Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Ειπαμε Μαριος και Μαρια ανοιγουν τσιρκο μεντρανο!!!!!!!!!!!!!!!!!! Να βγαλουνε και κανενα φραγκο αφου το εχουν το ταλεντο.

χαχαχα μαρκοπολακι μαζι γραφαμε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα και απο εμενα.

Μολις μπηκα σπιτι.. Τελικα εχθες τους προτεινε ο αξιωματικος υπηρεσιας να φυγουν και να περιμενουν να πιασει η πρωινη βαρδια δουλεια για να ανοιξουν το σπιτι χωρις εισαγγελικη παραγγελια, δηλωμενο ως σημα για διαρρηξη. Μας πηραν τηλ. στις 8:20 το πρωι και φυγαμε για Αγιο Δημητριο. Τελικα ανοιξαμε το σπιτι με τα κλειδια μας και τους βρηκαμε μεσα να κοιμουνται (ο Βασιλης με τα οργανα της ταξεως δηλαδη, εγω ημουν στο αυτοκινητο με το παιδι). Δυο ατομα απο το Αφγανισταν, αντρες και οι δυο και πιο μικροι ακομα και απο εμενα (γεννημενοι το 1991). Δεν ηταν παρανομοι στη χωρα μας, τα χαρτια τους ηταν ολα κομπλε. Πηγαμε ολοι μαζι στο τμημα και καταθεσαμε μηνυση για καταπατηση ξενης ιδιοκτησιας, διαταραξη οικογενειακης ειρηνης και διαρρηξη. Εμεις φυγαμε απο το τμημα και πηγαμε απο το σπιτι να διαπιστωσουμε τι ειχαν διαπραξει τοσες μερες και εκεινοι οδηγηθηκαν με περιπολικο στον εισαγγελεα για την αυτοφορη διαδικασια. Το σοκ το επαθα οταν μπηκαμε μεσα... Ειχαν τραπεζακι με γκαζακι, καφεδες, τσαϊ, ειχαν κρεμασει εναν καθρεπτη στο διαδρομο και απο κατω ειχαν βαλει ενα παλιο μας επιπλο ως τουαλεττα για να φτιασιδωνονται.. Επανω ειχε κολωνιες, τσατσαρες και αποσμητικα. Τα ρουχα τους, καλτσες και εσωρουχα ηταν πανω στο επιπλο που σας ανεφερα εχθες και τελος ειχαν φτιαξει ενα αυτοσχεδιο τραπεζακι το οποιο λογικα ηταν το μπαρ τους γιατι επανω ειχε ποτα (βοτκα, ουισκι και μπυρες), τσιγαρα και τασακι.

Δεν εχω κοιμηθει κα-θο-λου και ειμαι κομματια. Μιλησα και με τη Μαρια (DEMS) στο τηλεφωνο και το πιο πιθανο ειναι να πουμε στο Διονυση να μας τοποθετησει συναγερμο. Εν τω μεταξυ παραλιγο να συλλαβουν τον πατριο μου εχθες γιατι μολις τελειωσε τη συναξη με το φιλο του και τα μπυρονια, πηγε ρουχλιασμενος απο εκει και πουλαγε μαγκιες στους αστυνομικους. Τελικα τον αρπαξε ο Βασιλης και τον εδιωξε. (Κατ' εμε πολυ κακως, θα επρεπε να το εχει αφησει εκει, να τον συλλαβουν μπας και βαλει μυαλο.) Τωρα εμεις ειμαστε ολοι ζωντανοι - νεκροι με τις υποχρεωσεις να τρεχουν και την αυπνια αλλα εκεινος κοιμαται ακομα.

Αυτα κοριτσακια απο εμας. Συγγνωμη που δεν απευθυνομαι στην καθεμια ξεχωριστα αλλα ειμαι πολυ στεναχωρημενη/θυμωμενη/εξαντλημενη.

Θα τα πουμε και παλι (θελω να πιστευω)!

Φιλακια!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

ρε συ φαιη!!! ελεος!!!! τι παλιοκατασταση!!! πως θα την παλεψεις κι ολας αυτην την αυπνια? ξεκουραζεσαι ελαχιστα!

Parents are the last people on earth who ought to have children

Διαφημίσεις

Ενταξει δεν υπαρχει το παιδι σου πραγματικα!!!!!!!!!! Σαν να βλεπω το δικο μου αλλα εγω δεν εχω την δικη σου ψυχραιμια με τιποτα. Ακριβως τα ιδια κανει αλλα δεν εχει την σταθεροτητα της Μαριας και σαβουριαζεται συνεχεια, με αποτελεσμα πλεον να λειτουργω εντελως φασιστικα και καθε φορα που κανει ισορροπια πανω στη σελα του ποδηλατου κατευθειαν χανει το δικαιωμα να παιξει με αυτο. Του το εξηγω και το εξαφδανιζω παραυτα.

Δεν μπορω βρε φυστικι να κανω διαφορετικα γιατι δεν αντεχω καθε εβδομαδα να ειμαστε σε νοσοκομειο.

Μηπως να τον εκπαιδευσει η Μαρια τουλαχιστον οταν τα κανει να μην πεφτει και σκοτωνεται.

Βρε φαιη πολυ δυσκολη η κατασταση, φανταζομαι τη φρικη που θα φαγατε μπαινοντας μεσα στο σπιτι! υπομονη...

καλα φυστιξ, δεν υπαρχει το παιδι σου... για σενα ομως ανησυχω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οντως πολυ δυσκολη κατασταση δεν ξερω και εγω πως θα ενιωθα, πολυ αναμικτα συναισθηματα, απο την μια να εισβαλλουν στην περιουσια σου και απο την αλλη εγω ειμαι ζωον θα ενιωθα και λιγο ασχημα γιαυτους τους ανθρωπους που μπαινουν στην διαδικασια να κανουν κατι τετοιο.

Δεν ξερω πολυ χαλια κατασταση, ελπιζω να ηρεμησετε συντομα!!!!!!!!!!!!

Οντως πολυ δυσκολη κατασταση δεν ξερω και εγω πως θα ενιωθα, πολυ αναμικτα συναισθηματα, απο την μια να εισβαλλουν στην περιουσια σου και απο την αλλη εγω ειμαι ζωον θα ενιωθα και λιγο ασχημα γιαυτους τους ανθρωπους που μπαινουν στην διαδικασια να κανουν κατι τετοιο.

Δεν ξερω πολυ χαλια κατασταση, ελπιζω να ηρεμησετε συντομα!!!!!!!!!!!!

Μια απο τα ιδια.. Δεν ξερω πως να διαχειριστω τοσα συναισθηματα μαζεμενα!

gM4vp2.png

Τί είπες τώρα ρε φυστικι?????? Εχεις τέτοια ταλεντάρα και δεν την έχεις στείλει ακόμα στο Μεντράνο??????

Καλά ο Τατάκης θα την κοίταζε κάπως έτσι 146.gif, είναι πολύ χέστης σε κάτι τέτοια. Το δυσκολότερο που έχει κάνει είναι να ανέβει στον καναπέ του σπιτιού!!!

Φαιη,

"Αντε γειά" η κατάσταση κοπέλα μου. Προσπάθησε να ξεκουραστείς λιγάκι γιατί δεν τη βγάζεις καθαρή.

Διαφημίσεις

εχω βιντεακι τη μαρια, 9 μηνων, δεν παρπαταγε ακομα.... σκαρφαλωνει σε μια καρεκλα, κι απο κει πηδαει και μπαινει στο ψηλο καρεκλακι του φαγητου της (τα πολυ ψηλα, τα ασπρα του ικεα).. καθεται δενεται... και καμαρωνει..

ρε σεις, χωρις πλακα... που να την παω του χρονου?? σκεφτομαι χορο, εχει διπλα στο σπιτι μου και παιρνει παιδακια απο 3 χρονων... αλλα η μαρια χρειαζεται κατι αλλο.. κατι που να εχει σχεση με ακροβατικα, σκαρφαλωματα, τετοια... ποιο σπορ θελει επιδεξειοτητα και ισσοροπια?

Parents are the last people on earth who ought to have children

ποιο σπορ θελει επιδεξειοτητα και ισσοροπια?

Στο μυαλο μου ερχεται η ποδηλασια απο αποψη επιδεξιοτητας και ισσοροπιας. Αλλα το μαρικακι θα βαρεθει γρηγορα πανω σε ενα ποδηλατο.

Απο την αλλη σκεφτομουν αυτες τις μπαλαρινες που κανουν διαφορα ακροβατικα με τους κρικους και νομιζω πως θα της αρεσει πολυ!

Λουκομαμα σε ευχαριστω. Περιμενω να δω αν θα νυσταξει η μικρη. Αν ναι, θα την πεσω κι εγω για καμμια ωριτσα. Αν οχι θα το παω σερι μεχρι τις 9 το βραδυ!:|

gM4vp2.png

σοκ!

ο κων/νος μεχρι 9 μηνων καθοταν στο ριλαξ!

χαχαχα

λοιπον για μπαντζι τζαμπινγκ το βλεπω το μαρικακι σου!

περα απο την πλακα, αυτη ειναι για τυπου ενοργανη/ρυθμικη, αλλα ειμαι πολυ ασχετη, ας πει καμμια που ξερει απο τι ηλικιες ξεκινανε

φυς, η μικρη του αντρα μου ειναι κατσικι και ηταν απο μικρη. ακομα και τωρα βγαινουμε βολτες και σκαρφαλωνει στα δεντρα σαν μαιμου! την ειχαν ξεκινησει απο μικρη μπαλετο αλλα το βαρεθηκε αμεσως. αργοτερα εκανε γυμναστικη και της αρεσε πολυ, αλλα δεν ξερω λεπτομερειες.

παντως το'χει το κοριτσι, ειναι τρομερα αθλητικη

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ενοργανη??? Βρες το τηλεφωνο του αθλητικου οργανισμου της περιοχης σου και δες τι προγραμματα υπαρχουν γιαυτη την ηλικια. Καλυτερα να δεις στην πραξη τι της ταιριαζει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...