Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Δυστυχώς πήγα χθες κ είχε παραμείνει στα 14χιλ όπως την παρασκευή οπότε δε θα το πάρουμε. Ηλπιζα να ρεφαρω για το αποτέλεσμα της βλαστοκύστης αλλά δεν …

Κρίμα, δεν πειράζει! Πάμε στον επόμενο κύκλο. Θα συνεχίσετε με φυσικό κύκλο έτσι; Ανάλογα και τις εξετάσεις σου βέβαια. Υπομονή! Μακάρι ο επόμενος κύκλος να είναι καλύτερος! 🤞 

1 ώρα πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Δεν τον ρώτησα να πάρει τι προτείνει αυτός☹️ Απλά μου ανέφερε τις δύο επιλογές. Ναι το ενδομήτριο είναι εντάξει γιατί μου είχε πει ότι μπορώ να το μεταφερω και τώρα αλλά αποφασίσαμε μαζί να το μεταφέρουμε μετά την πρώτη περίοδο 

Αχ κορίτσια το ποσό με βοηθάτε δεν μπορείτε να φανταστείτε. Να σας έχει ο Θεός καλά. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας. 

Μακάρι να μπορούσα και εγώ να απαντάω στα δικά σας θέματα αλλά σαν πρωτάρα δεν γνωρίζω πολλά. 

Μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας. Μακάρι να πετύχεις με την μια και να μην μαζέψεις άλλες εμπειρίες κι ας μην απαντάς στις ερωτήσεις άλλως κοριτσιών, εγώ αυτό θα ευχηθώ! 

Για το θέμα της εμβρυομεταφοράς εγώ θα πήγαινα σε δεύτερη ωοληψία να σου πω την αλήθεια μου. Ισως ζήταγα και άλλο πρωτόκολλο δλδ ή να με πάει σε εντελώς φυσικό στην εμβρυομεταφορα και να πάρει το ωάριο του κύκλου ή να μου δώσει άλλη προσέγγιση γενικά. Εμένα δεν το δέχτηκε ο γιατρός μου θεωρεί πως οι δύο βλαστοκύστες είναι οκ για να πάμε στην εμβρυομεταφορά. Ίσως τον πιέσω λίγο παραπάνω για τα ωάρια του μήνα γιατί κάνω αρκετές καταβολές σε κάθε κύκλο. Και ο λόγος που το θέλω είναι γιατί είμαι ήδη 36 (όσο κ εσύ) και μέχρι να γεννήσω και να αποφασίσω αν θέλω ξανά παιδί θα είμαι 38-39 μπορεί και 40. Θα βρίσκω ωάρια τότε; Θα γίνονται βλαστοκύστες; Αυτά όμως είναι προσωπικές μου ανησυχίες. Δεν ευσταθούν πουθενά απλά αυτά σκέφτομαι εγώ. Τα έχω συζητήσει βέβαια με τον γιατρό μου, μου είπε την θέση του και έδωσε την επιστημονική συμβουλή του αλλά αν κάτι πιστεύω πως για μένα είναι καλύτερο πιέζω να το κάνω. Αν με πείσει για κάτι διαφορετικό οκ αν δεν μπορεί να με πείσει θα κάνει αυτό που του λέω 😂 (πως με αντέχει δεν έχω ιδέα) 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σε καταλαβαίνω ειρηνάκι!

εμένα 18 μηνών δυστυχώς άνοιξε το πορτάκι και έφυγε στην εσωτερική του σπιτιού και πήγε και σταμάτησε στον απέναντι τοιχο...

2-3 μήνες έκαναν να της περάσουν οι μελανιές!

συμπεθέρα μου!!!!

τι κάνετε???? πώς περάσατε στο χωριο?????

Αχ ήταν τελεία !

Ξυπνάγαμε ,παίρναμε τα κουβαδάκια μας ,τα φτυαράκια μας ,τη τσουγκράνα μας ,και βουρ για παραλία ,εεε για πλατεία ήθελα να πω !

Μαζεύαμε όλα τα χαλικάκια της πλατείας και τα ρίχναμε μέσα στη βάση μιας ομπρέλας, χιχ χι πλάκα είχε

Και ο Μάριος βρήκε τους φίλους του και χόρτασε πλατεία !

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Φανταζομαι Ειρηνη σοκ , ο δικος μου ειχε τρομερη ταχυτητα και θα παθαινε μεγαλη ζημια στον τριτο θα εφτανε με την φορα που ειχε κουριολεκτικα πεταξε και τον επιασα στον αερα.

Επιπλεον [ερασαμε και μεγαλη λαχταρα. Καποια στιγμη αποχαιρετουσα μια κοπελα στην πορτα και ακουω πισω μια φωνη της θειας του Μαριου το παιδιιιιιιιι, δεν προλαβα να γυρισω και βλεπω με την ακρη του ματιου τον Μαριο να περναει σφαιρα απο διπλα μου της ειχε φυγει απο το χερι και πατησε το πρωτο σκαλοπατι και απογειωθηκε στην σκαλα, ο Θεος με βοηθησε και αντανακλαστικα τεντωσα το χερι και τον επιασα απο τα μαλλια απο τις μπουκλες ενω ειχε φυγει ηδη απο την σκαλα. Τον τρομαξα και του εκοψα την φορα και με το αλλο χερι τον κλειδωσα στην αγκαλια μου.

Δεν μπορω να σας περιγραψω φοβο παγωσε το αιμα μου θα μου σκοτωνοταν το παιδι στην σκαλα με την φορα που ειχε. Δεν ξερω πως τον σηκωσα απο τα μαλλια.

Δεν το πιστευω...!

Πω πω σοκ που θα περασατε...

Το εχει ξανακανει? Μηπως το επιασε υπερενταση απο το παρτυ? Μηπως ηταν ψιλοματιασμενο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

σε καταλαβαίνω ειρηνάκι!

εμένα 18 μηνών δυστυχώς άνοιξε το πορτάκι και έφυγε στην εσωτερική του σπιτιού και πήγε και σταμάτησε στον απέναντι τοιχο...

2-3 μήνες έκαναν να της περάσουν οι μελανιές!

Πω πω :-(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αχ ήταν τελεία !

Ξυπνάγαμε ,παίρναμε τα κουβαδάκια μας ,τα φτυαράκια μας ,τη τσουγκράνα μας ,και βουρ για παραλία ,εεε για πλατεία ήθελα να πω !

Μαζεύαμε όλα τα χαλικάκια της πλατείας και τα ρίχναμε μέσα στη βάση μιας ομπρέλας, χιχ χι πλάκα είχε

ζηλεύωωωωωωωωωωωωωωωωω

Διαφημίσεις

Ωχ Μελινακι σαν να βλεπω εμας οταν θα προσπαθησουμε.

Καλα ειναι Μελινακι επαθε μια υστερια στο παρτυ ρου την ωρα που αρχισαν να λενε το τραγουδακι δεν μπορουσαμε να τον κανουμε καλα.

Ειρήνη μου,

Είχα ανοίξει θέμα στο δίπλα, επειδή το έκανε (και) αυτό και ο Νικόλας στα 2α του γενέθλια.... η "πλάκα" είναι πως αντιδρούσε όταν πηγαίναμε και σε γενέθλια άλλων !!!! Αλλά, όλα αυτά, last year: εφέτος το ευχαριστήθηκε τόοοοοοσο πολύ που του είπαμε το τραγουδάκι εις τριπλούν περικαλώ. Και, γενικά, τώρα πλέον χαίρεται με τα γενέθλια όλων !!! Και το Σάββατο που είχαμε πάει σε πάρτυ με το ζόρι κρατιόταν να ΜΗΝ σβήσει τα κεράκια του παιδιού που γιόρταζε... παλαμάκια, χαρές, ένας χαμός !!!

όπως λέω πάντα "Υπομονή, φάση είναι !!!"

Υ.Γ. Μήπως μεγαλώνουμε τα ίδια παιδιά εν τέλει ????

Χάνεις τη μισή σου ζωή με αυτά τα πιτσιρίκια ρε παιδί μου!!!!Εμένα χτες πετάχτηκε στο δρόμο και μέχρι να σταματήσει νόμιζα ότι θα πέθανα!!!2 ώρες κηρυγμα της κάναμε...στην αρχή με νεύρα γιατί τα είχα δει όλα και μετά πιο ήρεμα μήπως και καταλάβει...δε ξέρω βρε κορίτσια..έχουν την έννοια του επικίνδυνου σε αυτή την ηλικιά;

Η δικιά μου το λέει κιόλας τρομάρα της επικίδινο μαμά, μη το κάνεις αυτό! αλλά καταλαβαίνει τι σημαίνει;

με τοσο τα έκανε η κουμπάρα...

αλλά έχω δει προσφορές στο νετ με πιο φθηνά.....θα δω!

Μαρή πρόσεξε μόνο μην πας και γίνεις ωσάν τον (γνωστό) Αλέξανδρο και σε παίζουν μετά οι ΡαδιοΑρβύλα !!!! :tongue::tongue::tongue:

Μαρή πρόσεξε μόνο μην πας και γίνεις ωσάν τον (γνωστό) Αλέξανδρο και σε παίζουν μετά οι ΡαδιοΑρβύλα !!!! :tongue::tongue::tongue:

χαχαχα..λες?

θα του πω του οδοντιάτρου να μην μου χώσει τίποτα και στον εγκέφαλο!!!!

Αχ ήταν τελεία !

Αχχχ!Πόσο σε καταλαβαίνω!!!Και εμείς αυτά θα κάναμε αν δεν αρρωσταίναμε....πηγαίνετε και το καλοκαίρι στο χωριό Μαραγκάκι;Τα Σαβ/κα εννοώ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...