Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι αυτό..το πήρα και η μελινα και δεν την εχει βολεψει λεει

εγώ το έχω τσεκάρει στη Σάμο στο νοσοκομειο όταν έφτασε 40 είχε +- 0.2 διαφορα

Κοιτα, δεν ειναι οτι δεν με εχει βολεψει καθολου, απλα δε νιωθω την ιδια σιγουρια οπως με το κλασσικο θερμομετρο, γιατι μου εχει τυχει καποιες φορες να μην δειχνει τη σωστη θερμοκρασια. Τωρα τελευταια βεβαια, το βρισκω πιο ακριβες (ισως στην αρχη να μην το χρησιμοποιουσα πολυ σωστα, δεν ξερω...)

Παντως, σε φαση ιωσης, σε ψηλους πυρετους δηλαδη, κανω εναν ελεγχο και με το κλασσικο θερμομετρο, αλλιως δεν νιωθω σιγουρη.

Ειναι βεβαια απιστευτα βολικο - και εκει αξιζει τα λεφτα του - οταν το παιδι κοιμαται. Εκει με εχει βολεψει γιατι εχω τουλαχιστον μια πολυ καλη ενδειξη του αν εχει το παιδι πυρετο ή οχι.

Τωρα που το συζηταμε, εσυ Ειρηνη, αλλαζεις πλαστικουλι ΚΑΘΕ φορα που ελεγχεις τον πυρετο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

οχι κάθε φορά Μελινάκι..2-3 χρησεις κάνω

επισης αν διαβασεις οδηγιες χρήσης παιζει ρόλο η κλιση του θερμομέτρου όπως το κρατάς δλδ...

αυτό που έχω διαπιστώσει είναι ότι σε χαμηλούς πυρετους μπορει να δειξει λιγο πιο ψηλά

στους ψηλους είναι πολύ ακριβές!

Διαφημίσεις

Βασικά διάβασα λίγο στο παρεντς και οι περισσότερες έχουν πάρει αυτό...δε ξέρω τι διαφορά έχει με το πρώτο που έβαλα...

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0001D0LMS/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

Θυμάστε εσείς κορίτσια ποιο μοντέλο πήρατε; Θα πάρω και ανταλλακτικά γιατί εδω δε ξέρω που θα τα βρω

Θα το πάρω Μελινάκι, γιατί τώρα κοιμάται επιτέλους και δε ξέρω τι θερμοκρασία έχει...μπορεί να έχει μια απόκλιση αλλά αν έχει πυρετό θα το δείξει....τι να έχει 38,8 τι να έχει 39..έτσι δεν είναι;

Βασικά διάβασα λίγο στο παρεντς και οι περισσότερες έχουν πάρει αυτό...δε ξέρω τι διαφορά έχει με το πρώτο που έβαλα...

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0001D0LMS/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

Θυμάστε εσείς κορίτσια ποιο μοντέλο πήρατε; Θα πάρω και ανταλλακτικά γιατί εδω δε ξέρω που θα τα βρω

Θα το πάρω Μελινάκι, γιατί τώρα κοιμάται επιτέλους και δε ξέρω τι θερμοκρασία έχει...μπορεί να έχει μια απόκλιση αλλά αν έχει πυρετό θα το δείξει....τι να έχει 38,8 τι να έχει 39..έτσι δεν είναι;

Ακριβως! Στον υπνο σου αρκει να δεις μονο αν ανεβασε το παιδι πυρετο και ειναι τεραστια ευκολια! Και αξιζει ολα τα λεφτα, γιατι ολοι ξερουμε ποσο δυσκολο ειναι να μετρησεις τη θερμοκρασια ενος παιδιου που κοιμαται με το κλασσικο θερμομετρο! Απλα δεν παιζει!

Κι εγω αυτο εχω Μαριτα!

Ειρηνη κι εγω το αλλαζω καθε 4-5 χρησεις..

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα κοριτσια.....

εχουμε φτασει στο απροχωρητο με τη δυσκοιλιοτητα της μικρης.... πολυ δυσκολη κατασταση, αρνειται πλεον να προσπαθησει απο το φοβο της...

α ρε μελινα... ολο σας σκεφτομαι :(

Parents are the last people on earth who ought to have children

Διαφημίσεις

αχ τι πληγες μου ξυνεις... :-(

δυστυχως η γιατρος, οταν την ειχα ρωτησει πώς μπορουμε να το δουλεψουμε το θεματακι ψυχολογικα με συζητηση, επεξηγησεις κλπ, μου ειπε οτι ο μονος τροπος να του φυγει το ψυχολογικο, ειναι να μην τον πονανε πλεον τα κακα του.

χεσε μεσα δηλαδη, φαυλος κυκλος...

εγω απο βδομαδα θα κλεισω ραντεβου σε τοπ παιδιατρο στο ν.ψυχικο που μας ειχε δει πριν απο εναμιση χρονο περιπου. τοτε μου ειχε δωσει οδηγιες διατροφης. καααπως ειχε βελτιωθει, αλλα προσωρινα οπως παντα. μετα συνηθιζει παλι το εντερο και φτου κι απ' την αρχη. λεω λοιπον να ξαναπαω σ'αυτον, με τα καινουρια δεδομενα πλεον, να ζητησω καθοδηγηση γιατι εχω απελπιστει.

η παιδογαστρεντερο... του μικρου μου ειπε παντως πως ειναι πολυ σημαντικο να μην καταλαβαινει ο μικρος το αγχος που εχω εγω για τα κακα του. το παλευω...

ρε συ φυς, αναρωτιεμαι για κατι που δεν εχω δοκιμασει ακομα, αλλα το βρισκω και πολυ δυσκολο. να κανω ακομα περισσοτερο φοκους στη διατροφη? να προσπαθησω να τρωει περισσοτερα φρουτα και λαχανικα? να του αποκλεισω τελειως καποιες τροφες? ειναι και σε δυσκολη ηλικια γαμωτο!

αστα, σε καταλαβαινω, κι εγω ειμαι τελειως σκασμενη...

[sIGPIC][/sIGPIC]

μελινα, ενα θα σου πω.... της λεμε να κανει κακα (αφου τη βλεπουμε οτι ζοριζεται,και προσπαθει να τα κρατησει), και κανει εμετο!!!!!!

κοψαμε ΟΛΑ τα ζυμαρικα, τραχαναδες και τα σχετικα, μειωσαμε τα γαλακτοκομικα (150 γρμ γαλα το πρωι μονο) κοψαμε και το κρεας.... ασε σου λεω, ειναι που ειναι τσιρος... θα απογινει.... :-(

σημερα ειναι, με ενα μισοποτηρο γαλα το πρωι, και μια φετα μαυρο ψωμι με βουτυρο και μελι... το απογευμα λιγο γιαουρτι με δημητριακα και μελι, και το βραδυ... δεν εχω ιδεα... :(

Parents are the last people on earth who ought to have children

στο μεταξυ, τα'χω ολα, εχω και τη μανα μου που ενω ξερει την ολη φαση, αρχιζει :

-κακα εκανε σημερα?

-οχι

-ποτε εκανε τελευταια φορα?

-περυσι! (χουμορ)

-δεν μπορει βρε παιδι μου, κατι πρεπει να κανεις

-σαν τι ρε μανα? για πες κι εσυ που τα ξερεις ολα

-εμ μηπως να του'δινες περισσοτερο ακτινιδιο?

-του δινω ρε μαμα, θα το σιχαθει στο τελος

-πορτοκαλαδα πινει?

-καθε μερα!

-χαρουπομελο του δινεις?

-ναι του δινω ενα κουταλακι καθε βραδυ

-μηπως να του'δινες δυο? Κριμα ειναι το μωρο...!!!!

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ! Να τ'ακουω απο τους ξενους που με κοιτανε με μισο ματι τυπου "μα καλα ολο σοκολατες και μακαρονια του δινει αυτη του παιδιου?", να τ'ακουω και απ'τη μανα μου?

[sIGPIC][/sIGPIC]

melinaki αν του δίνεις κάθε μερα χυμό ?

Αχ βρε μελινάκι τι τραβάει ο μικρούλη σου

Ο χυμός του αρέσει? Εγώ στα παιδιά κάνω κάθε απόγευμα και τρελαίνονται [ καλά όχι και τόσο ο μικρός ] βάζω όλα τα φρούτα μέσα στο μπλέντερ ,με λίγο παραπάνω μπανάνα για να γίνει πιο γλυκός, ένα χοντρό καλαμάκι και έτοιμος. Κάτι σαν φρουτοκρεμα δηλαδή. Αν του κάνεις έτσι ,βάλε ένα φρούτο με τη φλούδα ,γιατί η φλούδα είναι αυτή που ενεργοποιεί το σύστημα

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...