Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Κοριτσαρες για πειτε γνωμη: στα γενεθλια του μικρου, επειδη δεν θα ειναι σε παιδοτοπο, ειμαι μεταξυ του να φερω καποια κοπελα να απασχολησει τα μικρακια με τα κλασσικα παιχνιδια ή μια "σεφ για παιδακια" (και καλα) που για μια ωρα θα τους φορεσει ποδιες και θα φτιαξουν μαζι γλυκα. καλα, ο δικος μου στανταρ το δευτερο πιστευω θα προτιμουσε και μου ακουγεται ενδιαφερον...

εσεις τι λετε?

Μελίνα,

Το 2ο ήθελα να το κάνω κι εγώ στα 3α γενέθλια του Νικόλα, αλλά όποιον ρώτησα μου είπε "να μην το κάψω" το θέμα σε τόσο μικρά παιδιά -- από 5,6 και πάνω...

Οπότε μάλλον το 1ο ! Πιο ξεκούραστο στάνταρ και για την μανούλα !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μελινακι κι εγω το πρωτο θα προτιμουσα!

Να περασουν πιο καλα εκεινη την ημερα, πιο ανεμελα! Να μην πρεπει να εκτελεσουν εντολες και να τηρησουν κανονες! Ετσι κι αλλιως ειναι μικρουλης ακομα!

Κρατα την ιδεα για μεγαλυτερη ηλικια!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Η αληθεια ειναι οτι οι περισσοτερες φιλες μου (εκτος απο δυο τρελλες κι εμενα που εχω το παιδι-μαμαλακη) το πρωτο προτιμησαν...

Κοπελα που να απασχολει τα μικρα γνωριζετε απο πρωτο χερι? (εννοω να εχετε δει τη δουλεια της)?

Τελικα θα του τα κανω κυριακη πρωι 26 ιουνιου στη φαρμα του μπαμπα μου (σαββατο απογευμα δυστυχως δεν παιζει γιατι στο κτημα δεν υπαρχει φωτισμος που σημαινει οτι κατα τις 9 θα επρεπε οπωσδηποτε να το διαλυσουμε)

Ετσι, μπορει να συνδυαστει και με καφεδακι-μπανακι απογευματινο στην παραλια μετα το παρτακι...

Οσες θα μπορεσετε να ερθετε (καλα νωρις ειναι ακομα βεβαια), θα σας περιμενουμε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Copy+Paste από δίπλα...

Να μην ξεχάσω :

έχω 2 ζευγάρια Havaianas το ένα

-Νο 21, σε μπλε και το άλλο

-Νο 23 (ή 24 ???) -θα το τσεκάρω- σε κίτρινο στο μοτίβο αυτό που παραθέτω και τα δυο (numbers)

http://el.havaianas.com/el-GR/products/sandals-baby/#/?id=611

Ποιά κοπέλα από εσάς τα θέλει να τα χαρίσω εννοείται !

Είναι ΤΕΛΕΙΩΣ και ΕΝΤΕΛΩΣ αφόρετα ...

...:rolleyes:

Διαφημίσεις

Μελινάκι αν σου πω ότι εμένα μου αρέσει η δεύτερη ιδέα;;;Ειδικά αν έχεις παιδάκια πάνω από 2 χρονών θα είναι τέλειο!Ακούνητα θα είναι όλα σίγουρα!

Αλλά αν σας αρέσει η μαγειρική,να κανονισουμε να πάμε στους μικρούς σκούφους...πάει μια φίλη τη κόρη της (ίσα με τη δική μου) και είναι ξετραλαμένη!Βεβαια δε θυμάμαι που είναι ακριβώς αλλά θα το ψάξω....κάπου βόρεια πάντως...

Διαφημίσεις

Μαριτακι μου κι εγω για το δικο μου το παιδι χαλαρα αυτο προτιμω, αλλα ρωταω για να δω πως σκεφτονται και οι αλλες μαμαδες, να βολευτουμε ολοι. Εξαλλου ο δικος μου οοολη μερα μαγειρευει! χαχα

Αν δεν εχετε παει για τα μπανακια σας, θα σας περιμενουμε Μαριτακι ε? :-)

Καλα, που τα ξετρυπωνεις αυτα τα φανταστικα? Ενθουσιαστηκα! Θελεις να κανονισουμε να τα παμε μαζι μια μερα? Ο δικος μου θα χεστει πανω του!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νομίζω γύρω στα 18 ευρώ το μάθημα...είναι τσιμπημένα αλλά ωραία!Πρέπει όμως να κλείσουμε θέσεις αν θες γιατί έχει πολύ ζήτηση!!!Θέλω πολύ να πάμε παρέα!

Όσο για τα γενέθλια σας, ευχαριστούμε πολύ πολύ για τη πρόσκληση!Μακάρι να καταφέρουμε να έρθουμε!!Που είναι η φάρμα του μπαμπα είπαμε;

Νομίζω γύρω στα 18 ευρώ το μάθημα...είναι τσιμπημένα αλλά ωραία!Πρέπει όμως να κλείσουμε θέσεις αν θες γιατί έχει πολύ ζήτηση!!!Θέλω πολύ να πάμε παρέα!

Όσο για τα γενέθλια σας, ευχαριστούμε πολύ πολύ για τη πρόσκληση!Μακάρι να καταφέρουμε να έρθουμε!!Που είναι η φάρμα του μπαμπα είπαμε;

Τελεια, ναι να παμε μαζι! Απο Δευτερα να δουμε ποια μερα και ωρα μας βολευει γενικα και να δουμε ποτε εχει θεσεις!

Η φαρμιτσα ειναι στην Αναβυσσο... Μακαρι να τα καταφερετε! (ειστε μακρια, το ξερω, αλλα βολευει η Αττικη Οδος)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι βρε η Ανάβυσσος κοντά μας είναι...δεν είναι και τόσο μακρυά μας...έχω μία θεία εκει και δε κάνουμε πάνω από 45 λεπτά να πάμε..άντε μία ώρα...θα χαρούμε πολύ να έρθουμε!

Την άλλη βδομάδα τότε να πάρω τηλέφωνο και να πάμε!!θα το μου το θυμίσεις πάλι έτσι; Να δούμε μήπως θέλει και καμία άλλη κοπέλα μέχρι τότε...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...