Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katiamaxiking είπε:

Εμένα μου είπε σε 14 μέρες και πέφτει Κυριακή οπότε θα πάω την Δευτέρα. Ήρεμη είμαι προς το παρόν και αισιοδοξώ. Εσύ; 

Εβαλες 3 ημέρας καλά θυμάμαι;Γι αυτο λογικά.Ηρεμη κ χαλαρή κ εγώ,ελπίζω για το καλυτερο.Σήμερα βέβαια ειχα απο το μεσημερι κάτι σαν κάψιμο στις κλειδώσεις αλλά οκ τπτ σημαντικό.

πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Εγώ θα σου ευχηθώ καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου προσπαθησε να εισαι ηρεμη ,περιμένουμε τα νέα σου ...

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσι μου!!❤️ 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

το εξαρτημα το λενε holder και κανει οτι κι ενα καρδιογραφημα απλως για πιο πολλες ωρες! παρακολουθει τυχων αρρυθμιες και σε τι επιπεδο κυμαινεται η πιεση του! τιποτα δεν ειναι! εγω εχω μαθει αρκετα με τους δικους μου εδω κατω που οοοοολοι κατι εχουν στην καρδια! απλως αν ειναι νευρικος θα του σπασει τα νευρα το γεγονος οτι θα τον βεντουζοσουν!

ααααα και που σαι μελινακι....μην τον συγχισεις εκεινη την ημερα γιατι θα φανει!!!!! χαχαχαχαχαχα;););)

ναι μπραβο μπεμπακι! μπα νευρικος δεν ειναι καθολου, το αντιθετο θα ελεγα...

παντως, μου λεει να κανουμε τρελλιτσες εκεινη τη μερα, να δουμε πώς θα το καταγραψει!

δεν εισαι μονο εσυ κουλη! εγω το εκανα το 2008 κι εσυ πρωτη το 2007 εεεεε????

κι εγω κουλη, επισης 12 νταν (αλλο αν εφτασα 12.45)

Melinaki μη στεναχωριέσαι ,όλα θα πάνε καλά , μια αδυναμία ήταν και τίποτα παραπάνω

Περαστικά του

Σε ευχαριστω μαραγκακι μου...!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Μελινάκι όλα καλά θα πάνε!!!Δεν είναι τίποτα αυτό το χόλντερ μην ανησυχείς...το έχει βάλει και ο μπαμπάς μου που έχει αρρυθμίες (και είναι και πολύ μεγαλύτερος φυσικά από τον αντρούλη σου) και ο άντρας μου καποια στιγμή που δεν ένιωθε καλά.

Πολλές θετικές σκέψεις σου στέλνω!!Χαμογέλασε, πάει πέρασε!!

Καλό Σαβ/κο σε όλες!

Τελικα ρε κοριτσια.. Οπου κι αν ρωτησεις, το καθε σπιτι εχει κατι δικο του να σου διηγηθει.. Απο τα πιο απλα, μεχρι πιο συνθετα προβληματα.. Αναρωτιεμαι συχνα που ειναι εκεινες οι οικογενειες που δειχνουν στις διαφημισεις..

Που μαζευονται ολοι γυρω απο το Κυριακατικο τραπεζι, με χαμογελα και γελια, χωρις φωνες, χωρις σποντιτσες ο ενας στον αλλο, χωρις γκρινια απο τα παιδια... Μπας και εγω το εχω χασει καπου?? :confused:

Ολα καλα θα πανε Μελινακι θα το δεις.. Κοιτα και αυτο που λεει το Φυς παντως.. Το επαθα κι εγω πριν καποια χρονια και με ξαναεπιασε πριν λιγο καιρο με τους ιλιγγους.. Αθλιο συναισθημα, ειλικρινα νιωθεις την αισθηση του θανατου και δεν ειναι "επικειμενη" :-P Χτυπαει τοσο δυνατα η καρδια σου που νομιζεις θα σου πεταχτει εξω απο το στερνο! Για δειτε το..

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

καλησπεριζω.......

εγώ ξεθεώθηκα σήμερα..έβγαλα καλοκαιρινά για όλους μας..έπλυνα τα χειμωνιάτικα τα σιδέρωσα και τα αποθήκευσα...ουφ

το βραδάκι έχει φαγοποτι στο ρακάδικο στην βουλιαγμένη...πάλι καλα!

μην ακούω απαισιοδοξα πράγματα...όλα καλά θα πάνε Μελινάκι !!

Εσυ τουλαχιστον τα εκανες και ξεμπερδεψες Ειρηνακι.. Εγω ποτε θα τα κανω, οεο??

Ποσες ωρες σου πηρε? Βασικα δεν φοβαμαι να "κατεβασω" τα καλοκαιρινα, καθως ειναι ολα πλυμμενα - σιδερωμενα και αποθηκευμενα σε βαλιτσες με σακουλακια για ομορφη μυρωδια (βανιλια). Το μονο που θελουν ειναι τακτοποιηση στα ντουλαπια. Αυτο που με τρομαζει ειναι να συμμαζεψω και να αποθηκευσω τα χειμωνιατικα... Πφφ...!

Και ελεγα και στην Κρις τις προαλλες.. Στο Λαγονησι που δεν ειχα καμμια κοντα και εμενα ολη την ωρα μεσα, ολη την ημερα επλενα, καθαριζα, σιδερωνα.. Τωρα που επεστρεψα εδω και ειμαι συνεχεια εξω κανω τα βασικα και αμα..! :lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εσυ τουλαχιστον τα εκανες και ξεμπερδεψες Ειρηνακι.. Εγω ποτε θα τα κανω, οεο??

Ποσες ωρες σου πηρε? Βασικα δεν φοβαμαι να "κατεβασω" τα καλοκαιρινα, καθως ειναι ολα πλυμμενα - σιδερωμενα και αποθηκευμενα σε βαλιτσες με σακουλακια για ομορφη μυρωδια (βανιλια). Το μονο που θελουν ειναι τακτοποιηση στα ντουλαπια. Αυτο που με τρομαζει ειναι να συμμαζεψω και να αποθηκευσω τα χειμωνιατικα... Πφφ...!

Και ελεγα και στην Κρις τις προαλλες.. Στο Λαγονησι που δεν ειχα καμμια κοντα και εμενα ολη την ωρα μεσα, ολη την ημερα επλενα, καθαριζα, σιδερωνα.. Τωρα που επεστρεψα εδω και ειμαι συνεχεια εξω κανω τα βασικα και αμα..! :lol:

ένα πεντάωρο με το πλύσιμο και το σιδέρωμα μαζί!!!!!!

έντιτ: παπούτσια δεν προλαβα να βγάλω!!

Να υποθέσω ότι παίζει στεγνωτήριο, γιατί εδώ 5 ώρες κάνουν να στεγνώσουν :mad:

οχι βρε συμπεθέρα..σιδερώνω τα καλοκαιρινά όπως τα βγάζω..και πλένω αποθηκευω τα χειμωνιάτικα..και τούμπαλιν!

Καλημέρα!

Μελινάκι όλα καλά θα πάνε!!!

Να'σαι καλα Μαριτακι!

Τελικα ρε κοριτσια.. Οπου κι αν ρωτησεις, το καθε σπιτι εχει κατι δικο του να σου διηγηθει.. Απο τα πιο απλα, μεχρι πιο συνθετα προβληματα.. Αναρωτιεμαι συχνα που ειναι εκεινες οι οικογενειες που δειχνουν στις διαφημισεις..

Εγω δεν εχω συναντησει τετοια οικογενεια!

Ας αντιμετωπιζονται τα θεματα και ολα καλα...

καλησπεριζω.......

εγώ ξεθεώθηκα σήμερα..έβγαλα καλοκαιρινά για όλους μας..έπλυνα τα χειμωνιάτικα τα σιδέρωσα και τα αποθήκευσα...ουφ

Μα τι προκομμενο κοριτσι εισαι εσυ...! :-)

Εγώ πάλι για να τακτοποιήσω καλοκαιρινά – χειμωνιάτικα θέλω μια βδομάδα !

Κι εγω καπως ετσι το κοβω... Του μικρου και του αντρα μου ειναι πανευκολα, αλλα θελω σιγουρα μια μερα και για τα δυο... Τα δικα μου... αφηστε καλυτερα!

Εμεις γυρισαμε απο ικεα πριν λιγο, εβαλα τα αγορια για υπνο και εγω ... χαλαρωνω...!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

εμεις - ο μικρος - αρχισαμε τα μουτρα!

δεν του κανω αυτο που θελει ή τον μαλωνω? παει σε μια γωνια με υφος κιλερ και οταν αρχιζω να του μιλαω και να ρωταω τι εχεις? ελα να το συζητησουμε, απανταει ΤΙΠΟΤΑ, ΑΣΕ ΜΕ ΤΩΡΑ! Ρε τι με περιμενει τη δολια μανα! (καλα να παθω, τα ιδια εκανα μικρη)

η γατα που ειναι να μου πει για το αττικο??

Α! Για πειτε αν εχετε κατι στα υπ'οψιν. Θελω να κανω ενα δωρο στους γονεις μου για τη γιορτη τους σε δυο εβδομαδες. Σκεφτομουν να διαλεξω καποια φωτογραφια τους και να την κολλησει ο φωτογραφος πανω σε ξυλο ή καποιο αλλο υλικο. Σας λεει τιποτα αυτο? Το εχετε ξανακουσει? Ειναι πολυ ωραιο διακοσμητικο για το σπιτι...

[sIGPIC][/sIGPIC]

εμεις - ο μικρος - αρχισαμε τα μουτρα!

δεν του κανω αυτο που θελει ή τον μαλωνω? παει σε μια γωνια με υφος κιλερ και οταν αρχιζω να του μιλαω και να ρωταω τι εχεις? ελα να το συζητησουμε, απανταει ΤΙΠΟΤΑ, ΑΣΕ ΜΕ ΤΩΡΑ! Ρε τι με περιμενει τη δολια μανα! (καλα να παθω, τα ιδια εκανα μικρη)

και μένα αυτό το τιποτα το έχει ψωμοτύρι!

Α! Για πειτε αν εχετε κατι στα υπ'οψιν. Θελω να κανω ενα δωρο στους γονεις μου για τη γιορτη τους σε δυο εβδομαδες. Σκεφτομουν να διαλεξω καποια φωτογραφια τους και να την κολλησει ο φωτογραφος πανω σε ξυλο ή καποιο αλλο υλικο. Σας λεει τιποτα αυτο? Το εχετε ξανακουσει? Ειναι πολυ ωραιο διακοσμητικο για το σπιτι...

δεν το εχω δει Μελινάκι ωραία ιδέα όμως είναι!

τι τραβαμε κιουλτακι ε?

Κων/νε θελεις κατι να φας? ΟΧΙ, ΤΙΠΟΤΑ, ΚΑΝΕΝΑΣ, ΟΥΤΕ, ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ!!!

(κοινως ο,τι να'ναι)

ναι, κι εμενα ωραια ιδεα μου ακουγεται, αλλα δεν ξερω ουτε καν που να κοιταξω... υποθετω σε εξειδικευμενα φωτογραφεια...

δεν ασχολειται καμμια κοπελα απο μας με τετοια πραγματα ε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

τι τραβαμε κιουλτακι ε?

Κων/νε θελεις κατι να φας? ΟΧΙ, ΤΙΠΟΤΑ, ΚΑΝΕΝΑΣ, ΟΥΤΕ, ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ!!!

(κοινως ο,τι να'ναι)

ναι, κι εμενα ωραια ιδεα μου ακουγεται, αλλα δεν ξερω ουτε καν που να κοιταξω... υποθετω σε εξειδικευμενα φωτογραφεια...

δεν ασχολειται καμμια κοπελα απο μας με τετοια πραγματα ε?

εχω ξαδερφο φωτογράφο..δεν ξέρω αν κάνει μπορεί όμως να έχει υπόψην του κάτι..θες να ρωτήσω??????

Αχ εγώ να δείτε τι τραβαω όταν του λέω όχι ή δε του κάνω αυτό που θέλει

Πάει και πετάει ότι βρει, τηλεκοντρόλ ποτήρια κουτάλια, μπρίκια πληκτρολόγιο [ αυτό είναι 3ο ] . Δε μπορείτε να φανταστείτε

Και ναι του ρίχνω μερικές στο πωπο [ σσς μη με ακούσει καμιά από δίπλα και δεν έχω όρεξη για τσακωμό]

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...