Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Καλημέρα!

Θα μου επιτρέψετε να ξεκινήσω με τη Φαίη μας...μπράβο βρε κοριτσάκι!!!Όχι πως είχα αμφιβολία ότι θα υπήρχε πρόβλημα αλλά τουλάχιστον θα σου φύγει το άγχος!!!

Όσο για τις κρίσεις πανικού, τα περισσότερα παιδάκια σε αυτή την ηλικία έτσι δε θα αντιδρούσαν αν τους έπαιρναν το αγαπημένο μας παιχνίδι;;;

Για παιδικό και εγώ είμαι υπέρ να την ξεκινήσεις από τώρα....μην αγχώνεσαι για τη προσαρμογή,μπορεί να τα πάει καλύτερα από ό,τι περιμένεις!

Εμείς κάναμε μισό μπάνιο τη Κυριακή...βρέξαμε τα πόδια μας μέχρι τα γόνατα και ημικρή δεν έβγαινε λέμε με τίποτα από μέσα!!!Πάμε να βρέξουμε τα ποδαράκια μας, έλεγε συνέχεια!

Μπορεί και να το τολμήσουμε αυτό το Σκ!!

Ουφ!Έβγαλα χαλιά χτες και είμαι πτώμα!!Μα πόσο σκόνη είχαμε;;;;

Χτες το βράδυ έκανε τσίσα πάνω της μετά από καιρό μαμώτο!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμείς κάναμε μισό μπάνιο τη Κυριακή...βρέξαμε τα πόδια μας μέχρι τα γόνατα και ημικρή δεν έβγαινε λέμε με τίποτα από μέσα!!!Πάμε να βρέξουμε τα ποδαράκια μας, έλεγε συνέχεια!

Μπορεί και να το τολμήσουμε αυτό το Σκ!!

Ουφ!Έβγαλα χαλιά χτες και είμαι πτώμα!!Μα πόσο σκόνη είχαμε;;;;

Χτες το βράδυ έκανε τσίσα πάνω της μετά από καιρό μαμώτο!!!

πάμε??????

εγώ το άλλο σάββατο λέω για χαλιά..να δούμε

και μένα προχτές το βράδυ...γκρρρρρρρρρρρρ

πάμε??????

εγώ το άλλο σάββατο λέω για χαλιά..να δούμε

και μένα προχτές το βράδυ...γκρρρρρρρρρρρρ

Λες να παγώσουμε;;; Και μόνο που θα αράξουμε στη παραλία ξένοιαστα για λίγες ώρες μου φαίνεται τέλειο!!!Κοίτα όμως πως είναι ο καιρός ρε μαμώτο....

Διαφημίσεις

Λες να παγώσουμε;;; Και μόνο που θα αράξουμε στη παραλία ξένοιαστα για λίγες ώρες μου φαίνεται τέλειο!!!Κοίτα όμως πως είναι ο καιρός ρε μαμώτο....

την κυριακή θα φτάσει 27!

το έγραψα πιο πάνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Διαφημίσεις

Γεια σου Χανιωτισσα! Την ετρεξα τη μικρη γιατι πιστευα πως εχει μεινει πισω στο θεμα της ομιλιας. Τα νεα μας ειναι εδω: (ειναι πολλα και για αυτο τα αντεγραψα)

http://www.parentscafe.gr/showpost.php?p=998915&postcount=24014

Φαιη δε γράφω τίποτα για εσένα γιατί τα βλέπω έτσι

Óõããíùìç ðïõ áñãçóá ñå êïñéôóáêéá! Ìåôá ôçí áíáðôõîéïëïãï ðçãáìå âïëôá êáé ìåôá ðçãáìå êáé ðçñáìå ôç ìáìá ìïõ áðï ôç äïõëåéá! Ìåôá ãõñéóáìå, ìå÷ñé íá êáíïõìå ìðáíéï, ôáúóïõìå êáé ëïéðá, ìáò ðçñå ç ùñá!

Ëïéðïïïí.. Ç åîåôáóç åé÷å ùò åîçò:

Ôçí åâáëå íá öôéáîåé åíá ðõñãï ìå 6 êõâïõò (ôïí åíáí ðáíù óôïí áëëï) ÷ùñéò ïìùò ïé êõâïé áõôïé íá åíùíïíôáé ïðùò ôá ãíùóôá óå ïëåò ìáò óöçíïôïõâëáêéá. Çôáí 6 ìéêñïé îõëéí

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

την κυριακή θα φτάσει 27!

το έγραψα πιο πάνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Ναι βρε κιουλτάκι....έχεις δίκιο...είμαι τόσο πτώμα από χτες που ούτε θυμάμαι τι διαβάζω...είχα και αγωνία για τη Φαίη κι επικεντρώθηκα εκεί....

Εμείς πάντως λέμε να πάμε πάλι Γερμενό τη Κυριακή...θες να σου πω αν είναι να παμε παρεούλα;

Μπράβο, μπράβο!! Πολύ αγχώνομαι και γι'αυτό, πες λεπτομέρειες να αρχίσουμε τώρα που ζεσταίνει ο καιρός.

τιποτα ιδιαιτερο..βρακακι και το βράδυ..απο κάτω το αδιάβροχο πανακι να μην περνάει στο στρώμα......

όταν τα έκανε σηκωνόταν και φώναζε μαμάαααααααααααααααα και έκλαιγε γιατι βρεχόταν

ε μια δυο τρεις μετά δεν τα έκανε!

Ναι βρε κιουλτάκι....έχεις δίκιο...είμαι τόσο πτώμα από χτες που ούτε θυμάμαι τι διαβάζω...είχα και αγωνία για τη Φαίη κι επικεντρώθηκα εκεί....

Εμείς πάντως λέμε να πάμε πάλι Γερμενό τη Κυριακή...θες να σου πω αν είναι να παμε παρεούλα;

ωχ αυτήν την εβδομάδα θα πάμε ιππασια..οποτε αμα πάμε θάλασσα θα πάμε κάπου κοντά...

την άλλη εβδομάδα ή οποτε θέλετε το κανονιζουμε! μας αρέσει πολύ εκεί! και Ψάθα, Σχοινο πάμε συχνά.......

τιποτα ιδιαιτερο..βρακακι και το βράδυ..απο κάτω το αδιάβροχο πανακι να μην περνάει στο στρώμα......

όταν τα έκανε σηκωνόταν και φώναζε μαμάαααααααααααααααα και έκλαιγε γιατι βρεχόταν

ε μια δυο τρεις μετά δεν τα έκανε!

Γάλα πίνει το βράδυ?

THIS IS SKEK!!;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...