Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Δυσκολη ημερα βλεπω κοριτσια μου.

Φαιη ψυχραιμια τι να πω, απιστευτο αυτο που συμβαινει σημεια των καιρων. Ευχομαι να λυθει με το καλυτερο τροπο. Λουκομαμα μου εχεις δικιο να νιωθεις κουρασμενη προσπαθησε να ηρεμησεις λιγο οσο αυτο ειναι ευικτο.

Φυστικι μου περαστικα ευχομαι και μηντο βαζεις κατω,χαμογελα μου λιγο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μελινακι δωσε φιλακι στο αντρακι σου που ταλαιπωρειται με την ατιμη την δυσκοιλιοτητα.

Αερικο η κορη σου ειναι κουκλα!!!!!!!!!!!!!! Φτου της να την χαιρεσαι και καλως ηρθες στην παρεα μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κιουλτακι καλημερα στην Ζωιτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγω ειμαι καπως καλυτερα σημερα ευτυχως δεν ποναω τοσο πολυ οπως χθες.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καρότσι????????

Τι λε ρε παιδί μου??????

Το διάβασα 3-4 φορές για να καταλάβω οτι μιλάμε για το καρότσι το γνωστό, αυτό που τα παιδάκια ΚΑΘΟΝΤΑΙ και πας βόλτα ανέμελος!!!!

Ο δικός μου έχει να κάτσει στο καρότσι απο 14 μηνών.

Τυχερούλα!!!

Αν είναι αύριο ο μπαμπάς μας σπίτι, θα σου τηλεφωνήσω μπας και παμε και εμείς να συναντηθούμε προς τα εκεί.

έχει τύχει να τον βάλει τώρα τελευταία ?? σε βόλτα με μαγαζιά μήπως??

γιατί εμένα 14 μηνών δεν καθόταν καθόλου!!!!!

απλά τώρα τελευταία σε περατζάδα της αρέσει να χαζεύει τον κόσμο και τις βιτρίνες...

γυναίκα παιδί μου..τι να πω!

να πάμε , να πάμε!!

άλλη συμετοχή?

Σε καταλαβαινω Λουκουμακι μου αχ πως σε καταλαβαινω γιατι και εγω ειμαι μονιμα μονη μου ολη την ημερα μεχρι που κοιμαται ο Μαριος το βραδυ. Μονο το πρωι νωρις ειναι εδω ο μπαμπας του. Μερικες φορες μου ερχεται τρελα και θελω να παρω τα ορη και τα αγρια βουνα.

Εγω δεν μπορω ακομα να βγω απο το σπιτι κοριτσακια μου μεχρι να συνελθω εντελως γιατι φοβαμαι μην χειροτερεψω με αυτη την κολουγρασια.

Να περαστε καλα αν πατε!!!!! Και εμεις το καροτσι το εχουμε βαλει στο μουσειο μηνες τωρα.

Διαφημίσεις

8 μήνες το χρόνο είμαι μόνη μου κάθε απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ.

μην παραπονιέσαι έχεις όμως μια μαμά και μια αδερφή....

εγώ για να πάω γυναικολόγο βάζω τον σταύρο να δει το πρόγραμμα των μαθημάτων του!!

αυτη τη φαση με το καροτσι την περναει και ο δικος μου καμμια φορα, οταν βλεπει οτι εχει πολυ περπατημα. βασικα προτιμαει αγκαλια, αλλα δεν παιζει, οποτε βολευεται με το καροτσι.

τωρα τελευταια ομως... γιατι μεχρι τα 2 εβλεπε καροτσι κι εβγαζε σπυρια!

(βεβαια, η αληθεια ειναι οτι οταν κουραζεται πολυ ευκολα στις βολτες, συνηθως τον περιτριγυριζει καποια ιωση...)

[sIGPIC][/sIGPIC]

μην παραπονιέσαι έχεις όμως μια μαμά και μια αδερφή....

εγώ για να πάω γυναικολόγο βάζω τον σταύρο να δει το πρόγραμμα των μαθημάτων του!!

Αγαπούλα η μανούλα μου φεύγει για το σπίτι της τα απογεύματα που γυρνάω απο το γραφείο. Η αδελφή μου δουλεύει μέχρι αργά κάθε μέρα. Μόνη μου είμαι με τον μικρό.

Φυσικά όμως δεν γκρινιάζω, ξέρω οτι έχω τεράστια βοήθεια όποτε χρειαστώ απο την οικογένειά μου. Απλώς ξέρεις, με εξυπηρετούν για να εργάζομαι και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να προσπαθώ να μην τις επιβαρύνω για κανένα άλλο λόγο.

λουκομαμά μήπως πρέπει να σκεφτείς το ενδεχόμενο να ξεκινήσει σταθμό ο μικρούλης??

και θα του κάνει καλό, και δεν θα επιβαρύνει κανέναν.. και θα έχεις την μαμά σου για κάποια άλλη στιγμή, να πιεις και συ ένα καφεδάκι με την ησυχία σου βρε αδερφέ!!

λουκομαμά μήπως πρέπει να σκεφτείς το ενδεχόμενο να ξεκινήσει σταθμό ο μικρούλης??

και θα του κάνει καλό, και δεν θα επιβαρύνει κανέναν.. και θα έχεις την μαμά σου για κάποια άλλη στιγμή, να πιεις και συ ένα καφεδάκι με την ησυχία σου βρε αδερφέ!!

Για να πω την αλήθεια είμαι αρκετές ώρες στη δουλειά και δε μου παει ρε παιδί μου να τον αφήνω για να πάω για καφέ. Προς το παρόν τουλάχιστον.

Απο Σεπτέμβριο ο μικρός θα παει σταθμό. Για να ξεκουραστεί λιγάκι και η μαμά μου. Οσο και αν δε το λεει, είναι κούραση. Πρώτα πρώτα θα αποδεσμευτεί απο το καθημερινό 9-5! Να κάνει και αυτή λίγο τις βόλτες της.

Πολύ τη σκέφτομαι τη μάνα μου. Φαντάσου οτι τώρα πήρα 1 εβδομάδα άδεια, μονο και μόνο για να ξεκουραστεί εκείνη. Οχι οτι θα μου κακοπέσει να κάτσω λίγο σπίτι, αλλά η αλήθεια είναι οτι τη μαμά μου σκεφτηκα περισσότερο.

Διαφημίσεις

αυτη τη φαση με το καροτσι την περναει και ο δικος μου καμμια φορα, οταν βλεπει οτι εχει πολυ περπατημα. βασικα προτιμαει αγκαλια, αλλα δεν παιζει, οποτε βολευεται με το καροτσι.

τωρα τελευταια ομως... γιατι μεχρι τα 2 εβλεπε καροτσι κι εβγαζε σπυρια!

(βεβαια, η αληθεια ειναι οτι οταν κουραζεται πολυ ευκολα στις βολτες, συνηθως τον περιτριγυριζει καποια ιωση...)

χμμμμ....

Ρε λες να βγάλω το καρότσι...????

Δε θυμάμαι ούτε τί χρώμα είναι!!! :-):-):-)

Απο Σεπτεμβρη αφου μιλαει το παιδι ναι θα μπορουσες να τον πας σταθμο για να ξεκουραστει και η μαμα σου και θα ειναι καλο και για τον ιδιο μιας και θα ειναι σε καλη ηλικια για να ενσωματωθει πιο ευκολα στο περιβαλλον.

Εμενα δεν μιλαει ακομα οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να τον παω. Θελω οταν φυγει απο μενα να μπορει να μου πει τα παντα για το πως περναει. Ασε που και εγω δεν ειμαι μαλλον ετοιμη να τον αποχωριστω ακομα.

Εμενα η μαμα μου δουλευει νυχτα σε ενα κυλικειο και κουραζεται υπερβολικα και πανω απο μια ωρα την ημερα δεν μπορει να βοηθησει περισσοτερο.

καροτσι??? :roll::roll::roll:

απο πριν χρονισει, το ειχαμε φυλαξει.... δεν υπηρχε περιπτωση να κατσει!!!

προχτες της πηρα ενα καροτσακι για την κουκλα της, εκατσε πανω,τ ο εσπασε... :confused:

τωρα κανει μονοζυγο στο σιδερο της κουνιας της....

τι θα την κανω, μονο ακροβατικα της αρεσει να κανει

Parents are the last people on earth who ought to have children

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...