Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

• Μου αρέσει 1

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια!

λουκομαμα ελεος πρωι πρωι! πω πω αντε και ο μικρος παλευεται με γκρινια. ο μεγαλος???

ελπιζω να πινεις το καφεδακι σου τωρα και να εχεις ηρεμησει!

εμεις πηγαμε χτες τελικα στη ζελλου. μας εδωσε μια θεραπεια με ντουφαλακ και μπενεφιμπρε και κατι εξετασεις αιματος που αφορουν το εντερο και ζητησε να μας ξαναδει σε κανενα μηνα. αντε να δουμε...

μια απο τις εξετασεις ειναι ραστ στο αγελαδινο γαλα. κοστιζει πολυ αυτη η εξεταση? ξερει κανεις?

[sIGPIC][/sIGPIC]

xaxaxa....

καλημέρα αερικό!!! κούκλα η κόρη ε? πόσο είναι τώρα???

λουκομαμά!!!! κουράγιο...παρθένος είπαμε ότι είσαι και εσύ???χαχα

Παρθένος και ο άντρας μου Τοξότης.

Καταστροφικό το δίδυμο, ξέρω!!!!!!

Ρινιώ, ακόμα απορώ πώς δε του έφερα το κοτόπουλο καπέλο πρωί πρωί.

μελίνα καλημέρα!!

το ραστ τεστ κοστίζει 25-30 ευρώ η κάθε εξέταση..εμείς λόγω των αλλεργιών κάναμε σε 20 ουσίες περίπου οπότε ήταν αρκετά λεφτά...

ρώτα όμως μήπως λέω και καμιά βλακεία...

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!

λουκομαμα ελεος πρωι πρωι! πω πω αντε και ο μικρος παλευεται με γκρινια. ο μεγαλος???

ελπιζω να πινεις το καφεδακι σου τωρα και να εχεις ηρεμησει!

εμεις πηγαμε χτες τελικα στη ζελλου. μας εδωσε μια θεραπεια με ντουφαλακ και μπενεφιμπρε και κατι εξετασεις αιματος που αφορουν το εντερο και ζητησε να μας ξαναδει σε κανενα μηνα. αντε να δουμε...

μια απο τις εξετασεις ειναι ραστ στο αγελαδινο γαλα. κοστιζει πολυ αυτη η εξεταση? ξερει κανεις?

Καλημέρα Μελίνα μου,

Περίμενα να μάθω νεα του μικρούλη. Μακάρι το παιδάκι να παει καλά στη θεραπεία. Δυστυχώς δεν εχω ιδεα για το κόστος για του ραστ τεστ. Νομίζω όμως οτι γίνεται στο Αγ. Σοφία (τί σου είπε η Ζέλλου?) Δεν καλύπτεται απο το ταμείο του μικρού?

Ακόμα δεν εχω φτιάξει καφέ...

Είμαι με τα μούτρα στη δουλειά - και στο φόρουμ.

Ευχαριστώ cultάκι :D

Λουκομανούλα πλησιάζουν τα γενέθλιά του και αφήνιασε;

Τον περιμένω στη γωνία....

Το σημερινό θα το θυμάται για αρκετό καιρό...

Αιντε γιατί πολλά μας τα 'κανε.

θα τις κανω στη βιοιατρικη τις εξετασεις, μου ειπε και εκεινη οτι εχει την καλυτερη συμβαση με το τσμεδε. μου εδωσε να κανω και για θυροειδη, κοιλιοκακη και κατι αλλα. να αποκλεισουμε δηλαδη οτι υπαρχει καποια αλλεργια ή θυροειδης. στην ουσια ντουφαλακ θα συνεχισω να του δινω, απλα σε 3πλασια ποσοτητα.

πολυ συμπαθητικη η ζελλου, αν και ο μικρος μολις καταλαβε οτι μπηκαμε σε ιατρειο αρχισε να ουρλιαζει. οταν δε του ειπε "ελα τωρα να δουμε λιγο τον ποπο σου".... τα ειδε ολα και αρχισε να φωναζει "οχι ποπο σου, οχι ποπο σου"! τα εχει δει ολα ο κακομοιρης :-(

καλα εννοειται το εντερο ηταν φουλ και απ'οτι μου ειπε διατεταγμενο, που σημαινει οτι γινεται κατακρατηση.

κουλτακι δεν πηγαμε ικεα τελικα, η αλλη ειχε ξαφνικες επισκεψεις και εμενα ο μικρος ηταν μες στην γκρινια επειδη εχασε τον μεσημεριανο του υπνο

φυστικι, εχασα ολα τα βιντεακια!

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι η βιοιατρική έχει την καλύτερη σύμβαση..αυτή η τιμή που σου είπα είναι με τη σύμβαση γιαυτό είναι τόσο φθηνή...

εγώ τελικά ανακάλυψα ότι μπορούσα να τις κάνω στο Ιασώ γιατί δέχεται του Δημοσίου..την έχω βάλει εκεί την μικρή στο μπαμπά της ..πλήρωσα 50 ευρώ για όοοοολες τις εξετάσει και στην βιοιατρική μου έβγαινε ένα 600άρι...

Διαφημίσεις

πολυ συμπαθητικη η ζελλου, αν και ο μικρος μολις καταλαβε οτι μπηκαμε σε ιατρειο αρχισε να ουρλιαζει. οταν δε του ειπε "ελα τωρα να δουμε λιγο τον ποπο σου".... τα ειδε ολα και αρχισε να φωναζει "οχι ποπο σου, οχι ποπο σου"! τα εχει δει ολα ο κακομοιρης :-(

Το παιδάκι μου...

Λουκομαμα προσπαθησε να χαλαρωσεις κοριτσι μου και χαμογελα μου λιγακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αναδρομος Ερμης???? Τι να πω, εμεις την προηγουμενη εβδομαδα ριξαμε ενα ματς μιας και ειχαμε πολυ καιρο να θυμηθουμε το σπορ.

Καλημερα σε ολες τις ομορφες!!!!!!!!!!! Μελινακι μακαρι να λυθει το θεματακι του μικρου!!!!!!!

Αερικακι θα μας την δωσεις για νυφη την κουκλαρα σου??? Μας αρεσει πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λουκομαμα προσπαθησε να χαλαρωσεις κοριτσι μου και χαμογελα μου λιγακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αφιερωμένο στο φιλαράκι μου το Markopoulaki 1209.gif.

Εσύ πώς ξύπνησες κουκλίτσα μου? Είσαι καλύτερα σήμερα?

Καλημερα και απο εμας!

Λουκομαμα ψυχραιμια! Αφου καταφερες να μην εξφενδονισεις τη γαστρα, ολα τα αλλα ειναι παιχνιδακι! :lol: Παντως κι εμεις ριξαμε ενα γερο καυγα πριν 2 εβδομαδες περιπου αλλα δεν ηταν τοσο η αφορμη οσο το οτι μαζευονταν πολλα και ξαφνικα καναμε ενα μπαμ!, τα ειπαμε και ξαλαφρωσαμε! :lol: Ποτε θα γινει αυτο το μπαμ! και θα αποτελειωθουμε αντι να ξαλαφρωσουμε δεν γνωριζω αλλα ας οψεται! :lol: Παρθενακι κι εσυ ε? Ο αντρας μου ειναι Παρθενος, εχει γεννηθει 19/09/1979. Εσυ εισαι Παρθενακι Αυγουστου ή Σεπτεμβριου?

Τα νεα μας τα ιδια, ευτυχως κοιμηθηκαμε σερι απο χθες μεχρι σημερα στις 10:00 το πρωι και αισθανομαι λιγακι πιο ξεκουραστη! Τωρα λεμε να φαμε τοστακι και να στιψω κανενα πορτοκαλακι μπας και μας κανει την τιμη η Μαρια να κανει κακα της γιατι εχει να κανει απο προχθες!

Φιλακια πολλα σε ολες!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...