Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μια μέρα ακόμα κορίτσι μου! Ολα θα πάνε καλά! Το άγχος είναι πάντα το ίδιο φαντάζομαι. Γίνετε να αγαπάς λιγότερο το δεύτερο ή το τρίτο σου παιδί; Πως γίνεται μια μανούλα να μην αγχώνεται για την κάθε εγκυμοσύνη το ίδιο; Ειδικά εκείνες που βρίσκονται στα μονοπάτια τις εξωσωματικής. 
      δεν πειράζει που δεν μας καταλαβαίνεις κανένας. Ξέρω πόσο μας πληγώνει όταν συνειδητοποιούμε ότι ούτε η οικογένεια μας δεν μας καταλαβαίνει. Δεν πειράζει, κάνουν το καλύτερο που μπορούν . Εχεις εδώ μέσα να σε καταλάβουν ουυυυυυ 

1 ακόμα μέρα! 

• Μου αρέσει 1

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Μεταξακι το kids cooking club που λες δεν το ξερω, αλλα μας πεφτει και πολυ μακρια...

Φαιη και Αερικο ευχαριστω, θα στειλω ενα πμ στην αρια146. εχετε δει δουλεια της ή απλα ξερετε οτι ασχολειται με αυτο?

?

εγώ θα δω την δουλειά της αυριο και θα σου πω!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγώ θα δω την δουλειά της αυριο και θα σου πω!!!!!

Τελεια!

τι ναι αυτό καλε?????

Δεν ειναι αυτο που λεγαμε τις προαλλες με την Καλογεροπουλου?

Κι εγω ψηνομαι μεταξακι, αλλα δεν μπορω ουτε αυτο το σ-κ ουτε το αλλο γμτ! :-(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

τι ναι αυτό καλε?????
Τελεια!

Δεν ειναι αυτο που λεγαμε τις προαλλες με την Καλογεροπουλου?

Κι εγω ψηνομαι μεταξακι, αλλα δεν μπορω ουτε αυτο το σ-κ ουτε το αλλο γμτ! :-(

Ναι βρε ! Αυτό είναι με την Καλογεροπούλου. Θέτε να κλείσουμε τότενες για το τελευταίο Σ/Κ που θα παιχτεί ? Απλά θα χρειαστεί να τα πάρουμε από τώρα τα εισιτήρια μην φάμε κάνα σφόλι.... (sorry this is Πειραιώτικα)

Φυστίκι, Αερικό, Μελίνα,

Καλημέρα !!!!

Καλημέρα κι εδώ :) Έχουμε δει ;) Είναι απίστευτη με τα παιδιά :) Κάνει φοβερά πράγματα :)

Τελεια, θα της στειλω πμ

Αυριο γιορταζουμε πολλοι ε?

Αερικοπουλο, Μαριτοπαιδο, ο δικος μου (+αντρας+γονεις)... Ο αντρας του μαρκοπουλου (αν δεν κανω λαθος), ο αντρας της age επισης... Ποιον ξεχναω καλε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι βρε ! Αυτό είναι με την Καλογεροπούλου. Θέτε να κλείσουμε τότενες για το τελευταίο Σ/Κ που θα παιχτεί ? Απλά θα χρειαστεί να τα πάρουμε από τώρα τα εισιτήρια μην φάμε κάνα σφόλι.... (sorry this is Πειραιώτικα)

Φυστίκι, Αερικό, Μελίνα,

Καλημέρα !!!!

να κλεισουμε να κλεισουμε! πότε είναι???

για που λετε ρε παιδες??

σορρυ, κυνηγαω και τη μικρη, και μαγειρευω ταυτοχρονα, δεν προλαβαινω να διαβασω τα παντα...

εμεις εχουμε θεμα με τα κακα μας, τα ξερετε τι να σας τα λεω...

αυτο το παιδι ρε φιλε... ή που δεν θα τρωει, ή που δεν θα χεζει... και μερικες φορες ταυτοχρονα ΔΕΝ θα τρωει και ΔΕΝ θα χεζει...

Parents are the last people on earth who ought to have children

Διαφημίσεις

χαχα θα παμε με βανακι στο θεατρο!

τι λετε για 4 ιουνιου σαββατο απογευμα?

φυστικινα εμεις απο τη μερα που μιλησαμε και σου ειπα για το κλυσμα, κανουμε δυο κατσικοκουραδα καθε μερα. μιλαμε για πετραδακια ε? εγω σου'πα, θα παρω σβαρνα τους γιατρους!

ρε παιδια, δεν θελω να σας ριξω κιολας, αλλα θα σας το πω...

προχθες το βραδυ χαλαστηκα τοσο μα τοσο πολυ... αυτην την κυριακη ηταν προγραμματισμενο να γινει στο σχολειο του μικρου το ετησιο swimming gala, που ειναι και καλα το event της χρονιας. και ετοιμαζονταν τα παιδακια ολα, μικρα-μεγαλα για την επιδειξη τους, με το δασκαλο τους, ενα παλικαρι 34 χρονων. και μιλαω το απογευμα για ασχετο λογο με τον ιδιοκτητη του σχολειου και τον ρωταω γιατι δεν εκανε πισινα ο μικρος την τριτη. λεω ο κωστας (δασκαλος) ασχολειται με τα μεγαλυτερα λογω της επιδειξης? και μου λεει δε διαβασες το σημειωμα που στειλαμε με τα παιδια? ειχαμε ενα ατυχημα τη δευτερα, σκοτωθηκε λεει σε τροχαιο ο κωστας! και ρε παιδια επεσα να πεθανω, δεν ξερω γιατι το πηρα τοσο βαρεως... νεο παιδι, τοσο αγαπητο απο τα παιδια...

μου λεει προφανως αναβαλλεται η γιορτη και θα το κανουμε οποτε μπορεσουμε και βρουμε αλλο δασκαλο... χεστηκαμε για την επιδειξη του λεω...

σαν μια φαρσα ρε παιδια ειναι μερικες φορες η ζωη, σαν κακογουστο αστειο. μπαινεις μεσα στο παιχνιδι, γαμιεσαι, αγχωνεσαι, τρεχεις και τσουπ! ξαφνικα δεν υπαρχεις...

τεσπα, συνηλθα μετα απο 1,5 μερα και αποφασισα να προσπαθησω οσο μπορω να μην χανω το χρονο, τη σκεψη και τη διαθεση μου για μαλακιες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

σαν μια φαρσα ρε παιδια ειναι μερικες φορες η ζωη, σαν κακογουστο αστειο. μπαινεις μεσα στο παιχνιδι, γαμιεσαι, αγχωνεσαι, τρεχεις και τσουπ! ξαφνικα δεν υπαρχεις...

και γω ακουσα για εναν συμμαθητη μου, προσφατα... παλευε με τον καρκινο απο τα 25, εφυγε τελικα στα 34...

εγω τον θυμαμαι παιδακι..... ενα ζορικο, μικρο αντρακι.... δεν μου φευγει η εικονα του απο το μυαλο.....

:(

σε καταλαβαινω μελω μου

Parents are the last people on earth who ought to have children

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...