Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

εμεις ειμαστε λιγο προχωρημενη κατασταση σκεκακι. φαντασου οτι το προηγουμενο μας σταδιο ηταν να εχει 3-4 πιπιλες στο κρεββατι. τις ειχε δαγκωσει ολες σε σημειο να ειναι γεματες τρυπες. ειχα την ελπιδα οτι θα τις σιχαινοταν, αλλα πού. στο τελος του αγορασα μια καινουρια γιατι ηταν επικινδυνες, θα καταπινε κανενα κομματι στο τελος. τωρα του κακοφαινεται που εχει μια, αλλα ειπα να περασουμε σε αλλη φαση.

και τωρα, επειδη ηδη τα μπροστινα του δοντακια εχουν πεταχτει (θα βαλω φωτο), θελω οπωσδηποτε να την κοψω αμεσα.

μαλλον στην σκληροπυρηνικη λυση θα παω γιατι δεν το βλεπω να συναινει...

Κατάλαβα...Αν είσαι έτοιμη για όποιες συνέπειες προκύψουν προχώρα!! Μόνο υπομονή Μελινάκι, υπομονή...

THIS IS SKEK!!;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κατάλαβα...Αν είσαι έτοιμη για όποιες συνέπειες προκύψουν προχώρα!! Μόνο υπομονή Μελινάκι, υπομονή...

Mε τρομαζεις...!

Βασικα ημουν πολυ χαλαρη στο θεμα της πιπιλας, αλλα τωρα εχω αρχισει και σκεφτομαι πως οσο αργοτερα την κοψω, τοσο πιο δυσκολο θα ειναι...

χαχα απο υπομονη αλλο τιποτα!

αληθεια, φωτο πως βαζω?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Mε τρομαζεις...!

Βασικα ημουν πολυ χαλαρη στο θεμα της πιπιλας, αλλα τωρα εχω αρχισει και σκεφτομαι πως οσο αργοτερα την κοψω, τοσο πιο δυσκολο θα ειναι...

χαχα απο υπομονη αλλο τιποτα!

αληθεια, φωτο πως βαζω?

Όχι δεν θέλω να σε τρομάξω, τα ίδια μου έλεγαν και μένα αλλά τελικά μου ήρθε εύκολο. Οπότε σε προετοιμάζω για δύσκολα για να σου φανεί ευκολότερο στην πορεία χαχαχα!!

Η αλήθεια είναι ότι με την πιπίλα σταματούν να γκρινιάζουν και να μιλάνε διαρκώς σα ράδιο. Χωρις πιπίλα υποχρεωτικά ακούς τις σκέψεις τους φωνακτά με τη γκρίνια. Δεν ακούς αυτό το τσουκου τσούκου της πιπίλας την ώρα που τσαντίζονται, ακούς αααααα, ουουουου, μααααμαααα...

THIS IS SKEK!!;)

Η αλήθεια είναι ότι με την πιπίλα σταματούν να γκρινιάζουν και να μιλάνε διαρκώς σα ράδιο. Χωρις πιπίλα υποχρεωτικά ακούς τις σκέψεις τους φωνακτά με τη γκρίνια. Δεν ακούς αυτό το τσουκου τσούκου της πιπίλας την ώρα που τσαντίζονται, ακούς αααααα, ουουουου, μααααμαααα...

Εμεις το εχουμε περασει αυτο το σταδιο γιατι την πιπιλα την εχουμε αποκλειστικα στον υπνο. οσο ειναι ξυπνιος, η πιπιλα ειναι εξαφανισμενη! και φυσικα δεν σταματαει να μιλαει, γκρινιαζει, τσιριζει! χαχα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμεις το εχουμε περασει αυτο το σταδιο γιατι την πιπιλα την εχουμε αποκλειστικα στον υπνο. οσο ειναι ξυπνιος, η πιπιλα ειναι εξαφανισμενη! και φυσικα δεν σταματαει να μιλαει, γκρινιαζει, τσιριζει! χαχα

Κλασικά πράγματα δηλαδή :lol:

THIS IS SKEK!!;)

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσουδια!

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας!

Εμεις προχωρησαμε στη λυση του παιδικου απο τωρα. Κλεισαμε ραντεβου σε 6 και βλεποντας και κανοντας. Ελπιζω να μας κανει "κλικ" καποιος, να αρεσει και στη Μαρω και να μην ειναι και ακριβος πολυ (λιγα ζηταω ε? :tongue:)

Μελινα κι εμεις με την πιπιλα θα εχουμε θεμα πιστευω! Με τιποτα δεν της την παιρνω ακομα, αλλα προσπαθω να μην της τη δινω καθολου κατα τη διαρκεια της ημερας παρα μονο στον υπνο. Βεβαια εκεινη τη ζηταει αλλα κανω την κουφη!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Μελινα κι εμεις με την πιπιλα θα εχουμε θεμα πιστευω! Με τιποτα δεν της την παιρνω ακομα, αλλα προσπαθω να μην της τη δινω καθολου κατα τη διαρκεια της ημερας παρα μονο στον υπνο. Βεβαια εκεινη τη ζηταει αλλα κανω την κουφη!

Στην ηλικια σας Φαιη ειμασταν με οχτακοσιες πιπιλες αγκαλια! Ουτε που το σκεφτομουν...

Ειναι που κοντευει τα 3 τωρα το σκατουλι μου, γι'αυτο εχω πριζωσει...

Καλη επιτυχια με τους παιδικους!!! :-)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

τι θέματα έχεις σοφάκι? αυτά τα πεισματα που κάνει????

Ναι και μίλησα χθες λίγο με τη δασκάλα το πρωί η οποία στην πορεία το συζήτησε γενικώς το θέμα με τα παιδιά όλα και χωρίς να αναφέρεται στην Εριέττα. Απ'ότι μου είπε όμως, ενώ η Εριέττα συνήθως συμμετέχει σε όλες τις συζητήσεις, χθες έκανε την πάπια και στη συνέχεια ήταν με όλα αρνητική εκτός από τον ύπνο που κοιμήθηκε γρήγορα και πολλή ώρα.

Το απόγευμα πήγαμε σπίτι και όλο άρνηση. Πρώτα την έπιασα με το καλό, μετά τα νεύρα μου έγιναν χορδές και άρχισα να ουρλιάζω. Στην πορεία αποφάσισα να πάω με τα νερά της και κάθισε, φάγαμε καλά, παίξαμε και κοιμήθηκε. Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι παραπονιέται ότι νυστάζει συνέχεια και γενικώς κοιμάται πολλές ώρες. Να φταίεει η αντιβίωση?

THIS IS SKEK!!;)

Ναι και μίλησα χθες λίγο με τη δασκάλα το πρωί η οποία στην πορεία το συζήτησε γενικώς το θέμα με τα παιδιά όλα και χωρίς να αναφέρεται στην Εριέττα. Απ'ότι μου είπε όμως, ενώ η Εριέττα συνήθως συμμετέχει σε όλες τις συζητήσεις, χθες έκανε την πάπια και στη συνέχεια ήταν με όλα αρνητική εκτός από τον ύπνο που κοιμήθηκε γρήγορα και πολλή ώρα.

Το απόγευμα πήγαμε σπίτι και όλο άρνηση. Πρώτα την έπιασα με το καλό, μετά τα νεύρα μου έγιναν χορδές και άρχισα να ουρλιάζω. Στην πορεία αποφάσισα να πάω με τα νερά της και κάθισε, φάγαμε καλά, παίξαμε και κοιμήθηκε. Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι παραπονιέται ότι νυστάζει συνέχεια και γενικώς κοιμάται πολλές ώρες. Να φταίεει η αντιβίωση?

μπορει..μήπως καταλαβαίνει ότι κάτι έχει αλλάξει στη μαμά της?

λέω εγω......

Σίγουρα αφού πριν είμασταν όλο αγκαλιές και χορούς ενώ τώρα καθόλου δεν τη σηκώνω αγκαλιά και τα υπόλοιπα παινίδια με όσο κουράγιο μου απομένει κάθε μέρα.

THIS IS SKEK!!;)

καλημερα κουκλες!

γιουροβιζιον δεν ειδα, τραγουδησε η ελλαδα? ποτε ειναι ο τελικος?

σκεκακι χτες συναντησα στο σουπερμαρκετ μια γειτονισσα που ειναι εγκυος στο δευτερο και μου ειπε οτι η κορη της (3 χρ) εχει αλλαξει πολυ συμπεριφορα τελευταια. ειναι δυσκολη ηλικια, αλλα καταλαβαινει και την αλλαγη σιγουρα. υπομονη...

εμεις χτες πηγαμε παιδογαστρεντερολογο με τον μικρο, ευχαριστημενη ειναι λεει (πως το καταλαβε κοιτωντας τον ποπο του δεν καταλαβα). κατι εξετασεις που καναμε ηταν καλες, περιμενουμε τωρα μια σκονη απο την αμερικη! για να δουμε.

εγω χτες πηγα πρωτη φορα σουπερμαρκετ μονη μου! για πρωτη φορα ο μικρος επελεξε να μεινει σπιτι με τον μπαμπα του αντι να ερθει μαζι μου! και αλλες φορες μου λεει θα μεινω σπιτι, αλλα οταν φτανω στην πορτα αρχιζει τα κλαματα και στο τελος ερχεται παντα μαζι μου. χτες λοιπον τον χαιρετουσα καθως εφευγα, λιγο επιφυλακτικη, και μου λεει ' φυγε μαμα, εγω δεν καιω (κλαιω), μεγαλωσα!'

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...