Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κι από εδώ !

Νομίζω κι εγώ πως αυτή η εποχή δλδ Μάιος-Ιούνιος ένα παιδάκι θα κάνει "καλύτερη" προσαρμογή σε παιδικό γιατί θα μεσολαβήσει και το καλοκαίρι... δεν παίζουν και τόσες ιώσεις -πάντα σε ιδιωτικό αναφέρομαι-....

κιουλτακι σιγουρα γινεται και απριλιο-μαιο προσαρμογη. π.χ. ο κων/νος εχει αποκτησει μετα το πασχα αλλους 3 συμμαθητες!

εξαρταται απο το παιδι. ο δικος μου ας πουμε χρειαστηκε περιπου τρεις μηνες για φουλ προσαρμογη. αν τον εστελνα περυσι τον ιουνιο για δυο μηνες, ισως το σεπτεμβριο να ηταν πιο δυσκολη η επανοδος. δεν ξερω... (ισως και οχι).

ειτε τωρα ειτε το Σεπτεμβρη, ολα καλα θα πανε!

αρκει να εχει η Φαιη το χρονο να το κανει σωστα και οχι να τρεχει πανικοβλητη επειδη της ηρθε ξαφνικο, ενω το προγραμματιζε για Σεπτεμβρη. Μην ξεχναμε οτι και η προσαρμογη θελει και τη μαμα ηρεμη και αποφασισμενη...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

κιουλτακι σιγουρα γινεται και απριλιο-μαιο προσαρμογη. π.χ. ο κων/νος εχει αποκτησει μετα το πασχα αλλους 3 συμμαθητες!

εξαρταται απο το παιδι. ο δικος μου ας πουμε χρειαστηκε περιπου τρεις μηνες για φουλ προσαρμογη. αν τον εστελνα περυσι τον ιουνιο για δυο μηνες, ισως το σεπτεμβριο να ηταν πιο δυσκολη η επανοδος. δεν ξερω... (ισως και οχι).

ειτε τωρα ειτε το Σεπτεμβρη, ολα καλα θα πανε!

αρκει να εχει η Φαιη το χρονο να το κανει σωστα και οχι να τρεχει πανικοβλητη επειδη της ηρθε ξαφνικο, ενω το προγραμματιζε για Σεπτεμβρη. Μην ξεχναμε οτι και η προσαρμογη θελει και τη μαμα ηρεμη και αποφασισμενη...

α ναι σε αυτό συμφωνώ απόλυτα...επισης εξαρτάται και απο το αν κλεινει ή όχι ο σταθμός..εσάς πχ κλεινει ένα μήνα γιαυτό λες πάλι προσαρμογή...

πιστευω ότι η φαιη θα κάνει το καλύτερο δυνατό! απλά θέλει τρέξιμο και ψάξιμο από τώρα για την περιπτωση που δεν ΄πάνε στο δημοσιο λεμε......

καλώς το μεταξάκι!

κορες κυριακή 27 βαθμούς θα έχει! πάμε για μπάνιο??????

αχ μακαρι! μηπως καταφερουμε επιτελους να παμε στο εξοχικο! ελατε για βουτια! χαχα

αχ σημερα ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι κλεινω ενα χρονο στη δουλεια και σε τετοιυς καιρους που περναμε, αυτο ειναι για μενα πολυ μεγαλη υποθεση!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

αχ μακαρι! μηπως καταφερουμε επιτελους να παμε στο εξοχικο! ελατε για βουτια! χαχα

αχ σημερα ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι κλεινω ενα χρονο στη δουλεια και σε τετοιυς καιρους που περναμε, αυτο ειναι για μενα πολυ μεγαλη υποθεση!!!

μπραβοοοοοοοοοοοοοο !!!!!!!!!

και εγώ 1.5 χρόνο είμαι μην νομιζεις.......

μην λες τετοια γιατί εμεις ερχόμαστε τσακ μπαμ!!!

α ναι σε αυτό συμφωνώ απόλυτα...επισης εξαρτάται και απο το αν κλεινει ή όχι ο σταθμός..εσάς πχ κλεινει ένα μήνα γιαυτό λες πάλι προσαρμογή...

πιστευω ότι η φαιη θα κάνει το καλύτερο δυνατό! απλά θέλει τρέξιμο και ψάξιμο από τώρα για την περιπτωση που δεν ΄πάνε στο δημοσιο λεμε......

Αλήθεια βρε Ειρήνη,

Πώς θα τον βολέψεις τον Αύγουστο που κλείνει ο σταθμός ? Έχεις άνθρωπο να σου κρατήσει την Ζωή ?

Με το καλό Μελίνα ! Να τα χιλιάσεις σου εύχομαι !!! Εγώ τον Απρίλη έκλεισα 10 χρόνια φτου φτου και ξανά μανά φτου !!!

Διαφημίσεις

Αλήθεια βρε Ειρήνη,

Πώς θα τον βολέψεις τον Αύγουστο που κλείνει ο σταθμός ? Έχεις άνθρωπο να σου κρατήσει την Ζωή ?

οχι αυτό λέω..δεν κλεινει παρά μόνο 1-15 που θα παμε και διακοπές!

μπραβοοοοοοοοοοοοοο !!!!!!!!!

και εγώ 1.5 χρόνο είμαι μην νομιζεις.......

μην λες τετοια γιατί εμεις ερχόμαστε τσακ μπαμ!!!

ετσι οπως παμε, να παρουμε καμμια αποζημιωση τουλαχιστον!

χαχα ελατε λεμε!

Με το καλό Μελίνα ! Να τα χιλιάσεις σου εύχομαι !!! Εγώ τον Απρίλη έκλεισα 10 χρόνια φτου φτου και ξανά μανά φτου !!!

και ξανα φτου!

[sIGPIC][/sIGPIC]

οχι αυτό λέω..δεν κλεινει παρά μόνο 1-15 που θα παμε και διακοπές!

Α.... καλό αυτό !

Εμάς που κλείνει όλο τον Αύγουστο να δω πώς σκ... θα το βολέψω με 15 μέρες άδεια !:confused:

.............. άλλο πονεμένο κεφάλαιο αυτό !!!!

Καλημέρα και από δω!! Το ίδιο πρόβλημα και γω με τον Αυγουστο. Κλείνει από 2η εβδομάδα Αυγούστου και μένουν άλλες 3μησι. 1 εβδομάδα υποσχέθηκε η μάνα μου (για να δω τώρα) και μετά αν όλα πάνε καλά μέχρι τότε λέω να χτυπήσω μια ασθενείας αν δεν προκύψει νωρίτερα ή να πάρω ανευ απολαβών αφού την άδεια μου την έφαγα στις ασθένειες φέτος με τη βροχίτιδα του παιδιού.

THIS IS SKEK!!;)

Μπορούμε και γι' αυτό στην δική μας έχουμε ένα ποντίκι κι ένα πληκτρολόγιο μπροστά στο τραπέζι για να ξεσπάει! Και να αφήνει τα δικά μας ήσυχα!

Και εμείς είχαμε , αλλά στο δικό μας παιδί δε πιάνει. Το παλιό πληκτρολόγιο δε τον συγκλίνει

Όταν αγοράσαμε το καινούριο , τι κάνω; βάζω το καινούργιο από πίσω [δε φαινότανε] και το παλιό από μπροστά . Έκανα όμως το λάθος να μη πετάξω το κουτί αμέσως ,το είχα στα σκουπίδια . Πάει ο μικρός κάποια στιγμή προς τα εκεί, βλέπει το κουτί ,ανοίγει τα μάτια του έτσι s1005.gif και τρέχει σφαίρα στον η/υ . Τραβάει το συρτάρι και yes s0251.gifs0213.gif έγινε η αποκάλυψη

Το είδα αυτό... σβουριχτή ή απλό πατ πατ; :tongue: Να ξέρω αν θα πάρω την πρόνοια ή αν θα βάλω τις φωνές χαχαχαχα

Όχι κύριε πρόεδρε ένα απλό πατ πατ ήταν , σας παρακαλώ μη το πάτε στη πρόνοια [αν και είμαι σίγουρη ότι θα μου το στείλουν σύντομα πίσω ,και θα μου πουν ʽριξε και καμιά σβουριχτήʼ ]

Χα χα

judge-1.gif

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...