Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Αγαπημένη μου όλα καλά θα είναι,με το καλό να μας πεις τα «διπλά» νέα!Έχεις δίκιο,όποιο δάχτυλο κ να κόψεις το ίδιο δεν θα πονέσει;Ετσι δεν λενε;Εμείς είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε τα πάντα γιατί ολες περνάνε το ίδιο κ καταλαβαίνουμε η μια η την άλλη.Εύχομαι τα καλυτερα!❤️

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Εμείς λέμε να πάμε Πήλιο (για 4η φορά) μιας και πήραμε εισιτήρια εργατικού τουρισμού...α και ένα διήμερο στην Ελαφόνησο που πήραμε κουπόνια από μια προσφορά στο νετ...αχ!!!

τελεια Μαριτάκι!

εμεις θα πάμε στη Μυτιληνη..ειναι ο αντρας μου από εκει και μενουν τα πεθερικά μου..

αλλά δεν θα μεινουμε σπιτι τους (μενουν σε διαμερισμα και μακριά από θάλασσα) κλεισαμε ξενοδοχείο...

δεν τους το έχουμε πει ακομη ελπιζω να μην παρεξηγηθουν.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τεσπα, δοθηκε η ευκαιρια τη μερα που την χασαμε, και τωρα προσπαθω να κοιταζω μπροστα!

Ναι δε το συζητώ μιας και έτυχε να τη χάσετε ,ευκαιρία ήταν

Συμπεθερα καλως ήρθες! πού χαθηκες???

Εδώ είμαι ,αλλά αφήνει ο μικρός …

Όλα καλά;Μα που τη βρίσκουν τέτοια ενέργεια ρε παιδί μου;;;εμείς νομίζω ότι τώρα περνάμε τη δύσκολη φάση των 2....δεν ακούει τίποτα και ότι και να της λεμε γελάει!!!

Εμείς είμαστε και ήμασταν στη φάση της αντίδρασης ,όταν του λέμε κάτι και δεν του αρέσει τα πετάει όλα κάτω –πάνω και πλαγίως

Φορέστε κράνος!p0282.gif

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Τελεια Μαριτακι και το Πηλιο και η Ελαφονησος! Πηλιο που θα μεινετε?

Κιουλτακι Μυτιληνη θελω παρα πολυ να παω καποια στιγμη, μου εχουν πει τα καλυτερα! Το ουζακι θα παει συννεφο ε?

Ρε κοριτσια ασχετο, εχω φαει τετοιο κολλημα με τη μπυρα τωρα τελευταια, που πινω καθε μερα ανελιππως. Η κοιλια μου τουμπανο! Την ζηταει ο οργανισμος μου μιλαμε!

Μαραγκακι ποσο ειναι ο μικρος? Ειναι ταρζαν κανονικος ε?

Εμενα τωρα τελευταια ο,τι κρεμα βρει την τρωει. Του αρεσει μια που ειχαμε παλια για τα δοντια, αλλα τρωει και fucicort αμα λαχει! Ολο τις καταχωνιαζω και ολο τις βρισκει!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Ελπίζω να βρούμε εκεί που μένουμε πάντα...δεν έχουμε κλείσει ακόμα...περιμένω το βιβλίο της εργατικής εστίας....πάντα όμως μένουμε δίπλα στον Άι γιαννη στο παπανερό....

Μπύρα ε;;Και εμείς το ίδιο!!Πήραμε τις φιξ και μου άρεσαν πολύ...

Εμείς είμαστε και ήμασταν στη φάση της αντίδρασης ,όταν του λέμε κάτι και δεν του αρέσει τα πετάει όλα κάτω –πάνω και πλαγίως

Φορέστε κράνος!p0282.gif

Ευτυχώς δε τη περάσαμε ποτέ αυτή τη φάση...είναι ήρεμη γενικώς...αλλά τα αντιμετωπίζει όλα με γέλιο...και εκεί εκνευρίζεσαι!Εσύ θες να εκραγείς και η Νάντια ως γνήσιο τοξοτάκι γελάει!!!

Τελεια Μαριτακι, μου αρεσει πολυ το Πηλιο...

Εμεις εχουμε ωροσκοπο τοξοτη. που ειναι και αυτο το μαρκοπουλακι να μας πει τι ψαρια πιασαμε με τον καρκινο με ωροσκοπο τοξοτη? χαχα (καλα, εγω καρκινος με ωροσκοπο καρκινο ειμαι καμμενη το ξερω!)

μεσα για μπυρες λεμεεεεεεε

εμεις στο εξοχικο παιρνουμε αυτες τις μικρες που εχει το lidl. 4-4 τις πινω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καρκινάκι με ωροσκοπό καρκίνο εσύ- Ιχθείς με ωροσκόπο ψάρι εγώ!!!Φοβερο δίδυμοκάνουμε!!!

Καρκίνος με Τοξότη ωραίο είναι καλέ!!!Τον σώζει λίγο ο Τοξότης γιατί..σσσσ μη μας ακούσει κανείς και οι άντρες καρκίνοι είναι πολύ γκρινιάρηδες......

Καρκινάκι με ωροσκοπό καρκίνο εσύ- Ιχθείς με ωροσκόπο ψάρι εγώ!!!Φοβερο δίδυμοκάνουμε!!!

Καρκίνος με Τοξότη ωραίο είναι καλέ!!!Τον σώζει λίγο ο Τοξότης γιατί..σσσσ μη μας ακούσει κανείς και οι άντρες καρκίνοι είναι πολύ γκρινιάρηδες......

Θα πνιγουμε σε τοσο νερο Μαριτακι! χαχα

... σσσ και οι γυναικες ειναι! :$

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σελήνη - Τα συναισθήματά σας

Η Σελήνη στο Κριό.

Είστε αθώοι συναισθηματικά με μια χαρακτηριστική παιδική αφέλεια όταν εκφράζετε τα συναισθήματά σας. Η ανάγκη σας να εκφραστείτε σας βγαίνει παρορμητικά και εύκολα μετατρέπετε σε ανυπομονησία, βιασύνη, επιθετικότητα ή και θυμό, γεγονός που σας φέρνει σε συχνές διαμάχες με τους γύρω σας. Έχετε έναν έντονο αυθορμητισμό αλλά και επιπόλαιο συναισθηματισμό που σας οδηγεί συχνά σε λάθος επιλογές. Η πρωτοποριακή σας φύση σας ωθεί σε ασυνήθιστες περιπέτειες και πολλά ταξίδια. Απογοητεύεστε εύκολα και δεν κάνετε πολλές προσπάθειες για να πετύχετε τον στόχο σας. Οι ψυχολογικές μεταπτώσεις είναι φυσικό να κουράζουν και να ταλαιπωρούν τελικά την ψυχή σας. Μερικές εμμονές σας μπορεί να προέρχεται από έντονες ή δύσκολες οικογενειακές καταστάσεις στην παιδική σας ηλικία. Πρέπει να μάθετε να ελέγχετε τη παρορμητική συναισθηματική πλευρά σας, μετρώντας μέχρι το δέκα, πριν ενεργήσετε

Ερμής - Ο νους σας

Ο Ερμής στους Διδύμους.

Ο Ερμής βρίσκετε στην καλύτερη θέση για αυτόν εφόσον είναι κυρίαρχος των Διδύμων. Η παρουσία του σας χαρίζει ένα έξυπνο μυαλό, εύστροφο και πάντα έτοιμο για δράση. Έχετε εξαιρετική αντίληψη και ικανότητα στην επικοινωνία, στις δημόσιες σχέσεις και στις μεγάλες έρευνες. Αγαπάτε τις αλλαγές, τα ταξίδια, τις πληροφορίες και είστε πάντα έτοιμοι για την αναζήτηση της καινοτομίας. Εκμεταλλευτείτε την ικανότητα σας στον γραπτό ή στον προφορικό λόγο, ασκείστε συγγραφικές ή επικοινωνιακές εργασίες.

Αφροδίτη - Η καρδιά σας

Η Αφροδίτη στο Καρκίνο

Η Αφροδίτη σας δίνει μια ευαίσθητη καρδιά η οποία χρειάζεται ένα ασφαλές περιβάλλον και ζεστές ανθρώπινες σχέσεις για να λειτουργήσει σωστά. Έχετε μια στοργική και προστατευτική καρδιά που αγαπά την οικογενειακή, το σπίτι και τη μητέρα σας. Οι οικογενειακές αξίες παίζουν σημαντικότατο ρόλο στα αισθήματα και στην αγάπης σας Η αγάπη θα πρέπει να έχει παρελθόν για σας και πολύ καλή γνώση του παρόντος για να μπορέσει να ανθίσει. Δένεστε συναισθηματικά με το παρελθόν και με σχέσεις που υπήρξαν μέσα σε αυτό Έχετε μεγάλη αδυναμία στην απομάκρυνση σας από αισθηματικούς ή οικογενειακούς δεσμούς του παρελθόντος. Δείχνετε μια πολύ στοργική, προστατευτική και μητρική συμπεριφορά όταν αναπτύσσετε αισθηματικούς δεσμούς.. Είστε ρομαντικοί, ευχάριστοι και πάντα ονειρεύεστε τον "μεγάλο έρωτα". Η ευαισθησία, και η ευθιξία σας θα σας κάνει να φεύγετε από σχέσεις, γεγονός που σας κάνει να φαίνεστε άστατοι. Μέχρι να δημιουργήσετε τον αληθινό δεσμό μπορεί να έχετε πολλές ερωτικές περιπέτειες. Όταν είστε ερωτευμένοι θα θέλετε να μένετε στο σπίτι με τον ταίρι σας, αποφεύγοντας τις εξόδους και τις πολλές συναντήσεις με άλλους ανθρώπους. Είστε ειδικοί στο να διαμορφώσετε μια οικογενειακή και όμορφη ατμόσφαιρα για να στεγάσετε τον έρωτά σας. που μπορείτε να το φροντίσετε με επιμέλεια. Η καταγωγή και οι ρίζες είναι πολύ βασικά για την επιλογή του συντρόφου σας. Όταν πληγώνεστε συναισθηματικά ταμπουρώνεστε στο καβούκι σας και σας παίρνει αρκετό καιρό μέχρι να ξαναβγείτε

Άρης - Οι ορμές σας

Ο Άρης στο Λέοντα

Είστε άτομο ζεστό, δημιουργικό και με δυνατή προσωπικότητα. Είστε μαχητές που σχεδόν πάντα πραγματοποιείτε τα σχέδια σας. Μπορείτε να αναλάβετε μεγάλα προγράμματα, να τα ολοκληρώσετε επιτυχώς και να πάρετε μεγάλες ανταμοιβές. Έχετε ηγετικές ικανότητες και ωθείστε από μια τάση να προκαλείτε τις εντυπώσεις. Η αναγνώριση των προσπαθειών σας είναι απαραίτητη για σας και η επιτυχία σας μετριέται από το θαυμασμό που προκαλείτε στους άλλους. Αγαπάτε τα παιδιά και ότι σχετίζεται με αυτά Είστε ευάλωτοι στη κολακεία και μπορεί εύκολα να γίνετε θύματα από τους κόλακες. Οι άνδρες με τον Άρη σε αυτή τη θέση είναι γενναιόδωροι και φέρονται στη σύντροφό τους σαν να ήταν βασίλισσα. Υπερεκτιμούν τους εαυτούς τους ως εραστές και τους αρέσει να ερωτοτροπούν προκειμένου να επιβεβαιώσουν την αξία τους. Οι γυναίκες με την Αφροδίτη σε αυτή τη θέση, έλκονται από άνδρες που κατέχουν μια ανώτερη θέση και έχουν κύρος ή από άνδρες που μπορούν να τις φέρονται σαν βασίλισσες και τις θαυμάζουν. Και τα δύο φύλα είναι γενναιόψυχα και με αγάπη στις πολυτέλειες και τις διασκεδάσεις της ζωής. Ο σεβασμός και η αμοιβαία εκτίμηση είναι απαραίτητα για να κρατήσουν μια μακροχρόνια σχέση ή ένα γάμο. Ικανοποιείστε από τον εαυτό σας μόνο όταν κατέχετε μια εξέχουσα θέση και δεν διστάζετε να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε προσωπική πρόκληση, ώστε να αποδείξετε την αξία σας. Έχετε περηφάνια και αξιοπρέπεια και όταν έρχεστε σε αντιπαράθεση δύσκολα θα παραδεχθείτε το λάθος σας. Αδυναμίες: Αλαζονεία, εγωπάθεια. Η μαχητική δύναμη μπορεί να σας οδηγήσει στη βία εάν το κρίνεται απαραίτητο.

Άρης - Οι ορμές σας

Ο Άρης στο Λέοντα

Είστε άτομο ζεστό, δημιουργικό και με δυνατή προσωπικότητα. Είστε μαχητές που σχεδόν πάντα πραγματοποιείτε τα σχέδια σας. Μπορείτε να αναλάβετε μεγάλα προγράμματα, να τα ολοκληρώσετε επιτυχώς και να πάρετε μεγάλες ανταμοιβές. Έχετε ηγετικές ικανότητες και ωθείστε από μια τάση να προκαλείτε τις εντυπώσεις. Η αναγνώριση των προσπαθειών σας είναι απαραίτητη για σας και η επιτυχία σας μετριέται από το θαυμασμό που προκαλείτε στους άλλους. Αγαπάτε τα παιδιά και ότι σχετίζεται με αυτά Είστε ευάλωτοι στη κολακεία και μπορεί εύκολα να γίνετε θύματα από τους κόλακες. Οι άνδρες με τον Άρη σε αυτή τη θέση είναι γενναιόδωροι και φέρονται στη σύντροφό τους σαν να ήταν βασίλισσα. Υπερεκτιμούν τους εαυτούς τους ως εραστές και τους αρέσει να ερωτοτροπούν προκειμένου να επιβεβαιώσουν την αξία τους. Οι γυναίκες με την Αφροδίτη σε αυτή τη θέση, έλκονται από άνδρες που κατέχουν μια ανώτερη θέση και έχουν κύρος ή από άνδρες που μπορούν να τις φέρονται σαν βασίλισσες και τις θαυμάζουν. Και τα δύο φύλα είναι γενναιόψυχα και με αγάπη στις πολυτέλειες και τις διασκεδάσεις της ζωής. Ο σεβασμός και η αμοιβαία εκτίμηση είναι απαραίτητα για να κρατήσουν μια μακροχρόνια σχέση ή ένα γάμο. Ικανοποιείστε από τον εαυτό σας μόνο όταν κατέχετε μια εξέχουσα θέση και δεν διστάζετε να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε προσωπική πρόκληση, ώστε να αποδείξετε την αξία σας. Έχετε περηφάνια και αξιοπρέπεια και όταν έρχεστε σε αντιπαράθεση δύσκολα θα παραδεχθείτε το λάθος σας. Αδυναμίες: Αλαζονεία, εγωπάθεια. Η μαχητική δύναμη μπορεί να σας οδηγήσει στη βία εάν το κρίνεται απαραίτητο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...