Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@Supergirl87 @Katiamaxikingκαλή επιτυχια να έχετε και μια τεραστια χοριακή!!!❤️❤️

Ευχαριστούμε πάρα πολύ !!!με το καλό να αγκαλιάσεις τα παιδάκια σου σύντομα ♥️

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

@Katiamaxiking Κορίτσι μου τώρα μόλις διάβαζα το μηνύματα και το κατάλαβα! Καλή επιτυχία να έχεις, μέσα από την καρδιά μου!!,❤️Πότε με το καλό η χοριακη?

@Supergirl87 Κοπέλα μου τις καλύτερες ευχές μου για το αποτέλεσμα που λαχταράς!❤️ Καλή επιτυχία! Εσένα ποτε είναι η χοριακη σου??

@Katiamaxiking κ @Supergirl87 Το λέω και στις δυο σας. Όσο μπορείτε.. κρατηθειτε ψύχραιμες το διάστημα της αναμονής..! Να βγαίνετε βόλτες, να μιλάτε με κόσμο.. να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστουν. Και πάνω απ' όλα.. Υπομονή!!❤️

Ευχαριστούμε πολύ πολύ!!! Με το καλό να ακούσεις την καρδούλα ή τις καρδούλες !!!! Μια εύκολη εγκυμοσύνη εύχομαι! 
      εγώ θα πάω στις 15 ημέρες 17/2 γιατί έβαλα 3η ημερών. Προς το παρόν είμαι ήρεμη και από παρασκευή θα αρχίσω να βγαίνω για κανένα καφεδάκι με φίλους. Ευτυχώς δουλεύω και λίγο από το σπίτι τα απογεύματα. Αλλιώς το έχω ρίξει στο διάβασμα και στην τηλεόραση! Νομίζω ότι όταν θα πλησιάζει η ημερομηνία θα αρχίσει τις άγχος! 

Κορίτσια οι ευχές σας αυτές τις μέρες μου έχουν ζεστάνει την καρδιά. Είναι συγκινητικό το πόσο πολύ θέλετε να πάνε όλα καλά! Ο αγώνας είναι πολύ δύσκολος και μακρύς. Και είναι μια περίοδος γεμάτη ελπίδα τώρα. Ευχαριστώ πολύ για τη θετική σας ενέργεια! Εύχομαι να καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε παρέα σε περίπου 2 βδομαδες. ♥️

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 2

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Καλημερα!!

Ευχαριστω πολυ - πολυ για τις ευχες σας! Να ειστε καλα ολες κι εσεις και τα παιδακια σας! :D

Μεταξακι θα αγγαρεψω τη μανουλα μου να παει σημερα! Οποτε θα συναντηθουμε σιγουρα (εκτος αν δεν βρει εισιτηρια).

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα bugs bunny και σε ολες τις ομορφες!

Εμεις τριτη νυχτα χτες χωρις πιπιλα (τετοια αγωνια ουτε οταν εκοψα το τσιγαρο..)

Χτες δεν μου τη ζητησε καν, και αυτο με τσακισε τελειως, αλλα παιδευτηκε πολυ να κοιμηθει. Περιπου τρια τεταρτα με φωναζε, ηθελε να βγει εξω στο σαλονι, γκρινιαζε, δεν ηξερε τι του εφταιγε γμτ. στο μεταξυ εχω και τη μανα μου και την πεθερα μου που μ'εχουν τρελλανει στα 'πως κανετε ετσι εσεις οι νεες μαμαδες, που αγχωνεστε για ολα, που δεν υπαρχει παιδι να μην βγαζει καποια στιγμη την πιπιλα, που του στερεις τη σιγουρια του' και χιλια δυο αλλα. φουλ στις τυψεις εγω χτες. τριτο βραδυ που αν δεν ηταν ο αντρας μου σπιτι θα του ειχα δωσει πιπιλα. σημερα που θα ειμαι μονη μου να δω τι θα κανω... :-(

Βεβαια, ολη νυχτα κοιμηθηκε σερι, ουτε καν ξυπνησε να την αναζητησει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

αχ αυτοι οι γονεις μια φορά να σταθούν διπλα μας δεν μπορούν!!!!!!

μελινακι μην υποχωρησεις σήμερα..ξεθεωσε τον το απογευμα να ξεραθεί!

θα πάμε στις κουνιες στην βαρκιζα διπλα στη θάλασσα είστε???? εχει και μια καντινα για καφεδακι...

Καλημέρα και από το υπόλοιπο Αττικής!

Μπράβο Μελινάκι!Μην ακούς κανενα κοριτσάκι, όλα καλά θα πανε!Απλά πρέπει το αντράκι σου να βρει πως να νανουρίζεται...αλήθεια στο λέω, σε ένα δυο μήνες θα λες είχε ποτέ πιπίλα στον ύπνο;;Το βράδυ να κάνουμε τσατ εδώ για να μην υποκύψεις!

Εμείς τα ίδια...μύξες και βήχα...εγώ πιο πολύ η μικρή είναι καλά...εσκασε μύτη και το τελευταίο μας δόντι!!!Για αυτό και είχαμε λίγο γκρίνια χτες το βράδυ...

Διαφημίσεις

αχ αυτοι οι γονεις μια φορά να σταθούν διπλα μας δεν μπορούν!!!!!!

μελινακι μην υποχωρησεις σήμερα..ξεθεωσε τον το απογευμα να ξεραθεί!

θα πάμε στις κουνιες στην βαρκιζα διπλα στη θάλασσα είστε???? εχει και μια καντινα για καφεδακι...

αν δεν αργησω πολυ στη δουλεια και ο μικρος ειναι σε φορμα, μπορει να πεταχτουμε

Καλημέρα και από το υπόλοιπο Αττικής!

Μπράβο Μελινάκι!Μην ακούς κανενα κοριτσάκι, όλα καλά θα πανε!Απλά πρέπει το αντράκι σου να βρει πως να νανουρίζεται...αλήθεια στο λέω, σε ένα δυο μήνες θα λες είχε ποτέ πιπίλα στον ύπνο;;Το βράδυ να κάνουμε τσατ εδώ για να μην υποκύψεις!

Εμείς τα ίδια...μύξες και βήχα...εγώ πιο πολύ η μικρή είναι καλά...εσκασε μύτη και το τελευταίο μας δόντι!!!Για αυτό και είχαμε λίγο γκρίνια χτες το βράδυ...

αντε με γεια το δοντι!

εχτε δικιο και το ξερω, απλα εκεινη τη στιγμη που ξερω οτι δινοντας την πιπιλα θα ηρεμουσαν ολα, μπαινω στον πειρασμο. παντως, μου κανει τρομερη εντυπωση που χτες δεν την ζητησε καν. προφανως εχει καταλαβει πως την χασαμε! και ουτε μου λεει τιποτα για τη νεραιδα και το δωρο της. καλα βεβαια αυτες τις μερες εχει παρει ενα σωρο δωρα (παρεμπιπτοντως, οσοι του εφεραν δωρο για τη γιορτη του, του ειπαν έμαθα πως κοιμασαι χωρις πιπιλα πια και σου εφερα ενα δωρο)

τεσπα, τωρα ξερω οτι καλα κανω, απλα χτες ημουν να με κλαιν οι ρεγγες! εβλεπα και το νησι... και ειχα βαλαντωσει... χαχα (τωρα γελαω)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και εγώ το ίδιο!!!Αλλά στεναχωρέθηκα που τελείωσε...τώρα δεν έχουμε τίποτα να δούμε....πάλι καλά που είχε και αυτό το χειμώνα και είχαμε κάτι να δούμε!

Θέλω διακοπές βρε κορίτσια!!!Μα γιατί το σκέφτομαι συνέχεια;;;;

Πολυ ησυχία έχει το θεματάκι μας ε;;;Μας ξεχάσαν όλες οι κοπέλες μου φαίνεται....

Καλημέρα κοριτσαρες !

Μπράβο βρε Μελίνα ή μάλλον μπράβο στο μικρούλη μας. Πάντως και εγώ δε τρελαίνομαι να κόψει τη πιπίλα [την έχει μόνο το βράδυ] όπως λέει και η μαμά σου κάποια στιγμή θα τη κόψει

Εμένα πάντως πιο πολύ με αγχώνει πότε θα κόψει τις βλακείες που κάνει μέσα στο σπίτι, κάποια στιγμή θα σκοτωθεί

t8515.gif

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Διαφημίσεις

Πραγματικα, δεν εχει τιποτα αλλο αξιολογο η τηλεοραση...

Μαριτακι κι εγω ονειρευομαι δυνεχεια διακοπες! Στο μεταξυ φετος θα την βγαλουμε στο εξοχικο κι ετσι στερουμαι και τη χαρα να οργανωσω τις διακοπες μας, που ειναι ενα σπορ που μου αρεσει πολυ (χιχι)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα κοριτσαρες !

Μπράβο βρε Μελίνα ή μάλλον μπράβο στο μικρούλη μας. Πάντως και εγώ δε τρελαίνομαι να κόψει τη πιπίλα [την έχει μόνο το βράδυ] όπως λέει και η μαμά σου κάποια στιγμή θα τη κόψει

Εμένα πάντως πιο πολύ με αγχώνει πότε θα κόψει τις βλακείες που κάνει μέσα στο σπίτι, κάποια στιγμή θα σκοτωθεί

t8515.gif

Γι'αυτο και γω νιωθω τοσες τυψεις... Γιατι ουτε και γω τρελλαινομουν απο μονη μου, να του την κοψω. Απλα επηρεαστηκα απο ολα αυτα που διαβαζω, με αποκορυφωμα τον οδοντιατρο μου που μ'εκραξε που το παιδι δεν εχει βγαλει ακομα πιπιλα...

Αν ηταν καθαρα δικο μου κολλημα δεν θα μ'επαιρνε ετσι απο κατω... :-(

Τεσπα, δοθηκε η ευκαιρια τη μερα που την χασαμε, και τωρα προσπαθω να κοιταζω μπροστα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλώς το Μαραγκάκι μας!!!

Όλα καλά;Μα που τη βρίσκουν τέτοια ενέργεια ρε παιδί μου;;;εμείς νομίζω ότι τώρα περνάμε τη δύσκολη φάση των 2....δεν ακούει τίποτα και ότι και να της λεμε γελάει!!!

Εμείς λέμε να πάμε Πήλιο (για 4η φορά) μιας και πήραμε εισιτήρια εργατικού τουρισμού...α και ένα διήμερο στην Ελαφόνησο που πήραμε κουπόνια από μια προσφορά στο νετ...αχ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...