Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Συγκεκριμένα μου είπε πως orgalutran δε δίνει γενικά στο φυσικό εντελώς κύκλο. Στο προηγούμενο κέντρο μου έδιναν.

Μπορεί να είναι για καλό, έχω ακούσει ότι πολλοί γιατροί χρησιμοποιούν την μέθοδο λίγων φαρμάκων στον φυσικό 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Και είναι εδώ Ειρήνη μου που με πιάνουν οι συλλογισμοί και λέω "εκεί που κάπως ξεμπερδεύω και μπήκα σε ένα ρυθμό - περίπου- που να μπω πάλι στις ίδιες διαδικασίες?" Το σκέφτομαι, το ξανασκέφτομαι, νευριάζω με τον εαυτό μου που σκέφτομαι έτσι. Με πιάνουν και η ανασφάλειες για τη δουλειά, εκεί που έλεγα αν έρθει 2ο θα κτυπήσω μια άδεια άνευ απολαβών μέχρι γέννας, τώρα προσπαθώ να μη λείπω γιατι περιμένουμε σε 2 μήνες να ανακοινωθούν αυξήσεις. Αν το μάθουν αντιλαμβάνεσαι τι θα πάρω.

THIS IS SKEK!!;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι ναι! Πως είναι? Του αρέσει?

Ναι, ετσι λεει... Ειδικα τωρα το καλοκαιρι... Ειναι ανυπαντρος, χωρις υποχρεωσεις, οποτε καταλαβαινεις...!

Εισαι εγκυος σκεκακι ή λαθος καταλαβα? Αν ναι σου ευχομαι ολα καλα...!

Οσο για τους ενδοιασμους-προβληματισμους, καμμια γυναικα δεν ειναι ποτε 100% ετοιμη για να μπει στις ιδιες διαδικασιες οπως λες...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και είναι εδώ Ειρήνη μου που με πιάνουν οι συλλογισμοί και λέω "εκεί που κάπως ξεμπερδεύω και μπήκα σε ένα ρυθμό - περίπου- που να μπω πάλι στις ίδιες διαδικασίες?" Το σκέφτομαι, το ξανασκέφτομαι, νευριάζω με τον εαυτό μου που σκέφτομαι έτσι. Με πιάνουν και η ανασφάλειες για τη δουλειά, εκεί που έλεγα αν έρθει 2ο θα κτυπήσω μια άδεια άνευ απολαβών μέχρι γέννας, τώρα προσπαθώ να μη λείπω γιατι περιμένουμε σε 2 μήνες να ανακοινωθούν αυξήσεις. Αν το μάθουν αντιλαμβάνεσαι τι θα πάρω.

μην λες κουβέντα ακόμη!

μην νευριάζεις έκανες το καλύτερο!

Διαφημίσεις

Ναι, ετσι λεει... Ειδικα τωρα το καλοκαιρι... Ειναι ανυπαντρος, χωρις υποχρεωσεις, οποτε καταλαβαινεις...!

Εισαι εγκυος σκεκακι ή λαθος καταλαβα? Αν ναι σου ευχομαι ολα καλα...!

Οσο για τους ενδοιασμους-προβληματισμους, καμμια γυναικα δεν ειναι ποτε 100% ετοιμη για να μπει στις ιδιες διαδικασιες οπως λες...

Α κατάλαβα!! Το πουλάκι μου, μόνος του στο σεξ τάουν, και άντε να γυρίσει πίσω ανύπαντρος. Οι Λεμεσιανές ξέρουν να τυλίγουν αγόρια!!

Είμαι ναι στην 7η εβδομάδα και λίγο χάλια από τις ναυτίες. Παρόλο που το θέλαμε, τώρα με πιάσαν οι ανασφάλειες.

THIS IS SKEK!!;)

ναι ρε.......άσε εμένα που λέω όχι...εγώ δεν θέλω να ξαναπάρω και φάρμακα

Ξέρεις όταν προσπαθήσαμε κάποιους μήνες και δεν μας έβγαινε την ίδια άποψη είχα και γω. Είτε έρχετε κανονικά είτε δεν έρχετε καθόλου, δεν μπορώ να τρελλαθώ στις ορμόνες, ΄την έχω που την έχω λίγη τρέλλα :rolleyes:.

Είδομεν!!

Ο σύζυξ σήμερα μου είπε (βασικά η εταιρεία που διευθύνει είναι ο μεγαλύτερος πελάτης που έχει η εταιρε'ια που δουλεύω) έτσι και σε τσαντίσουν ή σου κάνουν κάτι τους ....μησα. Γι'αυτό μην αγχώνεσαι. Το χάρηκα που το είπε πάντως.

THIS IS SKEK!!;)

Ξέρεις όταν προσπαθήσαμε κάποιους μήνες και δεν μας έβγαινε την ίδια άποψη είχα και γω. Είτε έρχετε κανονικά είτε δεν έρχετε καθόλου, δεν μπορώ να τρελλαθώ στις ορμόνες, ΄την έχω που την έχω λίγη τρέλλα :rolleyes:.

Είδομεν!!

Ο σύζυξ σήμερα μου είπε (βασικά η εταιρεία που διευθύνει είναι ο μεγαλύτερος πελάτης που έχει η εταιρε'ια που δουλεύω) έτσι και σε τσαντίσουν ή σου κάνουν κάτι τους ....μησα. Γι'αυτό μην αγχώνεσαι. Το χάρηκα που το είπε πάντως.

εχεις και υποστήριξη βρε!

μην αγχώνεσαι και να σκέφεσαι μόνο το μπεμπέ σου!

Διαφημίσεις

Α κατάλαβα!! Το πουλάκι μου, μόνος του στο σεξ τάουν, και άντε να γυρίσει πίσω ανύπαντρος. Οι Λεμεσιανές ξέρουν να τυλίγουν αγόρια!!

Είμαι ναι στην 7η εβδομάδα και λίγο χάλια από τις ναυτίες. Παρόλο που το θέλαμε, τώρα με πιάσαν οι ανασφάλειες.

Σε μερικους μηνες θα εχεις αγκαλια τα παιδακια σου και θα σκεφτεσαι : τι χαζομαρες καθομουν και σκεφτομουν...!

και αφου σε στηριζει και ο αντρουλης σου μην το συζητας καθολου, καλα εκανες! ολα καλα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σε ολα τα κοριτσακια!!

Μιας που πιασατε το θεμα της διατροφης, εχω να σας ανακοινωσω με χαρα πως το Μαρακι εχει να φαει σκατολοϊδια πανω απο ενα μηνα!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D

Τωρα το προγραμμα μας εχει ως εξης:

Δευτερα: Κοτοπουλο με γλυκοπατα, κιτρινη κολοκυθα και μπροκολο

Τριτη: Μοσχαρι με ντοματα, πατατα, κουνουπιδι

Τεταρτη: Φασολακια (ή αλλο λαδερο)

Πεμπτη: Μακαρονια με τριμμενο τυρι και σαλτσα απο φρεσκια ντοματα

Παρασκευη: Φακες (ή ρεβυθια ή αλλο οσπριο)

Σαββατο: Μπιφτεκια λαχανικων

Κυριακη: Ψαρι με καροτο, πατατα, σελινο, κολοκυθι.

Τα πρωινα οταν ξυπναει πινει 210 ml γαλα με λιγο μελακι.

Στο ενδιαμεσο τρωμε φρουτοκρεμα (τωρα βαζουμε μηλο, αχλαδι, μπανανα, πορτοκαλι και φραουλα) και καθε Δευτερα - Τεταρτη - Παρασκευη αυγο μελατο με ψωμακι στην κουπα.

Τα απογευματα τρωμε γιαουρτακι, ντακο με μικρα παξιμαδακια (τα εχω μουσκεψει καλα ομως), ψωμι με βουτυρο και σπιτικη μαρμελαδα, ψωμακι με ταχινι, αυγοφετες, κρεμα ανθος αραβοσιτου Γιωτης, δημητριακα (cheerios) με φρεσκο γαλα.

Βραδυνο παλι 210 ml γαλα με μελι ή αν δεν εχει φαει καλα το μεσημεριανο, τραχανα ή πεπονακι.

Κι εμεις αλεθουμε ακομα τη φρουτοκρεμα αλλα επειδη θελω να μαθει να τα τρωει και κανονικα, την τριβω στον τριφτη, δεν βαζω μουλτι. Το μουλτι το δουλευω οταν ξερω πως δεν της αρεσει καποιο φαγητο και θα το φαει δυσκολα (π.χ. το μοσχαρι).

Edit:Αν πεινασει στο ενδιαμεσο, της δινω λιγο τυρακι, λιγο κουλουρι Θεσσαλονικης ή καμμια μπανανα!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Γεια σε ολα τα κοριτσακια!!

Μιας που πιασατε το θεμα της διατροφης, εχω να σας ανακοινωσω με χαρα πως το Μαρακι εχει να φαει σκατολοϊδια πανω απο ενα μηνα!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D

Τωρα το προγραμμα μας εχει ως εξης:

Δευτερα: Κοτοπουλο με γλυκοπατα, κιτρινη κολοκυθα και μπροκολο

Τριτη: Μοσχαρι με ντοματα, πατατα, κουνουπιδι

Τεταρτη: Φασολακια (ή αλλο λαδερο)

Πεμπτη: Μακαρονια με τριμμενο τυρι και σαλτσα απο φρεσκια ντοματα

Παρασκευη: Φακες (ή ρεβυθια ή αλλο οσπριο)

Σαββατο: Μπιφτεκια λαχανικων

Κυριακη: Ψαρι με καροτο, πατατα, σελινο, κολοκυθι.

Τα πρωινα οταν ξυπναει πινει 210 ml γαλα με λιγο μελακι.

Στο ενδιαμεσο τρωμε φρουτοκρεμα (τωρα βαζουμε μηλο, αχλαδι, μπανανα, πορτοκαλι και φραουλα) και καθε Δευτερα - Τεταρτη - Παρασκευη αυγο μελατο με ψωμακι στην κουπα.

Τα απογευματα τρωμε γιαουρτακι, ντακο με μικρα παξιμαδακια (τα εχω μουσκεψει καλα ομως), ψωμι με βουτυρο και σπιτικη μαρμελαδα, ψωμακι με ταχινι, αυγοφετες, κρεμα ανθος αραβοσιτου Γιωτης, δημητριακα (cheerios) με φρεσκο γαλα.

Βραδυνο παλι 210 ml γαλα με μελι ή αν δεν εχει φαει καλα το μεσημεριανο, τραχανα ή πεπονακι.

Κι εμεις αλεθουμε ακομα τη φρουτοκρεμα αλλα επειδη θελω να μαθει να τα τρωει και κανονικα, την τριβω στον τριφτη, δεν βαζω μουλτι. Το μουλτι το δουλευω οταν ξερω πως δεν της αρεσει καποιο φαγητο και θα το φαει δυσκολα (π.χ. το μοσχαρι).

Αχ βρε Φαίη, μου άνοιξε η όρεξη και δεν έχει και τίποτα γύρω να πάω να πάρω.

Μπράβο, πολύ ωραία διατροφή, να έρχομαι και γω να τρώω εκεί?:-)

THIS IS SKEK!!;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...