Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, nikoulini33 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Είμαι και εγώ καινούρια εδώ και θέλω λίγο τα φώτα σας.

Τέλος Μαρτίου ξεκινάμε τη διέγερση των ωοθηκών εάν όλα πάνε καλά, 5 Μαρτίου περνάω επιτροπή. Εμένα οι εξετάσεις μου είναι όλες καλές, ΑΜΗ έχω 1,9 και ηλικία 32. Πρόβλημα έχουμε με το σπερμα γιαυτο και η γυναικολόγος μου πρότεινε κατευθείαν γιατρό για εξωσωματική στο Μητέρα.

Ξέρετε περίπου το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή και εάν τελικά έχει νόημα; Το πρήξιμο από τα φάρμακα πως είναι; Πόσο καιρό σας κράτησε; Εχω κανονίσει ραντεβού να πάρω και μια δεύτερη γνώμη γιατί νιώθω ότι δεν έχω πλήρη εικόνα. Είπαμε ότι θα μεταφέρουμε 2 έμβρυα αλλά η πιθανότητα μιας δίδυμης κύησης με τρομάζει είναι η αλήθεια. Σε συζήτηση με τη γυναικολόγο που θα με παρακολουθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για τους φόβους μου για διπλή κύηση μου λέει Ε άμα χρειαστεί θα σε περιορίσουμε.

Δεν ξέρω, νομίζω είμαι σε σύγχυση…

Καλως ήρθες κοπέλα μου! είμαι ακριβώς στην ίδια φάση με εσένα και έχω ακριβώς της ίδιες φοβίες!ξεκινάω φάρμακα μέσα Μαρτίου!εγώ περιμένω την απόφαση της επιτροπής, έχω αγοράσει ήδη τα έξτρα φάρμακα και σκέψου με συμμετοχή ήδη έχω δώσει 80 ευρώ. Το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή αν το καλύψεις μόνη σου είναι μεγάλο..σκέψου το ένα μπουκαλάκι από τα ενέσιμα είναι πάνω κάτω 45 ευρώ...οπότε καταλαβαίνεις.Την συζήτηση για τα  δυο έμβρυα  την είχα εχτές με τον άντρα μου και με τρομάζει και εμένα η αλήθεια είναι!Καλή αρχή να σου ευχηθώ και θα τα λέμε!Μην πελαγώνεις , θα τα καταφέρουμε!!!💖

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια!! Πως ειστε?

Εμεις εχθες το βραδυ ειχαμε βηχα με φλεμματα, της εβαλα ενα μαξιλαρακι επιπλεον ομως και κοιμηθηκε κανονικα μεχρι τις 7 το πρωι. Το πρωι εβηχε μεν αλλα οχι τοσο πολυ οσο εχθες και δεν ειχε πολυ "βρασιμο". Ειχε ομως λιγες μυξουλες και πιθανολογω πως "ξεσπαει" ετσι η ιωσουλα!

Βαλαμε ορο, τις τραβηξαμε με την ειδικη συσκευη και ετοιμαστηκαμε ολο χαρα για το "λολειο"!

Τωρα θα αραξω λιγακι και σε λίγο θα βαλω κανενα φαγητο να γινεται! :)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Φαιη περαστικα να ειναι... Αληθεια η μικρη σου πως παει με το σχολειο? Απο ποτε ξεκινησε? Παει ευχαριστα?

Κιουλτακι σημερα θα λιωσουμε. Οσο για την ακατανομαστη, μου τη δινει κι εμενα, ειδικα το καλοκαιρι!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φαιη περαστικα να ειναι... Αληθεια η μικρη σου πως παει με το σχολειο? Απο ποτε ξεκινησε? Παει ευχαριστα?

Κιουλτακι σημερα θα λιωσουμε. Οσο για την ακατανομαστη, μου τη δινει κι εμενα, ειδικα το καλοκαιρι!

Μελινακι τα παει μια χαρα ως τωρα!

Μπαινει με γελια στο σχολικο και κλαιει μονο οποτε τη φερνουν στο σπιτι!

Με τη διευθυντρια ειχαμε πει να καθεται για αρχη λιγακι αφου ειναι σταδιο προσαρμογης αλλα εν τελει καθεται κανονικο 5ωρο γιατι δεν ηθελε καν να ακουσει πως θα γυρισει σπιτι ενω τα αλλα καθονται εκει και συνεχιζουν το μαθημα.

Ειναι πολυ κολοβολο παιδι, δεν μας εχει ζητησει ουτε μια φορα, συνεργαζεται πολυ σε ο,τι της ζητησει η δασκαλα της και εχθες μου ειπανε και ΤΟ κουφο: οποτε παει καποιο αλλο παιδακι να παρει αγκαλια τη δασκαλα της, το σπρωχνει και του λεει "υγε, ικο μου" (=φυγε, δικο μου), πως και καλα δηλαδη η δασκαλα ειναι δικια της! Τρωει κανονικα ακομα και φαγητα που εδω δεν τα τρωει (εκτος απο τις τελευταιες μερες που ειναι αρρωστουλα και δεν τρωει καλα ουτε εδω). Τα Σ/Κ και τα απογευματα μας τρωει τα αυτια για να παει "λολειο", το αναζητα συνεχεια!

Προσωπικα εχω δει διαφορα και στην ομιλια της, σημερα ειπε την πρωτη της μεγαλη προταση "Μαμα το λολειο θα ερθει" αναφερομενη στο σχολικο. Ειμαι πολυ ικανοποιημενη γιατι καταλαβαινω πως περνα καλα εκει!

Ευχομαι να συνεχισει ετσι! :D

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημερα σε ολες, Μελινακι τι κανετε???

Εμεις ακομα παλευουμε με τα τελειωματα της ιωσης, ο Μαριος ειναι καλυτερα αλλα κανει εναν βηχα που και που εγω εχω ακομα βηχαλακι και λιγο συναχι αλλα ειμαι καλυτερα.

Φαιη μου μπραβο στο κοριτσακι σου! Ειναι μεγαλη υποθεση για την μαμα να βλεπει το παιδακι της να φευγει χαρουμενο για το σχολειο...! Φτου σκορδα! :-)

Μαρκοπολακι μου ακομα παιδευεστε με την ιωση? Κι εγω εχω ενα μπουκωμα αυτες τις μερες, αλλα πιστευω πως την ψιλοαρπαξα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα ζουζούνες!!

Με ψάχνετε;;;Χαχαχαχα!

Τι να κάνω;Χτες εκεί που έφτιαχνα το δεύτερο χάρτη για το Μαραγκάκι ήρθε ο αντρούλης με δίωρη άδεια και βγήκαμε έξω για δουλίτσες....και το απόγευμα ήρθε ένας φίλος μας και παίξανε οπότε δε πρόλαβα...

Μαρκοπουλάκι πως τα πάει ο Μαριούλης; Κάπου διάβασα στο δίπλα ότι πάτε πολύ καλά από ομιλία!!Μπράβο!

Πάω για το δεύτερο του Μαραγκακίου...

Σελήνη - Τα συναισθήματά σας

Η Σελήνη στη Παρθένο.

Η σελήνη σε αυτή την θέση σας κάνει σεμνούς και ντροπαλούς συναισθηματικά. Είστε επιφυλακτικοί και δεν μπορείτε να εκδηλώσετε εύκολα τα συναισθήματά σας. Είστε φύση εξυπηρετική, που ξέρει να προσφέρει και να συμπαραστέκεται στους άλλους. Είστε πρόθυμοι να βοηθήσετε, να υπηρετήσετε και να αφιερωθείτε σε μια εργασία. Έχετε μια πολύ καλή μνήμη και ορθή κριτική ικανότητα. Έχετε μια ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα υγείας και υγιεινής. Είστε σε θέση να αναλύετε με τις ώρες και να ασχολείστε με την παραμικρή λεπτομέρεια της καθημερινότητά σας. Θα μπορούσατε να χαρείτε τη ζωή σας καλύτερα, αν ελαττώνατε τη κριτική τάση σας και μαθαίνατε να ζείτε με τον ατελή κόσμο γύρω σας, χωρίς αυτό να σας πληγώνει.

Ερμής - Ο νους σας

Ο Ερμής στο Καρκίνο.

Ο Ερμής σε αυτή την θέση σας χαρίζει ένα γόνιμο, διακριτικό και δραστήριο μυαλό, που όμως προτιμά να κρύβει τις σκέψεις και τις ιδέες του. Αντιλαμβάνεστε τις καταστάσεις διαισθητικά και προσαρμόζεστε εύκολα σε κάθε περίσταση που προκύπτει. Μπορεί να βασίζεστε στα ένστικτά σας περισσότερο, απʼ ότι στη λογική σας. Έχετε πλατιά αντίληψη και ένα μεγάλο ενδιαφέρον για ψυχικές και απόκρυφες δραστηριότητες.

Αφροδίτη - Η καρδιά σας

Η Αφροδίτη στους Διδύμους

Η Αφροδίτη στους Διδύμους σας χαρίζει μια άστατη καρδιά, που μια μόνο σχέση θα είναι πολύ δύσκολο να την ικανοποιήσει. Σας αρέσει να έχετε ελευθερία κινήσεων, να ερωτοτροπείτε σε πολλά ταμπλό και να του έρωτα. Η πνευματική διέγερση, η καλή επικοινωνία και η ευφυΐα θα είναι απαραίτητα συστατικά στους δεσμούς σας. Θα κάνετε πολλές και ασταθείς σχέσεις αγάπης, καθώς σας αρέσουν τα διαφορετικά παιχνίδια στον έρωτα. Σαν νεαροί μπορεί να περάσετε από μια σειρά θαυμαστών-τριών και ακόμη όταν μεγαλώσετε αυτή η θέση της Αφροδίτης θα σας δίνει πολλές μικρές σχέσεις που μπορεί να λειτουργούν ταυτόχρονα. Δυο έρωτες στη ζωή σας, ή το ενδεχόμενο δυο δεσμών μπορεί να συμβεί συχνά, και θα έχετε δυσκολία να κάνετε μια επιλογή. Έτσι είναι φυσικό να προκύπτουν μπλεξίματα και προβλήματα, αν δεν προσέξετε. Διασκεδάζετε και σας αρέσουν πολύ οι νέες και περίεργες γνωριμίες. Μέσα από την έντονη κοινωνική ζωή σας ή από τα ταξίδια μπορεί να γνωρίσετε το εταίρο ήμισύ σας.Θα είσαστε εξαιρετικά δημοφιλείς με το αντίθετο φύλλο, αν και υπάρχει ο κίνδυνος από ζηλοτυπίες. Μπορεί να δημιουργήσετε σχέσεις ή και να κάνετε ένα γάμο μέσω αλληλογραφίας, τηλεφώνου ή μέσω διαδικτύου. Οι συγγενείς μπορεί να επηρεάσουν κατά κάποιον τρόπο τις ερωτικές σας υποθέσεις, και να εξασκήσουν αρκετή επιρροή στο θέμα του γάμου σας.

Άρης - Οι ορμές σας

Ο Άρης στο Λέοντα

Είστε άτομο ζεστό, δημιουργικό και με δυνατή προσωπικότητα. Είστε μαχητές που σχεδόν πάντα πραγματοποιείτε τα σχέδια σας. Μπορείτε να αναλάβετε μεγάλα προγράμματα, να τα ολοκληρώσετε επιτυχώς και να πάρετε μεγάλες ανταμοιβές. Έχετε ηγετικές ικανότητες και ωθείστε από μια τάση να προκαλείτε τις εντυπώσεις. Η αναγνώριση των προσπαθειών σας είναι απαραίτητη για σας και η επιτυχία σας μετριέται από το θαυμασμό που προκαλείτε στους άλλους. Αγαπάτε τα παιδιά και ότι σχετίζεται με αυτά Είστε ευάλωτοι στη κολακεία και μπορεί εύκολα να γίνετε θύματα από τους κόλακες. Οι άνδρες με τον Άρη σε αυτή τη θέση είναι γενναιόδωροι και φέρονται στη σύντροφό τους σαν να ήταν βασίλισσα. Υπερεκτιμούν τους εαυτούς τους ως εραστές και τους αρέσει να ερωτοτροπούν προκειμένου να επιβεβαιώσουν την αξία τους. Οι γυναίκες με την Αφροδίτη σε αυτή τη θέση, έλκονται από άνδρες που κατέχουν μια ανώτερη θέση και έχουν κύρος ή από άνδρες που μπορούν να τις φέρονται σαν βασίλισσες και τις θαυμάζουν. Και τα δύο φύλα είναι γενναιόψυχα και με αγάπη στις πολυτέλειες και τις διασκεδάσεις της ζωής. Ο σεβασμός και η αμοιβαία εκτίμηση είναι απαραίτητα για να κρατήσουν μια μακροχρόνια σχέση ή ένα γάμο. Ικανοποιείστε από τον εαυτό σας μόνο όταν κατέχετε μια εξέχουσα θέση και δεν διστάζετε να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε προσωπική πρόκληση, ώστε να αποδείξετε την αξία σας. Έχετε περηφάνια και αξιοπρέπεια και όταν έρχεστε σε αντιπαράθεση δύσκολα θα παραδεχθείτε το λάθος σας. Αδυναμίες: Αλαζονεία, εγωπάθεια. Η μαχητική δύναμη μπορεί να σας οδηγήσει στη βία εάν το κρίνεται απαραίτητο.

Δίας - Η εξέλιξή σας

Ο Δίας στον Παρθένο

Είστε άτομο ευσυνείδητο, αναλυτικό, τακτικό και με ανεπτυγμένη την διάθεση της προσφοράς. Είστε ικανοί να δουλεύετε σκληρά, χωρίς να περιμένετε προσωπική αναγνώριση. Έχετε το ταλέντο και ικανότητα να διακρίνετε όλες τις λεπτομέρειες ενός θέματος, αλλά συγχρόνως μπορεί να χάνετε την ουσία του. Είστε πρακτικοί και με έντονη κριτική διάθεση. Επαγγελματικά, οι δουλειές σας μπορεί να συνδέονται με την υγεία, την διατροφή, τις διεθνείς οργανώσεις (γιατροί χωρίς σύνορα) για διάσωση και βοήθεια, τους μετανάστες και τις εργασιακές συνθήκες. Αδυναμίες: δύσπιστοι, πικρόχολοι στην κριτική, δεν εμπιστεύεστε τους ανθρώπους.

Κρόνος - Οι δοκιμασίες σας

Ο Κρόνος στο Καρκίνο

Οι ιδιότητες του συναισθηματικού Καρκίνου είναι δύσκολο να συνδυαστούν με τη λογική και πρακτική φύση του Κρόνου. Αναγκάζεστε να καταπιέζετε ή να κρύβετε τα συναισθήματά σας και νοιώθετε ανασφαλείς σε μη οικεία περιβάλλοντα. Δυσκολεύεστε να προωθήσετε τις φιλοδοξίες σας, εφόσον δεν μπορείτε να συμπεριφερθείτε σκληρά. Αν αναγκαστείτε να παρακάμψετε το συναισθηματισμό σας τότε οδηγήστε σε νευρώσεις, φοβίες ή προβλήματα με το στομάχι σας. Η ασφάλεια και η προστασία και η φροντίδα που έχετε ανάγκη για να λειτουργήσετε, περιορίζουν τη δράση σας. Έτσι αναζητάτε μόνο, το περιβάλλον ή τα άτομα που μπορούν να σας δώσουν άνεση και εμπιστοσύνη. Σας αρέσει να επενδύεται ή να αγοράζετε ακίνητη περιουσία. Συχνά επιλέγετε τη μοναξιά, επειδή θέλετε να μείνετε στην ησυχία και την ειρήνη που σας δίνει το σπίτι σας. Αδυναμίες: μελαγχολία, κατάθλιψη, ψυχοσωματικές ανωμαλίες.

Η Σελήνη στο Λέοντα.

Η σελήνη στον Λέοντα σας δίνει ένα πλούσιο συναισθηματικό κόσμο, γεμάτο αυτοπεποίθηση και δύναμη. Είστε συναισθηματικά υπερήφανοι, γενναίοι και πολύ γενναιόδωροι. Αναλαμβάνετε τις ευθύνες σας και έχετε το θάρρος των πεποιθήσεων σας. Αναζητάτε και βρίσκετε την συναισθηματική κάλυψη μέσα ένα τρόπο ζωής που μπορεί να σας παρέχει διασκέδαση, μεγαλεία και απολαύσεις της ζωής. Έχετε ικανότητα να ηγείστε και να αναλαμβάνετε πολλές ευθύνες που υποσυνείδητα πιστεύεται ότι σας ανήκουν. Διασκέδαση και ο τζόγος είναι σημεία που πρέπει να μάθετε να ελέγχετε.

Ερμής - Ο νους σας

Ο Ερμής στο Λέοντα.

Ο Ερμής σε αυτή την θέση σας χαρίζει ένα δημιουργικό μυαλό, γεμάτο μεγάλες ιδέες και μεγαλεπήβολα σχέδια. Έχετε ισχυρές αντιλήψεις, ευγένεια πνεύματος και μια έμφυτη αξιοπρέπεια. Έχετε καλούς τρόπους και σπάνια γίνεστε πραγματικά αγενείς. Είστε πολύ ευαίσθητοι στη κριτική των άλλων και απεχθάνεστε να δίνετε την εντύπωση του αδαούς. Μπορεί να παριστάνετε ότι γνωρίζετε κάτι ακόμη και αν δεν έχετε ιδέα, μόνο για να εντυπωσιάσετε, ενώ δεν παραδέχεστε τα λάθη σας. Έχετε μεγάλη αντίληψη της οργάνωσης, της δημιουργίας αλλά και της διασκέδασης. Τα παιδιά και τα ερωτικά παίρνουν αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο σας. Λατρεύετε τα παιχνίδια ιδιαίτερα τα πνευματικά και δεν διστάζετε να διατρέξετε κινδύνους. Μπορείτε να γίνετε πολύ καλοί σε τομείς που αφορούν τη διασκέδαση, τις τέχνες το θέατρο ή σε δραστηριότητες με τα παιδιά λόγω.

Αφροδίτη - Η καρδιά σας

Η Αφροδίτη στους Διδύμους

Η Αφροδίτη στους Διδύμους σας χαρίζει μια άστατη καρδιά, που μια μόνο σχέση θα είναι

πολύ δύσκολο να την ικανοποιήσει. Σας αρέσει να έχετε ελευθερία κινήσεων, να ερωτοτροπείτε σε πολλά ταμπλό και να του έρωτα. Η πνευματική διέγερση, η καλή επικοινωνία και η ευφυΐα θα είναι απαραίτητα συστατικά στους δεσμούς σας. Θα κάνετε πολλές και ασταθείς σχέσεις αγάπης, καθώς σας αρέσουν τα διαφορετικά παιχνίδια στον έρωτα. Σαν νεαροί μπορεί να περάσετε από μια σειρά θαυμαστών-τριών και ακόμη όταν μεγαλώσετε αυτή η θέση της Αφροδίτης θα σας δίνει πολλές μικρές σχέσεις που μπορεί να λειτουργούν ταυτόχρονα. Δυο έρωτες στη ζωή σας, ή το ενδεχόμενο δυο δεσμών μπορεί να συμβεί συχνά, και θα έχετε δυσκολία να κάνετε μια επιλογή. Έτσι είναι φυσικό να προκύπτουν μπλεξίματα και προβλήματα, αν δεν προσέξετε. Διασκεδάζετε και σας αρέσουν πολύ οι νέες και περίεργες γνωριμίες. Μέσα από την έντονη κοινωνική ζωή σας ή από τα ταξίδια μπορεί να γνωρίσετε το εταίρο ήμισύ σας.Θα είσαστε εξαιρετικά δημοφιλείς με το αντίθετο φύλλο, αν και υπάρχει ο κίνδυνος από ζηλοτυπίες. Μπορεί να δημιουργήσετε σχέσεις ή και να κάνετε ένα γάμο μέσω αλληλογραφίας, τηλεφώνου ή μέσω διαδικτύου. Οι συγγενείς μπορεί να επηρεάσουν κατά κάποιον τρόπο τις ερωτικές σας υποθέσεις, και να εξασκήσουν αρκετή επιρροή στο θέμα του γάμου σας.

Άρης - Οι ορμές σας

Ο Άρης στους Διδύμους

Η ορμή και η ενεργητικότητά σας εκφράζονται με αρκετά γρήγορο και παρορμητικό τρόπο. Είστε πνευματώδη και αρκετά δημοφιλή άτομα. Υπερκινητικοί και λίγο νευρικοί σας αρέσει να ασχολείσθε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Οι άνδρες με τον Άρη σε αυτή τη θέση, είναι τύποι ασταθείς με μια τάση για ασταμάτητο φλερτ. Οι γυναίκες με τη θέση αυτή έλκονται από πνευματώδεις άνδρες, που μπορούν να τις διεγείρουν με το μυαλό και τις ιδέες τους. Η δημιουργία σχέσεων με περισσότερα άτομα του ενός είναι χαρακτηριστικό και των δύο φίλων. Η υπερβολική επιχειρηματολογία στις σχέσεις, προέρχεται από μια εσωτερική ανησυχία. Σας αρέσει η ανάληψη πολλών και διαφορετικών καθηκόντων συγχρόνως στην δουλειά σας. Η τάση σας όμως για ποικιλία, γίνεται μειονέκτημα, εφόσον αφήνετε πολλά πράγματα που αρχίζετε στη μέση, χωρίς να τα τελειώσετε. Η πλήξη και η μονοτονία είναι ο χειρότερος εχθρός σας. Θα κάνετε πολλές επαφές και πολλά ταξίδια στη ζωή σας - ειδικά τοπικά. Έχετε την ικανότητα να εκφράζεστε με άνεση, να εμπνέετε ή να διδάσκετε. Η ευστροφία σας κάνει ανυπόμονους και κάπως σκληρούς ή είρωνες με τη βραδύτητα των άλλων. Αδυναμίες: αγενείς, απρόσεκτοι ή αυθάδεις.

Δίας - Η εξέλιξή σας

Ο Δίας στον Υδροχόο

Είστε άτομο με προοδευτικές πεποιθήσεις, επαναστατικό και αντιδραστικό σε κάθε είδους κατεστημένου ή μόδας. Επιλέγεται την εξέλιξή σας μέσα σε κοινωνικά πεδία και ενδιαφέρεστε για ότι μπορεί να σας εμπνεύσει ιδανικά. Ενδιαφέρεστε για τα πολιτικά και κοινωνικά προβλήματα περισσότερο από τα οικογενειακά σας. Σας αρέσει να προκαλείτε και έχετε παράξενες ή ασυνήθιστες πεποιθήσεις. Πιστεύετε στην ανεξαρτησία και την ελευθερία. Η ανεπτυγμένη κοινωνικότητά σας δημιουργεί πολλούς φίλους, από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα ή κράτη, στη διάρκεια της ζωής σας. Είστε εφευρετικοί και μπορείτε να δείτε με ευκολία στο μέλλον. Επαγγελματικά, σας ταιριάζει μια δουλειά με ανθρωπιστικούς σκοπούς, η δημοσιογραφία, η τεχνολογία και οτιδήποτε έχει σχέση με ασυνήθιστους ανθρώπους.

Ο Κρόνος στον Παρθένο

Η θέση αυτή του Κρόνου σας κάνει επιδέξιο, εξυπηρετικό και παρατηρητικό άτομο. Εξαρτάτε όμως πως θα χρησιμοποιήσετε τις αρετές σας όμως αυτές ώστε να μη μετατραπούν σε ελαττώματα. Οι προκλήσεις σας στη ζωή έχουν να κάνουν με το πως θα φανείτε χρήσιμος στη κοινωνία, χωρίς να σκλαβωθείτε στο σύστημα. Από τη μια έχετε ανάγκη να γίνετε αποδεκτός και να ενταχθείτε στο περιβάλλον σας, αλλά από την άλλη είναι δύσκολο να βρείτε τη θέση σας. Πρέπει να αποφασίσετε πότε θα πρέπει να προσφέρετε τη βοήθειά σας και πότε να την αρνείστε. Αν είστε πολύ εξυπηρετικός θα νοιώθετε ότι σας χρησιμοποιούν αν δεν το κάνετε θα νοιώθετε απομονωμένος. Σας είναι δύσκολο να νιώσετε ότι οι προσπάθειές σας είναι αρκετά καλές και το περισσότερο καιρό θα προσπαθείτε να βελτιώσετε τα πράγματα και να τα κάνετε πιο αποδοτικά. Με άλλα λόγια μπορείτε να γίνετε πολύ τελειομανής κι ενώ αυτό μπορεί να σας φέρει καλά αποτελέσματα, προκαλείτε επίσης αδράνεια και σταματάτε την πρόοδο.

Διαφημίσεις

Η Σελήνη στον Αιγόκερω.

Η σελήνη σε αυτή την θέση σας δίνει ένα σοβαρό, κλειστό και ταυτόχρονα ευαίσθητο συναισθηματικό κόσμο. Συναισθηματικά, είστε φύση αρκετά φιλόδοξη, σταθερή και επιφυλακτική. Είστε σοβαρή, αξιόπιστη και επίμονη προσωπικότητα που της αρέσει να ηγείται. Τα συναισθήματά σας επηρεάσθηκαν άμεσα από το οικογενειακό σας περιβάλλον και οι παιδικές σας μνήμες σας ακολουθούν στην πορεία της ζωής σας. Η έκφραση των αισθημάτων σας είναι δύσκολη υπόθεση για σας, και οι άνθρωποι νομίζουν ότι είστε λίγο ψυχροί, άκαμπτοι ή και αναίσθητοι. Οι φοβίες σας και η φιλαργυρία πρέπει να προσεχτούν, γιατί μπορεί να καθυστερήσουν τα πράγματα στην ζωή σας. Και είναι σίγουρο ότι θέλετε να είστε ψηλά και να πετύχετε πολλά. Κάτι που καταφέρνετε με την έμμεση βοήθεια των άλλων ανθρώπων, οι οποίοι αναγνωρίζουν τις ικανότητές σας. Είστε σε θέση να επιτύχετε αφού θα δουλέψετε πολύ σκληρά και θα υπομείνετε σχεδόν τα πάντα για να φθάσετε σε ένα στόχο σας. Έχετε λίγους φίλους λόγω της κλειστής φύσης σας. Δεν παρασύρεστε από τα συναισθήματά σας και η λογική σας συνήθως κυριαρχεί στις επιλογές και στις αποφάσεις σας.

Ερμής - Ο νους σας

Ο Ερμής στον Υδροχόο.

Ο Ερμής σε αυτή την θέση χαρακτηρίζει ένα μυαλό ευφυές, εφευρετικό, διανοούμενο και εξαιρετικά δημιουργικό. Έχετε αντικειμενική, αμερόληπτη και σωστή κρίση. Οι ιδέες σας είναι πρωτοποριακές, πρωτότυπες, και έχουν μια γεύση από το μακρινό μέλλον. Έχετε τον τρόπο να πραγματοποιείται τις ιδέες σας και τα σχέδιά σας. Η τεχνολογία και τα ηλεκτρονικά μέσα μπορεί να σας απορροφήσουν σε μεγάλο βαθμό, σε σημείο μάλιστα να σας απομονώσουν. Αναζητάτε σχεδόν με μανία τις πληροφορίες και ανησυχείτε πως ποτέ δεν έχετε αρκετές. Η ανθρωπότητα και οι φίλοι είναι οι τομείς που ακονίζετε τον κοφτερό μυαλό σας και σας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα.

Αφροδίτη - Η καρδιά σας

Η Αφροδίτη στο Κριό

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα, σας χαρίζει μια καρδιά αγνή, αυθόρμητη, και παιδική για το παιχνίδι του έρωτα. Είστε παρορμητικοί, αυθόρμητοι και άμεσοι όταν εκφράζετε τα αισθήματά σας. Αναζητάτε τον ιδανικό έρωτα και πιστεύετε ότι κάπου εκεί έξω υπάρχει η μοναδική αδελφή ψυχή σας. Θεωρείται βασικά συστατικά τον δυναμισμό και τη δράση για μια αρμονική σχέση. Επιδιώκετε περισσότερο μια πνευματική επικοινωνία παρά μια καθαρά σωματική σχέση. Έχετε μια καρδιά που θέλει ανεξαρτησία και ελευθερία για να κτυπά αρμονικά μέσα στις σχέσεις της. Μπορεί να δημιουργήσετε πολλούς έρωτες, γάμους ή αισθηματικές σχέσεις στην διάρκεια της ζωής σας, εφόσον είστε ενθουσιώδεις, αλλά και άστατοι. Όσο γρήγορα ερωτεύεστε, άλλο τόσο το ίδιο γρήγορα χωρίζεται. Εξ' αιτίας των βιαστικών αποφάσεων σας μπορεί να κάνετε λάθη και να έχετε τα μπλεξίματα στον έρωτα. Σας αρέσει να κάνετε δώρα και προσφορές στον σύντροφό σας. Ο κεραυνοβόλος έρωτας σας συμβαίνει συχνά και κάθε φορά πιστεύετε ότι είναι ο πραγματικά μοναδικός, μέχρι να διαπιστώσετε λίγο αργότερα ότι το ταίρι σας δεν έχει τελικά τα ιδανικά σας πρότυπα. Οι άνδρες με την Αφροδίτη σε αυτή τη θέση προτιμούν ανεξάρτητες γυναίκες που δεν θα περιορίζουν κάτι από την ελευθερία τους. Οι γυναίκες έλκονται από δυνατούς άνδρες που δεν θα τους κάνουν να πλήττουν. Οι προκλήσεις και οι ανταγωνισμοί είναι κάτι που έλκει γενικά και τα δύο φύλα

Άρης - Οι ορμές σας

Ο Άρης στον Υδροχόο

Είστε άτομο που οι ενέργειές του χαρακτηρίζονται από οραματισμό, αλτρουισμό και εφευρετικότητα. Εμπνέεστε από τα κοινωνικά και οικουμενικά ζητήματα. Έχετε ταλέντο στις πολιτικές ή κοινωνικές δραστηριότητες και ότι είναι σχετικό με τη νέα Εποχή και τη τεχνολογία. Συχνά γίνεστε προκλητικοί ή αντιδραστικοί με τους άλλους, ενώ απεχθάνεστε τις υποδείξεις τους. Τα καταφέρνετε πολύ καλά στη συναναστροφή με άτομα με ειδικές ανάγκες ή με ανθρώπους από ξένο περιβάλλον. Οι άνδρες με τον Άρη σε αυτή τη θέση προτιμούν γυναίκες με τις οποίες έχουν αρχικά μια φιλική σχέση και πνευματική επαφή. Συχνά θέτουν τους φίλους τους και τις κοινωνικές ασχολίες τους, πάνω από το γάμο ή την ερωτική σχέση τους. Οι γυναίκες με τον Άρη σε αυτή τη θέση, προτιμούν παράξενους ή ασυνήθιστους τύπους ανδρών. Και τα δύο φύλα περνούν από αλλαγές και απρόβλεπτες καταστάσεις στις ερωτικές σχέσεις τους.

Δίας - Η εξέλιξή σας

Ο Δίας στον Υδροχόο

Είστε άτομο με προοδευτικές πεποιθήσεις, επαναστατικό και αντιδραστικό σε κάθε είδους κατεστημένου ή μόδας. Επιλέγεται την εξέλιξή σας μέσα σε κοινωνικά πεδία και ενδιαφέρεστε για ότι μπορεί να σας εμπνεύσει ιδανικά. Ενδιαφέρεστε για τα πολιτικά και κοινωνικά προβλήματα περισσότερο από τα οικογενειακά σας. Σας αρέσει να προκαλείτε και έχετε παράξενες ή ασυνήθιστες πεποιθήσεις. Πιστεύετε στην ανεξαρτησία και την ελευθερία. Η ανεπτυγμένη κοινωνικότητά σας δημιουργεί πολλούς φίλους, από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα ή κράτη, στη διάρκεια της ζωής σας. Είστε εφευρετικοί και μπορείτε να δείτε με ευκολία στο μέλλον. Επαγγελματικά, σας ταιριάζει μια δουλειά με ανθρωπιστικούς σκοπούς, η δημοσιογραφία, η τεχνολογία και οτιδήποτε έχει σχέση με ασυνήθιστους ανθρώπους.

Ο Κρόνος στον Παρθένο

Η θέση αυτή του Κρόνου σας κάνει επιδέξιο, εξυπηρετικό και παρατηρητικό άτομο. Εξαρτάτε όμως πως θα χρησιμοποιήσετε τις αρετές σας όμως αυτές ώστε να μη μετατραπούν σε ελαττώματα. Οι προκλήσεις σας στη ζωή έχουν να κάνουν με το πως θα φανείτε χρήσιμος στη κοινωνία, χωρίς να σκλαβωθείτε στο σύστημα. Από τη μια έχετε ανάγκη να γίνετε αποδεκτός και να ενταχθείτε στο περιβάλλον σας, αλλά από την άλλη είναι δύσκολο να βρείτε τη θέση σας. Πρέπει να αποφασίσετε πότε θα πρέπει να προσφέρετε τη βοήθειά σας και πότε να την αρνείστε. Αν είστε πολύ εξυπηρετικός θα νοιώθετε ότι σας χρησιμοποιούν αν δεν το κάνετε θα νοιώθετε απομονωμένος. Σας είναι δύσκολο να νιώσετε ότι οι προσπάθειές σας είναι αρκετά καλές και το περισσότερο καιρό θα προσπαθείτε να βελτιώσετε τα πράγματα και να τα κάνετε πιο αποδοτικά. Με άλλα λόγια μπορείτε να γίνετε πολύ τελειομανής κι ενώ αυτό μπορεί να σας φέρει καλά αποτελέσματα, προκαλείτε επίσης αδράνεια και σταματάτε την πρόοδο.

Μαριτακι ευχαριστω πολυ!!!!!

Νομιζω ως επι το πλειστον επεσε μεσα!!

Και παλι σε ευχαριστω κοριτσαρα!! :D

gM4vp2.png

Ευχαριστημένες;;;Μάτσ!

Πωπω Φαίη ... η Μαρία έχει πολύ Υδροχόο μιλάμε!!!Μέχρι να μεγαλώσει ζόρια θα έχεις!χαχαχα

Φαντάζομαι τους ωροσκόπους τους ξέρετε για αυτό και δε τους έγραψα...

Μαραγκάκι πήγες στον γυναικολόγο τελικά;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...