Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

χεχεχεχεχε...λες????????

ξέρεις ότι δεν έχω αποθηλάσει ακομη ε?

Ναι το ξέρω και ήθελα να σε ρωτήσω κάποια στιγμή, δεν πίνει άλλο γάλα η Ζωίτσα? Εννοώ μόνο ότι θηλάσει από σένα?

THIS IS SKEK!!;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι το ξέρω και ήθελα να σε ρωτήσω κάποια στιγμή, δεν πίνει άλλο γάλα η Ζωίτσα? Εννοώ μόνο ότι θηλάσει από σένα?

οχι καλέ πινει!

από μένα βράδυ (που έχουμε αρχίσει και το ψιλοκοβουμε ευτυχώς) και πρωι για να την ξυπνησω και να μην χτυπιέται που είναι το δύσκολο κομμάτι!

οχι καλέ πινει!

από μένα βράδυ (που έχουμε αρχίσει και το ψιλοκοβουμε ευτυχώς) και πρωι για να την ξυπνησω και να μην χτυπιέται που είναι το δύσκολο κομμάτι!

Και το βράδυ αφού θηλάσει πάει στο κρεββάτι της?

THIS IS SKEK!!;)

Και το βράδυ αφού θηλάσει πάει στο κρεββάτι της?

κοιμομασταν στο ημιδιπλο που έχω δίπλα στο κρεβάτι της..και μετά την έβαζα εγώ

τώρα όμως που την κούνια την μετέτρεψα σε κρεβάτι πάει μονη της και κοιμάται με παραμυθάκι..είτε από μένα ή από τον μπαμπά!

όχι καθε βραδυ όμως ακομη.....

κοιμομασταν στο ημιδιπλο που έχω δίπλα στο κρεβάατι της..και μετά την έβαζα εγώ

τώρα όμως που την κούνια την μετέτρεψα σε κρεβάτι πάει μονη της και κοιμάται με παραμυθάκι..είτε από μένα ή από τον μπαμπά!

όχι καθε βραδυ όμως ακομη.....

Μπράβο!! Εμείς έχουμε θέμα κάθε βράδυ το οποίο άρχισε μόλις άνοιξαν τα σχολεία το Σεπτέμβριο. Κοιμάται στο δικο της με παραμυθάκι και ξυπνάει πιο αργά, θέλει γάλα, θέλει παραμύθι, έρχεται στο κρεβάτι μας και διώχνει τον μπαμπά, κάθε βράδυ και μια ιστορία.

Τώρα επειδή πέφτω ξερή κάθε βράδυ ούτε που κάνω τον κόπο να σηκωθώ, σηκώνεται ο μπαμπάς και τον ταλαιπωρεί πάρα πολύ γιατί δεν ξέρει να της αρνηθεί οτιδήποτε.

THIS IS SKEK!!;)

Διαφημίσεις

Τώρα επειδή πέφτω ξερή κάθε βράδυ ούτε που κάνω τον κόπο να σηκωθώ, σηκώνεται ο μπαμπάς και τον ταλαιπωρεί πάρα πολύ γιατί δεν ξέρει να της αρνηθεί οτιδήποτε.

xaxaxa....άστον να τα βγάλει πέρα μόνος του!

xaxaxa....άστον να τα βγάλει πέρα μόνος του!

Μωρέ τον λυπάμαι γιατί γενικώς τρέχει και βοηθάει με πολλά μέσα στο σπίτι τελευταίως. Δουλεύει και πολλές ώρες και κάποιες φορές τρελλένεται και με τις δυο μας. Θεωρώ ότι μόλις της φτιάξουμε το δωμάτιο της (απο μωρουδίστικο σε κοριτσίστικο)ίσως λυθεί το θέμα. Είδωμεν.

THIS IS SKEK!!;)

Καλημερα σε ολες!

Νομιζετε οτι τα αγορακια ειναι πιο ησυχα? Για κοπιαστε να δειτε πεισμα, νευρο και σκανταλια!

Χτες το βραδυ, αφου καναμε τα πιπι μας στο γιογιο και δεν βρεξαμε το βρακακι, καναμε μπανιο και μετα του εβαλα παμπερ. Ηπιαμε γαλα, τραγουδησαμε, τα γνωστα, και τον εβαλα στο κρεββατι. Καληνυχτα κλπ. Μετα απο 5 λεπτα με φωναζει "μαμα, τωγια φογιαω παμπεγ?" :-)

Χτες εκανα μαλλον καποια ασκηση λαθος στη γυμναστικη και μ'εχει χτυπησει στη μεση και ποναω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα σε ολες!

Νομιζετε οτι τα αγορακια ειναι πιο ησυχα? Για κοπιαστε να δειτε πεισμα, νευρο και σκανταλια!

Χτες το βραδυ, αφου καναμε τα πιπι μας στο γιογιο και δεν βρεξαμε το βρακακι, καναμε μπανιο και μετα του εβαλα παμπερ. Ηπιαμε γαλα, τραγουδησαμε, τα γνωστα, και τον εβαλα στο κρεββατι. Καληνυχτα κλπ. Μετα απο 5 λεπτα με φωναζει "μαμα, τωγια φογιαω παμπεγ?" :-)

Χτες εκανα μαλλον καποια ασκηση λαθος στη γυμναστικη και μ'εχει χτυπησει στη μεση και ποναω...

ποτέ δεν το είπαμε αυτό καλε!!!!!

ωχ περαστικά..κάνεις βάρη?

Καλημερα σε ολες!

Κατάλαβα... Μελινάκι πόσο είναι το δικό σου?

Για τη μέση αν έχει κρέμα βολταρέν κάνε απλή επάλειψη και πιθανά να περάσει αν είναι μικροτραυματισμός από γυμναστική.

THIS IS SKEK!!;)

Διαφημίσεις

ποτέ δεν το είπαμε αυτό καλε!!!!!

ωχ περαστικά..κάνεις βάρη?

ναι καλε το ξερω, ειπα κι εγω να πω τον πονο μου! :-)

οχι πιλατες κανω, αλλα χτες καναμε κατι καινουργια και σε μια ασκηση το αισθανθηκα οτι με χτυπησε...

Κατάλαβα... Μελινάκι πόσο είναι το δικό σου?

Για τη μέση αν έχει κρέμα βολταρέν κάνε απλή επάλειψη και πιθανά να περάσει αν είναι μικροτραυματισμός από γυμναστική.

σε 1,5 μηνα περιπου γινεται 3 σκεκ!

ναι, αν συνεχισει και σημερα, θα βαλω καποια κρεμουλα

οσο για τον υπνο που λετε, εμενα ο δικος μου κοιμαται ακομα στην κουνια. σε γενικες γραμμες, τον βαζω, λεμε κανα τραγουδακι, κανα παραμυθακι και φευγω και κοιμαται μετα απο λιγο σερι μεχρι το πρωι, εκτος και αν ειναι αρρωστος, δει εφιαλτη κλπ (βεβαια δεν ηταν παντα ετσι, περασαμε τη φαση με τα χιλιαδες ξυπνηματα, κλαματα κλπ)

το θεμα μου τωρα ειναι οτι ενω εκεινος δεν δειχνει να δυσανασχετει, εγω σκεφτομαι να περασω στην επομενη φαση, να μεγαλωσω το κρεββατι (εχω μια κουνια που απλα αλλαζεις στρωμα, φευγουν και καποια απο τα μπροστινα καγκελα και γινεται παιδικο κρεββατι)

τι λετε? να το κανω?

[sIGPIC][/sIGPIC]

οσο για τον υπνο που λετε, εμενα ο δικος μου κοιμαται ακομα στην κουνια. σε γενικες γραμμες, τον βαζω, λεμε κανα τραγουδακι, κανα παραμυθακι και φευγω και κοιμαται μετα απο λιγο σερι μεχρι το πρωι, εκτος και αν ειναι αρρωστος, δει εφιαλτη κλπ (βεβαια δεν ηταν παντα ετσι, περασαμε τη φαση με τα χιλιαδες ξυπνηματα, κλαματα κλπ)

το θεμα μου τωρα ειναι οτι ενω εκεινος δεν δειχνει να δυσανασχετει, εγω σκεφτομαι να περασω στην επομενη φαση, να μεγαλωσω το κρεββατι (εχω μια κουνια που απλα αλλαζεις στρωμα, φευγουν και καποια απο τα μπροστινα καγκελα και γινεται παιδικο κρεββατι)

τι λετε? να το κανω?

Ναι κάν'το. Και γω το ίδιο, αλλάζουμε λίγο το δωμάτιο και θα πάρουμε μεγαλο κρεββάτι μπας και το λύσουμε το θέμα.

THIS IS SKEK!!;)

το θεμα μου τωρα ειναι οτι ενω εκεινος δεν δειχνει να δυσανασχετει, εγω σκεφτομαι να περασω στην επομενη φαση, να μεγαλωσω το κρεββατι (εχω μια κουνια που απλα αλλαζεις στρωμα, φευγουν και καποια απο τα μπροστινα καγκελα και γινεται παιδικο κρεββατι)τι λετε? να το κανω?

αυτό έκανα δεν πήρα καινούργιο ακομη!

εμενα υποτιθεται οτι η επεκταση - απο κουνια σε κρεββατι - ειναι για μεχρι 7 χρονων...

φοβαμαι οτι θα αρχισουμε τα νυχτοπερπατηματα ή οτι μπορει αν τον βαζω να θελει να βγαινει...

απο την αλλη, αυτο θα γινει οποτε και να κανω την αλλαγη

[sIGPIC][/sIGPIC]

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...