Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καποια στιγμη χτες του τραγουδουσε κατι ο αντρας μου και γυριζει (σοβαρος) και του λεει 'γιες μαγιακιες' (λες μαλακιες)

Καλημέρα Μελινάκι, άσε και μας μας πέταξε ένα γαλλικό χθες και έκανα την αδιάφορη.

THIS IS SKEK!!;)

Καλημέρα Μελινάκι, άσε και μας μας πέταξε ένα γαλλικό χθες και έκανα την αδιάφορη.

τα λενε στο σχολειο φανταζομαι σκεκακι ε?

η πλακα ειναι που οταν νομιζει πως λεει μια κακια λεξη χασκογελαει μετα.

ας πουμε του λεω τι θες να φας? και μου λεει κουραδακια και ξεκαρδιζεται...

το χτεσινο ομως το ειπε σοβαρος (ενταξει κρατηθηκαμε και δεν αντιδρασαμε καθολου εννοειται)

-εγω εχω και τη φωλια μου ολιγον χεσμενη γιατι που και που μου ξεφευγει και μενα κανα γαλλικο (αχ αυτες οι καλογριες!)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

τα λενε στο σχολειο φανταζομαι σκεκακι ε?

η πλακα ειναι που οταν νομιζει πως λεει μια κακια λεξη χασκογελαει μετα.

ας πουμε του λεω τι θες να φας? και μου λεει κουραδακια και ξεκαρδιζεται...

το χτεσινο ομως το ειπε σοβαρος (ενταξει κρατηθηκαμε και δεν αντιδρασαμε καθολου εννοειται)

-εγω εχω και τη φωλια μου ολιγον χεσμενη γιατι που και που μου ξεφευγει και μενα κανα γαλλικο (αχ αυτες οι καλογριες!)

Κάποια στιγμή που νευρίασε μας είπε "γαμώ γαμώ" :shock::shock:

Μάλλον στο σχολείο το άκουσε γιατί όταν τη ρώτησα σε άσχετη στιγμή μου είπε ότι κάποια δασκάλα το είπε σε άλλη τάξη. Άντε βγάλε άκρη.

Επίσης κάποια παιδάκια λένε στα άλλα παλιόπαιδο που προφανώς το ακούνε από σπίτι. Το άκουσε και η δικιά μου και το χρησιμοποιεί.

THIS IS SKEK!!;)

σκεκάκι εμένα παλιοτερα έλεγε συνέχεια "μαμο το κερατό μου!"

γιαυτό σου λέω άστο..απλά αδιαφορησαμε και το ξέχασε!

Δεν ανησυχώ γι'αυτά γιατί είτε τώρα είτε του χρόνου κάποια στιγμή θα πέταγε τα γαλλικά. Όλα τα παιδάκια τα ακούνε και τα λένε. Ούτε σημασία δίνω απλά οκ. Χθες ήρθε τάχα η μάνα μου να βοηθήσει λίγο και γίναμε ο πύργος της Βαβέλ. Κάνε ρε μάνα το φαγητό και άσε το παδί σε μένα, δεν είναι ανάγκη να σχολιάζουμε συνέχεια τη συμπεριφορά της.

"Εγώ λέω αν δε ρίξεις και ένα χαστούκι τέτοια θα έχεις, εσείς που τις τρώγατε τι πάθατε δλδ.?"

Την ακούει και η Εριέττα και πήγε και την έφτυσε :|

Οκ μας ετοίμασε φαγητό, πήρε και τα ασιδέρωτα να τα σιδερώσει η οικιακή βοηθός που έχει για τη γιαγιά και την ευχαριστώ πολύ. Ως εκεί, μην κάνουμε τα πράγματα χειρότερα.

THIS IS SKEK!!;)

σκεκακι ωχωχωχ οι μαμαδες εχουν και τα ζορια τους, αλλα δε βαριεσαι, ας ειναι καλα και ας λενε και καμμια κουβεντα παραπανω...

ρε κοριτσια εχω πηξει τελειως τελευταια με διαφορες δουλειες εξωτερικες απογευματινες, που εχουν σκασει ολες μαζι...! εδω και ενα μηνα παω τουλαχιστον δυο φορες την εβδομαδα οδοντιατρο και χιλια δυο αλλα! θελω ενα απογευμα να παρω τον μικρο και να παμε βολτα!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλημέρα !

Φυσικά και ΔΕΝ είδαμε eurovision χθες... άκουσα ότι το τραγούδι της Ελλάδας "πέρασε"... ουιιιιιι... φαντάσου πόσο ΠΙΟ χάλια ήταν τα υπόλοιπα δηλαδή ! Επειδή, ως γνωστόν, στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος !

Έχουν αρχίσει τα Γαλλικά τα μικρά σας ???? Παγερή αδιαφορία χρειάζεται... (εντάξει, από μέσα σας, μπορείτε να γελάτε)...

Θυμάμαι τον ανηψιό μου που σε αυτή την ηλικία του είχε κολλήσει αυτό το "ρε πούτη μου" και το "αμώ τη άνα μου" και δώσ'του χτύπαγε το χεράκι του στο πόδι και καλά νευριασμένος !!! Το κόλλησε βέβαια το παιδί από τον αδερφό μου, ο οποίος όταν παρακολουθεί ποδόσφαιρο, μιλάει ξένες γλώσσες ! Σήμερα, πάει 4η Δημοτικού και (ακόμα) δεν βρίζει... αλλά εμείς, που και που, τα λέμε μεταξύ μας και γελάμε...

ναι ρε μελινάκι! να κανονισουμεεεεεεεεεε

ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

[sIGPIC][/sIGPIC]

σκεκακι ωχωχωχ οι μαμαδες εχουν και τα ζορια τους, αλλα δε βαριεσαι, ας ειναι καλα και ας λενε και καμμια κουβεντα παραπανω...

ρε κοριτσια εχω πηξει τελειως τελευταια με διαφορες δουλειες εξωτερικες απογευματινες, που εχουν σκασει ολες μαζι...! εδω και ενα μηνα παω τουλαχιστον δυο φορες την εβδομαδα οδοντιατρο και χιλια δυο αλλα! θελω ενα απογευμα να παρω τον μικρο και να παμε βολτα!!!

Και γω!!! Μακάρι να βρω το χρόνο και το κουράγιο. Πέρυσι είχα κοπέλα που ερχόταν 3 φορές την εβδομάδα και μου έκανε όλες τις δουλειές, σίδερο και προετοιμασία φαγητού οπότε απογευματάκια χαλαρή με το παιδί.

Από τότε που έφυγε η κοπέλα δεν τη παλεύω με τις δουλειές και τις υποχρεώσεις.

Πήρα το γιατρό τηλέφωνο και του είπα για την υπνηλία και μου σύστησε να πάρει βιταμίνες (feroglobin πολυβιταμινούχο) και ανησύχησα. Του είπα ότι θα την πάω να τη δει πρώτα και μετά βλέπουμε.

THIS IS SKEK!!;)

.....

"Εγώ λέω αν δε ρίξεις και ένα χαστούκι τέτοια θα έχεις, εσείς που τις τρώγατε τι πάθατε δλδ.?"

.....

Εμένα πάλι, μονίμως όμως, μου αρχίζει το κύρηγμα τύπου "Κ.... που δεν έδειρες μικρό, μεγάλο δεν ορίζεις" -ή κάπως έτσι- και άλλα τέτοια "σοφά λόγια".... και "Γιατί είσαι τόσο ελαστική με τα παιδιά ?" "Σ' έχουν καβαλήσει" κι αυτό το υποτιμητικό "Τς τς τς... δεν μπορώ να σας καταλάβω τις σημερινές μανάδες. Μπάτε σκύλοι αλέστε τα αφήνετε τα παιδιά --- πολύ ελάστικές είστε" κλπ κλπ.... Εγώ γίνομαι Τούρκος βέβαια, τα λέμε ένα χεράκι... και πάλι από την αρχή.... Μάνα είναι, ας λέει... αλλά, από την άλλη κιόλας, με το που ακούσει ότι κλαίει το παιδί μαραίνεται.... πώς χωράνε 2 καρπούζια σε μια μασχάλη, μου λέτε ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...