Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , MK2012 είπε:

Να σου πω την αλήθεια έχω αρχίσει να αναισθητοποιούμαι πλέον. Ούτε λέω μακάρι ούτε τίποτα, δεν ελπίζω. No feelings πλέον . Ο,τι είναι να γίνει θα γίνει. 

Είναι κ αυτός ένας τρόπος να προστατέψεις τον εαυτό σου. Οπως σε κάνει εσένα να νιώθεις καλύτερα ❤️

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα και ευχαριστω ολα τα κοριτσια για τα χρονια πολλα!!!!

Χρονια πολλα και στην κρυφη Ειρηνη της γατουλας!!!!

Και μενα ο δικος μου Ειρνη με τα πολλα τηλεφωνα χθες τα πηρε στο κρανιο και εκανε οτι του κατεβαινε στο κεφαλι, αναγκαστικα απο τι;ς 8 και μετα δεν απαντουσα γιατι ειχε εκτροχιαστει.

Καλημέρα :)

Εμείς πήγαμε χθες παιδίατρο για κάτι σπυράκια που βγάλαμε μετά τον πυρετό... τελικά ειναι κουνούπια όπως σωστά υπέθεσα... ξεκινάμε με cer8 στο κρεβάτι νωρίς νωρίς. Ζυγιστήκαμε και μετρηθήκαμε: 11 κιλά 83 πόντους :) Η παιδίατρός μας έπαθε πλάκα με τη συμπεριφορά και την ομιλία και τα τραγουδάκια! Δεν το πίστευε ότι αυτό το παιδί είναι πρόωρο και ενώ μας είχε πει 'όχι παιδικός πριν τα 3' έλεγε και ξαναέλεγε 'κοιτά να δεις πόσο καλό της έκανε ο παιδικός' χχαχαχαχαχαχαχα

Γατουλίνα να το χαίρεσαι το Αναστασάκι/Ειρηνάκι :D Να ψηλώσει τόσο ώστε να μην την φτάνεις :D

Διαφημίσεις

Η παιδίατρός μας έπαθε πλάκα με τη συμπεριφορά και την ομιλία και τα τραγουδάκια! Δεν το πίστευε ότι αυτό το παιδί είναι πρόωρο και ενώ μας είχε πει 'όχι παιδικός πριν τα 3' έλεγε και ξαναέλεγε 'κοιτά να δεις πόσο καλό της έκανε ο παιδικός' χχαχαχαχαχαχαχα

ειναι αστεράκι η κωτίτα ρε!

Καλημέρα σε όλες!

Μαριαεύα, τι κουκλάκια είναι αυτά;;;Μοιάζουν πολύ μεταξύ τους ή ειναι ιδέα μου;;Και πολύ μοντερνα ντυμένα!!!Να τα χαίρεσαι!!Φτου φτου!

Χρόνια πολλά και στη κρυφή Ειρήνη!

Χτες καταφερα και τη μέτρησα και εγώ τη μικρή 94,5 πόντους...μετρήσαμε τη μίνι, τον μίκυ και τέλος τη Νάντια...ακούνητη ήταν μιλάμε...παίρνουν ένα πόντο το μήνα περίπου ε; Ψαχνω για να αγοράσω τα χειμωνιάτικα της και το ύψος πάντα με βοηθάει!

Καλημέρα σε όλες!

Μαριαεύα, τι κουκλάκια είναι αυτά;;;Μοιάζουν πολύ μεταξύ τους ή ειναι ιδέα μου;;Και πολύ μοντερνα ντυμένα!!!Να τα χαίρεσαι!!Φτου φτου!

Χρόνια πολλά και στη κρυφή Ειρήνη!

Χτες καταφερα και τη μέτρησα και εγώ τη μικρή 94,5 πόντους...μετρήσαμε τη μίνι, τον μίκυ και τέλος τη Νάντια...ακούνητη ήταν μιλάμε...παίρνουν ένα πόντο το μήνα περίπου ε; Ψαχνω για να αγοράσω τα χειμωνιάτικα της και το ύψος πάντα με βοηθάει!

καλημέρα μαριτάκι!

ορθια ή ξαπλωμένη την μετράς?????

Ξαπλωμένη...όρθια δε ισιώνει καλά το σώμα της...

εχε υποψην σου ότι έχει διαφορά γύρω στους δύο ποντους!

ακομη και η γιατρός μας το γράφει στο βιβλιαριο της το πώς την μετράει......

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...