Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Συγκεκριμένα μου είπε πως orgalutran δε δίνει γενικά στο φυσικό εντελώς κύκλο. Στο προηγούμενο κέντρο μου έδιναν.

Μπορεί να είναι για καλό, έχω ακούσει ότι πολλοί γιατροί χρησιμοποιούν την μέθοδο λίγων φαρμάκων στον φυσικό 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Γεια σου Φαιη!

Εγω μια φορα δοκιμασα να του κανω μπιφτεκια λαχανικων (καθοτι δυσκοιλιος) και μολις τα ειδε μου λεει "δε θελω, μεσα ειναι πρασινα"! πώς δεν του τα εφερα καπελο...!

εσυ πως τα φτιαχνεις?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Skekaki κι εγω λεω πως καλα εκανες!!! ;)

Μου αρέσει η ιδέα αλλά τα επόμενα 3 χρόνια θα είναι ζόρικα. Δεν έχω και καμμιά βοήθεια, σταμάτησα και τη γυναίκα που μου καθάριζε γιατί ψιλιάστηκα ότι με κορόιδευε.

Τέλος πάντων μην κλαίγομαι και δεν είναι καλό. Θα το παλέψω.

THIS IS SKEK!!;)

Μελινακι ναι, να ερχεσαι!!! :D:D

Τα μπιφτεκια λαχανικων τα παιρνω ετοιμα απο τον κρεοπωλη μας. Εγω απλα τα ψηνω!! :mrgreen: Παντως η Μαρω τα τρωει!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Γεια σου Φαιη!

Εγω μια φορα δοκιμασα να του κανω μπιφτεκια λαχανικων (καθοτι δυσκοιλιος) και μολις τα ειδε μου λεει "δε θελω, μεσα ειναι πρασινα"! πώς δεν του τα εφερα καπελο...!

εσυ πως τα φτιαχνεις?

Εγώ και σόρυ που πετάγομαι στο μούλτι τα πράσινα και τα καρρότα και μπορείς να βάζεις λίγο πλιγούρι και φρυγανιά τριμμένη μέσα, λίγο γάλα, αυγό αν θες και φεττούλα τριμμένη. Ντοματοπολτό ή ντομάτες στο μούλτι και λαδάκι.

THIS IS SKEK!!;)

Διαφημίσεις

Μελινακι ναι, να ερχεσαι!!! :D:D

Τα μπιφτεκια λαχανικων τα παιρνω ετοιμα απο τον κρεοπωλη μας. Εγω απλα τα ψηνω!! :mrgreen: Παντως η Μαρω τα τρωει!

Εγώ θα έρχομαι βρε όχι η Μελίνα!!

THIS IS SKEK!!;)

Εγώ θα έρχομαι βρε όχι η Μελίνα!!

δε με χαλαει κι εμενα γι'αυτο δεν την διορθωσα! χαχα

σκεκακι ηταν νοστιμοτατα. ειχα βαλει τριμμενο τυρακι που του αρεσει και διαφορα λαχανικα (κρεμμυδι-σκορδο-πατατα-καροτα-σπανακι...). Αλλα τζιφος!

Τωρα θελω να δοκιμασω κατι σε μπιφτεκι απο οσπριο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

σκεκακι ηταν νοστιμοτατα. ειχα βαλει τριμμενο τυρακι που του αρεσει και διαφορα λαχανικα (κρεμμυδι-σκορδο-πατατα-καροτα-σπανακι...). Αλλα τζιφος!

Τωρα θελω να δοκιμασω κατι σε μπιφτεκι απο οσπριο...

Μα είμαι σίγουρη όλτι ήταν νόστιμα. Αυτά τα μικρά όμως μόλις δουν κάτι αλλιώτικο κάτι παθαίνουν και τα πιάνει το πείσμα ότι δεν τους αρέσει.

THIS IS SKEK!!;)

δεν τρώει τα οσπρια μελινακι!

εμένα ρε παιδιά το αγαπημένο της φαγητό είναι οι φακές!!!!

ποιος δεν τρωει οσπρια κιουλτακι?

κι εμενα ο δικος μου τρελλαινεται για φακες! σκεφτομαι να του φτιαξω μπιφτεκακι με φακες μεσα (δεν θα ειναι και πρασινο χαχα)

εγω λογω δυσκοιλιοτητας, αποφευγω τα πολλα μακαρονο-πατατο-ρυζα και προσπαθω να του δινω περισσοτερα οσπρια και λαχανικα. και επειδη τα μπιφτεκια γενικως του αρεσουν πολυ, προσπαθω να τα καμουφλαρω λιγο χωνοντας μεσα χορταρικα.

τωρα τελευταια μου συνεστησε φιλη κυπρια το χαρουπομελο για τη δυσκοιλιοτητα και του δινω ενα κουταλακι καθε βραδυ. καλυτερα παμε αλλα θα δειξει, ειμαι επιφυλακτικη...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

όχι τα τρώμε όλοι οικογενειακώς με τρέλλα!

το θαυμαστικό ήταν ερωτηματικο..νομιζα ότι δεν τα τρώει ο δικος σου!

χαχα το καταλαβα μετα!

εμεις τρελλαινομαστε για οσπρια, ο μικρος προς το παρον προτιμαει τις φακες. και λιιγο τη φασολαδα. τα υπολοιπα ουτε να τα φτυσει!

ασχετο, αλλα πειναω με ολα αυτα που διαβασα! και εφαγα εναν ντακο πριν απο δυο ωρες. γκρρρ

[sIGPIC][/sIGPIC]

χαχα το καταλαβα μετα!

εμεις τρελλαινομαστε για οσπρια, ο μικρος προς το παρον προτιμαει τις φακες. και λιιγο τη φασολαδα. τα υπολοιπα ουτε να τα φτυσει!

ασχετο, αλλα πειναω με ολα αυτα που διαβασα! και εφαγα εναν ντακο πριν απο δυο ωρες. γκρρρ

Εγώ χτύπησα ένα σουβλάκι πιτα με κοτοπουλο..αλλά΄τι να μου κάνει ένα?????

Γεια σου Φαιη!

εσυ πως τα φτιαχνεις?

Μελινάκι,

Να σου πω ένα φαγάκι που το κατέβασα από το μυαλό μου αλλά, ευτυχώς "έπιασε" το έφαγε μέχρι και η μικρή που γενικά μου βγάζει λίγο την πίστη.... στο φαί (και όχι μόνο)...έπλασα κεφτεδάκια ας πούμε μόνο που μέσα εκτός από το κρεμμύδι, είχα τρίψει και καροτάκι-κολοκυθάκι-μελιτζάνα ότι λαχανικό έχεις τέλος πάντων, έβαλα κι ένα αυγό (ούτε αυτό το τρώει) πρόσθεσα και λίγο άνηθο για μυρωδιά, τα "πέταξα" στο πυρές στον φούρνο με νεράκι -λίγο πελτέ-λαδάκι-αλάτι-πιπέρι να είναι νόστιμο και μόλις ψήθηκαν πρόσθεσα το κριθαράκι ή μανεστρούλα... βγήκε κάτι σαν γιουβετσάκι ας πούμε αλλά ήταν νόστιμο....

Τί να κάνω η έρημη. ΄Δοκιμάζω-δοκιμάζω να δω πού θα την "πιάσω" κάφε φορά μπας και φάει η μικρή κάτι άλλο πέρα από μοσχάρι-κοτόπουλο και τα κλασικά μπιφτέκια ή κιμά...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...