Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Ποσο καιρο εχεις να κανεις παπ?

2 χρόνια ,δηλ όταν ήμουν έγκυος στο μικρό

Με ρωτάει ο γιατρός

-πότε έκανες τελευταία φορά τεστ?

- στη προηγούμενη εγκυμοσύνη μου [ πριν 5 χρόνια ]

Όπως καταλαβαίνετε όπου εγκυμοσύνη = τεστ παπ

εντιτ : χιλιες φορες στο γυναικολογο παρα στον οδοντιατρο, πιστεψε με (ναι, ακομα τρεχω με το δοντι!)

Πως θα γίνει να έρθω εγώ στη θέση σου και εσύ στη δικιά μου?

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε Μαραγκάκι μου δε το έχω ξανακούσει αυτό...πάρτον ένα τηλέφωνο να σου φύγει το άγχος.....μέσα σε 10 μέρες;πρώτη φορά το ακούω...

Ξέρω ότι αν τον πάρω τηλ θα μου πει έλα από εδώ …

Δε θέλω , τι να κάνω ?

Το ξέρω είναι χαζό αλλά δεν

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Πλακα πλακα κι εγω πρεπει να παω αμεσα για Παπ. Κανω ομως οπωσδηποτε καθε χρονο. Μαραγκακι το Παπ δεν ειναι μονο για τα πολυ σοβαρα που λες, αλλα και για τοσα αλλα μικρα που αντιμετωπιζονται ευκολα.

Ελα κλεισε ραντεβου ΤΩΡΑ.

Οπως ΕΓΩ εχω παει στον οδοντιατρο καμμια δεκαρια φορες το τελευταιο διμηνο, ετσι κι εσυ θα πας ΜΙΑ στον γυναικολογο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Παίρνω τηλ μια φίλη και της λέω πότε θα πάμε στο γυναικολόγο ? μου απαντά για να ζηταω εγώ κάτι τέτοιο κάποιο πρόβλημα υπάρχει

Της λέω τι γίνετε ,μου πατάει ένα χε...μο , και μου λέει παρ τον τώρα

Το παίρνω τηλ και έγινα ρόμπα. Με το τρόπο του με έστησε στο τοίχο

- δε σου είπα μετά από 6 μήνες να κάνεις τεστ? Γιατί από τότε δε ξανάρθες?

Τι να του πω ,ότι ντρέπομαι? Άστε είμαι ακόμα πιο σκ@τα τώρα

Άντε να δω πως θα τον αντικρύσω…

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Λεττακι μου εκανες το καλυτερο κοριτσι μου..

Ετσι το ανεβαλλα κι εγω και το πηγαινα απο Σεπτεμβρη - Δεκεμβρη και απο Γεναρη - Ιουλη. Και τελικα οταν πηγα δεν ειχε να μου πει τοσο ευχαριστα πραγματα ο γυναικολογος. Αστη, πολυ πικραμενη ιστορια η δικια μου και πρεπει να κοιταζομαι και πολυ πιο συχνα απο εσας τις υπολοιπες. Εγω καθε 8 μηνες πρεπει να ειμαι στο ιατρειο του γιατι:

1) Το τεστ παπ δεν ανιχνευει δυσπλασια αλλα τα κυτταρα πολλαπλασιαζονται με γοργους ρυθμους και πρεπει να ειμαι σε εγρηγορση

2) Με κολλησε ο Β. ερπη και ειναι προδιαθεσικος παραγοντας για καρκινο

3) Εχουμε ιστορικο με καρκινο του τραχηλου στην οικογενεια

4) Μετα απο μια κρυπηξια, μια αφαιρεση πολυποδα και ενα laser, ο τραχηλος εξακολουθει να κανει τα δικα του.. (π.χ. να αιμορραγει στα μεσα του κυκλου ανευ λογου και αιτιας :?)

Τον Ιουνιο θα παω κι εγω! Και ειναι ο χειροτερος μου γιατρος ο γυναικολογος.. Τον τρεμω μιλαμε.. :(

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Βρε Φαίη για όλα αυτά που ακούω φοβάμαι …εντάξει πρώτων ντρέπομαι και δεύτερον φοβάμαι αν έχω κάτι τι θα κάνω

Το ξέρω είναι χαζό, και ότι η εξέταση προλαμβάνει και σώζει ,αλλά εγώ …

Σήμερα ηρθε η μάνα μου, και μου λέει ,σου έκλεισα ραντεβού για να δουν τις ελιές σου

- τι ? σου είπα εγώ ότι έχουν κάτι οι ελιές μου? Α δε πάω καλά είμαι …

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Κοριτσαρες για πειτε γνωμη: στα γενεθλια του μικρου, επειδη δεν θα ειναι σε παιδοτοπο, ειμαι μεταξυ του να φερω καποια κοπελα να απασχολησει τα μικρακια με τα κλασσικα παιχνιδια ή μια "σεφ για παιδακια" (και καλα) που για μια ωρα θα τους φορεσει ποδιες και θα φτιαξουν μαζι γλυκα. καλα, ο δικος μου στανταρ το δευτερο πιστευω θα προτιμουσε και μου ακουγεται ενδιαφερον...

εσεις τι λετε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ελα μωρε θα τα παμε για μπανιο μετα! χαχα

(ναι, το εχω σκεφτει, αλλα τους φορανε ειδικη ποδιτσα μακρια λεει και δεν λερωνονται. το εκανε φιλη σε παρτυ - εγω δεν το ειδα - και τα μικρα ξετρελλαθηκαν)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...