Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Συγκεκριμένα μου είπε πως orgalutran δε δίνει γενικά στο φυσικό εντελώς κύκλο. Στο προηγούμενο κέντρο μου έδιναν.

Μπορεί να είναι για καλό, έχω ακούσει ότι πολλοί γιατροί χρησιμοποιούν την μέθοδο λίγων φαρμάκων στον φυσικό 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

οχι μονο στη φρουτοκρεμα τα τρώμε ..γιαυτό την φτιάχνουμε ακόμη σαν να ειμαστε μωρά!

Το δοκίμασα και μου τα φτύνει. Προχθές έφαγε ένα κομματάκι μήλο και μόλις της είπα μπράβο άρχισε πάλι να φτύνει:evil:

THIS IS SKEK!!;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμενα παντως στον σταθμο τον καταφεραν να τρωει φρουτα και σαλατα!

στο σπιτι δεν ανταποκρινεται πληρως (ας πουμε σαλατα δεν πολυτρωει), αλλα φρουτα τρωει. που και που του φτιαχνω φρουτοκρεμα το σ-κ ή του ψιλοκοβω φραουλες, ακτινιδια, αχλαδι και τα τρωει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το δοκίμασα και μου τα φτύνει. Προχθές έφαγε ένα κομματάκι μήλο και μόλις της είπα μπράβο άρχισε πάλι να φτύνει:evil:

εμεις τη φρουτοκρεμα την κοψαμε οταν πηγε παιδικο αναγκαστικα και απο τοτε δεν την θελει καθολου. οταν του φτιαχνω την τρωμε με χιλια ζορια (και οχι ολη εννοειται, κανουμε παζαρια!)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευελπιστώ ότι κάποια στιγμή θα μιμηθεί τις υγιεινές μου συνήθειες και θα καταλάβει ότι αν τρώει όπως ο πατέρας της θα καταντήσει να έχει την κοιλιά του:mad: Άλλο ανησυχητικό θέμα και το βάρος του συζύγου.

Μαγειρέυω πάρα πολύ υγιεινά. Όταν τελειώσει με το φαγητό το βράδυ αρχίζει τα τσιμπολογήματα από φρούτα σε γλυκά, από ξηρούς καρπούς σε μπισκότα, από παστέλι σε κοκα κόλες, θα βάλω κλειδαριά στο ψυγείο να ησυχάσουμε πια.

THIS IS SKEK!!;)

σκεκακι καποια στιγμη θα σε μιμηθει. τωρα, στην ηλικια που ειναι, δεν καταλαβαινει ποιο ειναι το καλυτερο για την υγεια της, αλλα τι ειναι πιο νοστιμο! :-)

εμας βεβαια ο μπαμπας μας ειναι και αυτος της υγιεινης οπως κι εγω (οχι οτι δεν μας αρεσει η σαβουρα - την λατρευουμε κυριολεκτικα, απλα προσπαθουμε για λογους υγειας - μελλοντικης κυριως - να τρωμε σωστα)

αυτο που μας σωζει βεβαια ειναι που δεν τρελλαινομαστε για γλυκα.

ο μικρος απο την αλλη, ειναι απιστευτα γλυκατζης.... παω στοιχημα πως με πουλαει ανετα για ενα κομματι τουρτα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

παω στοιχημα πως με πουλαει ανετα για ενα κομματι τουρτα!

:lol::lol::lol:

Η μικρή μου πάλι για πατατάκια και είναι τόσο βλαβερά γμτ. Έχω να φάω από παιδί που έπαθα δηλητηρίαση με πατατάκια και τα φοβήθηκε η ψυχή μου.

THIS IS SKEK!!;)

καλά και εμείς οι δυο τρελαινομαστε για junk food!

αλλά προσπαθούμε να τρώμε και υγιεινά παράλληλα..

δλδ το Σάββατο φτιάξαμε φακές και φάγαμε όλοι μαζί

αλλά το βράδυ δεν κρατηθήκαμε και χτυπήσαμε ένα χοιρινό κοτσι σε μια μπυραρία :)

:lol::lol::lol:

Η μικρή μου πάλι για πατατάκια και είναι τόσο βλαβερά γμτ. Έχω να φάω από παιδί που έπαθα δηλητηρίαση με πατατάκια και τα φοβήθηκε η ψυχή μου.

δηλητηριαση απο πατατακια? :-(

κι εμενα μου αρεσουν πολυ - και του μικρου επισης - αλλα τα αποφευγουμε...

καλά και εμείς οι δυο τρελαινομαστε για junk food!

αλλά προσπαθούμε να τρώμε και υγιεινά παράλληλα..

δλδ το Σάββατο φτιάξαμε φακές και φάγαμε όλοι μαζί

αλλά το βράδυ δεν κρατηθήκαμε και χτυπήσαμε ένα χοιρινό κοτσι σε μια μπυραρία :)

μ'αρεσεις! :-)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εκεί πήγατε τη Ζωίτσα? Πραγματικά δεν το σκέφτηκα να πηγαίναμε και την Εριέττα κάποια στιγμή τώρα που δεν έχει καπνίζοντες.

α ναι μας είδες στο φατσοβιβλιο?

εντωμεταξύ ήταν πολύ ωραία μπυραρία..είχε και παιδικό μενού

της πήραμε λοιπον κοτοπουλο φιλέτο με ρυζάκι..

ναι καλά! εγώ το έφαγα αυτή χτύπησε από το κοτσι με τις τηγανητές πατάτες μόνο!

δηλητηριαση απο πατατακια? :-(

κι εμενα μου αρεσουν πολυ - και του μικρου επισης - αλλα τα αποφευγουμε...

Ναι πήγαμε στο γήπεδο με τον πατέρα μου και πήρα πατατάκια. Δεν προλάβαμε να γυρίσουμε σπίτι, πήγαμε στο νοσοκομείο.

THIS IS SKEK!!;)

Αν καθήσει το κωλαράκι της βέβαια γιατί όπου πάμε δεν καθόμαστε. Γυρνάμε δεξιά αριστερά, μετακινούμε καρέκλες, σπρώχνουμε τραπέζια, ζητάμε καλαμάκια.

και μεις γενικά έτσι είμαστε...

προχτές έκατσε γιατί είχε καινούργιο τετράδιο ζωγραφικής με μαρκαδόρους από τη νονά!

όταν πάμε εξω όλο και κάτι καινούργιο της κουβαλάω..΄τετράδια με αυτοκόλλητα πχ για να αποσπάται τουλάχιστον στην αρχή η προσοχή της και να τρώμε...μετά το κυνηγητό κλασσικά

α ναι μας είδες στο φατσοβιβλιο?

εντωμεταξύ ήταν πολύ ωραία μπυραρία..είχε και παιδικό μενού

της πήραμε λοιπον κοτοπουλο φιλέτο με ρυζάκι..

ναι καλά! εγώ το έφαγα αυτή χτύπησε από το κοτσι με τις τηγανητές πατάτες μόνο!

Ναι εκεί! Εδώ δεν έχει τέτοια μέρη :mad:

Αυτό με τις πατάτες πάλι? Υπάρχει παιδάκι που δεν του αρέσουν οι τηγανητές πάτάτες?

THIS IS SKEK!!;)

και μεις γενικά έτσι είμαστε...

προχτές έκατσε γιατί είχε καινούργιο τετράδιο ζωγραφικής με μαρκαδόρους από τη νονά!

όταν πάμε εξω όλο και κάτι καινούργιο της κουβαλάω..΄τετράδια με αυτοκόλλητα πχ για να αποσπάται τουλάχιστον στην αρχή η προσοχή της και να τρώμε...μετά το κυνηγητό κλασσικά

Χαχαχαχα!! Τα ίδια και εδώ. Χθες την πήγα λίγο στην αδερφή μου που έχει 2 κορίτσια (6 & :cool: να παίξουν. Αυτές κολλημένες στην τηλεόραση να βλέπουν Χάνα Μοντάνα. Βαρέθηκε η μικρή να τις περιμένει οπότε πάλι κυνηγητό γύρω γύρω.

THIS IS SKEK!!;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...