Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Εχθες που πηγαμε στο mall, πετυχαμε μια παλια μας γειτονισσα. Για την ακριβεια η κοπελα μενει απεναντι ακριβως απο το σπιτι μας στην Αγιου Βασιλειου μαζι με τον αντρα της και τα δυο τους παιδια. Μας ειπε λοιπον πως συχνα - πυκνα βλεπει αναμμενα τα φωτα του παλιου σπιτιου μας.. :? Δεν δωσαμε σημασια καθως πριν μια εβδομαδα ακριβως ειχαμε παει και ειχαμε παρει τα χριστουγεννιατικα μας για να στολισουμε και το σπιτι ηταν στη (ρημαδο)κατασταση που το ειχαν αφησει οι προηγουμενοι εισβολεις (το ειχαν ανοιξει ξανα πριν απο ενα μηνα). Ειπε λοιπον ο Βασιλης σημερα να περασει με τον πατριο μου να ριξουν ενα βλεφαρο αφου εγω ημουν για καφε σε μια φιλη και η Μαρια επαιζε με τη γιαγια της. Πηγαν λοιπον και κοιταζοντας απο το παραθυρο μεσα στο σπιτι, διαπιστωσαν πως τελικα εχουν κανει καταληψη στο σπιτι καθως κατω υπηρχαν στρωμμενα παπλωματα. Καλεσαν την αστυνομια, ηρθε περιπολικο και αφου ανοιξαν το σπιτι, διαπιστωσαν πως το ειχαν καθαρισει (!!!), ειχαν αναμμενο το θερμοσιφωνο, και τα ρουχα τους τακτοποιημενα σε στοιβες πανω σε ενα επιπλο στο σαλονι. Ειχαν συνδεδεμενα στις πριζες δυο σομπες αλογονου και εναν φορτιστη κινητου και ειχαν επανω σε μια καρεκλιτσα ενα μπουφαν που στην πλατη εγραφε Αρμενια. Απο τα ρουχα και τα παππουτσια συμπεραναν πως προφανως προκειται για εναν αντρα και μια γυναικα. Εκεινη την ωρα απουσιαζαν ομως απο το σπιτι. Οι γειτονες ειπαν πως εχουν δει δυο μελαμψα ατομα να μπαινοβγαινουν απο το σπιτι βαζοντας και βγαζοντας πραγματα αλλα δεν εδωσαν σημασια γιατι θεωρησαν πως το σπιτι ειχε ενοικιαστει. Οποτε θα πρεπει καποια στιγμη να κανονισουμε να κοιμηθουμε στη μαμα μου για να κανουμε "ντου" (εξωτερικα εννοειται) αργα το βραδυ και αν δουμε φωτα να καλεσουμε αστυνομια για να τους βρουν εκει. Βεβαια αυτο δεν ξερουμε ποτε θα γινει γιατι οπως εχω ηδη πει οι βαρδιες του Βασιλη ειναι αλλα ντ' αλλων! :roll:

Σημερα λοιπον ειπαμε και στη μανα μου και στον πατριο μου να αφησουν την κατασταση με το σπιτι οπως εχει και να περιμενουν να βολεψει ο Βασιλης τις βαρδιες για να κανουμε το ντου οπως σας ελεγα. Οσο το κανατε εσεις που δεν σας το ζητησαμε αλλο τοσο το εκαναν κι εκεινοι. Πηγε ο πατριος μου πριν απο μια ωρα εκει, ειδε τα φωτα αναμμενα και μας πηρε τηλεφωνο να καλεσουμε περιπολικο. (Μεχρι κι αυτο του ειναι δυσκολο να κανει). Το περιπολικο πηγε αλλα ενημερωσε τη μαμα μου πως δεν μπορει να μπει στο σπιτι καθως ειναι ασυλο και χρειαζεται εισαγγελικη παραγγελια. (Για να μην παρεξηγηθω, δεν τα εχω με τους αστυνομικους, αυτοι κανανε αυτο που οριζει ο νομος γιατι π.χ. θα μπορουσε η μαμα μου να ψευδεται και να ειναι νοικαρηδες οι εισβολεις τους οποιους θελει να πεταξει εξω και δεν βρισκει αλλο τροπο. Ακραιο σεναριο αλλα αυτο προβλεπει ο νομος και ετσι επραξαν.-) Στο δια ταυτα τωρα: Η μαμα μου βρισκεται στο τμημα για εισαγγελικη παραγγελια επειδη εχει την επικαρπια του σπιτιου και αν πανε ολα καλα και εγκριθει και συλλαβουν τους διαρρηκτες θα ακολουθησει η αυτοφορη διαδικασια (και με εκεινη φυσικα). Ο Βασιλης εφυγε πριν κανενα 10λεπτο και παει να τη βρει στο τμημα καθως ειναι σε ασχημη ψυχολογικη κατασταση (δεν ειναι και λιγο να μην μπορεις να μπεις στο σπιτι σου). Εγω ειμαι μονη πισω και ενημερωνομαι μεσω τηλεφωνων προσπαθωντας να ηρεμησω οσο μπορω ολες τις πλευρες και (ΕΔΩ ειναι το αποκορυφωμα:) ο πατριος μου εχει παει σε εναν φιλο του και πινουν μπυρες! :evil::evil::evil:

Αλλα συννενοηθηκαμε κι αλλα επραξε αλλα τις συνεπειες τις επωμιζομαστε ολοι οι υπολοιποι εκτος απο εκεινον!

Δεν ξερω, ειμαι κομματια! Τετοιες καταστασεις τις βλεπω στα σιριαλ και δεν ξερω αν θα πρεπει να γελασω ή να κλαψω... Θυμος! Μονο αυτο μου βγαινει!

Εχω αγριευτει επισης απιστευτα για τη στιγμη που θα συλλαβουν τα ατομα οι αστυνομικοι. Φοβαμαι για την υγεια της μανας μου γιατι ειναι διαβητικη και ξερετε που ανεβαινει το σακχαρο με το στρες και το θυμο. Και ειμαι μονη στη μεση του πουθενα! Ουτε εδω δεν μπορω να ηρεμησω!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια!

φαιη πραγματικα σαν σιριαλ, ευχομαι με αισιο τελος

αλεξακι τι μου θυμησες, την πρωτη μου δουλεια που ηταν η κατασκευη του σταθμου του μετρο του αγ.δημητριου. ακριβως διπλα χτιζοταν το μολ. ειναι καλο?

μαρκοπολακι πως ξυπνησες σημερα? εισαι καλυτερα?

φυστικι κι εγω στα νταουν μου ειμαι, θα περασει, καλα να ειμαστε μονο...

ο μικρος ειχε παλι 3 μερες να κανει κακα και με σταυρωσε χθες. του εφταιγαν ολα. δεν υπαρχει παιδια αυτη η γκρινια...

cultaki τι κανει η κουκλιτσα μας?

λουκομαμα, αερικουλη, μαριτα, μαμα μια, ολοι οκ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα φιλαράκια!

Αλεξάκι, σε έχω χάσει τον τελευταίο καιρό, χάρηκα που έμαθα νεα σας. Λεμε να κάνουμε και εμεις καμία βόλτα απο το νεο Mall μες στην εβδομάδα.

Μελίνα, πήγατε στη Ζέλλου? Τί σας είπε ρε κορίτσι μου? Είναι κομματάκι πακέτο και αυτό για τον μικρούλι.

Μαρκοπουλάκι μου ευχομαι να κοιμήθηκες και να ξύπνησες καλά.

Φυστικούλα μου, αν κρίνω απο τις ώρες που έγραφες το βράδυ στο καφέ, πάλι εφημερεύατε χθες βράδυ... ....

Cultaki μου γλυκό, περάσατε καλή νύχτα?

Φαίη, τί σήριαλ είναι αυτό βρε κοπέλα μου?

Ευχομαι να έχουμε όοοοοοολοι μια καλή μέρα.

Να φτιάξω ένα καφεδάκι? Εχω ξυπνήσει απο τις 6.

lουκομανουλα κι εμεις απο τις 6. και κατα τις 8 καταφερε κι εκανε ενα μπαλακι πετραδακι ο κακομοιρης. δεν ηθελε να παει σχολειο πριν το βγαλει - πιοτα κακα μου μαμα, μετα παω ου-κα εγω - (ου-κα ειναι το σχολειο)

στη ζελλου παμε σημερα και ανυπομονω. παιδευεται τοσο πολυ και ειλικρινα δεν μπορω να τον βοηθησω. χτες τον ειχα αγκαλια, του χαιδευα την κοιλιτσα, τον φιλουσα και αυτος ..... μου εριχνε καντηλια! δεν τον παρηγορει τιποτα, απλα θελει πολλη υπομονη απο μενα γιατι γινεται παραλογα γκρινιαρης απο την ενοχληση που νιωθει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

lουκομανουλα κι εμεις απο τις 6. και κατα τις 8 καταφερε κι εκανε ενα μπαλακι πετραδακι ο κακομοιρης. δεν ηθελε να παει σχολειο πριν το βγαλει - πιοτα κακα μου μαμα, μετα παω ου-κα εγω - (ου-κα ειναι το σχολειο)

στη ζελλου παμε σημερα και ανυπομονω. παιδευεται τοσο πολυ και ειλικρινα δεν μπορω να τον βοηθησω. χτες τον ειχα αγκαλια, του χαιδευα την κοιλιτσα, τον φιλουσα και αυτος ..... μου εριχνε καντηλια! δεν τον παρηγορει τιποτα, απλα θελει πολλη υπομονη απο μενα γιατι γινεται παραλογα γκρινιαρης απο την ενοχληση που νιωθει...

Μακάρι να σας βοηθήσει βρε Μελινάκι μου. Πάντως είναι πολύ καλή γιατρός και αναλαμβάνει δύσκολα περιστατικά. Είναι και συμπαθητική κυρία. Γράψε μου αύριο τί σας είπε.

Υπομονή και σ' εσένα. Η γκρίνια δεν παλεύεται με τίποτα.

Εχθες που πηγαμε στο mall, πετυχαμε μια παλια μας γειτονισσα. Για την ακριβεια η κοπελα μενει απεναντι ακριβως απο το σπιτι μας στην Αγιου Βασιλειου μαζι με τον αντρα της και τα δυο τους παιδια. Μας ειπε λοιπον πως συχνα - πυκνα βλεπει αναμμενα τα φωτα του παλιου σπιτιου μας.. :? Δεν δωσαμε σημασια καθως πριν μια εβδομαδα ακριβως ειχαμε παει και ειχαμε παρει τα χριστουγεννιατικα μας για να στολισουμε και το σπιτι ηταν στη (ρημαδο)κατασταση που το ειχαν αφησει οι προηγουμενοι εισβολεις (το ειχαν ανοιξει ξανα πριν απο ενα μηνα). Ειπε λοιπον ο Βασιλης σημερα να περασει με τον πατριο μου να ριξουν ενα βλεφαρο αφου εγω ημουν για καφε σε μια φιλη και η Μαρια επαιζε με τη γιαγια της. Πηγαν λοιπον και κοιταζοντας απο το παραθυρο μεσα στο σπιτι, διαπιστωσαν πως τελικα εχουν κανει καταληψη στο σπιτι καθως κατω υπηρχαν στρωμμενα παπλωματα. Καλεσαν την αστυνομια, ηρθε περιπολικο και αφου ανοιξαν το σπιτι, διαπιστωσαν πως το ειχαν καθαρισει (!!!), ειχαν αναμμενο το θερμοσιφωνο, και τα ρουχα τους τακτοποιημενα σε στοιβες πανω σε ενα επιπλο στο σαλονι. Ειχαν συνδεδεμενα στις πριζες δυο σομπες αλογονου και εναν φορτιστη κινητου και ειχαν επανω σε μια καρεκλιτσα ενα μπουφαν που στην πλατη εγραφε Αρμενια. Απο τα ρουχα και τα παππουτσια συμπεραναν πως προφανως προκειται για εναν αντρα και μια γυναικα. Εκεινη την ωρα απουσιαζαν ομως απο το σπιτι. Οι γειτονες ειπαν πως εχουν δει δυο μελαμψα ατομα να μπαινοβγαινουν απο το σπιτι βαζοντας και βγαζοντας πραγματα αλλα δεν εδωσαν σημασια γιατι θεωρησαν πως το σπιτι ειχε ενοικιαστει. Οποτε θα πρεπει καποια στιγμη να κανονισουμε να κοιμηθουμε στη μαμα μου για να κανουμε "ντου" (εξωτερικα εννοειται) αργα το βραδυ και αν δουμε φωτα να καλεσουμε αστυνομια για να τους βρουν εκει. Βεβαια αυτο δεν ξερουμε ποτε θα γινει γιατι οπως εχω ηδη πει οι βαρδιες του Βασιλη ειναι αλλα ντ' αλλων! :roll:

Σημερα λοιπον ειπαμε και στη μανα μου και στον πατριο μου να αφησουν την κατασταση με το σπιτι οπως εχει και να περιμενουν να βολεψει ο Βασιλης τις βαρδιες για να κανουμε το ντου οπως σας ελεγα. Οσο το κανατε εσεις που δεν σας το ζητησαμε αλλο τοσο το εκαναν κι εκεινοι. Πηγε ο πατριος μου πριν απο μια ωρα εκει, ειδε τα φωτα αναμμενα και μας πηρε τηλεφωνο να καλεσουμε περιπολικο. (Μεχρι κι αυτο του ειναι δυσκολο να κανει). Το περιπολικο πηγε αλλα ενημερωσε τη μαμα μου πως δεν μπορει να μπει στο σπιτι καθως ειναι ασυλο και χρειαζεται εισαγγελικη παραγγελια. (Για να μην παρεξηγηθω, δεν τα εχω με τους αστυνομικους, αυτοι κανανε αυτο που οριζει ο νομος γιατι π.χ. θα μπορουσε η μαμα μου να ψευδεται και να ειναι νοικαρηδες οι εισβολεις τους οποιους θελει να πεταξει εξω και δεν βρισκει αλλο τροπο. Ακραιο σεναριο αλλα αυτο προβλεπει ο νομος και ετσι επραξαν.-) Στο δια ταυτα τωρα: Η μαμα μου βρισκεται στο τμημα για εισαγγελικη παραγγελια επειδη εχει την επικαρπια του σπιτιου και αν πανε ολα καλα και εγκριθει και συλλαβουν τους διαρρηκτες θα ακολουθησει η αυτοφορη διαδικασια (και με εκεινη φυσικα). Ο Βασιλης εφυγε πριν κανενα 10λεπτο και παει να τη βρει στο τμημα καθως ειναι σε ασχημη ψυχολογικη κατασταση (δεν ειναι και λιγο να μην μπορεις να μπεις στο σπιτι σου). Εγω ειμαι μονη πισω και ενημερωνομαι μεσω τηλεφωνων προσπαθωντας να ηρεμησω οσο μπορω ολες τις πλευρες και (ΕΔΩ ειναι το αποκορυφωμα:) ο πατριος μου εχει παει σε εναν φιλο του και πινουν μπυρες! :evil::evil::evil:

Αλλα συννενοηθηκαμε κι αλλα επραξε αλλα τις συνεπειες τις επωμιζομαστε ολοι οι υπολοιποι εκτος απο εκεινον!

Δεν ξερω, ειμαι κομματια! Τετοιες καταστασεις τις βλεπω στα σιριαλ και δεν ξερω αν θα πρεπει να γελασω ή να κλαψω... Θυμος! Μονο αυτο μου βγαινει!

Εχω αγριευτει επισης απιστευτα για τη στιγμη που θα συλλαβουν τα ατομα οι αστυνομικοι. Φοβαμαι για την υγεια της μανας μου γιατι ειναι διαβητικη και ξερετε που ανεβαινει το σακχαρο με το στρες και το θυμο. Και ειμαι μονη στη μεση του πουθενα! Ουτε εδω δεν μπορω να ηρεμησω!

σενάριό από ταινία...περιμένουμε νέα σου....

Διαφημίσεις

Χθες λοιπόν είχα κανονίσει να κάνω τεστ παπ στη γυναικολόγο μου στις 18.30 το απόγευμα. Ραντεβού κανονισμένο πριν 1 μήνα και αφου παλεύω μισή ώρα στο τηλέφωνο για να βρώ μια ώρα και μια ημερομηνία που να μπορεί κάποιος να μου κρατήσει το παιδί μια ώρα να κάνω τη δουλεία μου.

17.15 φτάνω σπίτι να κάνω ένα γρήγορο μπανάκι και στο σπίτι έχουν meeting ο άντρας μου που του βγήκε δουλειά (επιστρέφει χαλιά και η αλήθεια είναι οτι τρέχει πάρα πολύ) η μαμά μου που θυμήθηκε οτι είχε κανονίσει ραντεβού με την αδελφή μου και ο πατέρας μου που της γκρίνιαζε οτι έπρεπε να φύγουν γρήγορα γιατί είχε και αυτός τις δικές του δουλειές.

Κανένας δε θυμόταν οτι έπρεπε να μου κρατήσουν μια ώρα το παιδί παρότι τους το είχα θυμήσει ξανά την προηγούμενη μερα.

Δεν γκρινιάζω. Τρέχουν και αυτοί, έχουν τόσες δουλειές. Οι γονείς μου γίνονται 1000 κομμάτια για να βοηθήσουν, πάντα εκεί. Η μάνα μου κάθε μέρα μου κρατάει το παιδί για να δουλεύω, χωρίς να έχει δηλώσει κουρασμένη ούτε μια φορά.

Και εγω δε μιλάω για καφέ, ούτε για ψώνια. Αλλωστε τον μικρό τον έχω παντού μαζί μου. Ρε παιδί μου, τον έχω σαν την τσάντα μου. Κλασική κίνηση, παίρνω τσάντα - παιδί και φεύγω. Μιλάω για ένα ραντεβού στην γυναικολόγο μου 1 φορά το χρόνο.

Τελικά τον πήρα, πήγαμε μαζί και κανόνισα με μια φίλη μου να τον κρατήσει 15 λεπτά εξω απο το ιατρείο για να μπορεί η κοπέλα να με εξετάσει. Με την ψυχή στο στόμα πάλι.

Αισθάνομαι τόσο κουρασμένη...

εμείς 6.30 ξυπνάμε.....

στο Μολ λέμε να πάμε αύριο με τη Ζωίτσα...θα την κυνηγάμε λετε?

τώρα τελευταία έχει αρχίσει να της αρέσει η βόλτα με το καρότσι!

Καρότσι????????

Τι λε ρε παιδί μου??????

Το διάβασα 3-4 φορές για να καταλάβω οτι μιλάμε για το καρότσι το γνωστό, αυτό που τα παιδάκια ΚΑΘΟΝΤΑΙ και πας βόλτα ανέμελος!!!!

Ο δικός μου έχει να κάτσει στο καρότσι απο 14 μηνών.

Τυχερούλα!!!

Αν είναι αύριο ο μπαμπάς μας σπίτι, θα σου τηλεφωνήσω μπας και παμε και εμείς να συναντηθούμε προς τα εκεί.

αχ ρε λουκομαμά πόσο σε καταλαβαίνω...

εγώ ευτυχώς έχω τον αντρούλη μου και ανταλάσσουμε με αυτόν βάρδιες...όταν όμως δουλεύει απογεύματα, άστα να πάνε!!!!

8 μήνες το χρόνο είμαι μόνη μου κάθε απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...