοθυσία και η αυταπάρνηση δίνονται πραγματικά στον βωμό των ερωτικών της ιδανικών. Είστε αρκετά ευαίσθητοι, πολύ συμπονετικοί και με απέραντη κατανόηση ειδικά όταν είστε ερωτευμένοι. Η φαντασία και η απεγνωσμένη ανάγκη σας για τον ιδανικό έρωτα μπορεί να φέρουν συχνές απογοητεύσεις από τις σχέσεις, εφόσον δίνετε στον σύντροφό σας αξίες που στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν. Είναι σημαντικό να ορίσετε τα όριά σας, διαφορετικά ο σύντροφός σας μπορεί να εκμεταλλευθεί την κατανόηση και την συμβιβαστική φύση σας. Ο άνδρας με την Αφροδίτη σε αυτήν την θέση έλκεται από ευαίσθητες, ονειροπόλες γυναίκες, με ενδιαφέροντα στην τέχνη ή την ψυχή. Η Αφροδίτη σας δείχνει πως πιθανότατα θα συναντήσετε τον μελλοντικό σας σύντροφο κάτω από μάλλον περίεργες συνθήκες ή μυστικά και παράνομα.Οι δεσμοί σας μπορεί να ξεκινήσουν από ζητήματα που σχετίζονται με αρρώστια, ή σ' ένα μεγάλο χώρο που έχει κάποια σχέση με το κοινό, ιδρύματα, νοσοκομεία, κ.λ.π.

Άρης - Οι ορμές σας

Ο Άρης στους Ιχθείς

Είστε άτομο ιδιαίτερα ευαίσθητο, στοχαστικό και δεκτικό. Η θέση αυτή του Άρη ωθεί τη δράση σας περισσότερο εσωτερικά και έτσι βρίσκεστε σε μια συνεχή ενδοσκόπηση. Δραστηριοποιήστε από τα όνειρα και τη φαντασία και προσγειώνεστε δύσκολα στη σκληρή πραγματικότητα. Νοιώθετε συχνά μπερδεμένοι και σας είναι δύσκολο να πάρετε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση στη ζωή σας. Χρειάζεστε έμπνευση για να λειτουργήσετε και δεν συγκινήστε εύκολα από τα καθήκοντα και τις ευθύνες. Ο άνδρας με τον Άρη σε αυτή τη θέση είναι ο τύπος του μοναχικού, ευαίσθητου και καλού συντρόφου. Οι γυναίκες με αυτή τη θέση έλκονται από άνδρες με καλλιτεχνικές ικανότητες, ευγενικούς και ικανούς να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Και τα δύο φύλα έχουν προβλήματα στις σχέσεις τους ή απογοητεύονται από τους ερωτικούς συντρόφους τους, κυρίως λόγω των απραγματοποίητων προσδοκιών ή φανταστικών χαρακτηριστικών που τους αποδίδουν. Αν έχετε τον Άρη σε αυτή τη θέση, υπάρχουν δύο δρόμοι για να διαλέξετε. Ο ένας να αφεθείτε στις ευαισθησίες σας και να πληγώνεστε από τη σκληρότητα ή τις αδικίες της ζωής. Ο άλλος να στρέψετε την ενεργητικότητά σας προς τα μέσα σας και να γνωρίσετε τον εαυτό σας όσο περισσότερο γίνετε, ώστε να αποκτήσετε την εμπιστοσύνη και τη δύναμη, που θα σας κάνει ακλόνητους στις εξωτερικές επιδράσεις. Οι τέχνες και τα απόκρυφα θέματα είναι αυτά που σε εμπνέουν περισσότερο.

Δίας - Η εξέλιξή σας

Ο Δίας στον Υδροχόο

Είστε άτομο με προοδευτικές πεποιθήσεις, επαναστατικό και αντιδραστικό σε κάθε είδους κατεστημένου ή μόδας. Επιλέγεται την εξέλιξή σας μέσα σε κοινωνικά πεδία και ενδιαφέρεστε για ότι μπορεί να σας εμπνεύσει ιδανικά. Ενδιαφέρεστε για τα πολιτικά και κοινωνικά προβλήματα περισσότερο από τα οικογενειακά σας. Σας αρέσει να προκαλείτε και έχετε παράξενες ή ασυνήθιστες πεποιθήσεις. Πιστεύετε στην ανεξαρτησία και την ελευθερία. Η ανεπτυγμένη κοινωνικότητά σας δημιουργεί πολλούς φίλους, από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα ή κράτη, στη διάρκεια της ζωής σας. Είστε εφευρετικοί και μπορείτε να δείτε με ευκολία στο μέλλον. Επαγγελματικά, σας ταιριάζει μια δουλειά με ανθρωπιστικούς σκοπούς, η δημοσιογραφία, η τεχνολογία και οτιδήποτε έχει σχέση με ασυνήθιστους ανθρώπους.

Κρόνος - Οι δοκιμασίες σας

Ο Κρόνος στον Παρθένο

Η θέση αυτή του Κρόνου σας κάνει επιδέξιο, εξυπηρετικό και παρατηρητικό άτομο. Εξαρτάτε όμως πως θα χρησιμοποιήσετε τις αρετές σας όμως αυτές ώστε να μη μετατραπούν σε ελαττώματα. Οι προκλήσεις σας στη ζωή έχουν να κάνουν με το πως θα φανείτε χρήσιμος στη κοινωνία, χωρίς να σκλαβωθείτε στο σύστημα. Από τη μια έχετε ανάγκη να γίνετε αποδεκτός και να ενταχθείτε στο περιβάλλον σας, αλλά από την άλλη είναι δύσκολο να βρείτε τη θέση σας. Πρέπει να αποφασίσετε πότε θα πρέπει να προσφέρετε τη βοήθειά σας και πότε να την αρνείστε. Αν είστε πολύ εξυπηρετικός θα νοιώθετε ότι σας χρησιμοποιούν αν δεν το κάνετε θα νοιώθετε απομονωμένος. Σας είναι δύσκολο να νιώσετε ότι οι προσπάθειές σας είναι αρκετά καλές και το περισσότερο καιρό θα προσπαθείτε να βελτιώσετε τα πράγματα και να τα κάνετε πιο αποδοτικά. Με άλλα λόγια μπορείτε να γίνετε πολύ τελειομανής κι ενώ αυτό μπορεί να σας φέρει καλά αποτελέσματα, προκαλείτε επίσης αδράνεια και σταματάτε την πρόοδο.

Διαφημίσεις

Αερικούλι εσένα έχει αρκετό Λέων που εγώ γενικά το έχω για καλό αυτό το ζώδιο...και με ωροσκοπο Ζυγό θα είστε πολύ δίκαιες αλλά ισχυρογνώμων στη ζωή σας και περήφανες γυναίκες!!!Μια χαρά ισορροποημένο το βλέπω το μικρούλι σου!!!

Ναι ναι αυτός ο ωροσκόπος στον Ζυγό θα μας καταστρέψει με μάνα Ζυγό και 8 οίκους στον Ζυγό :lol: :lol: :lol:

Ήλιος - Η συνείδηση σας

Ο Ήλιος στη Παρθένο

Ο Παρθένος είναι το έκτο ζώδιο κατά σειρά στον ζωδιακό κύκλο και το δεύτερο από τα ζώδια της γης, εκφράζοντας τις αρνητικές θηλυκές δυνάμεις της νύχτας. Η ώριμη αυτή ψυχή παίρνει την δεύτερη εμπειρία της περνώντας από το στοιχείο της γης. Η πρώτη ήταν αυτή που αισθάνθηκε περνώντας την πρώτη φορά από τον σταθερό Ταύρο. Η γήινη του φύση σας αυτή την φορά θα είναι μεταβλητή και ο χρόνος εκτιμάται διαφορετικά για έναν Παρθένο. Ο προγραμματισμός και ο χρόνος παίρνουν μεγάλες διαστάσεις και δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο, παρά μόνο για εργασία. Στην δεύτερη αυτή γήινη ενσάρκωση της η ψυχή στον Παρθένο είναι ώριμη πλέον γνωρίζει που θα συγκεντρώσει την προσοχή και την σχολαστικότητα της, για να επικρατήσει στον σκληρό ανταγωνισμό της επικοινωνίας και των συναλλαγών.

Το βασικότερο από τα χαρακτηριστικά του ήλιου σε αυτή την θέση είναι η ικανότητα της διάκρισης όπως και ο "περφεξιονισμός" που σας χαρακτηρίζει ως Παρθένο. Η αναλυτική και κριτική σας φύση είναι λόγος που δεν αφήνετε να περάσει απαρατήρητη και ασχολίαστη η παραμικρή λεπτομέρεια γύρω σας. Εξετάζετε με τρομερή σχολαστικότητα το κάθε θέμα, κάτι που πολλές φορές γίνεται η αιτία να χάνετε τη γενική εικόνα. Η τάξη, η ακρίβεια και η μεθοδικότητα είναι οι αρετές που θα σας κάνουν να έχετε πάντα συνέπεια στα ραντεβού σας, πεντακάθαρα ρούχα, τακτοποιημένα συρτάρια και ένα αστραφτερό σπίτι. Είστε παράδειγμα εργατικότητας, ενώ μπορείτε να βγάλετε σε πέρας την πιο σκληρή δουλειά, αρκεί να έχετε αρκετό χρόνο και τα κατάλληλα εργαλεία.

Ο Παρθένος είναι το ζώδιο της προσφοράς και της υπηρεσίας, γι αυτό σας αρέσει να βοηθάτε τους γύρω σας και να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας όπου μπορείτε. Συχνά τα προβλήματα των άλλων προστίθενται στα δικά σας -και έχετε ήδη πολλά- προκαλώντας σας αϋπνίες και άγχος. Σας αρέσει να κλείνεστε στον εαυτό σας και να αναλύετε τα δεδομένα πολλές ώρες, αναζητώντας λογικές, πρακτικές και ξεκάθαρες λύσεις. Δύσκολα όμως θα εκμυστηρευτείτε τα δικά σας προβλήματα στους άλλους. Είστε σεμνοί, διακριτικοί, ντροπαλοί και αρκετά μετριόφρονες. Συχνά δίνετε την εντύπωση ότι είστε απόμακροι, απλησίαστοι ή και ακατάδεκτοι αλλά ο πραγματικός λόγος κρύβετε στην σεμνοτυφία σας.

Μέσα στον γάμο, σε γενικές γραμμές οι Παρθένοι γίνεστε καλοί σύζυγοι, τυπικοί οικογενειάρχες, προσεκτικοί και μετρημένοι. Προσφέρετε στον σύντροφό σας μεγάλες "υπηρεσίες" , κοινωνική κάλυψη και στην ασφάλεια που χρειάζεται.

Σελήνη - Τα συναισθήματά σας

Η Σελήνη στο Ζυγό.

Η σελήνη σε αυτή την θέση σας δίνει ένα ευγενικό συναισθηματικό κόσμο, με όμορφους και διπλωματικούς τρόπους. Η συναισθηματική σας ανάγκη για ισορροπία, αρμονία και ηρεμία είναι ότι πιο σημαντικό για σας. Η συνύπαρξη και η συνεργασία είναι απαραίτητες για να νοιώθετε ασφαλείς συναισθηματικά και λειτουργείτε καλύτερα όταν είστε με άλλους. Πολύ μεγάλο ρόλο θα παίξει στις αποφάσεις σας τόσο η αισθητική πλευρά των πραγμάτων όσο και η ποιοτική. Δίνετε μεγάλη σημασία στις απόψεις των άλλων οι οποίες σας επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό. Είστε πρόθυμοι να κάνετε σημαντικούς συμβιβασμούς προκειμένου να διασφαλίσετε τη ομαλή λειτουργία των πραγμάτων. Είστε καλύτεροι στο να ακούτε και να συμπλέετε με τους άλλους παρά να είστε εσείς οι ομιλητές. Η αδικία σας αναστατώνει και νοιάζεστε για τη απονομή της δικαιοσύνης όσο και για την ισότητα. Λατρεύεται την πολυτέλεια τις απολαύσεις και έχετε ακριβά γούστα. Στην πορεία σας μπορεί να υπάρξουν ριζοσπαστικές εξελίξεις σε θέματα συνεργασιών που θα σας αναγκάσουν να επανεξετάσετε την εξάρτησή σας από τους άλλους.

Ερμής - Ο νους σας

Ο Ερμής στο Ζυγό.

Ο Ερμής σε αυτή την θέση σας χαρίζει έναν ασυνήθιστα εκλεπτυσμένο τρόπο έκφρασης και σκέψης. Δείχνει ένα μυαλό που ξέρει καλά πως να εξετάζει πολλές πλευρές ενός θέματος, να αξιολογεί και να ζυγίζει δίκαια. Έχετε διπλωματικές ικανότητες και ένα διακριτικό τρόπο να εκφράζετε τις απόψεις σας, χωρίς να θίγετε τους άλλους. Πριν πείτε την άποψη σας σχετικά με ένα θέμα, ξέρετε να ακούτε τις απόψεις των άλλων και μπορείτε να τις συμβιβάσετε αν χρειαστεί. Θα σας ταίριαζε ένα επάγγελμα διπλωμάτη ή διαπραγματευτή εφόσον βλέπετε και τις δυο πλευρές ενός θέματος και μπορείτε να συμφιλιώνετε ακόμη και τις πιο αντίθετες απόψεις. Συχνά φαίνεστε διστακτικοί και αναποφάσιστοι στο περιβάλλον σας, αλλά η αλήθεια είναι ότι θέλετε χρόνο για να εξετάσετε τα υπέρ και τα κατά πριν ισορροπήσετε τις αποφάσεις σας. Σε επαγγελματικό επίπεδο, προτιμάτε τους ανθρώπους περισσότερο από τα πράγματα, και αυτό μπορεί να εκφρασθεί με ένα επάγγελμα όπου θα έχετε επαφή με τους άλλους.

Αφροδίτη - Η καρδιά σας

Η Αφροδίτη στο Ζυγό

Μια καρδιά ερωτευμένη με τον έρωτα. Έχει έντονη την αίσθηση της ισορροπίας και της αισθητικής. Βρίσκει την αρμονία της μέσα στο γάμο ή στη συνύπαρξη με άλλους. Είναι αφοσιωμένη, στοργική και ευγενής. Η αγάπη είναι γι΄ αυτή, θέμα γοητείας, έκστασης και απόλαυσης. Δεν μπορεί να κρύψει την αγάπη της, ενώ θέλει νομική αναγνώριση (γάμο)για να νιώθει καλά. Έχει λεπτές ευαισθησίες, που μπορεί να τις εκφράσει σαν αγάπη για τα πολιτιστικά, τα εικαστικά, την μουσική κλπ. Η αυστηρότητα είναι έξω από την φύση της και νιώθει άβολα όταν αναγκάζετε να το κάνει. Οι ανθρώπινες σχέσεις και η διπλωματία είναι ο τομέας όπου μπορεί να βρει την θέση της. Αδυναμίες: Εμπαθείς αγάπες. Επιθυμεί να λατρεύετε, απολαμβάνει την κολακεία και της αρέσει να περιβάλλετε αποκλειστικό από τον δικό της κύκλο. Αυτό προκαλεί μερικά προβλήματα μετά από τον γάμο.

Άρης - Οι ορμές σας

Ο Άρης στο Ζυγό

Είστε άτομο ευγενικό, δίκαιο και με καλούς τρόπους και αισθητική άποψη. Μάχεστε σκληρά όταν πρόκειται να αγωνιστείτε για το δίκαιο και την αρμονία. Έχετε έμφυτη διπλωματική ικανότητα και μπορείτε να εξισορροπείτε ακόμη τις πιο δύσκολες καταστάσεις. Η έμφυτη κοινωνικότητά σας φέρνει επιτυχίες με το αντίθετο φύλο. Οι άνδρες με τον Άρη σε αυτή τη θέση μπορούν να ερωτοτροπούν με μεγάλη επιδεξιότητα, με τις γυναίκες και μπορούν εύκολα να τις ξεγελούν με δώρα ή γλυκόλογα. Οι γυναίκες έλκονται από όμορφους άνδρες, ευγενικούς με καλό γούστο. Έχετε αναποφάσιστοι όσο αφορά τις αποφάσεις, εφόσον μπορείτε να δείτε με ευκολία και τις δυο πλευρές ενός θέματος. Συμβιβάζεστε όταν οι περιστάσεις το απαιτούν. Εκτιμάτε τις τέχνες και το κόσμο της μόδας και της ομορφιάς. Αδυναμίες: επικρίνετε τη κοινωνία στην οποία ζείτε, συχνά παίζετε με την αγάπη των άλλων.

Δίας - Η εξέλιξή σας

Ο Δίας στον Αιγόκερω

Η ανάγκη σας για εξέλιξη και πρόοδο επικεντρώνετε στις αρχές εξουσίας, στη σιγουριά και στη καλή σας φήμη. Είστε άτομα φιλόδοξα, επιμελή και πειθαρχημένα. Μπορεί να εργαστείτε με αντικείμενο την επιβολή του νόμου ή της δικαιοσύνης. Η επαγγελματική αναγνώριση είναι πολύ σημαντική για σας, αν και η επιτυχία μπορεί να αργήσει στη ζωή σας. Οι αρνητικές σκέψεις και η απαισιοδοξία σας, μπορεί να αποτελέσουν την αιτία αυτής της καθυστέρησης. Αν καταφέρετε να αντιστρέψετε τις σκέψεις σε θετικές θα μπορέσετε να έχετε μεγάλη επαγγελματική επιτυχία ή μια υψηλή θέση στη δουλειά σας. Αδυναμίες: φιλάργυροι, απαισιόδοξοι.

Κρόνος - Οι δοκιμασίες σας

Ο Κρόνος στον Παρθένο

Η θέση αυτή του Κρόνου σας κάνει επιδέξιο, εξυπηρετικό και παρατηρητικό άτομο. Εξαρτάτε όμως πως θα χρησιμοποιήσετε τις αρετές σας όμως αυτές ώστε να μη μετατραπούν σε ελαττώματα. Οι προκλήσεις σας στη ζωή έχουν να κάνουν με το πως θα φανείτε χρήσιμος στη κοινωνία, χωρίς να σκλαβωθείτε στο σύστημα. Από τη μια έχετε ανάγκη να γίνετε αποδεκτός και να ενταχθείτε στο περιβάλλον σας, αλλά από την άλλη είναι δύσκολο να βρείτε τη θέση σας. Πρέπει να αποφασίσετε πότε θα πρέπει να προσφέρετε τη βοήθειά σας και πότε να την αρνείστε. Αν είστε πολύ εξυπηρετικός θα νοιώθετε ότι σας χρησιμοποιούν αν δεν το κάνετε θα νοιώθετε απομονωμένος. Σας είναι δύσκολο να νιώσετε ότι οι προσπάθειές σας είναι αρκετά καλές και το περισσότερο καιρό θα προσπαθείτε να βελτιώσετε τα πράγματα και να τα κάνετε πιο αποδοτικά. Με άλλα λόγια μπορείτε να γίνετε πολύ τελειομανής κι ενώ αυτό μπορεί να σας φέρει καλά αποτελέσματα, προκαλείτε επίσης αδράνεια και σταματάτε την πρόοδο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...