Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Μαραγκ τι μου κανεις πρωι πρωι...

Περάσαμε μια βραδιά ,τι να σας πω

Μας έχει μείνει 1 δοντάκι να βγάλουμε ακόμα και μετά πιστεύω ότι θα τελειώσει αυτή η γκρίνια –σάλια –μύξες

Στις 2 τα ξημερώματα τον έπιασε ένας πόνος τι να σας πω . Ούρλιαζε το παιδάκι

Πάω να τον ηρεμήσω και τρωω 2 ανάποδες,,,

Για να του δω δώσω ντεπόν έγινε το έλα να δεις . Να τον έσφαζα ,έτσι δε θα έκανε

Ευτυχώς με τα πολλά του το έδωσα και μπόρεσα να κοιμηθώ

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μας έχει μείνει 1 δοντάκι να βγάλουμε ακόμα και μετά πιστεύω ότι θα τελειώσει αυτή η γκρίνια –σάλια –μύξες

Για να του δω δώσω ντεπόν έγινε το έλα να δεις . Να τον έσφαζα ,έτσι δε θα έκανε

Αχ βρε Μαραγκάκι...και εμάς ένα μας έχει μείνει και μας έχει βγάλει το λάδι...εγώ της το βάζω στο γάλα το ντεπόν εκείνη την ώρα...

Αντε να το βγαλετε γρηγορα ευχομαι να ηρεμησει το παιδακι. Τι τραβανε κι αυτα τα δολια...

Κι εγω εφαγα αναποδες χτες ουουου! Και δεν καταλαβα τι ειχε τελικα. Ηθελε να κανει κακα? Να μας ερχεται καινουριο κρυωματακι? (μολις ξαπλωσε τον επιασε βηχας για κανα δεκαλεπτο και μετα δεν εβηξε ως το πρωι) Ειχε απλα τα νταουν του? Αγνωστο!

Να σας πω καλέ...πότε θα πάμε Μουτζορόπρυγο;;;Μέχρι πότε είναι τα κουπόνια θυμάστε;

Καλά και εγώ η γιορτή μου 16 χρονών την ανακάλυψα...

Εχεις παρει κουπονια Μαριτακι? Εγω ειμαι μεσα, απο βδομαδα λογικα μπας και φτιαξει ο καιρος! Τωρα πρεπει να λειτουργει και ο κηπος...

Αυριο τελικα θα παμε βερντε? (αν δεν βρεχει εννοειται)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι ρε Μαρίτα ,είναι καλή ιδέα το γάλα αλλά με το δικό μου το παιδί δε ξέρω αν πιάνει

1ον γιατί εκείνη τη στιγμή δε θέλει τίποτα στο στόμα του και 2ον αν δεν το πιει όλο το γάλα τι κάνω? Πόσο ντεπον να έχει πιει ?

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Διαφημίσεις

Ναι ρε Μαρίτα ,είναι καλή ιδέα το γάλα αλλά με το δικό μου το παιδί δε ξέρω αν πιάνει

1ον γιατί εκείνη τη στιγμή δε θέλει τίποτα στο στόμα του και 2ον αν δεν το πιει όλο το γάλα τι κάνω? Πόσο ντεπον να έχει πει ?

Κοίτα...εμένα πάντα μα πάντα θα μου ζητήσει γάλα γιατί την ανακουφίζει...της φτιάχνω ίσα ίσα 60 μλ και της ρίχνω μέσα το ντεπονάκι...η δικιά μου το πίνει πάντα γιατί είναι γάλαχόλικ!!!!

Μελινακι ελπιζω να μην αρρβστησει και απλα να ειχε κακη ημερα μονο.

Μαραγκακι τα ιδια περιπου και εμεις αν και εχθες μου εκανε την χαρη να κοιμηθει απο την μια μεχρι τις 7 το πρωι. Αλλα καποια βραδυα μου ριχνει μερικες ξεγυρισμενες.

Μεταξακι σε αυχαριστω πολυ βρε να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!!!!!

Το γλειφιτζουρι για μενα ειναι??????????? Ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!!!!!

Τα γλειφιτζούρια δεν είναι για σένα , είναι για τη κόρη της ζουζουνελη

Εσύ μοιράζεσαι μαζί με την Ειρήνη , τα λουλούδια ,τα γλυκά και τα μπαλόνια !

Αλλά επειδή είδα ότι σου αρέσουν τα γλειφιτζούρια δε μπορώ να μη σου πάρω μερικά

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Διαφημίσεις

Κι εμείς χθες... κοιμηθήκαμε σαν πουλάκια ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Αφού πάω στη 1 στο κρεβάτι και λέω στον Λ:

Να ανησυχήσω που δεν ακούγεται καθόλου στον ύπνο της;

Γιατί; (μου λέει)

Γιατί έσκυψα και ακούμπησα το χέρι μου για να δω αν αναπνέει... τόσο ήρεμα κοιμάται!

Όχι (μου λέει) πριν ακουγόταν

χαχαχαχα

Μαριτακι καλημερα κατ'αρχην!

Ξερεις τι με προβληματιζει? Οτι χτες για παραδειγμα δεν δεχτηκε με τιποτα να βαλουμε το βρακακι οπως καθε απογευμα. Ουτε πριν το μπανιο εκτασε στο γιογιο, ουτε σημερα το πρωι...:-(

Ενταξει, θα προσπαθησω παλι σημερα, αλλα μου εκανε εντυπωση το χτεσινο.

Καλα, βεβαια χτες εκανε γενικοτερα σαν δαιμονισμενο!

Ασχετο, εσυ ποτε γιορταζεις?

Καλα κι εμεις κατα διαολου παμε με τη πανα.. Νομιζω δεν ειναι καθολου ετοιμη, ειδικα εχθες γινοταν πανζουρλισμος και που την εβαζα να καθισει στη λεκανη.. Δεν τα λεει ουτε πριν τα κανει, ουτε αφου τα κανει και γενικοτερα περα απο την πρωτη μερα που προφανως ενθουσιαστηκε με το στεφανακι για τη λεκανη, περναμε μια φασαρια.. Διχως λογο νομιζω και απο τη στιγμη που δυσανασχετει μαλλον θα διακοψω τη διαδικασια.. Ετσι κι αλλιως ο δημοτικος παιδικος σταθμος που θελω να τη γραψω, ειπε δεν εχει προβλημα με τις πανες. Ευχομαι σε εσας να ηταν απλα μια ασχημη μερα!

Εμας μας εχουν μεινει 2.. Τα πανω πισω - πισω.. Ποτε φουσκωνουν, ποτε ξεφουσκωνουν... Μας εχουν βγαλει την ψυχη!

Να σας πω καλέ...πότε θα πάμε Μουτζορόπρυγο;;;Μέχρι πότε είναι τα κουπόνια θυμάστε;

Καλά και εγώ η γιορτή μου 16 χρονών την ανακάλυψα...

Για Μουτζουροπυργο ψηνομαστε ανετα κι εμεις.. Πιστευω η δικια μου που εχει τρελα με τη ζωγραφικη θα το ευχαριστηθει!

Τωρα για τη γιορτη... Ολοι με θυμουνται των Φωτων (βαφτισμενη Φωτεινη) αλλα εγω γιορταζω ενα μηνα ακριβως μετα το Πασχα (της Αγιας Φωτεινης). Φετος ειναι η τελευταια φορα που θα γιορτασω ετσι.. Απο του χρονου, των Φωτων!!

Χρονια πολλα, καλα, γεματα και ευτυχισμενα στο Μαρκοπολακι μας και στο κιουλτακι μας!!

Skekακι να χαιρεσαι την πιτσιρικα σου!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...