Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Παίρνεις τη παλιά εθ οδό ,και κάποια στιγμή μετά την Αγιά Σωτηρα κάνεις δεξιά [έχει ταμπέλα που λέει προς Βίλλια ]

Σωστά Μαρίτα?

Α ρε πατριώτισα!!!Σωστά!!!40 λεπτά από το σπίτι μας!!

Well done margakaki!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όπως τύχει. Αν αποκοιμηθεί χωρίς την πάνα την αφήνω. Δεν τα κάνει την ώρα του ύπνου αλλά μόλις ξυπνήσει παρατήρησα. Οπότε μόλις ανοιξει ματάκια απόγευμα τρέχουμε τουαλέτα. Κάποτε προλαμβαίνουμε και κάποτε όχι. Στον παιδικό της βάζουν πάνα όμως τα μεσημέρια.

Εμείς τα κόψαμε σχεδόν όλα μαζί...δηλαδή μόλις μάθαμε χωρίς ημερήσια πάνα αρχίσαμε να κόβουμε τη μεσημεριανή και τη βραδινή...ήθελα να αρχίζει να συνδυάζει στο μυαλό της ότι δε φοράω πάνα ποτέ και κάνω τσίσα στο γιογιό...δε ξέρω αν έκανα σωστά...

Τις 2 πρώτες βδομάδες που τη ξύπναγα και κατά τις 3 έκανε τσίσα...μετά από 2 βδομάδες όμως, τη βάζαμε και έλεγε δε θέλω τσίσα...και όντως δεν έκανε όλο το βράδυ...άρχισε δηλαδή να δουλεύει στο μυαλό της και να κρατιέται...το μεσημέρι οκ το έχουμε πλεόν!

Πόσο καιρό την έχετε κόψει την ημερήσια;

Εμείς τα κόψαμε σχεδόν όλα μαζί...δηλαδή μόλις μάθαμε χωρίς ημερήσια πάνα αρχίσαμε να κόβουμε τη μεσημεριανή και τη βραδινή...ήθελα να αρχίζει να συνδυάζει στο μυαλό της ότι δε φοράω πάνα ποτέ και κάνω τσίσα στο γιογιό...δε ξέρω αν έκανα σωστά...

Τις 2 πρώτες βδομάδες που τη ξύπναγα και κατά τις 3 έκανε τσίσα...μετά από 2 βδομάδες όμως, τη βάζαμε και έλεγε δε θέλω τσίσα...και όντως δεν έκανε όλο το βράδυ...άρχισε δηλαδή να δουλεύει στο μυαλό της και να κρατιέται...το μεσημέρι οκ το έχουμε πλεόν!

Πόσο καιρό την έχετε κόψει την ημερήσια;

Πριν από τα Χριστούγεννα. Χριστούγεννα είχαμε μια μικροπαλινδρόμηση (τίποτα το ιδιαίτερο) λόγω ταξιδιού που φορούσε πάνα βρακάκι αλλά μόλις γυρίσαμε ξαναμπήκε σε κανονικούς ρυθμούς. Ατυχήματα σπανιώς εως ποτέ γιατί κρατιέται καλά θεωρώ. Για να τα κάνει θα είναι από φόβο (πχ να γαβγίσει σκύλος δίπλα μας, να σπάσει κανένα μπαλόνι και να τρομάξει).

THIS IS SKEK!!;)

εμεις παλι, με την πανα, περναμε κριση

ειναι τρεις μερες τωρα που δεν θελει καν να βγαλει το παμπερ! :-(

ειπα να τον αφησω λιγο και να ξαναχτυπησω σημερα-αυριο...

Μπορεί να τον κούρασε η διαδικασία ή απλά να νιώθει σιγουριά. Άστον με το πάμπερ αλλά ρώτα τον που και που αν θέλει τουαλέτα.

THIS IS SKEK!!;)

Διαφημίσεις

Μπορεί να τον κούρασε η διαδικασία ή απλά να νιώθει σιγουριά. Άστον με το πάμπερ αλλά ρώτα τον που και που αν θέλει τουαλέτα.

οταν φοραει παμπερ αρνειται να κατσει στο γιογιο...

πρεπει να παω με τον ρυθμο του, δεν εχω επιλογη. απο τον παιδικο μου λενε πως δεν ειναι ετοιμος ακομα, αλλα εγω θα συνεχισω να του λεω και να το προσπαθω. μεχρι το σεπτεμβρη, που θα παει, θα την βγαλουμε! (καλα και αργοτερα να'ναι δεν με νοιαζει)

αυτο που αποφασισα (ασχετο) ειναι την επομενη φορα που θα παμε στο εξοχικο να του κοψω την πιπιλα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

οταν φοραει παμπερ αρνειται να κατσει στο γιογιο...

πρεπει να παω με τον ρυθμο του, δεν εχω επιλογη. απο τον παιδικο μου λενε πως δεν ειναι ετοιμος ακομα, αλλα εγω θα συνεχισω να του λεω και να το προσπαθω. μεχρι το σεπτεμβρη, που θα παει, θα την βγαλουμε! (καλα και αργοτερα να'ναι δεν με νοιαζει)

αυτο που αποφασισα (ασχετο) ειναι την επομενη φορα που θα παμε στο εξοχικο να του κοψω την πιπιλα...

Όχι όλα μαζί, σιγά σιγά. Και με την πιπίλα λίγο προσεκτικά μην αρχίσεις να έχεις θέμα με τον ύπνο. Για την πάνα επέμενε αλλά χωρίς πίεση. Απλά για να καλλιεργείται η συνήθεια και να μην πάτε φτου και από την αρχή το Σεπτέμβριο.

THIS IS SKEK!!;)

Σκεκάκι πως πάει η εγκυμοσύνη;

Μελίνα σίγουρα το καθε παιδί θέλει το δικό του χρόνο...όσο για τις δασκάλες, εμένα ο γιατρός μου έλεγε πριν τα 2 1/2 αποκλείεται να κόψει τη πάνα και εμείς τη κόψαμε 2μήνες πριν...οπότε μάλλον η μανούλα ξέρει καλύτερα...σε βοηθάνε γενικά οι κοπέλες στο σταθμό; Όσο για τη πιπίλα γιατί δε δοκιμάζεις ένα βράδυ σήμερα ας πούμε για παράδειγμα...κρύψτην κάπου και πες ότι τη χάσατε...να δεις πως θα αντιδράσει...

Το Μαρκοπουλάκι είναι καλά; Χάθηκε.. Επίσης η Λουκομαμά έχετε μιλήσει καθόλου;Όλα καλά;

Όχι όλα μαζί, σιγά σιγά. Και με την πιπίλα λίγο προσεκτικά μην αρχίσεις να έχεις θέμα με τον ύπνο. Για την πάνα επέμενε αλλά χωρίς πίεση. Απλά για να καλλιεργείται η συνήθεια και να μην πάτε φτου και από την αρχή το Σεπτέμβριο.

τι εννοεις προσεκτικα σκεκακι?

η αληθεια ειναι πως δεν ξερω πως να το χειριστω το θεμα της πιπιλας. την εχει μονο στον υπνο μεν, την γουσταρει αφανταστα δε!

εχουμε παρει ενα βιβλιαρακι με τον λευτερη που ριχνει την πιπιλα του στη λιμνη και η λιμνη του στελνει ενα δωρο κλπ. του αρεσει πολυ η ιστορια και καθε φορα που τη διβαζουμε μου λεει κι εγω ριξω στη λιμνη. οταν ερχεται η ωρα για υπνο και την αναζητα ομως, πουλαει ακομα και το "μεγαλο δωρο" που θα του φερει η λιμνη για το πιπιλουκι του!

εχω λοιπον δυο σεναρια στο μυαλο μου

1) καποια στιγμη εκει στο εξοχικο, να πειστει να ριξει την πιπιλα του στη θαλασσα. εχει τα ρισκα του αυτο γιατι μπορει να μην πιασει

2) του λεω οτι την ξεχασαμε

οπως και να'χει πιστευω πως η πιπιλα ειναι κατι που πρεπει να κοπει μαχαιρι (οπως το τσιγαρο χαχα). δεν ειναι οπως το κοψιμο της πανας που θελει το χρονο του.

το ερωτημα ειναι να γινει με δικη του συναινεση (και με μεγαλο ρισκο να μην συναινεσει) και ας το μετανιωσει το βραδυ ή να γινει τυπου "ωχ ξεχασαμε την πιπιλα"?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Μελίνα σίγουρα το καθε παιδί θέλει το δικό του χρόνο...όσο για τις δασκάλες, εμένα ο γιατρός μου έλεγε πριν τα 2 1/2 αποκλείεται να κόψει τη πάνα και εμείς τη κόψαμε 2μήνες πριν...οπότε μάλλον η μανούλα ξέρει καλύτερα...σε βοηθάνε γενικά οι κοπέλες στο σταθμό; Όσο για τη πιπίλα γιατί δε δοκιμάζεις ένα βράδυ σήμερα ας πούμε για παράδειγμα...κρύψτην κάπου και πες ότι τη χάσατε...να δεις πως θα αντιδράσει...

Το Μαρκοπουλάκι είναι καλά; Χάθηκε.. Επίσης η Λουκομαμά έχετε μιλήσει καθόλου;Όλα καλά;

ναι καλά είναι το μαρκοπουλάκι..το ειδα την κυριακή..

και τη λουκο πριν 10 μέρες περιπου αλλά έχει πολύ δουλειά και δεν μπαινει!

τι εννοεις προσεκτικα σκεκακι?

η αληθεια ειναι πως δεν ξερω πως να το χειριστω το θεμα της πιπιλας. την εχει μονο στον υπνο μεν, την γουσταρει αφανταστα δε!

εχουμε παρει ενα βιβλιαρακι με τον λευτερη που ριχνει την πιπιλα του στη λιμνη και η λιμνη του στελνει ενα δωρο κλπ. του αρεσει πολυ η ιστορια και καθε φορα που τη διβαζουμε μου λεει κι εγω ριξω στη λιμνη. οταν ερχεται η ωρα για υπνο και την αναζητα ομως, πουλαει ακομα και το "μεγαλο δωρο" που θα του φερει η λιμνη για το πιπιλουκι του!

εχω λοιπον δυο σεναρια στο μυαλο μου

1) καποια στιγμη εκει στο εξοχικο, να πειστει να ριξει την πιπιλα του στη θαλασσα. εχει τα ρισκα του αυτο γιατι μπορει να μην πιασει

2) του λεω οτι την ξεχασαμε

οπως και να'χει πιστευω πως η πιπιλα ειναι κατι που πρεπει να κοπει μαχαιρι (οπως το τσιγαρο χαχα). δεν ειναι οπως το κοψιμο της πανας που θελει το χρονο του.

το ερωτημα ειναι να γινει με δικη του συναινεση (και με μεγαλο ρισκο να μην συναινεσει) και ας το μετανιωσει το βραδυ ή να γινει τυπου "ωχ ξεχασαμε την πιπιλα"?

Σόρυ αλλά έπρεπε να τελειώσω κάτι. Κοντά σας πάλι. Λοιπόν, εμείς όσο το λέγαμε το παραμύθι τόσο της γινόταν άγχος η πιπίλα και δεν την άφηνε παρόλο που το έλεγε ότι θα την πετάξει αλλά δεν το έλεγε και η καρδούλα της. Ώσπου τη δάγκωσε και κόπηκε και τελείωσαν όλα χωρίς πρόβλημα αφού δεν έπιασε πότέ άλλη πιπίλα. Αλλά και μεις της είχαμε μεγάλη αγάπη και τη φωνάζαμε τάτα!! Κόψε την σιγά σιγά. Την πρώτη μέρα βγάλε τρυπίτσα και σιγά σιγά μεγάλωνε την να διαλυθεί. Αν δεν φοράει άλλη πιπίλα είναι καλό γιατί δεν θα έχει αντικαταστάτη..Απλά ήταν στο μόνο θέμα που φάνηκα τυχερή. Στα άλλα όλα βασανίστηκα και βασανίζομαι.

THIS IS SKEK!!;)

Καλά Μαρίτα μου. Την περασμένη εβδομάδα ακούσαμε και την καρδιά, οι πρώτες αναλύσεις καλές και άρχισαν να υποχωρούν οι πολύ άσχημες ναυτίες. Απλά έχω νεύρα... ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ!!

THIS IS SKEK!!;)

Σόρυ αλλά έπρεπε να τελειώσω κάτι. Κοντά σας πάλι. Λοιπόν, εμείς όσο το λέγαμε το παραμύθι τόσο της γινόταν άγχος η πιπίλα και δεν την άφηνε παρόλο που το έλεγε ότι θα την πετάξει αλλά δεν το έλεγε και η καρδούλα της. Ώσπου τη δάγκωσε και κόπηκε και τελείωσαν όλα χωρίς πρόβλημα αφού δεν έπιασε πότέ άλλη πιπίλα. Αλλά και μεις της είχαμε μεγάλη αγάπη και τη φωνάζαμε τάτα!! Κόψε την σιγά σιγά. Την πρώτη μέρα βγάλε τρυπίτσα και σιγά σιγά μεγάλωνε την να διαλυθεί. Αν δεν φοράει άλλη πιπίλα είναι καλό γιατί δεν θα έχει αντικαταστάτη..Απλά ήταν στο μόνο θέμα που φάνηκα τυχερή. Στα άλλα όλα βασανίστηκα και βασανίζομαι.

εμεις ειμαστε λιγο προχωρημενη κατασταση σκεκακι. φαντασου οτι το προηγουμενο μας σταδιο ηταν να εχει 3-4 πιπιλες στο κρεββατι. τις ειχε δαγκωσει ολες σε σημειο να ειναι γεματες τρυπες. ειχα την ελπιδα οτι θα τις σιχαινοταν, αλλα πού. στο τελος του αγορασα μια καινουρια γιατι ηταν επικινδυνες, θα καταπινε κανενα κομματι στο τελος. τωρα του κακοφαινεται που εχει μια, αλλα ειπα να περασουμε σε αλλη φαση.

και τωρα, επειδη ηδη τα μπροστινα του δοντακια εχουν πεταχτει (θα βαλω φωτο), θελω οπωσδηποτε να την κοψω αμεσα.

μαλλον στην σκληροπυρηνικη λυση θα παω γιατι δεν το βλεπω να συναινει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...