Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Συγκεκριμένα μου είπε πως orgalutran δε δίνει γενικά στο φυσικό εντελώς κύκλο. Στο προηγούμενο κέντρο μου έδιναν.

Μπορεί να είναι για καλό, έχω ακούσει ότι πολλοί γιατροί χρησιμοποιούν την μέθοδο λίγων φαρμάκων στον φυσικό 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Ναι θυμάμαι!! Άσε, εμείς κάθε πρωί έχουμε και μια ιστορία. Σήμερα ενημερώσαμε τη δασκάλα ότι την Πέμπτη που γιορτάζουμε θα κεράσουμε. Και άρχισε να φωνάζει ότι θέλει κεράκια και καπελάκι μπάρμπι για τα κορίτσι και μακουίν για τα αγοράκια, τραπεζομαντηλο για το τραπεζάκι της τάξης και χαρτοπόλεμο και μάλλον θα κάνουμε ΞΑΝΑ τα γενέθλια της την Πέμπτη.

της καλαρεσαν τα γενεθλια ε? χαχα

αληθεια στις γιορτες γενεθλια κλπ πως γινεται? κερνας ο,τι θελεις και το μοιραζουν στα παιδακια?

εμεις πηγαμε σημερα μετα απο δυο εβδομαδες και φοβομουν οτι θα'χαμε ιστοριες, αλλα ολα οκ. στο αυτοκινητο μου ελεγε "δεν θα κλαιω μαμα. μια αγκαλιτσα, ενα φιλακι και μετα παω μονος μου"! βρηκε κι εναν φιλαρακο του μολις φτασαμε και μπηκαν μαζι μεσα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μελινάκι το πιστεύεις ότι αυτό ήθελα να σε ρωτήσω τώρα;;Μπράβο στο αντράκι σου!!!Μεγαλώνει μωρέ!!

Εμείς πήγαμε με πολύ καμάρι και φυσικά με τα λουλουδάκια στο χέρι για τις κυρίες μας!!!

γιούπι!!!!!!!!

Γιούπι Ειρήνη μου λες εσύ, για ρώτα που θα πρέπει αύριο να τρέξω να τα βρω όλα αυτά γιατί τη βάψαμε αν δεν κάνουμε τα γενέθλια τώρα που πήρε το οκ από τη δασκάλα.

Και να σου πω την αλήθεια τα πήρα με τη δασκάλα γιατί είχα συμφωνήσει με το παιδί ότι θα κερνούσαμε χυμό και τυροπιτάκια που θα φτιάχναμε σπίτι. Όταν το είπαμε στη δασκάλα λέει μα γιατί δε φέρνετε τούρτα αφού τα γενέθλια σας θα είναι μετά που θα κλείσει το σχολείο? Ε και πήρε φόρα η δικιά μου και άρχισε τις παραγγελίες.

THIS IS SKEK!!;)

Όταν γιορτάζουν πας κάτι και κερνάς στα πλαίσια του υγιεινού γιατί είναι μαμάδες που δεν θέλουν να τρώνε τα παιδιά τους σοκολάτες πατατάκια κτλ στο σχολείο γιατί (κάτσε τώρα και άκου) τους τα δίνουν στο σπίτι, μην τα τρώνε και στο σχολείο :shock:

Στα γενέθλια πας τούρτα και τώρα τελευταία άρχισαν να πηγαίνουν και καπελάκια, σφυρίκτρες και ένα μικρό δωράκι στο κάθε παιδί της τάξης που θα είναι παρόν στα γενέθλια (κανονικά γενέθλια δλδ).

THIS IS SKEK!!;)

Διαφημίσεις

Όταν γιορτάζουν πας κάτι και κερνάς στα πλαίσια του υγιεινού γιατί είναι μαμάδες που δεν θέλουν να τρώνε τα παιδιά τους σοκολάτες πατατάκια κτλ στο σχολείο γιατί (κάτσε τώρα και άκου) τους τα δίνουν στο σπίτι, μην τα τρώνε και στο σχολείο :shock:

Στα γενέθλια πας τούρτα και τώρα τελευταία άρχισαν να πηγαίνουν και καπελάκια, σφυρίκτρες και ένα μικρό δωράκι στο κάθε παιδί της τάξης που θα είναι παρόν στα γενέθλια (κανονικά γενέθλια δλδ).

μωρέ και τα σοκολατακια μου υγιεινά ήταν! γάλα και κακαο μονο παιδικά!!

ε τι πιο υγιεινό να τους πήγαινα? φακές ή σπανακόρυζο??????

μωρέ και τα σοκολατακια μου υγιεινά ήταν! γάλα και κακαο μονο παιδικά!!

ε τι πιο υγιεινό να τους πήγαινα? φακές ή σπανακόρυζο??????

Και μεις πέρσι αυτό κάναμε αλλά έχουν κάνει θέμα και είπαμε να κάνουμε κάτι σπιτικό. Και ξέρεις τι? Στη συνάντηση γονέων αντιλήφθηκα ότι αυτές που είναι κολλημένες με τα υγιεινά στο σχολείο είναι αυτές που βλέπω κάθε τρεις και λίγο (επειδή μια γειτονιά είμαστε) να τα ταίζουν τζάνκ και να τα τρέχουν στα μακντόναλτς.

THIS IS SKEK!!;)

Αλήθεια εσάς τι τρώνε καθημερινά?

στο σχολειο εννοείς?

εχουν προγραμμα που το βγάζει παιδιατρος που τυχαίνει να είναι η δικιά μου χεχε

Δευτερα-λαχανικά ή λαδερα

Τρίτη- κοτοπουλο με κάτι

Τετάρτη- ψάρι με κάτι

Πέμπτη-μοσχάρι με κάτι

Παρασκευή-όσπρια

Εννοώ όλη τη μέρα. Τρώνε φρούτα, χυμούς?

Πχ η δικιά μου θα πιεί γάλα το πρωί πριν φύγουμε από σπίτι. Δεκατιανό θα φάει κορν φλέικς με γάλα ή αυγόφετες ή πίττα αραβικη με τυρί.

Μεσημέρι όπως εσείς.

Απόγευμα τα υπόλοιπα τρώνε φρούτα η Εριέττα κάτι άλλο (ψωμάκι με τυρί ή μπισκοτόκρεμα)

Στο σπίτι μόλις μπούμε θα τσιμπίσει κανένα κριτσίνι ή κανένα γιαούρτι φρούτου (όχι τίποτε το ιδιαίτερο καμμιά μπουκιά).

Βραδυνό επιμένει στα εξής:

Μπιφτέκι & πλιγούρι, μακαρονάκια ντόρα, παστίτσιο, κοτόσουπα.

Δεν δοκιμάζει τίποτε μα τίποτε άλλο στο σπίτι ενώ στο σχολείο τρώει όλα τα φαγητά.

THIS IS SKEK!!;)

Διαφημίσεις

Μελινάκι το πιστεύεις ότι αυτό ήθελα να σε ρωτήσω τώρα;;Μπράβο στο αντράκι σου!!!Μεγαλώνει μωρέ!!

Εμείς πήγαμε με πολύ καμάρι και φυσικά με τα λουλουδάκια στο χέρι για τις κυρίες μας!!!

μπραβο μαριτακι! θα χαρηκαν οι δασκαλες της ε? εγω ουτε που το σκεφτηκα!

ναι, μεγαλωνουν, ανθρωπακια εχουν γινει!

εγώ την παρασκευή που γιορταζε μελινάκι της πήρα απλά ένα κουτι με παιδικά σοκολατακια, λαγουδάκια , παπάκια κλπ και κέρασε όλα τα παιδακια...

το τι χαρά έκανε! :)

μπραβο η Ζωιτσα! αντε και του χρονου!

Αλήθεια εσάς τι τρώνε καθημερινά?

σκεκακι εμενα τις μερες που πηγαινει παιδικο τρωει εκει πρωινο-μεσημεριανο-ενδιαμεσο. το μεσημερι στο σπιτι πινει μια πορτοκαλαδα (αν πειναει μπορει να χτυπησει κανενα γιαουρτακι).

το απογευμα τρωει ή γιαουρτι ή κουάκερ και το βραδακι πριν το γαλα αναλογα τα κεφια. Λιγο τοστ, λιγο κεικ σπιτικο, κανενα φρουτο ή λιγο φαγητο (π.χ. κανενα μπιφτεκακι ή λιγες φακες)

Το σ-κ προσπαθω να του δινω φρουτα το πρωι και ψαρι για μεσημεριανο- ειτε σουπα ειτε σαν κροκετες (αν ξεπορτισουμε τρωει κατι εξω)

[sIGPIC][/sIGPIC]

το πρωί φρουτόκρεμα και στο σπιτι και στο σταθμό

ενδιάμεσα σπιτι δημητριακά ή κανά κουλουράκι στο σταθμό κανά ψωμάκι με γάλα

μεσημερι φαγητό

απογευμα γιαούρτι

βραδυνό κανά μπιφτεκάκι, ή δημητριακά πάλι ή τοστάκι δεν τρώει μακαρόνια γμτ σπιτι!

το πρωί φρουτόκρεμα και στο σπιτι και στο σταθμό

ενδιάμεσα σπιτι δημητριακά ή κανά κουλουράκι στο σταθμό κανά ψωμάκι με γάλα

μεσημερι φαγητό

απογευμα γιαούρτι

βραδυνό κανά μπιφτεκάκι, ή δημητριακά πάλι ή τοστάκι δεν τρώει μακαρόνια γμτ σπιτι!

Να μην αγχώνομαι δλδ για το ότι δεν τρώει φρούτα η δικιά μου.

THIS IS SKEK!!;)

δεν τρώει μακαρόνια γμτ σπιτι!

Μην το λες, και εμένα που τρώει πρόσεξε τι επιθυμίες έχει: παστίτσιο, κριθαράκι με κιμά, τρώει μακαρόνια αλλά λίγο δυσκολα μακαρόνια. Κάθε 2ο ΣΚ φτιάχνω 2 ταψιά παστίτσιο, ένα για ψήσιμο και ένα για κατάψυξη.

THIS IS SKEK!!;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...